Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis ir tvarka namuose

Sveikutės.Namuose tvarkausi kievieną dieną,bet generališkai tik savaitalį ir taip su mažyle nuvargstu per visą dieną,naktį keliasi dar porą kartų valgyt.Džiaukimės savo mažiukais,jie taip greit auga wub.gif
Atsakyti
As tavrkausi tada,kaiamzyleuzmiega ir viska suspeju,net prie ko porandu laiko pasedi
Atsakyti
QUOTE(Augustina @ 2006 05 14, 16:00)
Mano kūdikiui 2 mėnesiai. Jis vis daugiau ir daugiau domisi aplinka, kaip sakant vis mažiau lieka laiko sau pačiai ir namams. Vyras išvažiuoja anksti ryte į darbą ir grįžta vėlai vakare. Taip, kad pagalbos iš jo jokios. Paskaičius, pvz:. Vingro knygą, kaip namus reikia kas dieną siurbliuoti ir drėgnai plauti, dulkes valyti, kas antrą dieną siurbliuoti užuolaidas, savo rankšluosčius, patalynę keisti kas tris dienas, vaiką imant užsidėti švarią prijuostę, o tai reiškia kas dieną ją reikia skalbti, pasiruošti maitinimui (ten dar begalė procedūrų) ir dar daugybė daugybė kitų darbų. Jau nekalbu apie pačio kūdikio higieną, kuri savaime suprantama yra privaloma. O dar reikia su vaiku ir žaisti, ir į lauką eiti, ir pačiai pavalgyti, išsimaudyti, galų gale pailsėti.

Taip atsiranda alergikai!
Atsakyti
Generalinės tvarkos namams jau verkiant reikia, bet kad tikrai nėra kada ax.gif
Jei kaip toj reklamoj turėčiau daugiau rankų - su viena lyginti, kita puodą maišyti, o dar mažylę panešioti, tada gal ir suspėčiau. smile.gif
O dabar džiaugiuosi paruošusi valgį mažajai ir šeimai, ir jei dar spėju dulkes nušluostyti per pietų miegelį.
O kai nemiega - tai reikia princesei palaikyti kompaniją - kur jau čia tvarkysies mirksiukas.gif , džiaugiamės kol leliukas
Atsakyti
O man patinka tvarka. Zinoma, namuose nera sterilu, bet su vyru susitvarkome. Jei vienas keliauja su vaiku i lauka, kito pareiga sutvarkyti namus smile.gif
Zinoma, kai kuriuos valymus tik as darau - bet sauniai man padeda sutuoktinis. O ir savimi butinai reikia pasirupinti, ir knyga paskaityti, ir pasigraziti - kad nevaikscioti apkepus smile.gif
Atsakyti
Mano maze tvarkytis netrukdo, pati moka viena pabuti smile.gif , su zaislais zaidzia, arba tada kol pietu miegelis. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linusikas @ 2007 11 16, 09:45)
Mano maze tvarkytis netrukdo, pati moka viena pabuti smile.gif , su zaislais zaidzia, arba tada kol pietu miegelis. smile.gif

mano irgi netrukdo.Galiu tvarkytis kada i galva sauna biggrin.gif .Kai as uzimta,ji sau ramiai lovytej krapstosi thumbup.gif
Atsakyti
Dienomis mano kelckas labai ramus, paguldai ir sau zaidzia vienas, arba vis dar pirmoje dienos puseje nemazai miega, o ir pietu miega apie 3h - tai galiu tvarkytis kiek tik noriu biggrin.gif O vakarais mes irzliukai bunam, bet tada buna tetis. Jis pavaduoja mama, panesioja mazuty, o as galiu pasidirbti savo darbus - ypac svarbi yra vakariene mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(laizanika @ 2007 11 19, 23:10)
Dienomis mano kelckas labai ramus, paguldai ir sau zaidzia vienas, arba vis dar pirmoje dienos puseje nemazai miega, o ir pietu miega apie 3h - tai galiu tvarkytis kiek tik noriu  biggrin.gif  O vakarais mes irzliukai bunam, bet tada buna tetis. Jis pavaduoja mama, panesioja mazuty, o as galiu pasidirbti savo darbus - ypac svarbi yra vakariene  mirksiukas.gif

Na mums irgi taip buvo, bet jau nebera biggrin.gif , dabar kai viskas idomu, viena nebenusedi, bet kazkaip jei mane mato sukiojancia atplink, tai stebi aplinka ir leidzia mamytei apsidirbti mirksiukas.gif
Atsakyti
Na pas mus su namu ruosa gan nelengva padetis... doh.gif nes jei nemiega, tai vienas nenori buti ir reikia zaisti su juo- tai nieko nepasidarysi schmoll.gif tad lieka tik laikas kai jis miega. O rimtesnis tvarkymasisi dazniausiai buna savaitgali, kai su maziuku uzsiima MB ax.gif
Atsakyti
Megstu kad butu tvarka ir svara rolleyes.gif Susitvarkau kai maze miaga arba padeda mociutes ax.gif aisku ne tvarkytis, o su lialium bendrauja kol sutvarkau namus smile.gif siaip labai jau megsta maze pabendraut, tad ramiai su zaisliukais neisguli smile.gif
Atsakyti
jau nebesidraskau, kada išeina, tada ir tvarkausi. pvz, kai mažė namuose, siurbliuot negaliu, nes ji paniškai bijo siurblio garso verysad.gif tai, kai kas nors su ja į lauką išeina, tada jau galiu normaliai tvarkytis rolleyes.gif
Atsakyti