Įkraunama...
Įkraunama...

Kalėdų belaukiant!

na ir as jei priimsit jungiuosi prie visu "pamiseliu"geraja to zodzio prasme del kaledu.mano mb butent taip ir sako,tau stogas pavaziavo nuo taip anksti spangti del kaledu taciau kitaip negaliu labai laukiu situ ziemos svenciu jau net keleta dovaneliu turiu biggrin.gif bet dar gausybe laukia doh.gif
Atsakyti
user posted image

siandien svenciam simtadieni, visoms sampano gathering.gif alc.gif assa.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Džiaugiuosi labai:)) greitai lekia dienos...nė nepastebėsim thumbup.gif clap.gif newyear.gif
Atsakyti
Kas šimtadienį iki Kalėdų švenčia, o kas panikuoja, kad jau vėluoja kostiumus baubukam nusipirkt biggrin.gif
Atsakyti
o man jau irgi Kaledos laugh.gif jau Kaledines dainas kartais pasileidziu, kaip kvailiuke kokia blink.gif bet jau taip laukiu! be galo be krasto! ir jau tik 100 dienu liko bigsmile.gif greit galetu jos prabegt blush2.gif
Atsakyti
Va, prasau! Pasirodo ne as viena jau svaigstu biggrin.gif Jau idejas deliojuosi kaip namus puost reiks, kiek meduoliu kept, kiek namuku daryt, ka dovanot. Koki advento kalendoriu daryt... biggrin.gif 000054.gif
Atsakyti
Man paskutinėm dienom kai įsijungiu TV, tai vien Kalėdine/žiemos tematika filmai pasitaiko bigsmile.gif laukiu pirmų snaigių wub.gif
Atsakyti
Mes tai vakar su vaikais grinca ziurejom doh.gif biggrin.gif biggrin.gif bet kad ir kaip butu keista ne as o sunus ijunge thumbup.gif
Atsakyti
o as siandien prisispausdinau ivairiu burbulu apnerimu schemu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif snaigiu preitais metais prisineriau, siais eile burbulams biggrin.gif
Atsakyti
Žiūriu, Kalėdinga šiandien diena buvo smile.gif Aš jau vis taikausi prie Kalėdinių atvirukų prisėsti, bet tai vieno, tai kito bieso pritrūksta. Tai vakar užsisakiau trūkstamas alkoholinių markerių spalvas, o šiandien - popieriaus sluoksniavimui. Belieka sulaukti snaigės skylamušio ir galėsiu kibt į darbus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktė. @ 2013 09 15, 17:28)
Va, prasau! Pasirodo ne as viena jau svaigstu  biggrin.gif Jau idejas deliojuosi kaip namus puost reiks, kiek meduoliu kept, kiek namuku daryt, ka dovanot. Koki advento kalendoriu daryt...  biggrin.gif  000054.gif

Aš irgi apie tai galvoju, bet dar nė lapai nenukrito nuo medžių, o jau laukiu Kalėdų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Wavute @ 2013 09 16, 18:58)
Aš irgi apie tai galvoju, bet dar nė lapai nenukrito nuo medžių, o jau laukiu Kalėdų smile.gif

Man kaledos tikrai stebuklingos atmosferos metas.....vieniems tai asocijuojasi su komercija, persyvalgymu ir t.t.o man tai seima, ramybe, jaukumas, todel neimanoma nelaukti biggrin.gif
Atsakyti