Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

tomiene, as pernai mezgiau tokias nykstuku kepurytes ant egluztes labai graziai atrode, dar pries tais metais dariau kusudami kamuoliukus, dar kazkuriais puosemes su drsukos teslos zaisliukasi, bet mes viska dedam i kruva ir su pirktiniais, nu man reikia too blizgesio blush2.gif
Papildyta:
bandziau ikelt nuotrauku ir man neleidzia is facebook'o ikelt o kitur dabar jau tingiu kelt verysad.gif
Atsakyti
Aš dabar suku galvą dėl kalendoriaus unsure.gif
Vieną galvoju megzti, bet vyresnėliui manau nelabai tiks, jam įdomesnį reikia galvoti g.gif

Čia berods iš SM išsisaugojus turiu
Atsakyti
Idėjos:
http://www.liveinter...

http://www.liveinter...7/post244975554

Jau daugmaž žinau į ką mano akys krypsta, dabar beliko susiimt ir pradėt rinkt medžiagas. Antroje nuorodoje labai patiko žvakidės iš druskos, jas galima kartu su vaikais gamint.

user posted image

Beje, Kalėdoms man taip pat reikalingas blizgesys ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo e-glory: 06 rugsėjo 2013 - 10:08
toki rangdarbi gavusi tikrai ivertinciau http://best-hand-mad.../post190319115/ lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(EEmama @ 2013 09 05, 18:30)
einu siandien po parduotuve o gi jau sudetos saldaines kaledines  doh.gif  nu as laukiu kaledu ir man smagu, bet kai jau prasideda parduotuvese, tai paskiau vaikai visai susimaiso ko cia laukt, helloweeno ar kaledu  doh.gif  ir kaaip tik per radija vyko diskusijos kada jau "normal" pradet lauk kaledu, tai tiek prisijuokiau is vedeju ir is klausytoju komentaru, vienu zodziu tokiu pamiseliu kaip mes jau daug  lotuliukas.gif  tik daugeli uzknisa toks ankstyvas parduotuviu kalediniu saldainiu kroivmas  doh.gif

na taip, kai per anksti, tai paskui ir nublanksta visa ta atributika kaledine....as skaitau normaliausia yra po helowyno, o ne pries ji jau kaledinius saldainius pardavineti g.gif
QUOTE(Bachure @ 2013 09 05, 19:15)
Bet anksčiau ruoštis yra gerai, kaip sako liaudies išmintis žiemai roges reikia ruošti vasarą, tai dar ir per vėlai pradėjom galvoti apie kalėdas  biggrin.gif

drinks_cheers.gif mano pirmi metai tokie kai, tiek anksti pradejau, bet turbut dabar taip visdada bus rolleyes.gif

QUOTE(ataka26 @ 2013 09 06, 11:35)
toki rangdarbi gavusi tikrai ivertinciau http://best-hand-mad.../post190319115/  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

as net labai ivertinciau thumbup.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Va va, mes vakar prekybcentry savaitinį maisto pirkimą vykdėm, tai irgi užkliuvo Kalėdiniai saldainiai sukrauti, vyras net pasipiktino, sako, nukvako žmonės visai. Ir tikrai, kam gi taip anksti to reikia?
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 09 06, 14:03)
Va va, mes vakar prekybcentry savaitinį maisto pirkimą vykdėm, tai irgi užkliuvo Kalėdiniai saldainiai sukrauti, vyras net pasipiktino, sako, nukvako žmonės visai. Ir tikrai, kam gi taip anksti to reikia?

Na aš uk dar nemačiau nei kalėdinių nei helowyno saldainių, bet tuoj prasidės, nes dabar dar viskas nuo mokyklinių prekių mirga.....
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 06, 12:30)
Na aš uk dar nemačiau nei kalėdinių nei helowyno saldainių, bet tuoj prasidės, nes dabar dar viskas nuo mokyklinių prekių mirga.....

Tesco jau pradėjo visas didžiąsias šokolado dėžes krauti. O Halloween'as, kaip visada, bus užverstas pigiu šlamšteliu paskutinę savaitę. Kažkaip neadekvačiai viskas :/
Atsakyti
va va.. pagalvokit kokio šviežumo saldainiai ten bus, kai vis dėlto tos kalėdos ateis. Tikrai dar per anksti

Uztat geras laikas rinktis rudens gerybes rankdarbiams smile.gif kankoreziu visokiu pasieskoti
Atsakyti
QUOTE(Pumasha @ 2013 09 06, 14:19)
va va.. pagalvokit kokio šviežumo saldainiai ten bus, kai vis dėlto tos kalėdos ateis. Tikrai dar per anksti

Uztat geras laikas rinktis rudens gerybes rankdarbiams smile.gif kankoreziu visokiu pasieskoti

Šviežumo tai bus normalaus, nes šokoladas ne mėnesiui ir ne dviem gaminamas, bet man pats faktas, kad jau Kalėdų atributais parduotuvės verčiamos, visai nemielas sad.gif

Kankorežių nerinksiu, neturim miško šalia, o ir šiaip, nelabai turėčiau, ką su jais veikt, vaikų neturim, tai darbelių su jais nelabai darytume.
Atsakyti
as dar pas mus LT niekur nemciau Kaledines atributikos schmoll.gif
Atsakyti
Tai ko dabar nusiminus, džiaugtis reikia, kad Lietuva nenupušo bent šituo aspektu smile.gif
Atsakyti