Įkraunama...
Įkraunama...

Mūsų parfumeriniai įspūdžiai

Chanel Chance Eau Fraiche EDT.
O božė o božė o božė... katastrofa, kandidatas į metų pasiš.... Net baigt žodį ranka neleidžia.
Ačiū už dėmesį.

P.S. Ir vėl spjaudau į Chanel šulinį rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(Benicio @ 2013 01 25, 15:47)
Chanel Chance Eau Fraiche EDT.
O božė o božė o božė... katastrofa, kandidatas į metų pasiš.... Net baigt žodį ranka neleidžia.
Ačiū už dėmesį.

P.S. Ir vėl spjaudau į Chanel šulinį  rolleyes.gif .

Paspjaudysiu kartu į tą šulinį smile.gif
drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif (kai pagaunu "šalia", bėgu tolyn). Nuo Madm. taip pat.
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 25, 16:29)
Paspjaudysiu kartu į tą šulinį smile.gif
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif (kai pagaunu "šalia", bėgu tolyn). Nuo Madm. taip pat.

Mademoiselle biškelį geriau biggrin.gif (supratau šiandien). biggrin.gif
Mano kaime Mademoiselle bumas. Centrinis paštas visas permirkęs, matyt darbuotoja gausiai kvėpinasi. Nueinu į Maxsę, ten tas pats. Mademoiselle šleifas gan ilgas ir labai jaučiasi kur originalas, o kur fufelis.
Atsakyti
Manau, kad Mademoiselle bumas visame civilizuotame pasaulyje biggrin.gif Ir tai vienintelis jų minusas, imho smile.gif
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 01 25, 18:32)
Manau, kad Mademoiselle bumas visame civilizuotame pasaulyje biggrin.gif Ir tai vienintelis jų minusas, imho smile.gif

Kodėl minusas? Fenomenas rolleyes.gif
(jei ką - prieš EDT nieko neturiu rolleyes.gif )
Atsakyti
QUOTE(eglegle @ 2013 01 25, 18:04)
Kodėl minusas? Fenomenas  rolleyes.gif
(jei ką - prieš EDT nieko neturiu  rolleyes.gif )

Neteisingai išreiškiau mintį. Kvepalams toks pripažinimas negali būti minusas drinks_cheers.gif Bet tų kvepalų naudotojoms - gali. Na, kad viena iš daugelio ir pan. smile.gif
Papildyta:
Beje, pastebėjot, kaip dažnai kvepalai plakami vien dėl to populiarumo. Negi pripažinsi, kad patinka kažkas, kas patinka daugumai. Taigi kepurė nukris tongue.gif Čia niekam konkrečiai netaikau. Aš ir pati kažkada ilgai norėjau ir iš principo nepirkau D&G Light Blue. Juokas dabar tiktai ima biggrin.gif Taip niekam nieko neįrodysi, tik save nuskriausi.
Atsakyti
QUOTE(katalike @ 2013 01 25, 19:40)

Beje, pastebėjot, kaip dažnai kvepalai plakami vien dėl to populiarumo. Negi pripažinsi, kad patinka kažkas, kas patinka daugumai.

Čia jau nuo asmenybės priklauso. Daug kas kaip tik jausis blogai praradęs bandos jausmą, daug kas pirks vedamas to jausmo. Daug kas plaks, daug kas atsisakys. Man patinka ieškoti neatrastų arba pamirštų perliukų labiau nei pasiduoti kieno nors įtakai, bet... būna, kad ir pasiduodu smile.gif Netgi būdavo, kad labai bandydavau pasiduoti, ypač tada, kai dar tik ieškojau savo parfumerinio kelio. Ir tie pasidavimai ko gero buvo pačios skaudžiausios kišenei patirtys. Mano nosis yra tik mano ir kol supratau, kad jos nuomonės nesutapimas su kitom nuomonėm yra visiškai normalus reiškinys, nemažai laiko praėjo smile.gif.

PVZ. Su Chanel aš save irgi ilgai kankinau nesusitardama su savo vidiniais pojūčiais ir išorinio pasaulio priešingu požiūriu. Pirma mintis pauosčius pirmą savo gyvenime Chanelį (sąmoningai, žinant visus populiarumo ir kainos niuansus) - nugi mano probabė be jokių šanelių būdama arti 90 natūraliai "kvepėjo" labai panašiai. Ir būtent tą patį priekvapį , tą pačią asociaciją užfiksuodavau priartėjus arčiau manęs daugumai Chanel gaivesniųjų kvapų... Aš puikiai suprantu, kad čia mano uoslės cirkai, bet ką padarysi - yra kaip yra. Gal kada nors praeis. Bet tada, kai pirmą kartą milžiniško populiarumo kvepalai iššaukė būtent tokią asociaciją, apėmė net sunku apsakyti koks bjaurus nepilnavertiškumo jausmas doh.gif. Gerai, kad savu laiku pamokė giminių vaikas - tiesiai šviesiai pareiškusi "teta, vemsiu" (pauostė Coco Mademoiselle, žinoma, neturėdama anei jokio supratimo, kas tai per kvepalai, negalėjo būti paveikta jokių reklamų, nes paėmė ne buteliuką, o bevardį atomaizerį). Vėliau jau ir čia, SM, atsirado vienas kitas vis drąsėjantis balsas prieš Chanel smile.gif. Pasijutau ne tokia vieniša šiam pasauly smile.gif.

