Įkraunama...
Įkraunama...

Pertrauka santykiuose

QUOTE(astoria @ 2013 02 19, 20:19)
Manau čia ne kaprizai, o bandymas pasakyti "palik pagaliau mane ramybėje". Ar verta taip stengtis dėl žmogaus, kuris Tavęs ne tik nemyli, bet ir po visų šitų nusižeminimų net negerbs? Net jei susitaikytumėte, kokie būtų jūsų santykiai? Greičiausiai vergės ir šeimininko.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
net nėra čia ką diskutuoti, nu ***** man taip pasakytų, tai užsiraukčiau negyvai. Jam matai gėda, nu lai ir eina velniop toks. Atsiras penki kuriems gėda nebus.
Atsakyti
matyt taip ir buvo jis buvo pries mano drauges tai nemegdavo kad as su jom kalbeciau ir susitikciau atribojo mane nuo visu. deja pati leidausi o dabar jauciuosi sumautai nes myliu ji.
Atsakyti
Jums tokia Teta Danutė (SM dalyvė) tuoj išburtų valdovo-vergo sąsajas pagal vektorinius horoskopo ženklus ar ten kažkaip panašiai. Tikiu, Jums dabar sunku, nes emociškai buvot labai prisirišus, bet tokie santykiai nėra sveiki. Du žmonės draugaudami, ar vedę turi jaustis laisvi ir laimingi, o ne nuolatos kažkam kažką skolingi. Kai pasveiksit po šito, pati suprasit ir tik džiaugsitės, kad pagaliau viskas baigėsi.
Atsakyti
manau kad tai ne meile, bet pyk nepyk, susitaikik su tuo kag jis taves nemyli....
Atsakyti
Tai kam tada padovanojo man ta pagalve su Tais zodziais Kad Myli o po keliu dienu nebemyli kaip taip gali buti beto kai paklausiau jo kodel jis pasake kad tai ka parase tai jaucia nesuprantu as tu vyru g.gif doh.gif
Atsakyti
tai jis neapsisprendes, cia labai usnku pasakyti kaip jo nepazystam, bet manau jei pasake kad nemyli, tai ir nebemyli, nes mylintis zmogus taip nepasakytu..o jaucia nebent prisirisima...
Atsakyti
na jis man nepasake kad nemyli tik kad jam prireike tos pertraukos del to ir sakau kad "nebemyli".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo renatelesaulytele: 20 vasario 2013 - 21:27
tai cia zinok yra pasakymas, kad reikia pertraukos tas pats kas pasakymas kad nemyli, nenori kad butu skaudziau tai todel taip ir pasako...as ir taip galvojau kad myli, tik reikia pertraukos, bet ar ar nuo mylincio zmogaus reikia pailseti?
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 19, 18:30)
Jums tokia Teta Danutė (SM dalyvė) tuoj išburtų valdovo-vergo sąsajas pagal vektorinius horoskopo ženklus ar ten kažkaip panašiai.

Na ir aš pagal Pitagoro teoremą jai galiu "išburti" kad klimaksas prasidės 45 ir 50. lotuliukas.gif

Sorry 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(renatelesaulytele @ 2013 02 20, 21:25)
Tai kam tada padovanojo man ta pagalve su Tais zodziais Kad Myli o po keliu dienu nebemyli

Nes išpardavimas buvo. Va, nupirko niekutį už 4.99 Lt ir abiem gerai. Jūs apsipatenkinus "meilės įrodymu", o ir jis gerą vakarą apturėjo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pauliusas @ 2013 02 21, 01:29)
Na ir aš pagal Pitagoro teoremą jai galiu "išburti" kad klimaksas prasidės 45 ir 50. lotuliukas.gif

Sorry 4u.gif

Rimtai galit? biggrin.gif man išburkit, kada tas kad jį kur klimaxas prasidės. Kokių Jums duomenų reikia? 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(renatelesaulytele @ 2013 02 20, 22:25)
Tai kam tada padovanojo man ta pagalve su Tais zodziais Kad Myli o po keliu dienu nebemyli kaip taip gali buti beto kai paklausiau jo kodel jis pasake kad tai ka parase tai jaucia nesuprantu as tu vyru g.gif  doh.gif

o jezus doh.gif nu nepykit, bet jei užrašą ant dekoratyvinės pagalvėlės laikot rimtu jausmų įrodymu, tai jau eit sau doh.gif per valentinkę visi tematiniai niekučiai yra ale "meilės" tema. Saldainiai širdučių formos, dominuoja raudona spalva, bet tai dar nereiškia, kad tokius niekučius dovanojantysis MYLI. O ką, juk nepirks kaktuso ir guminių batų tokia proga.
Papildyta:
QUOTE(roobiiss @ 2013 02 21, 00:05)
<...>bet ar ar nuo mylincio zmogaus  reikia pailseti?

pataisyčiau- mylimo. Atsakymas- ne nereikia. Nuo mylimo žmogaus ilsėtis nereikia, su mylimu žmogumi norisi būti ir būti, nes gera šalia, nes nebūtina net kalbėtis, ar nuolatos laikytis už rankučių, užtenka vien to, kad žinai, jog jis šalia.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 02 21, 10:52)
Rimtai galit? biggrin.gif man išburkit, kada tas kad jį kur klimaxas prasidės. Kokių Jums duomenų reikia? 4u.gif

Dar neprasidėjo blink.gif vėluoja g.gif

tease.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti