Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

QUOTE(rusma @ 2013 02 05, 17:34)
Priminė kažką labai žinomo, labai... Kvepalus? Mamos kvepalus? Šiaip kažkokį kvapnų reikalą - muilą? Šampūną?

Prisiminiau į temą ir ne visai į temą - man labai panašūs:

user posted image

user posted image
Atsakyti
Eziuko mama apie TF Moss Breches.
''Salia didelio didelio, auksto auksto, kerpem apaugusiais slaitais kalno ,stovi maza ,medine ziniuones trobike smile.gif Ziniuone nera sena: auksta, ilgais juodais plaukais, gera. Kai ieini i ta trobele, iskart pamatai dideli katila,pilna visokiu nuluptu medziu zieviu, kuriame ziniuone kazka maiso, kazka verda .Garai kyla, net trobeles sienos aprasojusios. Trobeleje toks keistas ir sodrus kvapas: zaluma, dregme, ivairiausi prieskoniai (dar sviezi, tik sukabinti ant sienu, kad isdziutu) ir medus. Tik medus nesaldus, kazkoks keistas:lig medus ,lig ir ne...
Labai idomus kvapas, norisi gilintis, panagrineti kas dar pasirodys, kas uzsiuos:) Tik ne kiekvienai damutei ji deveti tiktu:)''
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2013 02 05, 22:23)
Eziuko mama apie TF Moss Breches.

Oi ta Eziuko mama - tiek visko prirašo į až, o viešai rašyt tingi, nu nu nu mirksiukas.gif
(turim turim slaptų rašytojų, tik reik jas kažkaip ištraukt į dienos šviesą) rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 05, 21:40)
Oi ta Eziuko mama - tiek visko prirašo į až, o viešai rašyt tingi, nu nu nu  mirksiukas.gif
(turim turim slaptų rašytojų, tik reik jas kažkaip ištraukt į dienos šviesą)  rolleyes.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 05, 20:40)
Oi ta Eziuko mama - tiek visko prirašo į až, o viešai rašyt tingi, nu nu nu  mirksiukas.gif
(turim turim slaptų rašytojų, tik reik jas kažkaip ištraukt į dienos šviesą)  rolleyes.gif

o dar geriau toki jos sasiuvini nukniaukt ph34r.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikta liūtė: 05 vasario 2013 - 21:15
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 02 05, 23:14)
o dar geriau toki jos sasiuvini nukniaukt ph34r.gif  lotuliukas.gif

tssssss, aš tyliai tyliai nueisiu..... user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 02 05, 22:14)

QUOTE(eglegle @ 2013 02 05, 22:46)
tssssss, aš tyliai tyliai nueisiu..... user posted image

Nu nu nu protest.gif Pagausiu ir atimsiu user posted image
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 02 05, 22:14)

Ne tik sasiuvini, pas sia mamyte, jeigu ka, ir kvepaliuku yra neblogu, netgi visai neblogu.. cool.gif
Atsakyti
Mergytes, nesibarkite. Pasistengsiu paklodes siandien nerasyti, bet negaliu tyleti, bo dziaugiuosi, kaip mazas vaikas savo Teint de Neige Lorenzo Villoresi. Jau nebepamenu, ar rasiau apie ji, nes tai yra bent poros metu svajota svajone. Labai keista, bet jis daug grazesnis, kai ji purski, nei jeigu truputi tepi is nepurskiamo meginio. Kvapas keiciasi minimaliai. Amplitude kvepejimo greiciau dinamine, nei skonio, ir labai plati, turint galvoje, jog kvapas ir po 11-os valandu labai ryskus, tik angorinio megztuko rozines spalvos minkstumo. Pradzia ryski, cukriskai saldi. Joje girdziu cukraus pudros, kai ja barstai ant kokio pyrago+pokste geliu(ryskiausiai rozes, ilangas, geiotropas) ir tonka sodrumas. Per diena kvapas tik minksteja, atsiranda kasmyro medzio svelnumas, geles kviapia vis tyliau, tik roze lieka ir vis labiau konditerine pudra pereina i auksciausios kokybes kosmetine biria balta pudra, kokia naudojosi mano mama. Smeliukas, labai neikyrus saldumas bei minkstumas - ramuma. Traukia pasislepti i riese gyvenancia pasaka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 06 vasario 2013 - 20:12
QUOTE(begge @ 2013 02 05, 22:51)
Ne tik sasiuvini, pas sia mamyte, jeigu ka, ir kvepaliuku yra neblogu, netgi visai neblogu.. cool.gif

matėm matėm cool.gif aš dar pamenu tą nuostabią kolekciją, įdėtą kolekcijų temoje. galėtų vėl pasirodyti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Monmorensi @ 2013 02 07, 01:10)
galėtų vėl pasirodyti  rolleyes.gif

Tikrai biggrin.gif Ir su papildymais mirksiukas.gif
Atsakyti
Caron.
graziausius ispudzius parasysiu veliau, turiu dar suvokti grozio pilnatve ir pataupyti minciu, kad tikrai atspindetu ir mano pirma ispudi apie Narcisse Noir, ir tiesiog pojucius ir emocijas del sito kvapo. dabar kelis zodzius parasysiu apie Caron Nocturnes. labai grazus kvapas, jis net, matyt, grazesnis, nei as galiu suvokti, nes man kazkodel jis asocijojasi su Tauer Incense Rose. vakar dar galvojau, jog tai Eaux de Caron Forte, nes fantasmagorisko grozio olfaktorine tamsa, kuria sieju su rozes-jazmino-ilango pokalbiu, vis permusinejo kazkoks gaivus lengvumas, saltis. siandien vakare grizau prie testavimo, uzpurskiau TIK Noktiurna, o tas saltukas vis pulsuoja, neleidzia skleistis tam groziui, kuris man taip cia patinka. jis butent pulsuoja-alsuoja. nes bangomis grizta ta sodri tamsi siluma, gaubia, paerzina, saukia. joje saldumas ir kartumas, pudra ir aliejus, geliu aromatai ir kuno kvepejimas. bet tai tik momentai - tuoj sis grozis slepiasi i seseli ir kvepia negaliu ivardinti kaip - saldziai salta rugstele, vos ne kaip nuo spanguoliu kiseliaus is maisiuko. cia tik mano ispudis - t.y. , jauciu slidzia, rugscia mase. kvapas kitoks. kadangi asociacija buvo su Tauer 06, pasiziurejau piramides. nejaugi mane taip erzina vetiveris+neroli/mandarinas. jeigu ju ten nepadetu, noreciau viso 100uko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 10 vasario 2013 - 21:04