QUOTE(lili* @ 2013 10 25, 21:40)
ko gero ne kokia ir medikė esat.....
jei vaikui tik sloga, pasakykite, kur jį palikti
, nes tėvams nedarbingumo neduoda tokiu atveju, sakysit jums dzin kur kiti tėvai savo vaikus palils, bet bet daugumai tėvų tai problema, samdyti aukles, ne kiekvienas išgali, nedirbti ir auginti iki mokyklos vaika taip pat ne kievienam tokia laimė ?
ir kol "nesusidraugaus " su visais virusais, tol ir sirgs dažnai.
Patikėkit ,kaip ir aš panikavau ir pykau , kai buvo 3 dienos darželyj ir ėl beveik mėnuo namie
, dabar kiek kitaip į visa tai žiūriu... ir su sloga eina ,ir su kosuliuku eina, jei temperatūra, rimta liga, reikalinga nuolatinė priežiūra, žinma tada namie , ne kolektyve, bet, jei pasak kai kurių būčiau "gerbus" kits ir nevedus nusičiaudėjusios, užsikosinčios , pasloguojančios dukrytės, tai šiemet gal savaitę ir būtume darželį palankę
Taip ,kad didkusija šita beprasmė
nusiraminkit ir ... kitaip nebus ...
Sveikatos vaikams ir ramių nervų mamoms 
Papildyta:
suraskit įsakymą, kur tėvams leidžiama prižiūrėti slluoguojančius vaikus namie, suteikiant jiems nedarbingumą , pvz kas dvi savaites ar dažnau
suraskit tokį darbdavį, kuri smielai turės tokių darbuotojų
Sėkmės jums
jei vaikui tik sloga, pasakykite, kur jį palikti
ir kol "nesusidraugaus " su visais virusais, tol ir sirgs dažnai.
Patikėkit ,kaip ir aš panikavau ir pykau , kai buvo 3 dienos darželyj ir ėl beveik mėnuo namie
Taip ,kad didkusija šita beprasmė
Papildyta:
suraskit įsakymą, kur tėvams leidžiama prižiūrėti slluoguojančius vaikus namie, suteikiant jiems nedarbingumą , pvz kas dvi savaites ar dažnau
Sėkmės jums
Dura lex - sed lex (kvailas įstatymas - geležinis įstatymas, lot.), tokį teisinį reglamentavimą, kurį aš pateikiau, vykdyti būtina, o kokio Jūs norėtumėte - vargu. Ar iš tikro galvojate, kad svarbiausia, kad Jūs dirbtumėte, o Jūsų vaiko gerovė (sveikata) yra antraplanis, o kitų vaikų - trečiaplanis reikalas, yra paeiliui suplanuotas? tai man Jūsų gaila.