Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

user posted image
Pierre Balmain - La Mome
Įspūdžius rašau dar neišsigydžiusi slogos, bet testavau pagerėjimo momentu smile.gif
Pati pradžia - gražus, švelnus, trapus gėlinis aromatas su cinkeliu. Gėlių puokštė, dvelkianti vos salstelėjusiu aromatu, kurioje išskiriu dominuojančią gėlę - rožę. Ups aš gi jos taip nemėgstu kvepaluose, bet ji čia visai kitokia: švelni, nesodri, lyg su rasos lašeliais tarpsta rožyne, prie kurio stoviu pakankamu atstumu, kad tik vos vos ją suuodžiu, todėl ji manęs visai nekankina, anaiptol - man patinka. Taip, ši rožė man priimtina. Gražiai dera su kitomis gėlėmis - frezija, našlaite. Šio kvapo cinkelis - mano mylimi raudienieji pipirai, visai visai neaštrūs, prigesinti, gražiai įsipynę ir puikiai derantys su trapiomis gėlėmis. Kvapas nėra itin sodrus, bent mano nosiai. Kol kas jis švelnus, labai komfortiškas, bet su intriga. Jeigu nebūtų jokio cinkelio, gėlinius kvapus aš nurašau į skyrelį "neįdomu, nuobodu, ne mano". Kas vyksta su kvapu toliau tik dar labiau kelia mano susidomėjimą. Išnyra myra bigsmile.gif Ji gan ryški, kvapui priduoda šiltumo, saldumo, jaukumo, taurumo, pakilumo jausmą, ir puikiai dera su jau minėtomis natomis - labai gražus derinys. Rožės neryškų pudriškumą puikiai užtušuoja myros balzamiškumas. Šalia prislopinta avietė, dar pilnai nesunokusi, vos vos rūgštoka, bet gaivi, su jau pradedančiu skleistis aromatu. Kvapas balzamingas, bet ne tirštas. Nejuntu jokio atstumiančio kvapo, kas neretai pasitaiko, kai atrodo parfumeris sumeta į krūvą natas, kurios tarpusavyje "pjaunasi", nedera. Šioje kompozicijoje viskas labai gražu, ir kuo toliau tuo labiau gražėja. Kodėl? Nes nusaldėja biggrin.gif Kaip rašiau, pradžia vos saldi, begt bazė jau žymiai saldesnė, bet tikrai nėra per saldi. Viskas subalansuota, riba tarp per saldu, valgoma, konditeriška ryškiai nubrėžta. Saldume nejaučiu jokios sintetikos (nors jos tikrai yra, kaip kitaip pagamisni tokį kvapą). Saldumą sukuria ambra ir opaponksas. Ambra žinoma, kad nėra ta tikroji ambra, o tik tai ką vadiname ja, sukurta iš saldumą sukuriančių natų. Taigi, šios dvi minėtos natos man pačios ryškiausios ir sodriausios. Manau gera mintis, kad nepridėta vanilės, nes dažnai vanilė kaip tik padaro kvapą per saldų ir per daug sintetinį. Muskuso beveik neradau, o kvapui prasisklaidžius juntamas švelnus irisas. Man labai gražus kvepalų buteliukas, o ir kvapas jame žavus, paslaptingas, elegantiškas. Kvėpinsiuosi juo, kai išsigydysiu slogą, gal tada pasikeis nuomonė (tada pakomentuosiu dar kartą). Tačiau dabar kvapas tikrai man patiko, turiu mėginuką ir nenoriu su juo jokiu būdu skirtis. Ačiū gerajai fėjai už galimybę pažinti šį gražų kvapą bei suprasti, kad ir gėlėmis pradedamas "piešti" kvapas gali būti įdomus, nebanalus ir nuobodus wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 21 vasario 2013 - 13:25
QUOTE(by ki @ 2013 02 20, 22:18)
Absoliuti bomba! Laukinė ir tuo pačiu dvelkianti aukštuomenės prašmatnumu animalistika, gėlių fantasmagorija, turtingiausias tamsusis šipras. Noriu!
user posted image