be abejo, nosis pasilieka teisę be jokios sąžinės graužaties savo nuomonę pakeisti smile.gif. Tarkim su dauguma anksčiau atmestų Hermes'ų šiuo metu esu užmezgusi ganėtinai draugišką ryšį. O pvz. Viduržemio sodai - buvo parfumerinis keiksmažodis, liko ir matyt liks. Nepaisant to, kad kantriai maždaug su metų pertrauka pabandydavau atnaujinti pažintį, su viltim, kad gal jau "lips", vis labiau spjaudžiausi. Labai norėčiau juos turėti kolekcijoje. Bet žinau, kad negaliu, na tiesiog negaliu pakęsti jų kvapo, nors jis man atrodo tiktų pagal natas, pagal aprašymus, pagal masinę nuomonę...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2013 01 26, 07:14)
Pirma mintis pauosčius pirmą savo gyvenime Chanelį (sąmoningai, žinant visus populiarumo ir kainos niuansus) - nugi mano probabė be jokių šanelių būdama arti 90 natūraliai "kvepėjo" labai panašiai. Ir būtent tą patį priekvapį , tą pačią asociaciją užfiksuodavau priartėjus arčiau manęs daugumai Chanel gaivesniųjų kvapų...

Turi jie kažkokią duslią retro natą drinks_cheers.gif Ypač Coco Mademoiselle. Bet ir tie gaivesni ją turi, tik mažiau išreikštą. Tuom labiausiai ir išsiskiria iš kitų gaivių kvepalų.

QUOTE(rusma @ 2013 01 26, 07:14)
Gerai, kad savu laiku pamokė giminių vaikas - tiesiai šviesiai pareiškusi "teta, vemsiu"

lotuliukas.gif
Atsakyti
Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge
Patrauklios natos, bet apie bendrą kvapo "vaizdą" niekaip negalėčiau taip atsiliepti. Jie man patiko na gal kokias 2 minutes vidurinėje stadijoje - radau minimalų panašumą į Keiko Mecheri Iris Pourpre. Truputis slyvinio iriso išlindo. Ir tai buvo vienintelis jų pliusas smile.gif. Visa kita - lūpdažinės rožės, kartais panašios į LAP Drole de Rose, kartais savarankiškos, nepanašios į nieką, bet vis tiek ne mano. Iš ryškaus grėsmingo arogantiško kvepalo greit nuduso iki vos jaučiamo. Dar kartą įsitikinau, kad su Histoires de Parfums mano nosiai nepakeliui. Daug aš jų testavau, kai dar pas mus nebuvo buvau mėginukų prisisiuntus. Taip jokių įspūdžių atminty nelikę, kad net klaiku. Likę tik tiek - iš didelio debesies būna maža lietaus - garsiai prasideda, nuobodžiai baigiasi...
Atsakyti
QUOTE(rusma @ 2012 12 15, 08:09)
Bandau įsikirsti į nupurkštuko turinį: 
Libertin Louison Technique Indiscrete Indiscrete
Nelabai sekasi, nes šį kartą saldumas stipresnis už mane  tongue.gif . Taip įkyriai saldu, kad atrodo lenda į panages. Dėl priskyrimo grupei Floral Fruity Gourmand noro pasiginčyti nekyla. Vaisinis - uoginis - lipnus cukraus sirupas, su šiek tiek gėlinių natų. Pradžioje dar lyg jutau kažkokių uogų rūgštelę, tarsi gaivumo gūsį, bet ir tas nusaldėjo. Gražu tai, kad prie odos beveik nėra, o ore plevena kuo toliausiai - pilni namai kvapo nuo vieno pšyko. Atrodo, ir sunkus nėra, ir net ne itin rėkiantis, bet tas saldumo jausmas toks specifiškai kiaurai einantis, kad šį kartą deja, lai saldina gyvenimą kam nors kitam  biggrin.gif

