Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

QUOTE(by ki @ 2013 01 02, 22:24)
na ir dar vienas ispudis - pamaciau kaledinius chanel rinkinukus su Nr.5 miniatiura (seseliai+miniukas, pudra+miniukas), na jau tokia grazi ta miniatiura wub.gif , bet labai maza, o spalvos man netinkancios...

ot tai tau. kazka praleidau.
Atsakyti
user posted image

Oda su mira, viršutinės natos primena naujo kokybiško odinio gaminio kvapą. Salsvumo duoda mira. Jeigu per daug, o to per daug šiuo atveju labai greitai gaunasi - nenustebčiau jeigu supykintų. Kvapas stiprus, šiltas, primena pasisėdėjimą prie židinio. Gražiausia dalis man - bazė. Kiek panaši į L`Air du Desert Marocain (tuo tarpu viršutinės ir širdies natos visiškai skirtingos). Vyriškas? Na ką aš žinau, mielai kvepiu pati, bet ant vyriškos odos net neabejoju taip pat skambėtų gražiai.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 03, 12:53)
Oda su mira, viršutinės natos primena naujo kokybiško odinio gaminio kvapą. Salsvumo duoda mira. Jeigu per daug, o to per daug šiuo atveju labai greitai gaunasi - nenustebčiau jeigu supykintų. Kvapas stiprus, šiltas, primena pasisėdėjimą prie židinio. Gražiausia dalis man - bazė. Kiek panaši į L`Air du Desert Marocain (tuo tarpu viršutinės ir širdies natos visiškai skirtingos). Vyriškas? Na ką aš žinau, mielai kvepiu pati, bet ant vyriškos odos net neabejoju taip pat skambėtų gražiai.

bet kame reples yra su tuo pykinimu? ko jie ten deda?
as dar ne visus bandziau, bet La Maroc pour elle - pykina labai puikiai, bijau net kamsteli antrasyk uostyt... uzpurskiau mamai, tai irgi sauke trype baisiausiai biggrin.gif o Incense Extrême ir Incense Rose - ne, cia jau sielos balzamas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2013 01 03, 12:56)
bet kame reples yra su tuo pykinimu? ko jie ten deda?
as dar ne visus bandziau, bet La Maroc pour elle - pykina labai puikiai, bijau net kamsteli antrasyk uostyt... uzpurskiau mamai, tai irgi sauke trype baisiausiai biggrin.gif o Incense Extrême ir Incense Rose - ne, cia jau sielos balzamas  rolleyes.gif

La Maroc pour elle - mano vieni mylimiausių kvepalų, labai komfortiškai jaučiuosi. Apskritai Taueris vienas iš parfumerinių mano dievukų, gal net ir pats pačiausias liko, kai mirė Mona di Orio. Imčiau visus iki paskutinių poros metų naujienų (su kuriom nusivažiavo nuo savo ankstesniojo braižo) ir nuo nei vienų nepykina. Šiuo konkrečiu atveju - perdozavus mira labai jau riebi, bet ji man atgrasi dideliais kiekiais bet kokiuose kvepaluose, o jei monoaromatas - iš viso siaubas - salsvas, glitus, liaudiškas terminas yra - priklus.
Atsakyti
http://www.punmiris....dar/t.21097.jpguser posted image

Bertrand Duchaufour "Enchanted Forest"
butent tokio kvapo as pasamoneje ilgai, ilgai ieskojau...
kvapas apie juoda serbenta ir tamsiai zalia, paslaptinga, dregna mistiska miska. Ne medzius, bet miska.
Zalias, tamsus, paslaptingas, net mistiskas. Kaip kelione kunu ir siela ansktyva ryta i paslaptinga, zalia, tanku miska- vienumoje ir susiliejime su gamta. Ir ten atrasti prisirpe, net persirpe juodi serbentai kaip dovana nuo pacios gamtos, kaip uzdraustas zinojimo vaisius. Butent taip as visada simboliskai isivaizdavau tikra ragana- paslaptinga ir nepakartojamai grazia savo gamtiniu groziu cool.gif
Kvapas ir zalias, ir noir. Natose ir visose stadijose ryskiai jauciasi serbentas: ir jo lapai, ir sakeles, ir prisirpusios, net persirpusios uogos, kai serbento rugstele permusa susidariusios sultys ir salsvumas. Taip pat- miskas su visa augmenija nuo pasaknu iki paciu milzinisku egliu virsuniu. Ne mediena, o butent- miskas. Natose yra daug ko, bet bendas ispudis butent toks, natos taip graziai persipina, papildo viena kita, kinta, banguoja, kad apart serbento ir pusies/egles balzamu sunku ka nors kaip pastovu komponenta ir isskirti.
Kompozicija- ideali. Ir zalia, ir gili (vos ne bedugne), ir banguojant, ir nekampuota, ir su paciais graziausiais, kokius galima isivaizduoti, perejimais. Zaliavos, atrodo, pacios naturaliausios, tarsi ne laboratorijoje isgautos, o tiesiog i butelaiti pagautas ir uzdarytas misko kvapas.
Man tame kvape patinka viskas. Patinka- ne tas zodis, kvapas tikrai pasakiskas ir neatkartojamas. Ko gero, nugultu i signature scent lentynele (nors pati netikiu ir nesiekiu tureti signature scent). Mano parfumeriniu svajoniu issipildymas

Na, visa kvapo kurima ir paleidima supancia istorija turbut zinote. Ir vistik- tai tikras irodymas, kad "menas nugali viska"
Atsakyti
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 04, 10:45)

butent tokio kvapo as pasamoneje ilgai, ilgai ieskojau...

