Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

QUOTE(Cikitita @ 2013 02 27, 21:24)
g.gif Ant manęs laikosi  thumbup.gif  permuša belenka.
Banditas minkštesnis, lengvesnis. Cabochard išraiškingesnis, gilesnis. Jis išmoko disciplinos, turi savitus reikalavimus aprangai. Aksesuarams. Jis ant manęs gula, kaip antra oda. tobulai ir lengvai.
Patiko vienos rusų forumietės pasisakymas: Kai ryte einu per bendrabučio koridoriu užsidėjusi užsispyrėlį, visos kompotinės sulimpa į sienas  doh.gif  lotuliukas.gif ir čia aš su ja pilnai sutinku. Cabochard dar turi vieną ypač įdomią savybę: jis neužgožia manęs, bet aplinkinius lyg į miltus sutrina, jei aplinkiniai yra silpnesni.  blink.gif

PAGALIAU!
pritariu kiekvienam zodziui, dievinu sita kvapa jau bemaz 30 metu. jis tobulas ir labai mobilizuojantis. ypac mano naturai ir tokiom uzsispirelem, kaip as. drasus, stiprus, katiniskai minkstas bet kartu pasirizes pulti kiekviena akimirka.
labai idomu. siandien lyg ticia pasipuosiau butent situ groziu. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 28 vasario 2013 - 11:46
QUOTE(LEEja @ 2013 02 28, 11:00)
kazkaip labai panizo nusipirkt  g.gif

Tai "pasitreniruokit" su RP Bandit biggrin.gif Kažkada buvau tuos Cabochard "ant nematuškių" nusipirkusi. Tuomet dar nežinojau, kas yra "odiniai" kvepalai ir kaip aš jų nemėgsiu ateity biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo katalike: 28 vasario 2013 - 13:07
QUOTE(katalike @ 2013 02 28, 15:04)
Tai "pasitreniruokit" su RP Bandit biggrin.gif Kažkada buvau tuos Cabochard "ant nematuškių" nusipirkusi. Tuomet dar nežinojau, kas yra "odiniai" kvepalai ir kaip aš jų nemėgsiu ateity biggrin.gif

Va va, ir aš panašiai galvoju - po tokių gražių aprašymų kils masinė pirkimo banga, o paskui teks viską pardavinėti, nes Cabochard - laaaaabai specifiniai, love or hate (aš irgi prie hate) smile.gif
Banditas guli Kreminėj, galima nueit ir pabandyt, panašumo itin daug drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 02 28, 15:04)

QUOTE(eglegle @ 2013 02 28, 15:16)
Va va, ir aš panašiai galvoju - po tokių gražių aprašymų kils masinė pirkimo banga, o paskui teks viską pardavinėti, nes Cabochard - laaaaabai specifiniai, love or hate (aš irgi prie hate) smile.gif
Banditas guli Kreminėj, galima nueit ir pabandyt, panašumo itin daug  drinks_cheers.gif

tai va butent, po tokiu aprasymu biggrin.gif
nes labai atsimenu kaip vire ispardavykla del VS sexy little things, kai viena parase komentara, kad jos vyrui stojasi, kai pauosto , oi negaliu laugh.gif
tai va, o as noriu trint visus i miltus biggrin.gif
bandita pabandysiu irgi, bet kaina, zinot, skiriasi sviesmeciais smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 28, 14:16)
Va va, ir aš panašiai galvoju - po tokių gražių aprašymų kils masinė pirkimo banga, o paskui teks viską pardavinėti

drinks_cheers.gif ir aš pagalvojau, kad reikia laukt bangos išpardavykloje biggrin.gif

Testuoju:
user posted image
Na ką pasakyti - nei juoktis, nei verkt. Kvapas - taip, nepriekaištingas (kas mėgsta tokias prieskonių ir alkoholio bombas), ryškus, pastebimas, šiltas. Tik kam man reikėjo dar vieno Azzaro Oh la la (labai giminiškas atrodo ir natų daug panašių turi, tik Tentations daugiau užpipirintas). Įsibėgėdamas gvazdikėja (ir gėlės, ir prieskonio prasme) ir stipriai primena Estee Lauder Spellbound (už kurį kaip retenybę karvę mokėjau, stiprus tiek, kad per gyvenimą kažin ar sugebėsiu iškvėpint daugiau nei 8 ml kuriuos pasilikau, likučio nė pusvelčiui niekas neėmė, galiausiai atidaviau artimam žmogui, kuriam jie tikrai labai patiko). Tentations tik mažiau saldus nei Spellbound, bet stiliaus, charakterio man labai artimo - žodžiu, nuo vilko bėgau, ant meškos pataikiau... Nežinau, kaip mano santykiai susiklostys su Tentations, bet bent šią minutę vertinu tikrai ne kvapo grožį, o sąžinės priekaištus ir labai norisi man jais atsikratyt po vieno vienintelio pšyko... Bet gal dar apsigalvosiu smile.gif. Pipirinta, gvazdikėlinta, cinamoninta degtinytė smile.gif, skalsi, stipri, piktoka. Gal kam įpilt smile.gif?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 28 vasario 2013 - 14:17
QUOTE(eglegle @ 2013 02 28, 13:16)
(aš irgi prie hate) smile.gif

pabusiu trecia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 28, 13:16)
...po tokių gražių aprašymų...

