Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

QUOTE(EEmama @ 2013 09 07, 15:25)
o del nuotrauku, ziurint kam nori daryt kalendoriu, as pernai vyro mociutei dariau tai priskanavom itin senu nuotrauku, visu anuku provaikaiciu, tevu vestuviu foto  thumbup.gif  visi ziurejop issizioja  smile.gif

siemet noriu daryt su sunum, atrodo daug nuotrauku, bet kai pradejau rankot, tai nedaug tinkamu g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos mamytės. 4u.gif
Kalėdos dar toli...Tačiau prisidedu prie laukimo ir aš newyear.gif
Pasiilgau mandarinų kvapo, įvairių šviesų, kambario puošmenų, eglutės kvapo, pačio laukimo bei ruošimosi, todėl užsukau čia, ir kaip matau ne aš viena tokia išsiilgusi švenčių thumbup.gif
Po truputuką galvoje jau viską deliojuosi, tačiau konkrečių minčių neturiu schmoll.gif
kažkaip sunku galvoti apie tai, kai už lango dar viskas žalia ir saulytė šviečia doh.gif
O jau laukiu to rudenėjančio oro, kad nuo medžių nukristų lapai, tada jau jaučiu, kad ir žiema netoli, o kartu su ja ir didžiausios metų šventės wub.gif wink_3.gif
Atsakyti
QUOTE(Dereša @ 2013 09 10, 20:15)
siemet noriu daryt su sunum, atrodo daug nuotrauku, bet kai pradejau rankot, tai nedaug tinkamu  g.gif  biggrin.gif

as dar niekada nesu darius kalendoriaus, tai siemet butinai padarysiu, bus prie dovanos seneliams su anuku foto, juolab, kad retai tesimatom, nes mes ne lt gyenam, tai tikrai apsidziaugs ax.gif

QUOTE(Ina4411 @ 2013 09 10, 22:09)

O jau laukiu to rudenėjančio oro, kad nuo medžių nukristų lapai, tada jau jaučiu, kad ir žiema netoli, o kartu su ja ir didžiausios metų šventės  wub.gif  wink_3.gif

o pas mus jau rudeniskas oras doh.gif vakar jau pirma karta ir zidini uzsikurem vakare, tai taip fainai, sedim, o man is kart jau tos sventes arciau atrodo, kai zidinys rusena, sunus sako,mama o kur siais metais eglute statysim?( nes tas kampas dabar visas maziuko zaislais uzvesrtas), tai toks juokas paeme, galvoju ir vaikui zidinys uzkurtas galva susuko, apie kaledas pagalvojo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 11, 12:06)
o pas mus jau rudeniskas oras doh.gif vakar jau pirma karta ir zidini uzsikurem vakare, tai taip fainai, sedim, o man is kart jau tos sventes arciau atrodo, kai zidinys rusena, sunus sako,mama o kur siais metais eglute statysim?( nes tas kampas dabar visas maziuko zaislais uzvesrtas), tai toks juokas paeme, galvoju ir vaikui zidinys uzkurtas galva susuko, apie kaledas pagalvojo biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

O kad kas man Kalėdom padovanotų židinį namuose... biggrin.gif Pas mus namuose būna labai šalta ir drėgna atėjus drėgniem rudeniškiem oram iki kol įjungia šildymą doh.gif Tai kuriam elektrinį šildytuvą,o mano svajonė nuo mažens-šiltas ir jaukus židinukas wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 09 11, 14:00)
O kad kas man Kalėdom padovanotų židinį namuose... biggrin.gif  Pas mus namuose būna labai šalta ir drėgna atėjus drėgniem rudeniškiem oram iki kol įjungia šildymą  doh.gif  Tai kuriam elektrinį šildytuvą,o mano svajonė nuo mažens-šiltas ir jaukus židinukas  wub.gif

gyvenam nuomojamame name, ieskomes kur iseiti, nes norim didesnio namo, tai turbut zidini labiausiai bus gaila palikti biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hedra:): 11 rugsėjo 2013 - 13:10
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 11, 14:09)
gyvenam nuomojamame name, ieskomes kur iseiti, nes norim didesnio namo, tai turbut zidini labiausiai bus gaila palikti biggrin.gif