Va unsure.gif ir ką dabar daryt... gal ir aš jo ieškau,tik dar nežinau unsure.gif
Jau kaip pavydžiu šitokio įspūdžio unsure.gif
Einu į savo pasąmonę,reik pagalvot unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Gafsa @ 2013 01 04, 19:12)
Va unsure.gif ir ką dabar daryt... gal ir aš jo ieškau,tik dar nežinau unsure.gif
Jau kaip pavydžiu šitokio įspūdžio unsure.gif
Einu į savo pasąmonę,reik pagalvot unsure.gif

nevarkit,i pasamone samoningoi buklej nenueisit biggrin.gif , verysad.gif
vat as ir pavydziu tokiem zmonem ,kurie atranda savo,o as kazkoks bludnastis ,kuo tuoliau ,tuo daugiau medziu ir maziau sviesos,ir jokios prosvaistes pamatyt ka nor is savu lotuliukas.gif mane kazkokia depresija apemus(tada labai daug perku)nusipirkau
Diabolo Rose Les Parfums de Rosine ,nei man jos reikejo (rozes)ir is vis as roziu nemyliu,reikia kaip nors save i nesamominga busena nubildint,gal tada pasamone paroys kurie cia tie manieji bigsmile.gif
ir dar labai patinka skaityt rutuliukas j postus 4u.gif (po to nueinu ko nors nusipirkt su viltim,kad bus tas)
Atsakyti
QUOTE(NIDCKA @ 2013 01 04, 22:26)
vat as ir pavydziu tokiem zmonem ,kurie atranda savo,o as kazkoks bludnastis ,kuo tuoliau ,tuo daugiau medziu ir maziau sviesos,ir jokios prosvaistes pamatyt ka nor is savu lotuliukas.gif mane kazkokia depresija apemus(tada labai daug perku)

O aš nė kiek nepavydžiu. Pas mane stadija "rasti vienus kvepalus" yra tolygi stadijai "man kvepalai nebeįdomūs". Esu ją išgyvenusi, turėjau vieną buteliuką "pačiausių", kai pasibaigdavo, kitus tokius pačius nusipirkdavau. Dabar gi turiu malonų pomėgį - ieškoti, bandyti, atrasti, nusivilti, apsidžiaugti, palyginti, medžioti, paturėti, atsikratyti ir seniai nustojau save kaltinti dėl ko nors, kas kitam galbūt atrodo netelpa į rėmus. Galbūt šiek tiek pavydžiu toms, kurios sugeba apseiti pigiau ir mėgsta prekyvietes. Aš gi pavargstu, nieko neprisimenu, sumaišyti kvapai man tampa nebemalonūs, pojūčiai užgožti, laiko tiek, kad po vieną kvepalą važinėčiau uostyt neturiu ir norint kažką rimtai pabandyti belieka pirkti. Niekada nekėliau sau tikslo rasti kažką tokio, kas atimtų norą pažinti kitus kūrinius. Ir dar viena tokia įdomi tendencija - labiausiai patinkančiais kvepalais kvėpinuosi labai retai. Kodėl - pati nežinau (taupau, nes tai raritetai, bijau, kad persisotinsiu??? nežinau blush2.gif ) biggrin.gif. Taigi jeigu atsirastų kažkas toks vienintelis "mano" matyt stovėtų ir spintą puoštų lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 05, 07:19)
Dabar gi turiu malonų pomėgį - ieškoti, bandyti, atrasti, nusivilti, apsidžiaugti, palyginti, medžioti, paturėti, atsikratyti ir seniai nustojau save kaltinti dėl ko nors, kas kitam galbūt atrodo netelpa į rėmus.

drinks_cheers.gif Man labai artimas toks poziuris. Tik vis dar kaltinu save, jei "paskutinius pinigus" isleidziu eiliniams (mano vyro zodziai! Много он понимает!) kvepalams. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 05, 09:19)
Ir dar viena tokia įdomi tendencija - labiausiai patinkančiais kvepalais kvėpinuosi labai retai. Kodėl - pati nežinau..

Toks pat fenomenas ir mano kvepinimosi įpročiuose biggrin.gif Demotyvacija kažkokia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Marokietė @ 2013 01 05, 09:52)
Toks pat fenomenas ir mano kvepinimosi įpročiuose  biggrin.gif Demotyvacija kažkokia  irnesakyk.gif

drinks_cheers.gif na va ir man tas pats ,as juos kaip brangiausius kurinius saugau ir dziaugiuos tik is tolo(gal bijau ,kad pradejus daznai naudot praras savo isskirtinuma ir nebeliks jokio wau )
Atsakyti
Oi, as tikrai nesiekiu atrasti "vienintelio" kvapo, kvapai man idomus bendrai, butu baisu ir polekio katastrofa, jei apsiribociau tik vienais paciausiais.
Bet atrasti kvapa, taip identiskai atkartojanti mano estetikos suvokima, ir dar giliai kabinanti emociskai tikrai nepaprastas jausmas- tik tai nereiskia, kad tik juo ir kvepinsiuosi nuo siol cool.gif
Apskritai, is manes nekokia pirkeja- kvepalu neperku ant emociju bangos, mano siektinybe- maza kolekcija is va tokiu tobulai atspindinciu vidu kvapu. Visa kita gali buti meginukuose ar atomaizeriuose.
Visada, visada pirkdama kvapa zinau, kokia mano busena jis veidrodina, kokiais atvejais ji devesiu ir ka jis man darys

Tai nereiskia, kad atradus tobula meno kurini, kiti manes nedomins tongue.gif pasaulis margas, ivairus, daugiasluoksnis, kvapu pasaulis- taip pat, tame ir jo zavumas. Mane visada gasdino Süskindo ideja apie viena tobula kvapa- tai kaip mirties baime, kad sustojus, iklimpus tobulybeje, bus viskas
Atsakyti