Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

QUOTE(dija @ 2012 12 18, 13:12)
Gerai, kad as sukneles neturiu, tikrai susigundyciau tais grikiais smile.gif
Vaikai apsirgo, tai bus musu kaledos turbut namie. Nebent pasveiktu per kelias dienas... Nereikes nei sukneliu nei pries kazka pasirodyt smile.gif

pas mus tai irgi namie viskas bus smile.gif bet pagaliau i nama kraustomes, pagaliau mano seima visa kartu, tai man sventes tokios ,kad smile.gif ne tik suknele aptempa uzsimaukslinciau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Agnestar @ 2012 12 18, 13:03)

as galvoju, kad kgrey pilvas dar pasitvarkys, na tas odos perteklius, nes jei siuta su tirpstanciais siulais, tai vaizdas labai smarkiai keiciasi. Paziurekit i ingutes pilva, pradzioj alpom visos, siaubas, o poto visai grazu wink.gif na as labai tikiuosi, kad susitvarkys wink.gif

Ingutės bent jau pjūvis žemai. esu pasibaisėjusi šituo darbu. ir nereikia ginti daktaro. faktas kaip blynas - darbas baisus. išskirtinai baisus. jei neis nemokamai korekcijai - pinigus bus paprasčiausiai paleidusi pavėjui. bet čia tik mano nuomonė.

prašau visų, kas darėsi operacijas - gal galite albume parašyti bent jau pas kurį daktarą darėtės notworthy.gif
Atsakyti
liomi, nu bet žinai ką, gal nustok ėst, pažiūrėk kaip atrodai su tais 2kg pliusko, siaubas doh.gif negaliu žiūrėt į tokią figūrą ir dar į TOOOOOOOOOKKKKKKKKKĮĮĮĮĮĮĮĮ liemenį wub.gif iškarto suima pavydas ir pakimbu prie šaldytuvo su šliosu šlapenkos burnoj, galiu ryt tuos grikius tokio vapsvos liemens neturėsiu niekada verysad.gif viskas, vaikus užmigdau ir eisiu lanką sukt showoff.gif
P.S. pasitikrink savo maila;)))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo trupinelis: 18 gruodžio 2012 - 18:02
QUOTE(mariamne @ 2012 12 18, 18:08)
Ingutės bent jau pjūvis žemai. esu pasibaisėjusi šituo darbu. ir nereikia ginti daktaro. faktas kaip blynas - darbas baisus. išskirtinai baisus. jei neis nemokamai korekcijai - pinigus bus paprasčiausiai paleidusi pavėjui. bet čia tik mano nuomonė.

prašau visų, kas darėsi operacijas - gal galite albume parašyti bent jau pas kurį daktarą darėtės  notworthy.gif

na jo, tas tiesa, kad pjuvis labai aukstai sad.gif
Atsakyti
Katrix,as su MA labai bendrauju ,baliovojom kai Lt buvau alc.gif - nereali ji.ir zinau kaip pergyveno ir maciau,kaip atrode...

Trupineli,eiktu ,aciu labai ,bet nieko te gero hihihi.gif einu tuoj i emaila - mua!

Kgrey bamba nepasikeis ,liks randas aplink .tikrai zinau-nebus lygi oda .ir tas kauburelis nuslugus tinimui niekur nedings ,del sito nesu taip tikra,bet logiskai mastant ,kur ta oda liks? buvo raukslytes po op,tai jos issitiesina,o likusi oda nesusitraukia 4u.gif

Dija,randa tepiau vienu dermatix ir biooil .nera jis sviesus,gal taip isejo tik.
Atsakyti
Susilaikau nuo komentaru apie kegry pilva sad.gif

Apžiūrejau saviski smile.gif oi koks baisiuokliukas buvo smile.gif Reiktu kada idet nauju vaizdu smile.gif
Gal per sventes seses paprasysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(trupinelis @ 2012 12 18, 17:51)
liomi, nu bet žinai ką, gal nustok ėst

hihihi.gif

Jomajo, mergos, einu ir as grikiu uzsipilti biggrin.gif
Atsakyti
Liomi, patenkink bobiska smalsuma. Cia apie MA kalbejai, kad susitvarke po korekcijos? Labai noreciau isgirst, kad viskas gerai pasibaige blush2.gif
Atsakyti
aha,susitvarke .bet gi sakiau,kad ji labai grazi ir taip biggrin.gif biggrin.gif bet sutvarke jai bamboka thumbup.gif
Atsakyti
Super thumbup.gif Labai apsidziaugiau ax.gif
Atsakyti
Joo, merginos mokat pakelti ūpą smile.gif

Pora pastebėjimų: bambą jodu nudeginau aš pati, parodžiau iniciatyvą ne vietoj. Gydytojas čia nė prie ko.
Dėl viso kito, na, galiu pasakyti, kad raukšlelės rando lyginasi, ir neturiu priežasčių galvoti, kad randas taip ir liks mėlynai raudonas - jei jums išbalo, išbals ir man. Dėl odos pertekliaus sunku pasakyti, negaliu drąsiai teigti, kad susitrauks, bet gydytojas sako, kad taip bus, ir aš juo tikiu. Nepykite, mergaitės, bet aš pasitikiu gydytoju, o ne forumo nuomone.
Na ir pripažįstu, randas aukštai...tikrai aukštai, o visa kita mane tenkina. Ir prie šitos temos galėsime grįžti, kai praeis dar pora mėnesiukų. Dabar, manau, anksti dar mėtytis tokiomis drąsiomis prognozėmis... 4u.gif
Atsakyti
parasyta,kad tepalu nudeginta .o kodel tepei ,puliavo ? oi oi man l gaila ...
Atsakyti