QUOTE(rusma @ 2013 02 21, 05:43)
drinks_cheers.gif ilgai norėjau, pagaliau turiu, tai labai šildo  biggrin.gif  4u.gif

kad jus kur... siandien visa diena galvoje tiksejo, per millijona darbu vistiek dar kelias recenzijas apie si kvapa paskaiciau, einu dar karta patestuot.
Atsakyti
QUOTE(rzrzr @ 2013 02 22, 00:59)
kad jus kur... siandien visa diena galvoje tiksejo, per millijona darbu vistiek dar kelias recenzijas apie si kvapa paskaiciau, einu dar karta patestuot.

jums gali nepatikti, berods, gyvuliuku nemegstat unsure.gif o kur testuosit? ax.gif

QUOTE(rusma @ 2013 02 21, 06:43)
drinks_cheers.gif ilgai norėjau, pagaliau turiu, tai labai šildo  biggrin.gif  4u.gif

blush2.gif blush2.gif blush2.gif pavyyyyyyyyydziu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 22 vasario 2013 - 00:11
QUOTE(Biancca @ 2013 02 17, 17:19)
Serge Lutens Chene – koks sodrumas ir natų turtingumas. Pradžia įveda į stiprų prieskonišką lauką, kuris greit keičiasi, ima ryškėti mediena. Labai dinamiškas kvapas, turintis daug sluoksnių. Vidurio natose pradinis prieskoniškumas išnyksta, užleisdamas vietą sodriam, drėgnam medžiui, išmirkusiame tauriajame gėrime (rome, kaip rodo ir natos). Medžio ir romo derinį praturtina žolelės ir tai yra viso aromato ašis. Mediena sužadina miško vaizdinius, kai klaidžioji po miško takus ir trauki į plaučius gamtos, kuri tuo metu atrodo veik pirmapradė, kvapus. Pačia geriausia prasme lutensiškas kvapas.

drinks_cheers.gif Kai dar buvo Kreminėj (berods, nebėra senokai?) - kažkodėl buvau nurašius kaip itin vyrišką. Be reikalo. Sutinku su aprašymu, tik norėt tai gal nenoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 02 22, 00:09)
jums gali nepatikti, berods, gyvuliuku nemegstat unsure.gif o kur testuosit? ax.gif
blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif pavyyyyyyyyydziu

megstu megstu, odos, zamsai ir gyvuleliai pas mane ne tik gyvena, bet ir megaujasi, tik va iki siol trys neprigijo (pradedu itarineti muskusa kompozicijoje kaip pagrindini itariamaji ar bent nusikaltimo bendrininka). turiu dar vienos gerosios fejos padovanota megineli...

