YSL Manifesto
Tiesiog siaubinga. Toookia chemine pudingine vanile+ tonka, kad nuo saldumo net ausys linksta. Ir is karto islenda serbentas, jis cia toks likerinis- man deja vaniles nebalansuoja, bet gaunasi kazkas panasaus i ta, kad prie nenormaliai saldzios creme brulle (sefas netycia prie cukraus kiekio recepte parase vienu nuliu per daug) reiktu dar priverstinai gerti ir ypac saldu, tarsi cukraus prikresta cassis (serbentu likeri).
Idomu, kodel kvapas kartoja Isabelle Rosellinni Manifesto varda, ir ka jis Manifestuoja? Balto cukraus pergalinga zygi, nuoslaujant nuo prekystaliu ir restoranu stalu visus kitus "senamadiskus" desertus? Bandyma savo saldumu "uzmusti" visus kitus potencialus kvapus aplink? Vienas is tu kvapu, kuriuos be galo norisi nusiplauti, nebelaukiant bazes
Kita ranka- Cacharel Noa pirmasis leidimas
Lyginant su dabar ant lentynu randama versija, pirmoje versijoje gerokai maziau muskuso (arba jis ne toks astrus). Butu visai nieko, jei ne mano nosiai per saldzios geliu natos (neturiu nieko nei pries lelijas, nei pries tuo labiau irisus), bet ju "saldzioji" puse, derinta su baltu muskusu, man nepatinka- gaunasi muilas. Kavos, deja, uodziu ypac saikingai, vos vos vos- o toks jausmas, kad sumazinus geliu salduma ir pridejus kavos, kvapas butu visai kitoks, gilesnis, labiau edgy. Vienok patinka kvapo elegantiskumas, uzdara struktura, svelnus minkstumas, bet ne tiek, kad leisciausi i sentimentus.
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 30, 16:13)
Kita ranka- Cacharel Noa pirmasis leidimas
Kaip tik kelinta diena ramybės neduoda mintis, ar Cacharel Eden žaliam buteliuke kvapas skiriasi nuo limituoto leidimo tokio:

Svarsčiau, ar nosis visai kitaip suprato kvapą, ar kvapas kitas. Jeigu skiriasi Noa, matyt skiriasi ir Eden. Ir matyt tai bus vienas iš tų retų atvejų, kai leisiu sau pasakyti, kad kvapo nepagadino

YSL Manifesto pamenu pažiūrėjau natas ir nusprendžiau, kad neuostysiu. Taip, kaip neuosčiau ir Saharienne - patikėjau atsiliepimais. Šį kartą dar labiau linkstu prie nuomonės, kad nepauosčius nieko neprarasiu, reikia vandenį taupyt

rutuliukas j , o YSL Manifesto panasus i Lancome la vie est belle?
QUOTE(MilGana @ 2013 01 30, 17:24)
kompozicija visiskai skirtinga, nors daug persipinanciu natu. La vie est belle- modernus mainstream gourmand kvapas (taip vadinamas fruitchouly su praline), nors man asmeniskai jis nuobodus, bet puikiai isivaizduoju, kam galetu patikti- moderniu saldesniu paciuliniu sipriuku gerbejoms (toms, kurioms patinka Chanel Noir, Madmoiselle, Flowerbomb, Angels & Demons, Hot Couture ir pan.). Ta prasme, jis "tam tikros kategorijos" kvapas, kur esminis klausimas- ar patinka saldus geliniai? ar patinka saldus sausas paciulis? ar priimtina pale woods baze?
Manifesto turi kazka panasaus i nepavykusias retro nateles, toki lengva naftalino kvapeli (cia nenaudoju naftalino kaip budvardzio, o kas pamena, buvo kazkada tokios tabletes nuo kandziu, jos turejo toki sleiksciai saldu sacharino kvapa). Vanile ten tokia- is auksciausiu oktavos natu, cypianti, issaukianti, tuo paciu "drebutine", kaip creme brulle. Ir dar kuo skiriasi nuo La Vie est Belle- jei pastarojo kompozicija nugludinta ir apgalvota, tai Manifesto- tai natu kakofonija. Tik dabar pagalvojau- gal cia ir yra jo manifestiskumas?
Ir dar Manifesto labai jauciasi pigios, nekokybiskos zaliavos.
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 30, 17:13)
YSL Manifesto
Tiesiog siaubinga. Toookia chemine pudingine vanile+ tonka, kad nuo saldumo net ausys linksta. Ir is karto islenda serbentas
Tiesiog siaubinga. Toookia chemine pudingine vanile+ tonka, kad nuo saldumo net ausys linksta. Ir is karto islenda serbentas

QUOTE(MilGana @ 2013 01 30, 18:24)
nea
QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 30, 19:25)
Ir dar Manifesto labai jauciasi pigios, nekokybiskos zaliavos.

QUOTE(rutuliukas j @ 2013 01 30, 16:13)
YSL Manifesto
Dėkinga už įspūdžius.
Neuostau populiarių vardų naujienas, nebent netyčiom į rankas papuola. Rusma bent natas perverčia, man nei to nesinori.
Apskritai labai liūdna matant tai, kas į pasaulį paleidžiama. Arba aš jau pasenau ir nieko nesuprantu.
QUOTE(Benicio @ 2013 01 30, 21:40)
Neuostau populiarių vardų naujienas, nebent netyčiom į rankas papuola. Rusma bent natas perverčia, man nei to nesinori.
Apskritai labai liūdna matant tai, kas į pasaulį paleidžiama. Arba aš jau pasenau ir nieko nesuprantu.
ir as populiariu visiskai neseku ir neuostau.
nesu uoscius ir bandziusi, nei rankose turejusi jokiu Poison, nei Midnight, nei nezinau kokiu ju dar ten yra. nesu bandzusi jokiu Alienu, taip pat is Chaneliu bandziau tik Coromandel ir Noir, ir gailiuosi

QUOTE(LEEja @ 2013 01 30, 21:45)
nesu uoscius ir bandziusi, nei rankose turejusi jokiu Poison, nei Midnight,
Na... čia gal ir be reikalo

QUOTE(eglegle @ 2013 01 30, 21:57)
taip, Lady v labai myliu, o tai jie panasus?

QUOTE(LEEja @ 2013 01 30, 22:12)
taip, Lady v labai myliu, o tai jie panasus?
as kazkkaip labai naiviai tada galvojau, kad nisa nepanasi i masinus popsus... kokia tada jinai nisa?

Visokių nišų būna

Nenurašykit popso net neuosčiusi (be abejo, čia - tik mano nuomonė)

QUOTE(eglegle @ 2013 01 30, 22:18)
Visokių nišų būna
Mano nuomone, Dior Midnight Poison yra geriau už visas Dziuljetas kartu sudėjus

as jo nenurasau, as ji tiesiog ignoruoju, nesakau, kad jis blogas ar dar kazkoks

QUOTE(LEEja @ 2013 01 30, 21:12)
tkokia tada jinai nisa?
visokia, ivairi, kartais ir zinomu brendu kuriniai skamba kaip tikra nisa - YSL NU, Molinard Habanita, CD klasikinis Poison ar Miss Dior - naturaliai, tyliai ir labai rafinuotai. man pastoruoju metu teko su dviem "snobem" pabendrauti, susidare ispudis, jog nisa perejo i "populiariu vardu" kategorija, tapo madinga, ir todel geidziama. ar mes jau nesugebame myleti ta, ka tikrai mylime, ar pripazinti, jog patinka tai, kas tikrai patinka...