Įkraunama...
Įkraunama...

Pilvo sienos plastika

Sveiki sveiki 4u.gif ,as taip pat noriu i Jusu gretas,labai noriu pasidalinti rupesciais,isgyvenimais,patirtimi... Taip pat pasisemti is Jusu to paties mirksiukas.gif .Turiu didele problema-kompleksa verysad.gif didziuli "ziursta" po 4 gimdymu ir svorio metimo,planuoju darytis pilvo sienos operacija,tad ieskau ziniu. Jau turiu uzsiregistravusi pas gyd.Kaune pirmai konsultacijai sausio 14d.matysiu ka jis patars,ka pasakys,kokia kaina...
Papildyta:

Patarkit: kas kaip kur ??? Nes klaustuku be galo daug,pirmas tai: ar reikia kokiu nors tyrimu pries operacija ? Is anksto aciu rolleyes.gif uz atsakymus tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ex Tešlė: 02 sausio 2013 - 00:28
labas rytas, su naujais visas smile.gif
Ar tik ne Jolantos eile dabar. Jei nemaisau tai sausio 4.
Tesle sveika prisijungusi. Pas koki gydytoja vaziuosi konsultuotis?
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 02, 09:59)
labas rytas, su naujais visas smile.gif
Ar tik ne Jolantos eile dabar. Jei nemaisau tai sausio 4.
Tesle sveika prisijungusi. Pas koki gydytoja vaziuosi konsultuotis?

Su Naujais! Jei tu apie mane, tai mano eilė 10d. O 4 irgi kažkas op tik dabar neatsimenu kas 4u.gif
Šiaip realiai truputuką neramu ir baisu... Man jau į darbą reiks po dviejų savaičiu ( po op). Neramina, kad nebūtų komplikacijų...
Atsakyti
QUOTE(Jolantukas Z @ 2013 01 02, 10:23)
Su Naujais! Jei tu apie mane, tai mano eilė 10d. O 4 irgi kažkas op tik dabar neatsimenu kas  4u.gif

Va as irgi pamenu, kad sausio 4d kazkas operuosis, dynute gal g.gif
Na gal prisipazins kas nors kieno eile.

dija, o kaip tu jautiesi? greit laikas bega, tuoj 2 men bus.
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2013 01 02, 11:57)

normaliai. nors dar is korseto nenoriu islipti. jau vaika pobiski kilnoju. tik prie bambos tos rauksleles kelios likusios, vis laukiu kada issilygins. smile.gif vyras padovanojo 200 lt kupona bambos auskarui smile.gif tik reikia tobulos bambos smile.gif
kaip tu?
Atsakyti
QUOTE(dija @ 2013 01 02, 11:18)
normaliai. nors dar is korseto nenoriu islipti. jau vaika pobiski kilnoju. tik prie bambos tos rauksleles kelios likusios, vis laukiu kada issilygins. smile.gif vyras padovanojo 200 lt kupona bambos auskarui smile.gif tik reikia tobulos bambos smile.gif
kaip tu?

as irgi normaliai smile.gif prie korseto irgi pripratau, kad net nejauciu jo, tik kai nusiimu, tai jau kasausi, visi sonai nusauseje. O siaip kietokas tas pilvas dar, kazkaip man atrodo, kad jis neturi buti toks. Is tikro seniai apziurinejau save pries veidrodi, nes per sventes tiek pririjau, kad bijau ir ziureti, ir ant svarstykliu lipti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2013 01 02, 12:33)
as irgi normaliai smile.gif prie korseto irgi pripratau, kad net nejauciu jo, tik kai nusiimu, tai jau kasausi, visi sonai nusauseje. O siaip kietokas tas pilvas dar, kazkaip man atrodo, kad jis neturi buti toks. Is tikro seniai apziurinejau save pries veidrodi, nes per sventes tiek pririjau, kad bijau ir ziureti, ir ant svarstykliu lipti  blush2.gif

kietas ir pas mane, o prie bambos tai taip nemalonu liestis. nutirpes ir toks nemaloniai jautrus.
Atsakyti
QUOTE(e.v.a @ 2013 01 02, 11:57)
Va as irgi pamenu, kad sausio 4d kazkas operuosis, dynute gal  g.gif
Na gal prisipazins kas nors kieno eile.

Taip mergaites sausio 4 mano eile g.gif kuo toliau tuo labiau bijau
Atsakyti
O man nervas ima, nu specialiai rinkausi op data pagal menses, visus nmetus buvo ciklas kaip laikrodis, nu ir ka, 28 turejau sirgt, dar nieko panasaus nera. Vat ir istaikys butent per op data, grynai Merfio desnis. O kazin, keisti tada data ar ne, nesisvaizduoju, ar buvo kuriai tokia dilema?
Papildyta:
QUOTE(dynute @ 2013 01 02, 14:01)
Taip mergaites sausio 4 mano eile  g.gif  kuo toliau tuo labiau bijau

Nedaug liko bijoti, bet aisku, tos paskutines dienos iki op tai nemalonu labai, jauciu, daugiau apie nieka neina galvoti.
As kai visa menesi beveik kankinuosi su dviem sirgaliais savo, tai labiausiai bijau, kad vasari nesirgtu smarkiai, bet nuo to neapsidrausi, deja.
Atsakyti
sveikos,
su naujais!
QUOTE(e.v.a @ 2013 01 02, 12:33)
Is tikro seniai apziurinejau save pries veidrodi, nes per sventes tiek pririjau, kad bijau ir ziureti, ir ant svarstykliu lipti  blush2.gif

kaip greit užsidėjai - taip greit ir nukris smile.gif nesvarbu kiek nuo Kalėdų iki Naujų valgai - svarbu kiek nuo Naujų iki Kalėdų wink.gif

QUOTE(EXTRAA @ 2013 01 02, 14:33)
O man nervas ima, nu specialiai rinkausi op data pagal menses, visus nmetus buvo ciklas kaip laikrodis, nu ir ka, 28 turejau sirgt, dar nieko panasaus nera. Vat ir istaikys butent per op data, grynai Merfio desnis. O kazin, keisti tada data ar ne, nesisvaizduoju, ar buvo kuriai tokia dilema?

gal ką iš kontraceptikų vartoji? nedaryk pertraukos.
aš apsiskaičiavau, kad cip cip ant KT gėrimo pataikysiu gultis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 01 02, 14:41)

kaip greit užsidėjai - taip greit ir nukris  smile.gif nesvarbu kiek nuo Kalėdų iki Naujų valgai - svarbu kiek nuo Naujų iki Kalėdų wink.gif

o, nebuvau girdejus dar tokiu zodziu, reikes isidemeti.
As ir manau, kad nukris tie keli kg, bet vistiek sazine grauzia, kad saiko nera.
Atsakyti
QUOTE(mariamne @ 2013 01 02, 15:41)
gal ką iš kontraceptikų vartoji? nedaryk pertraukos.
aš apsiskaičiavau, kad cip cip ant KT gėrimo pataikysiu gultis smile.gif

Tai va,kad nieko nevartoju, ner kaip koreguot datos doh.gif
O zodziai tikrai geri apie valgyma thumbup.gif
Atsakyti