Labai sekasi, kad galėjau susipažinti su šiuo puikiu ir įdomiu kvapu. Dėkui nuostabiai kvepalų fėjai 4u.gif
Man pradžia itin gaivi, daug citrusų, kitų vaisių, uogų, bet ne uogienė. Gal labiau sultingos, sunokusios šviežios uogytės, vaisiai saikingai užpilti cukrumi. Saldumas pradžioje vos juntamas, tikrai neperdėtas, neįkyrus - tarsi vaisų/uogų sultys, savyje turinčios kažką gaivaus, kažką saldaus, bet labai natūralaus tarsi iš savęs išgauto saldumo. Kvepia gaiviai saldžiai. Pasipurškus įkyriai vaikėsi mintis, kad kažką man jie primena, kažkuri nata ar natų mišinys/duetas primena kitą kvapo užuominą. Gal pusė dienos ši mintis nedavė ramybės. Pagaliau supratau, kad MAN jie panašūs į Thierry Mugler - Alien vasarinę versiją, gal labiausiai į Alien Sunessence. Didžiosiomis raidėmis žodį "man" parašiau todėl, kad kitos nosies nuomonė buvo kitokia - nerado panašumo. O man primena ir negaliu pakeisti nuomonės net kvepėdama kelintą kartą - kažkas panašaus "iššauna". Gal čia panašus jazmino ir citrusų "susižaidimas". Sklaida tikrai puiki. O saldumas labai malonus, man vos juntamas. Paskui pasižiūrėjau natas - ten dar ir karamelė yra. unsure.gif Aš jos neradau, arba ji buvo paskandinta kitose natose. Kita nosis, uosdama šį kvapą, saldumo beveik nerado g.gif Kaip visada - įdomus žmogaus odos ir kvepalų santykis. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(rusma @ 2013 01 28, 08:27)
Histoires de Parfums 1889 Moulin Rouge
Daug aš jų testavau, kai dar pas mus nebuvo buvau mėginukų prisisiuntus. Taip jokių įspūdžių atminty nelikę, kad net klaiku. Likę tik tiek - iš didelio debesies  būna maža lietaus - garsiai prasideda, nuobodžiai baigiasi...

unsure.gif Tikiuosi, kad ne visus Histoires de Parfums kvapus ištestavai verysad.gif Nes būsiu prašovusi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte26: 28 sausio 2013 - 20:26
QUOTE(zuvyte26 @ 2013 01 28, 21:25)
1.Labai sekasi, kad galėjau susipažinti su šiuo puikiu ir įdomiu kvapu.

2. Pagaliau supratau, kad MAN jie panašūs į Thierry Mugler - Alien vasarinę versiją, gal labiausiai į Alien Sunessence.

1. Džiugu, kad patiko smile.gif . Na o man priešingai - iš LLTI norėčiau visų, išskyrus du. Vienas jų šitas.

2. Išgelbėjai nuo nevykusio pirkinio. Kaip tik buvo minčių pirkt Alien Sunessence (paprasto Alien nemėgstu, būčiau matyt dar labiau šovus pro šalį smile.gif). Ačiū tau 4u.gif

Atsakyti
Miller et Bertaux N.1 Parfum Trouve
dažniau man savo mėginukus reikia pakraustyt, o tai pasirodo tokių gėrių esu prikaupus tongue.gif
Truputį užsitepu ir... persikai, rausvi sultingi, prinokę persikai... tarp šviežių pušų spyglių. Kvapas minkštas, malonus ir pirmom natom man primena BVL Pour Femme, tik aštresni. Kadangi mėginukas ne mažiau kaip metų, mėginu ieškoti, gal aš visgi jį aprašiau. Randu tik Mon postą, kad panašūs į Shiseido Feminite du Bois. Panašėja. Šiek tiek. Tik man saldesni, o šita panašumo stadija man tokia trumpa, kad be užuominos aš jos nebūčiau pastebėjusi.
Pakinta į labai stipriai pipirintą, tikrą čili bombą, atrodo net šiek tiek akis graužia. Įdomiai matyt aš juos pagaunu, nes skelbiamose natose nėra persikų, o mane lydi būtent persikinės asociacijos... Vis dėlto kokie gilūs, kokie gražūs. Sodri mediena, muskusinis irisinis minkštumas, lašas vaisinės gaivos, protingo saldumo (kintančio į nulinį saldumą) ir pikantiškumo. Natos žaidžia, kitimas žaibiškas. Momentinių panašumų į gerai žinomus kvepalus rasčiau ir daugiau, tik visi tie panašumai suplauktų MeB naudai - toks natūralumas, tokia ingredientų kokybė, kad atrodo uostau ne kvepalų mėginuką, o miške tarp spygliuočių iškritusį šviežiam čilyje išvoliotą persiką. Maisto prasme visai neskanu, bet kvepalai - nuostabūs. Net akyse šviesiau ir kvėpuoti gera, kaip miške smile.gif. Bazė - švelnios, jaukios medienos. Gražūs nuo A iki Z... Iki šio ryto maniau, kad jau turiu viską, ko norėjau ir kokius pusė metų galiu nieko nebenorėt. Ir va tau - baigsis mėginukas, turbūt pirkinys bus neišvengiamas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rusma: 30 sausio 2013 - 07:14