Įkraunama...
Įkraunama...

Pertrauka santykiuose

QUOTE(nuliudes1 @ 2013 02 05, 15:17)

Kodel ji tiesiog negali man pasakyt, kad palauk savaite, dvi,tris ar menesi ir vel busim kartu...

todel kad ji to pati nezino ar benori ir ar isvis nori..
jauna panele,jei supranta kad sie santykiai issiseme-tai ir nebegris.. tik pasakyt tiesiai negali,kaip ir kitoj temoj.. biggrin.gif pats uzklausk tiesiai sviesiai ir viskas.. arba susiprask..

ir pradek valgyti,subloges,nukvakes-tu jos tikrai nesusigrazinsi biggrin.gif
Atsakyti
susitaikin su tuo, ir duok draugei ramybe, neskambink, nerasyk, gali koki grau laiska parasyti, bet svarbiausia neisskysk.. zinau kad tai sunku padaryti, bet turi susiimti i rankas, ir pamatysi viskas bus gerai..tiesiog tikek kad viskas taip bus ir tikrai taip bus, o jie verksi ir gailesis del visko, niekas nepasikeis, laikas viska sutvarkys, i viena ar i kita puse.. cia as kalbu is savo patirties taipogi
Atsakyti
QUOTE(roobiiss @ 2013 02 06, 09:25)
.. cia as kalbu is savo patirties taipogi

a tai kaip tau sekasi? kas nors aiskeja i viena ar kita puse,ar vis dar "ilsisi" nuo santykiu drauge? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Paradoksualė @ 2013 02 06, 10:14)
a tai kaip tau sekasi? kas nors aiskeja i viena ar kita puse,ar vis dar "ilsisi" nuo santykiu drauge?  doh.gif

pati drauge parase, padejom labai daug kalbejome, ir labai daug ka issiaiskinome, nuo paprasciausiu dalyku, nuo paciu maziausiu dalykeliu, iki paskutiniu dalyku kurie ivyko per ta laikotarpi.. mano jausmai jei tikrai neisbleso, o gal net ir sustiprejo, ir kuo toliau jie tuo labiau stipreja..nezinau kaip net pasakyti toki jausma, tik zinau kad esu ja beprotiskai isimylejas.. taigi viska su drauge apkalbeje, ir nusprendme pabendrauti ir jei viskas gerai pabandyti buti pora.. tas gerai, tia kad kiekvienas turejo padaryti isvadas ir pasikeisti i viena ar i kita puse.. manau as pasikeiciau i geraja, nors niekad nebuvau tas blogasis.. issiaiskinome ka dareme blogai, ko truko ir kas buvo gerai.. gal ir idiotas esu kad sutikau pabadryti..bet sirdziai negaliu isakyti, jei myliu tai myliu, ir nieko pakeisti negaliu, kad ir kaip noreciau... tikiuosi kupidonas isaus pora streliu i mus...
Atsakyti
QUOTE(roobiiss @ 2013 02 06, 10:26)
jei myliu tai myliu,

va taip ir mylima,reiktu kitos temos autorei paskaityt kaip myli vyrai ir ka jie gali padaryt del mylymu moteru mirksiukas.gif