Ir Bandit, ir Cabochard žinau, ir prisiskiriu į tą hate kategoriją, bet garbės žodis, paskaičius kilo mintis dar kartą pauostyt - maždaug, o gal neįvertinau?
Ir čia nepaisant to, kad tvirtai žinau, kaip aš juos "hate" smile.gif
Ech, ta žodžio galia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Tays @ 2013 02 28, 17:26)
Ir Bandit, ir Cabochard žinau, ir prisiskiriu į tą hate kategoriją, bet garbės žodis, paskaičius kilo mintis dar kartą pauostyt - maždaug, o gal neįvertinau?

Oi, tokia mintis man podažniai kyla, mat yra tas Banditas, bet kaskart susiraukiu vien nuo kamštelio ir atidedu kvėpinimosi procedūrą irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 02 28, 12:45)
PAGALIAU!
pritariu kiekvienam zodziui, dievinu sita kvapa jau bemaz 30 metu. jis tobulas ir labai mobilizuojantis. ypac mano naturai ir tokiom uzsispirelem, kaip as. drasus, stiprus, katiniskai minkstas bet kartu pasirizes pulti kiekviena akimirka.
labai idomu. siandien lyg ticia pasipuosiau butent situ groziu.  cool.gif

cool.gif wub.gif Jų pliusas tame, kad mažai kas naudoja ir jie nėra ant bangos, kaip didžioji dalis kompotinių.

4u.gif Taip, su jais reikia ypač atsargiai. Jei kas norit galiu šiek tiek nupurkšti susipažinimui.
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 02 28, 14:16)
Banditas guli Kreminėj, galima nueit ir pabandyt, panašumo itin daug  drinks_cheers.gif

o man jie skirtingi. abu turiu ir abu labai myliu. bet tai ne bendra "odine" tendencija. as kaip tik vengiu odos natu, retas man prilimpa. organizmas nepriema daugelio mano koleges-drauges, devinancios oda ir versta oda parfumerijoje, kvapu. manau, jog "jega" cabochard bei bandit tik sustiprinta odos natomis, duoda abiem tokio laukinio, priesistorinio sarmo, kaip небрежно uzmestas ant peciu kokio ka tik uzmusto tigro kailis.
tiesa sakant, cabochard turejau tik EDT, gal todel, o gal ir ne - jis, o ne bandt, man yra moteriskesnis, itin minkstas, nepaisant labai ryskaus tabako bei odos misinio, labai grakstus ir kazkodel siejasi su M.Cvetajevos ar A.Achmatovos asmenybemis.jis labai poetiskas jame nera jokio saldumo, jokos atviros pagundos, jokio "kvietimo", paklusnumo. yra valia, vos sulaikoma aistra, ir milziniskas noras bei potencija viska daryti savaip.
apie bandita - kita istorija. tai kvapas chuliganas, epatuojantis tiesmukiskumu ir leidziantis moterims elgtis vyriskai. bent as taip tuos kvapus girdziu. skirtumas butent tame, jog uzsispirele kvepuoja ir elgiasi, kaip inoringa moteris (bet ne boba, atsiprasau), o bandite - kaip nori, taip ir elgesi(aisku, turint galvoje isskirtini kvapo kilminguma) 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(by ki @ 2013 02 28, 21:08)
o man jie skirtingi. abu turiu ir abu labai myliu. bet tai ne bendra "odine" tendencija. as kaip tik vengiu odos natu, retas man prilimpa. organizmas nepriema daugelio mano koleges-drauges, devinancios oda ir versta oda parfumerijoje, kvapu. manau, jog "jega" cabochard bei bandit tik sustiprinta odos natomis, duoda abiem tokio laukinio, priesistorinio sarmo, kaip небрежно uzmestas ant peciu kokio ka tik uzmusto tigro kailis.
tiesa sakant, cabochard turejau tik EDT, gal todel, o gal ir ne - jis, o ne bandt, man yra moteriskesnis, itin minkstas, nepaisant labai ryskaus tabako bei odos misinio, labai grakstus ir kazkodel siejasi su M.Cvetajevos ar A.Achmatovos asmenybemis.jis labai poetiskas jame nera jokio saldumo, jokos atviros pagundos, jokio "kvietimo", paklusnumo. yra valia, vos sulaikoma aistra, ir milziniskas noras bei potencija viska daryti savaip.
apie bandita - kita istorija. tai kvapas chuliganas, epatuojantis tiesmukiskumu ir leidziantis moterims elgtis vyriskai. bent as taip tuos kvapus girdziu. skirtumas butent tame, jog uzsispirele kvepuoja ir elgiasi, kaip inoringa moteris (bet ne boba, atsiprasau), o bandite - kaip nori, taip ir elgesi(aisku, turint galvoje isskirtini kvapo kilminguma)  4u.gif

Dėl Cabochard, tai drąsa, išgryninta sėkmė, svajonių siekimas. Kaip jau minėjau disciplina. Puikiai tinka gintis įvairiem projektam prieš vyrišką auditorija, su moteriškąją geriau rinktis kažką lengvesnio.
Banditas labiau vakarinis variantas prie akinančiai baltos vakarinės suknelės.
Nesusipažinusioms su oda, geriau pradėt nuo Aigner Black. Ten jau švelnios odinės pirštinaitės, jokios agresijos. Gal tik nerekomenduočiau tom, kurios neperneša tubėrožių, jų ten ypač daug. Su Black nesiskiriu jau 5 metus. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikitita: 28 vasario 2013 - 20:45
QUOTE(Cikitita @ 2013 02 28, 21:44)
Su Black nesiskiriu jau 5 metus. wub.gif

turite galvoje sita Aigner Black ? keista, nenurodyta nei oda, nei tuberoza.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo by ki: 28 vasario 2013 - 21:47