Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

QUOTE(LEEja @ 2014 07 03, 12:05)
sutinku dėl sausokumo biggrin.gif

drinks_cheers.gif - Tikra SACHARA!!!
Atsakyti
QUOTE(LEEja @ 2014 07 03, 13:05)
sutinku dėl sausokumo biggrin.gif

sunku isivaizduoti nesausa Sachara tongue.gif ant mano odos apart smilkalu labai graziai skleidziasi kava. Kas man labai patinka. Monotoniskas- taip. Bet susikaupimui palaikyti tinka labai
Atsakyti
O kur jus isigyjat Serge Lutens atomiku?
Atsakyti
QUOTE(forestberry @ 2014 07 09, 10:04)
O kur jus isigyjat Serge Lutens atomiku?

Perkam iš SM narių smile.gif , jei siūlo, žinoma.
Nes atomikas tai tuščia tara tik.

O jei kalbat apie mėginėlius, tai jų kartais gal duoda perkant kokius kvepalus - bet čia jau kaip papuola.
Atsakyti
Netikėtai užmačiau kažką naujo [ar tai man nematyto biggrin.gif ] - Franck Boclet
Bandžiau Incense ir Chypre. Pastarojo net Fragrantikoj neradau g.gif , o bais knietėjo natas patikrint. Mat tikėjaus gaut dozę sodraus šipro biggrin.gif , o gavau - salstelėjusio vandens, kiek primemančio Lanvin Eclat d'Arpege [violetinį] wacko.gif smile.gif
Incense ir nepaliko įspūdžio, ypač jau prasigaravus. Dingus sodriam smilkalų [miros?] kvapui, liko salstelėjusi šlapia ir muiluota mediena... Gal net muilas labiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rastafarinas @ 2014 07 13, 17:26)
Netikėtai užmačiau kažką naujo [ar tai man nematyto  biggrin.gif ] - Franck Boclet

Ai, čia tie, kur Kremėj, net galvojau, kas per Boclet, užmačiau kažkada kaip naujieną, labai nepatiko visi, tai daugiau ir nesigilinau, kažkoks nesusipratimas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2014 07 13, 16:50)
Ai, čia tie, kur Kremėj, net galvojau, kas per Boclet, užmačiau kažkada kaip naujieną, labai nepatiko visi, tai daugiau ir nesigilinau, kažkoks nesusipratimas  schmoll.gif

biggrin.gif drinks_cheers.gif
[aš, beje, Kristutėj juos užmačiau]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rastafarinas: 13 liepos 2014 - 17:08
Sveikos,
Pasidalinkite įspūdžiais apie auksiukus ax.gif 88 8 Comme des Garcons
ačiū, 4u.gif
Atsakyti
Kadangi gavau zinute is Autent,kad turi naujienu is Boadicea ,nudumiau pratestuot,kas naujo ir tai ko senai neprisiruosiau pauostinet.
Naujiena Boadicea
http://www.fragranti...hire-18518.html
Didele kaina ir man padirodes didelis panasumas su mano turima meile wub.gif Parfums de Marly
http://www.fragranti...bdan-21550.html
Tik Habdan istaiskingesnis gerokai ( bet gal man cia taip.. )
Isbandziau Bond 9 pagaliau ,saziningai .. Ir patiko kazkiek,saldus svaiginantis biggrin.gif wub.gif " pinigu kvapas "
http://www.fragranti...-York-6526.html
Ir " batukas"
http://www.fragranti...venue-4138.html
Bet nenoreciau nei vienu .. Net nezinau ar dovana tokia labai pradziugintu g.gif
Atsakyti
Dar noreciau uzklausti,gal zinot kur LT galima pratestuot Odori bei Demeter kvapu ?
Acius 4u.gif
Atsakyti
Istorija buvo tokia. Tik pasiėmiau pašte mainų siuntinuką - iš karto pagavau ryškų rožių aromatą... Siuntinys didelis, 7 buteliai, suku mintyse - kas čia gali taip, rožės, iš kur rožės, man toks etapas, kad su rožėm labai nepakeliui ir atrodo nieko neėmiau... Kvapas įkyrus, persekioja, visą laiką galvoju, kad rasiu duženų, bet gal koks mėginukas sudužo, nes kitaip negali gi šitaip baisiai permušt per visas pakuotes... Kaltininką radau vos išpakavus:
Yves Rocher Ode à l'amour
user posted image

Nemėgstu Yves Rocher, mums visai nepakeliui su visa kuo, ką esu šito vardo testavusi, suuodžiu vieną bendrą bjaurų mano nosiai foną. Mainai buvo dideli, tai šalia norimų ėmiau kaip galimai mažiausią blogybę iš visų likusių, su mintim, kad bus saldžiai vaikiški, atiduosiu draugės dukrai...

Ištraukus iš pakuotės, atkimšus, paauosčius atvirai pasakysiu - norėjau išmest ir šiukšles išnešt, nes kvapo stiprumas toks, kad man atrodė, aš negalėsiu būt tam kambary, kur šitas buteliukas yra... Bet neišmečiau... Po kelių dienų net išdrįsau pabandyt ant odos. Šleife aišku tos ryškios saldžios rūžavos jaunatviškos rožės, būtų labai panašu į Cacharel Amor Amor, jeigu jų užsipiltum ant galvos pusė buteliuko smile.gif. Nusėda į saldžią, gurmanišką bazę. Vanilė sakyčiau net visai graži... Ne taip ir baisu, kaip atrodė, gal net žiemai pasiliksiu... Juolab, kad Amor Amor kažkada labai mylėjau, buvo minčių susigrąžint į kolekciją... Tai va toks netikėtas sugrįžimas kitu vardu, kitam pavidale - ant odos aš jų ko gero neatskirčiau, ypač pravėsusių...
Atsakyti
Nauja meile user posted image
nors siunciausi YSL elle, gavau YSL elle intense , bet labai labai patiko, dabar norisi Elle , ypatingai palyginti del panasumo i CD midnight poison.

Dar labai patiko user posted image, gavau minio pavidalu, zinau , kad noriu didesnio kiekio, tik kazin ar kur rast imanoma g.gif nes raso, kad discounted doh.gif
man sie jaunesnysis Dior addict brolis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vile999: 16 rugpjūčio 2014 - 15:28