Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

QUOTE(by ki @ 2013 02 10, 22:01)
Caron.
graziausius ispudzius parasysiu veliau, turiu dar suvokti grozio pilnatve ir pataupyti minciu, kad tikrai atspindetu ir mano pirma ispudi apie Narcisse Noir, ir tiesiog pojucius ir emocijas del sito kvapo.

ooo... man tai- faktiskai nenukonkuruojamo grozio kvapas. Tokiu, kuriuos noreciau visada tureti ir dar naudoti- ant pirstu suskaiciuoti, bet Juodasis Narcizas butent toks nuo pirmo ikvepimo.
Pavydziu Jums pirmo uostymo (atmintyje dar gyvena tas kaifo jausmas) wub.gif
Atsakyti
Paloma Picasso Tentation -
man šokas...pats gyliausias, nuostabiausias, kvapniausias ŠOKAS!
Tiesiog dėkoju parfdievams, kad leido nosimi prisiliesti prie šio parfumerinio meno kūrinio, prie šios aromatų skulptūros.
Įsivaizdavau kažką panašaus, bet tai yra 100 kartų gražiau...
Sorry, aromato apibūdinti negaliu, aš jį tik sugadinsiu.
Mano nosiai tai šedevras ir absoliuti tobulybė.

Black Jade Lubin -
neįtikėtinai subalansuota gaiva (švelni, jauna žaluma), gėlės (šlapios nuo lietaus rožės baltos arba svelniai rožinės, jos šiek tiek įneša šipro, net ne šipro, o minkšto šipriuko, lyg jų spygliai ne durtų, o kutentų) ir prieskoniai, ypač cinamono karstėlėjęs saldumas ir pikantiškumas. Be galo šleifinis, į nieką nepanašus ir superelegantiškas aromatas.
Priskiriamas prie šiprinių-gėlių kvapų, bet jis tikrai ne iš tų šiprinių aromatų, kurie iš karto asocijuojasi su šipriniu odekoloniškumu. Ne ne ne. Čia pirmu smuiku groja gėlės ir aromatingi prieskoniai, šipro aš čia neįžvelgiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pikta liūtė: 11 vasario 2013 - 15:49
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 02 11, 17:31)

thumbup.gif Man panašiai buvo kokiais... 1997 metais... ech, dabar jau nebe unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 02 11, 17:31)
Black Jade Lubin -

kaip džiugu, kad TIEK gerų emocijų atnešė pirkiniai thumbup.gif

Atsakyti
Pagaliau įvykdžiau ilgai planuotą žygdarbį - VDK aplankiau. Buvo visko tiek daug ir taip susimaišė, kad tiesiog būtina kuo skubiau susirinkti nematomus trupinius, byrančius iš kvepiančių lapelių ir paversti įspūdžiais.

Krigler Sparkling Diamond 22
Tarp daugybės uostytų kvepalų ryškiai įsirėžė atmintin dėl labai vaizdaus krautuvėlės savininko palyginimo (nesakysiu, su kuo jis lygino, paklauskit kai uostyt nueisit smile.gif). Teoriškai turėtų kvepėti šampanu, praktiškai aš tokių kvepalų neįsidėmiu, limonadų nemėgstu ir neuostau. Taigi, viršutinės natos - linksmai burbuliuojančiai gaiviai šampaninės limonadinės. Bet tai, kas liko ant bloterio, privertė nusišypsoti. Kvapas labai stiprus ir ryškiai išsišoka žemuogių nata. Ne miško, ne žalumos, jau nuo stalo, bet gundančiai natūrali.

Carner Barcelona Rima XI
Viršutinės natos turiu prisipažinti - nuvylė (atrodė, kad pauosčiau ir pamiršau ketegorija), širdies - jau geriau, daug geriau. Bet kokio gražumo bazė wub.gif . Džiaugiuosi, kad parsinešiau lapelį ir kartu norą būtinai pabandyti ant odos. Prieskoniukai keičia vienas kitą, o pati visuma - kaip gero, jau paruošto prieskonių mišinio - su šafranu, nesausu cinamonu, kardamonu, pipirais. Saldumo prasme - labai komfortiški. Žodžiu, gėris, kuriam tikrai verta skirti daugiau dėmesio.