bet tai koks grazus sipras.... nuostabus, tikrai, ir oda jame bent siandien kaip mano mylimo Bandito. ant manes labai idomiai skleidziasi kvapo konstrukcija - lyg butu isvirkscia piramide. pirmiausia islenda gyvuleliai ir odeles, persmelkti rozemis, tuomet jie salsteli medumi, o stai dabar visu groziu skleidziasi citrusai su baziliku (net pradejau dairytis, ar nebus ant kokio rubo krastelio Jour d'Hermes likes). na ir samanos su tokia grazia, sunkia, sodria, dregnoka mediena. grazu! kad man taip butu kas nors kaip reikiant kumstelejes rudeni...
Atsakyti
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 02 21, 14:24)
user posted image
Pierre Balmain - La Mome
Įspūdžius rašau dar neišsigydžiusi slogos, bet testavau pagerėjimo momentu smile.gif
Pati pradžia - gražus, švelnus, trapus gėlinis aromatas su cinkeliu. Gėlių puokštė, dvelkianti vos salstelėjusiu aromatu, kurioje išskiriu dominuojančią gėlę - rožę. Ups aš gi jos taip nemėgstu kvepaluose, bet ji čia visai kitokia: švelni, nesodri, lyg su rasos lašeliais tarpsta rožyne, prie kurio stoviu pakankamu atstumu, kad tik vos vos ją suuodžiu, todėl ji manęs visai nekankina, anaiptol - man patinka. Taip, ši rožė man priimtina. Gražiai dera su kitomis gėlėmis - frezija, našlaite. Šio kvapo cinkelis - mano mylimi raudienieji pipirai, visai visai neaštrūs, prigesinti, gražiai įsipynę ir puikiai derantys su trapiomis gėlėmis. Kvapas nėra itin sodrus, bent mano nosiai. Kol kas jis švelnus, labai komfortiškas, bet su intriga. Jeigu nebūtų jokio cinkelio, gėlinius kvapus aš nurašau į skyrelį "neįdomu, nuobodu, ne mano". Kas vyksta su kvapu toliau tik dar labiau kelia mano susidomėjimą. Išnyra myra  bigsmile.gif Ji gan ryški, kvapui priduoda šiltumo, saldumo, jaukumo, taurumo, pakilumo jausmą, ir puikiai dera su jau minėtomis natomis - labai gražus derinys. Rožės neryškų pudriškumą puikiai užtušuoja myros balzamiškumas. Šalia prislopinta avietė, dar pilnai nesunokusi, vos vos rūgštoka, bet gaivi, su jau pradedančiu skleistis aromatu. Kvapas balzamingas, bet ne tirštas. Nejuntu jokio atstumiančio kvapo, kas neretai pasitaiko, kai atrodo parfumeris sumeta į krūvą natas, kurios tarpusavyje "pjaunasi", nedera. Šioje kompozicijoje viskas labai gražu, ir kuo toliau tuo labiau gražėja. Kodėl? Nes nusaldėja biggrin.gif Kaip rašiau, pradžia vos saldi, begt bazė jau žymiai saldesnė, bet tikrai nėra per saldi. Viskas subalansuota, riba tarp per saldu, valgoma, konditeriška ryškiai nubrėžta. Saldume nejaučiu jokios sintetikos (nors jos tikrai yra, kaip kitaip pagamisni tokį kvapą). Saldumą sukuria ambra ir opaponksas. Ambra žinoma, kad nėra ta tikroji ambra, o tik tai ką vadiname ja, sukurta iš saldumą sukuriančių natų. Taigi, šios dvi minėtos natos man pačios ryškiausios ir sodriausios. Manau gera mintis, kad nepridėta vanilės, nes dažnai vanilė kaip tik padaro kvapą per saldų ir per daug sintetinį. Muskuso beveik neradau, o kvapui prasisklaidžius juntamas švelnus irisas. Man labai gražus kvepalų buteliukas, o ir kvapas jame žavus, paslaptingas, elegantiškas. Kvėpinsiuosi juo, kai išsigydysiu slogą, gal tada pasikeis nuomonė (tada pakomentuosiu dar kartą). Tačiau dabar kvapas tikrai man patiko, turiu mėginuką ir nenoriu su juo jokiu būdu skirtis. Ačiū gerajai fėjai už galimybę pažinti šį gražų kvapą bei suprasti, kad ir gėlėmis pradedamas "piešti" kvapas gali būti įdomus, nebanalus ir nuobodus wink.gif

Aciu uz pilna aprasyma smile.gif Dabar dar labiau noresiu pabandyti rolleyes.gif
Atsakyti
gs01 biehls parfumkunstwerke

Dar vienas labai smagus kvapas pavasariui. Zalias vaisinis sipras. Svarainiai, papipirintas persiko minkstimas, vos juntamas gelinis fonas- laikui begant kvapas gileja, zaleja ir atsidaro, skleidziasi gelinis, gal frezijos ar siaip baltu vandens geliu (lelijos?), wisterijos komponentas su lengvu kartumu. Moderni, labai grazi sipro interpretacija, be jokiu blyskiu paciuliu ir sausu natu- kvapas sultingas, gaivus, bet tuo paciu gilus ir svaiginantis, labai naturalus. Puiki kompozicija ir komponentu kokybe.
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 02 22, 15:43)
gs01 biehls parfumkunstwerke

