Sausio 10 man OP , norėčiau iki jos nusipirkt.
Merginos koks skirtumas tarp Dermatix Silicone ir Dermatix ultra? Kur pigiau galima nusipirkt?
as siunciausi is amerikes, is kurios pardes nepasakysiu, kaina gavosi per puse
Man op sausio 4, bet apie kremus dar nepagalvojau
kur ju galima isigyti ?
o tai koks skirtumas tarp jų? Kurį geriau pirkt?
Papildyta:
jei prisimintum parašyk
Papildyta:
QUOTE(Agnestar @ 2012 12 23, 12:55)
jei prisimintum parašyk
QUOTE(Jolantukas Z @ 2012 12 23, 15:22)
o tai koks skirtumas tarp jų? Kurį geriau pirkt?
Papildyta:
jei prisimintum parašyk
Papildyta:
jei prisimintum parašyk
amazon
Nelabai tie kremai reikalingi,placebas ir tiek 
Organizmas randus gydo, o ne kremas. Po vieno cp tepiau stropiai, po kito nei karto, o uzgijo taip pat graziai ir isbalo.
Organizmas randus gydo, o ne kremas. Po vieno cp tepiau stropiai, po kito nei karto, o uzgijo taip pat graziai ir isbalo.
Jei kuriai reikia Dermatix, primenu, kad dar turiu saviski
QUOTE(anila:) @ 2012 12 26, 17:15)
Laba, minejai kad turi kremuka, kazur temoje turbut praleidau
Norejau pasidometi: as jau menuo po operacijos, bet dar patinsta pilvas, ypac jei ilgiau pasedziu ir vakare.. Poliklinikos chirurgas jau isleido i darba, darbas sedimas. Viena diena su normaliais drabuziais nuejau, jau per pietus verze sijonas... siandien teko jau kelnes su guma traukt, gal bus lengviau sedet... Taip norisi, kad viskas greiciau susitvarkytu
Laba. norėjau paklausti ar darant pilvo plastiką reikia atskirai prašyti, kad nusiurbtų nuo šonų riebaliukus ar jau čia būna įtraukta į kainą? aciu
QUOTE(dynute @ 2012 12 26, 17:37)
As ji parsisunciau (30 g), bet labai mažai sunaudojau
As pirkau seimos vaistinej Dermatix ultra, 15g mokejau 140Lt. Is JAV Amazon parsisiunciau su tarpininkiu pagalba ir 30 g. kainavo 122Lt. Siuntimas uztruko apie 2 savaites.