Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

QUOTE(ataka26 @ 2013 09 06, 17:26)
as dar pas mus LT niekur nemciau Kaledines atributikos  schmoll.gif

LT jos bus iškart kai nuims žvakes po visų šventų.
Atsakyti
QUOTE(ataka26 @ 2013 09 06, 17:26)
as dar pas mus LT niekur nemciau Kaledines atributikos  schmoll.gif

o as vakar dar niekur nemaciau, o siandien su sese nueinam i miesta i viena parduotuve iejom ir ka jus manot, visa siena nukarstyta...puse daiktu helovynui, o puse kaledom....girliandos ir kalediniai maiseliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Hedra:) @ 2013 09 06, 17:54)
o as vakar dar niekur nemaciau, o siandien su sese nueinam i miesta i viena parduotuve iejom ir ka jus manot, visa siena nukarstyta...puse daiktu helovynui, o puse kaledom....girliandos ir kalediniai maiseliai doh.gif

Lietuvoj Halloweeninių prekių radot? Kur?
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 09 06, 20:31)
Lietuvoj Halloweeninių prekių radot? Kur?

Ne ne aš šiaurės airijoj gyvenu....žinau kad lietuvoj helowynui nieko nėra.siunciam vyro sesei visokią atributika , 13 metų yra, tai su draugem švenčia biggrin.gif
Atsakyti
Galvojau, kad čia Lietuvoj gėrybių užmatėt, norėjau sakyt, kad stebuklai dedas, nes kažkadaise reikėjo, tai su žiburiu ieškojau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sorceress: 06 rugsėjo 2013 - 22:33
QUOTE(Sorceress @ 2013 09 06, 16:32)
Tai ko dabar nusiminus, džiaugtis reikia, kad Lietuva nenupušo bent šituo aspektu smile.gif

Nenusiminusi tik konstatuoju fakta smile.gif ir juo dziaugiuosi
Atsakyti
Man normalu yra, kai Kalėdinė atributika prekybos centruose atsiranda gruodžio pradžioje. Tai laikas, kai duodama suprasti, kad artėja graži šventė wub.gif tam turime vos daugiau nei tris savaites. Bet kai PC lentynos pradeda lūžti nuo žaisliukų iškart po Vėlinių doh.gif gruodžio pradžioje jau būna įgrisę viskas schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 09 07, 08:28)
Bet kai PC lentynos pradeda lūžti nuo žaisliukų iškart po Vėlinių  doh.gif gruodžio pradžioje jau būna įgrisę viskas  schmoll.gif

Tai kad ir televizorių ekranai užraudonuoja iškart po Vėlinių nuo tų viską brukančių reklamų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikuute @ 2013 09 04, 19:07)
Jau snipineju kas ko noretu ar kam ko reikia ir daraus ale "sarasiuka" drinks_cheers.gif

man idomu kaip tas snipinejimas vyksta g.gif nes as tai negirdziu, kad kas ka paminetu ko reikia, visiems nieko nereikia biggrin.gif
dovanos galvos skausmas doh.gif ant galo lieka sokoladai ir riesutai blink.gif

siemet vel nzn ar bus kalendoriai, nes ieskojau foto ir nieko gero nerandu unsure.gif

QUOTE(ataka26 @ 2013 09 06, 10:35)
toki rangdarbi gavusi tikrai ivertinciau http://best-hand-mad.../post190319115/  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

thumbup.gif sakos galetu but storesnes, egle aukstesne lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 09 06, 16:32)
Tai ko dabar nusiminus, džiaugtis reikia, kad Lietuva nenupušo bent šituo aspektu smile.gif

thumbup.gif tik kazin ar ilgam, nes vis tiek anskciau ar veliau vuiskas ir i lietuva teina g.gif
o kas keisciausia, drauge kuri dirba tesco sake zmones perka viska jau doh.gif su saldainiais as neskubu, nes lapkriti jos bus visos pigsnes daug per puse thumbup.gif tai as laukiu kai tos clebration dezes po 5 eurus buna, tada uzperku tai ir letuvoj dovna nereali ir cia pasivaisint thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Dereša @ 2013 09 07, 07:37)
thumbup.gif  sakos galetu but storesnes, egle aukstesne  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif

o del nuotrauku, ziurint kam nori daryt kalendoriu, as pernai vyro mociutei dariau tai priskanavom itin senu nuotrauku, visu anuku provaikaiciu, tevu vestuviu foto thumbup.gif visi ziurejop issizioja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomienė @ 2013 09 07, 07:28)
Man normalu yra, kai Kalėdinė atributika prekybos centruose atsiranda gruodžio pradžioje. Tai laikas, kai duodama suprasti, kad artėja graži šventė  wub.gif tam turime vos daugiau nei tris savaites. Bet kai PC lentynos pradeda lūžti nuo žaisliukų iškart po Vėlinių  doh.gif gruodžio pradžioje jau būna įgrisę viskas  schmoll.gif

Oi ne, gruodžio pradžia jau labai vėlai, juk paskutinės išsiuntimo datos užsienin būna pačiomis pirmomis gruodžio dienomis, tai kur ten lėkt akis išdegus pirkti. Ne ne, man po Vėlinių pats tas, ir internetu užsakytos dovanos spės ateiti nepapuolę į Kalėdinį srautą, ir niekur nereikia strimgalviais duotis per tas pora savaičių. Aš jau lapkričio vidury-gale viską išsiųsti Lietuvon stengiuos, kad spėtų nueiti normaliai.
Atsakyti
QUOTE(Sorceress @ 2013 09 07, 18:36)
Oi ne, gruodžio pradžia jau labai vėlai, juk paskutinės išsiuntimo datos užsienin būna pačiomis pirmomis gruodžio dienomis, tai kur ten lėkt akis išdegus pirkti. Ne ne, man po Vėlinių pats tas, ir internetu užsakytos dovanos spės ateiti nepapuolę į Kalėdinį srautą, ir niekur nereikia strimgalviais duotis per tas pora savaičių. Aš jau lapkričio vidury-gale viską išsiųsti Lietuvon stengiuos, kad spėtų nueiti normaliai.

Aš irgi už tai, kad iškart po vėlinių atsirastų visa kalėdinė atributika drinks_cheers.gif
Atsakyti