Carner Barcelona Cuir
Pradžia labai panaši į Black Afgano. Nors ne tik pradžia... Kam patinka - tikėtina, kad galit rast alternatyvą (pigesnę, beje).
Na neabejotinai galiu įvardinti kaip labiausiai nepatikusį iš šiandien uostytų. Ir ne odoje esmė pasirodo, o agarmedyje. Aiškiai supratau, kad su udais man nepakeliui. Dažnai beveik nepakeliui, o kartais visai visai nepakeliui.

Carner Barcelona Tardes
Nustebino du kartus smile.gif. Jais pagal natas aš susižavėjau jau seniai. Heliotropo, migdolo ir rožės derinys man kuždėjo, kad gali būti panašu į KM Loukhoum, pagal aprašymus - turėtų būti panašu į Guerlain L'Instant Magic, kurių esu butelioką suvartojus. Vietoje laukto salduko viršutinės natos pasirodė visiškai lengvos, labai gėliškos, malonios, bet... Su susikurta vizija visai nesutapo smile.gif. Už tai nuo bloterio kvepia beveik teisingai. Saldžiai, su sodriu pikantiškumu, išlindo ir heliotropai, ir migdolai, ir slyvos, ir tongapupės. Beveik pyragas su pikantiškais, gundančiai aštrokais prieskoniais. Be rožių. Saldumas man priimtinas. Ėjau iš VDK su mintim, kad Carner Barselona manęs visai nekabina, nė vieni. Buvau priversta nustebti ir apsigalvoti. Nekonkuruoja su Loukhoum, lyginti nėra ko, konkuruotų su ryškiom tongapupėm, jeigu tokių turėčiau, bet neturiu smile.gif.

Carner Barcelona D600
turbūt ir bloterius beuostydama persiuosčiau - panašus į tarpinį variantą tarp Tardes ir Rima XI, saldumas, prieskoniškumas (pipiriškumas). Pagal natas iš viso buvau atmetus, kaip neįdomų. Pasirodė geriau nei tikėjausi, bet jei reikėtų CB uostytus surikiuot nuo labiausiai iki mažiausiai patikusio, tai būtų antras nuo pabaigos smile.gif.

Hors La Monde Shiloh X
Citrusai gražūs, gaivumas ir šviežumas - garantuotas. Nuo bloterio kvepia citrusintais poaštriais prieskoniais, kas čia medieniško turėjo būti likau nesupratus. Gal ant odos atsikleistų kitaip. Iš viršutinių natų atrodė pačiu patraukliausiu iš Hors La Monde. Vasarai.

Hors La Monde Lady Shiloh
Klasika. Elegancija, skaidrumas, lengvumas ir ryškumas viename. Skambėtų paradoksaliai, bet uostydama bloterį įsivaizduoju stiklą, krištolą, visai ne kvapią materiją. Kvepalai tai pakankamai stiprūs smile.gif. Ramūs, šalti, ne mano kategorija, citrusai ir vetiveris pirmam plane. Bet nekišant subjektyvumo - labai gražūs.

Hors La Monde Shiloh
Rožių su pačiuliais gerbėjoms gali pasirodyti itin patrauklūs. Kai pauosčiau atrodė, kad kažką pažįstamo primena, bet neatkūriau ką. Dabar, kai jau grįžus komentarus paskaitinėjau, pasigailėjau, kad ant odos nepabandžiau smile.gif. Daug nosių su Tom Ford White Patchouli lygina. Iš to, kas ant lapelio liko - tai vienareikšmiškai taip, panašumo yra nemažai, nesumaišyčiau, bet labai artima... Natūroje gal būtų ir gražiau už TF smile.gif.