sekmes jums 4u.gif
Atsakyti
tai nzn kuriai tai sakiai kitai autoriai, bet as tai myliu ir stengiuosiu tai irodyti.. bet kartais nezinau ar to uztenka kad stengiesi, bet jei kitas zmogus nesistenge nei kiek..nors drauge dabar kaip pradejom tikrai rodo pati iniciatyva, pasikalbam labai nuosirdziai, ir pati paraso..tikiuosi bus gerai viskas man su drauge..
Paradoksualė aciu 4u.gif
Atsakyti
sveiki 4u.gif pas mane irgi panasi situacija biggrin.gif draugauju su draugu apie 10 menesiu viskas buvo gana neblogai tik db kazkas atsitiko tokio kad nesuprantu jo visai. Noriu pradeti nuo valentino dienos viskas buvo labai grazu padare man grazu vakara apsikeitem dovanom jis man padovanojo pagalve su musu nuotrauka ir uzrasu as tave myliu sirdele tavo mylimas meskutis. ( Taip mes viens kita vadinom). o As jam padovonajau laikrodi. atrodo viskas tobula ir pan. na tiesa ajm prasidejo sesija paskutiniai metai. dar penktadieni jis liko pas mane mes pavakarojome ir as uzsimaniau pasimylet jis ten prunkstavo kad tingi ir pan. as uzpykau ir zodis po zodzio mes labai susipykom. sestadieni vaziavom kartu link jo tyledami. as isvaziavau i darba ji paleidau prie namu. po to musu bendravimas buvo saltas paskambinus paklausti ar siandiena susitiksim jis te pyktai atsake man sesija juk ne. as tiesiog nutylejau. Vakare gryzau namo atejo i svecius sesuo su vyru pavakaroti teko priimti svecius jis paskambines labai uzpyko te parase: labanakt labai neprisigerk. ir man nepatinka kad tu geri. as jam bandziau skambinti bet jis nepakele ragelio. kita diena paskambinau jam bet jis neatsiliepe. todel nuvykau pas ji jis gyvena su tevais. Sedejom jo tevu kambaryje kol pati nenuejau i jo kambari ir neatsisedau tada jis atleke. pradejo prikisinet kad jis su manim isgerusia nesusitvarko kad pas mane sesuo su vyru buvo. Paklausiau jo gal su kuo susitinki ar susirasineji jis tik kartojo kad as ramus man parase bet as nieko neatrasiau. ir tuo metu man parase ex su kuriuo seniai nebendravau sms buvo tokia Labas kaip laikais ? Draugas tiesiog pasiuto pradejo varyti mane is namu prie savo tevu as susirinkau ir isejau. ta vakara viens kitam nieko nerasem. neistveriau vakar nuvaziavau prie jo kolegijos su juo pasikalbeti ir jis pasake kad nori pertraukos neribotam laikui. ir tiesiog nuejo nuo savo masinos link namu. atsisedau ir as i savo masina tada jis atbego ir isokes i masina greit nuskuode. nebesivijau jo leidau vaziuoti. vakare gavau sms (as noriu pabuti vienas. pavargaunuo tavo barniu, noriu pabaigti mokslus noriu viska apgalvoti. ir baik mane sekioti is paskos ir daryti geda. juk pasakiau pabunam atskirai bet tu nesupranti to juk pati matai kas vyksta. as tykiuosi supratai dabar.) as ji labai myliu ir eilini kart nusizeminau prasydama atleidimo ir parasydama kad lauksiu jo kad galbut ji perdaug spaudziau kad ji myliu ir kai apsispres pranestu jis nieko nebeatrase ir tyla tesiasi ka jus manot ka man daryt?
Atsakyti
labai laukiu jusu pagalbos nes siuo metu man jos labai reikia. Myliu ji beprotiskai galbut vertetu susitaikyti su skyrybom ir galvot kaip greiciau pasveikti nuo sios beprotiskos ligos g.gif nors ir bijau ji prasti scare.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelesaulytele @ 2013 02 19, 18:58)
<...>vakare gavau sms (as noriu pabuti vienas. pavargaunuo tavo barniu, noriu pabaigti mokslus noriu viska apgalvoti. ir baik mane sekioti is paskos ir daryti geda. juk pasakiau pabunam atskirai bet tu nesupranti to juk pati matai kas vyksta. as tykiuosi supratai dabar.)  as ji labai myliu ir eilini kart nusizeminau prasydama atleidimo ir parasydama kad lauksiu jo kad galbut ji perdaug spaudziau kad ji myliu ir kai apsispres pranestu jis nieko nebeatrase ir tyla tesiasi ka jus manot ka man daryt?

Gyventi toliau. Tam žmogui Jūsų nereikia. Negi nesijaučiat įsižeidusi, kad jis Jūsų meilę laiko jam gėdos darymu? Na nieko sau....Susiimkit, toks žmogus nevertas Jūsų pastangų.
Atsakyti
Man atrodo viskas čia ir taip aišku.
as noriu pabuti vienas. pavargaunuo tavo barniu, (...) baik mane sekioti is paskos ir daryti geda.

Gal čia Tau pirma rimta meilė?
Atsakyti
ne pirma man meile bet... kavilai elgiuosi siaip jis metais uz mane jaunesnis tai stengiausi susitaikyti su jo kaprizais
Atsakyti
Manau čia ne kaprizai, o bandymas pasakyti "palik pagaliau mane ramybėje". Ar verta taip stengtis dėl žmogaus, kuris Tavęs ne tik nemyli, bet ir po visų šitų nusižeminimų net negerbs? Net jei susitaikytumėte, kokie būtų jūsų santykiai? Greičiausiai vergės ir šeimininko.
Atsakyti