Tai kito irgi ieškokit su židiniu biggrin.gif Pas mus net seneliai židinio neturi..O kažkada senie sesuo nuomavosi namą,kuriam buvo židinukas,tai net vasaros vėsesnį vakarą jį kurdavom ir jaukiai vakarodavom ax.gif O ir puošt židinį Kalėdom labai smagu ir gražiai žiūrisi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikte;) @ 2013 09 11, 14:18)
Tai kito irgi ieškokit su židiniu  biggrin.gif  Pas mus net seneliai židinio neturi..O kažkada senie sesuo nuomavosi namą,kuriam buvo židinukas,tai net vasaros vėsesnį vakarą jį kurdavom ir jaukiai vakarodavom  ax.gif  O ir puošt židinį Kalėdom labai smagu ir gražiai žiūrisi  thumbup.gif

ieskau dabar foto niekur nerandu, buvom praeita ziema varpeliais pries kaledas apkabineje, bet kur per filmus rodo kad kojines pakabina kaledines, tai mums nepavyko....nors zidinys ir uzdaromas su durelemis, taciau pakabinau kojines ir toks karstis virs ju, tai bijojau, kad uzsideks jos man, tai teko nukabinti unsure.gif
Atsakyti
[quote=Dereša,2013 09 07, 10:37]
man idomu kaip tas snipinejimas vyksta g.gif nes as tai negirdziu, kad kas ka paminetu ko reikia, visiems nieko nereikia biggrin.gif
Paaprastai as ale snipineju smile.gif zinau ko reikia dviem dovanom tik doh.gif ir ju abieju nerandu , nepavyks man siemet be streso susiruost kaledoms schmoll.gif
Atsakyti
[quote=Vikuute,2013 09 12, 22:20]
[quote=Dereša,2013 09 07, 10:37]
man idomu kaip tas snipinejimas vyksta g.gif nes as tai negirdziu, kad kas ka paminetu ko reikia, visiems nieko nereikia biggrin.gif
Paaprastai as ale snipineju smile.gif zinau ko reikia dviem dovanom tik doh.gif ir ju abieju nerandu , nepavyks man siemet be streso susiruost kaledoms schmoll.gif
[/quote]
mes dazniausiai seimai dovanojam vien dovana, ta prasme vaikam atskirai, o suaugusiems viena bendra dovana, buna ,kad ir pasiteiraujam ko nori, pvz praeitais metais mes pasakem kad mums patalyne padovanotu, o jie pokerio zetonu lagaminelio uzsiprase.sesei zinau , kad patinka aguonu ziedai, nusipirko puodelius tokius ir buvo minejus, kad leksciu tokiu noretu, tai nupirkom jiems visa indu rinkini su aguonom thumbup.gif o siaip dazniausiai irgi snipineju, klausausi idemiai, kai pamini jog noretu tokio daikto rolleyes.gif
Atsakyti
hedra, taigi beveik visi namaiteik airijoj tiek s.airijoj su zidiniais mirksiukas.gif biggrin.gif

o zidinys tai jo... mano svajone buvo ir dabar po tiek metu dziaugiuosi nerealiai wub.gif

o beje siandienn ryta vaziavau jau pas mus tik 4 laipsniai tebuvo ir medziai ai kurie nugelte ir rukas, nu viskas kaledos jau arti biggrin.gif o dar ir darbe prasidejo tema kaip del planavimo personalo kaledu laikotarpiu ir t.t. n u vsio sakau vyrui jau kaledos lotuliukas.gif
Atsakyti
Aš irgi normaliai įsijaučiau į kalėdų planavimą... thumbup.gif
Atsakyti
Internete radau labai žaismingai bei kalėdiškai papuošta šaldytuvą biggrin.gif
user posted image
Atsakyti