Man juose labai ryškus morkiškumas, t.y. sultingos morkos. Vienu momentu buvo panašumo net į bulvių košę su daug morkų ir su nemažai prieskonių blush2.gif
Atsakyti
svieziu, traskiu morkyciu yra, taip, dar labiau- ju lapu.
Tirstesniu natu, kaip bulviu kose (krakmoliskumo) ar net tokio morkiskumo, kaip Iris Silver Mist, nejauciu (testavau ant odos, gal su bloteriu butu kitaip)- bet man patinka tas gaivumo, gilumo ir tuo paciu stangrumo, tvirtesnes, daiktines teksturos derinys smile.gif
Siaip tai as didele zaliu kvapu gerbeja, man labai patiko
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 02 23, 11:15)

Siaip tai as didele zaliu kvapu gerbeja, man labai patiko

ir aš žalių kvapų gerbėja, tik šie man baisiai nepatiko biggrin.gif

beieškodama vandens lelijų buvau parsisiuntusi mėginuką. Lelijų neradau, kvapą pauosčiau ir pamiršau, tik atmintin įsirašiau pavadinimą, kad nuo šito gamintojo man reikia laikytis atokiau smile.gif. Dabar iš smalsumo pasiknisau savo mėginukuose, pasirodo dar turiu. Viršutinėm natom jie mane beveik nužudo, širdinėm pribaigia. Nešifruoja nosis natų visiškai (viršutinėm - aštrus oro gaiviklis, širdinėm - kaip Žuvytei - daržovienė, sutrinta bulvių-morkų košė blink.gif ). Ne ne ne, jie ne žali, ne gėliniai, ne šipras ir apskritai nežinau kas, bet ne man. Brrrrr, net šiurpas eina man nuo jų... Tik dar kartą įsitikinu, kokia žmonių uoslė skirtinga...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 02 23, 11:54)
ir aš žalių kvapų gerbėja, tik šie man baisiai nepatiko  biggrin.gif

beieškodama vandens lelijų buvau parsisiuntusi mėginuką. Lelijų neradau, kvapą pauosčiau ir pamiršau, tik atmintin įsirašiau pavadinimą, kad nuo šito gamintojo man reikia laikytis atokiau smile.gif. Dabar iš smalsumo pasiknisau savo mėginukuose, pasirodo dar turiu. Viršutinėm natom jie mane beveik nužudo, širdinėm pribaigia. Nešifruoja nosis natų visiškai (viršutinėm - aštrus oro gaiviklis, širdinėm - kaip Žuvytei - daržovienė, sutrinta bulvių-morkų košė  blink.gif ). Ne ne ne, jie ne žali, ne gėliniai, ne šipras ir apskritai nežinau kas, bet ne man. Brrrrr, net šiurpas eina man nuo jų... Tik dar kartą įsitikinu, kokia žmonių uoslė skirtinga...

tongue.gif tikrai ispudingi skirtumai. Jei kas juos (si kvapa) turi, ir netoleruoja, priglausciau labai mielai
as lelija radau, tik nezinau, ar vandens- dziaugiausi, kad nera mano kvepaluose nemegstamo akvatiskumo, o tas "morkiskumas" (man- labiau ajero saknies standumas) sulaiko kvapa nuo isskydimo. Ant mano odos gelines natos visada stipriai skleidziasi, uztat esu su floral grupe atsargi, bet cia geliu pati norma- jauciasi, bet nedominuoja
Nors man sito gamintojo kone visi kvapai patinka, reiktu dar pratestuoti, ir atsirinkti, kurie patinka tiek, kad reikia
Atsakyti
QUOTE(Vannille @ 2013 02 21, 14:00)
Tikrai taip gali buti? g.gif Ar cia pajuokavot? smile.gif

Negali. Pajuokavau. Maniau, kad ir taip aišku. Jei ką suklaidinau, tai jau dovanokit tongue.gif
Atsakyti