Tęsinys bus smile.gif. Jei spėsiu, kol bloteriai išsikvėps.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 02 11, 20:00)
Carner Barcelona Cuir
Pradžia labai panaši į Black Afgano. Nors ne tik pradžia... Kam patinka - tikėtina, kad galit rast alternatyvą (pigesnę, beje).

Carner Barcelona Tardes
Už tai nuo bloterio kvepia beveik teisingai. Saldžiai, su sodriu pikantiškumu, išlindo ir heliotropai, ir migdolai, ir slyvos, ir tongapupės. Beveik pyragas su pikantiškais, gundančiai aštrokais prieskoniais. Be rožių. Saldumas man priimtinas. Ėjau iš VDK su mintim, kad Carner Barselona manęs visai nekabina, nė vieni. Buvau priversta nustebti ir apsigalvoti.

Dėl Cuirs ir Afgano drinks_cheers.gif
Tardes bandėte tik ant bloterio? Man ant odos jie beveik nesiskleidė ir dėl to nuvylė, nors tikėjausi... g.gif Vis tik nekabina CB nė vieni unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 02 11, 15:31)
Tiesiog dėkoju parfdievams, kad leido nosimi prisiliesti prie šio parfumerinio meno kūrinio, prie šios aromatų skulptūros.
Įsivaizdavau kažką panašaus, bet tai yra 100 kartų gražiau...
Sorry, aromato apibūdinti negaliu, aš jį tik sugadinsiu.
Mano nosiai tai šedevras ir absoliuti tobulybė.

nu ir suintrigavote ax.gif noreciau pabandyti tos tobulybes ,jai ji ne astri,ir ne saldi ax.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 11, 19:49)

Tardes bandėte tik ant bloterio? Man ant odos jie beveik nesiskleidė ir dėl to nuvylė, nors tikėjausi...  g.gif Vis tik nekabina CB nė vieni  unsure.gif

Tardes bandžiau tik ant bloterio, nes nurašiau iš viršutinių natų (be reikalo tikrai ir ko gero grįšiu dar kartą jų mėgint). Bet dabar mintyse ir svajonėse iš CB tik Rima, net neabejoju, kad tai bus pirkinys. Tik gal jau kitai žiemai.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 11, 15:53)
thumbup.gif Man panašiai buvo kokiais... 1997 metais... ech, dabar jau nebe  unsure.gif

Geras!!! bigsmile.gif O per tiek laiko teko sutikti kazka tokio pat ispudingo?
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 02 11, 21:45)
Geras!!! bigsmile.gif  O per tiek laiko teko sutikti kazka tokio pat ispudingo?

Visko nemažai teko ir, matyt, tas VAU įspūdis nugeso bendram fone g.gif Tentantions - išliko: šventės, pakylėjimo, kažkokios laimės įspūdis (tik, deja, nebegaliu jais kvėpintis dėl aštrių prieskonių)
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 11, 19:56)
Visko nemažai teko ir, matyt, tas VAU įspūdis nugeso bendram fone  g.gif Tentantions - išliko: šventės, pakylėjimo, kažkokios laimės įspūdis (tik, deja, nebegaliu jais kvėpintis dėl aštrių prieskonių)

drinks_cheers.gif
Bet jau ju koncentracija!!!! Tai kazkas nerealaus!!! As nezinau tiesa pasakius KAIP pasipurksti, kad psykas butu kuo mazesnis ir KUR ta puspsyki purksti. Pauoscius tik is flakono ir purkstukui prisilietus prie nosies, jauciau kvapa visa pusdieni biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pikta liūtė @ 2013 02 11, 22:17)
drinks_cheers.gif
Bet jau ju koncentracija!!!! Tai kazkas nerealaus!!! As nezinau tiesa pasakius KAIP pasipurksti, kad psykas butu kuo mazesnis ir KUR ta puspsyki purksti. Pauoscius tik is flakono ir purkstukui prisilietus prie nosies, jauciau kvapa visa pusdieni biggrin.gif

Aš tepdavau, iš miniukų smile.gif
Atsakyti