QUOTE(Sraige07 @ 2013 10 24, 10:27)
Mamytes, reika pgalbos

Gal girdejote Kaune darzeli, i kuri nepriima serganciu (sloguojanciu) vaiku? Nesvarbu, kurioje vietoje, gali buti privatus...
...
Optimistė

Netikiu, kad tokių yra, nors labai norėčiau
QUOTE(Sraige07 @ 2013 10 24, 12:48)
Dar sis tas.. Visos cia rasancios Mamos, kurios guodziasi tuo, kad vaikiukai serga, net neabejoju, kad daro viska, kad vaikiukai nesirgtu, tame tarpe ir stiprina imunine sistema...
Žinoma, kad dauguma, gal ir ne visos nzn., stengiasi stiprinti imunitetą vaikučių, kurie dažnai serga.
QUOTE(Hmmm... @ 2013 10 24, 13:05)
Tikrai ne visos. Kartais bedarydamos viską, kad nesirgtų, padaro tiems vaikams meškos paslaugą. Nu bet čia tik mano nuomonė.
...Ir iš viso peršalimo ligom sirgo ypatingai retai. Galbūt sėkmingas sutapimas. Žiūrėsim kaip bus su mažuoju.
Kaip suprasti? Tai jei iš vis nieko nedaryčiau mano vaikai nesirgtų?
Tai va, kaip supratau nesusidūrėte su tokiomis dažnomis bėdomis, kaip kitos mamos, kuriu vaikai dažnai serga, todėl lengva jums dabar kalbėti..
Mano vyresnėlis, labai dažnai serga, dažnai būna taip, kad nueinam pirmadienį, o trečiadienį jau į polikliniką reikia eiti
O mažiukas rečiau serga
Iš vis pastebėjau kitos mamos kokios kategoriškos, jos teisios, kad sergančius veda nors tu ką...

Baisu...
Aš kalbu, apie tokias mamas, kurios atveda sergantį ir nori, kad auklėtoja jį išgydytu, t.y. atneša vaistų (nekalbu apie alergiukus), arba kai auklėtoja paskambina, kad vaikui temp-a iškilo ir neatvažiuoja jo pasiimti

Na kaip taip galima, turi nemylėti to vaikiuko, jei taip gali elgtis..

nesuprantu tikrai, jokių pasiteisinimų negali būti