QUOTE(Upjora @ 2012 12 21, 20:41)
Klasta,per mažai išgėrei,dėl to ir nesupranti.

Aš po šventinės vakarienės.Myliu savo draugus.

Retai tokių tikrų ir gerų žmonių bėr ant svieto.

Dovanų gavau...Vištų,gyvų.

Bet jos Afrikoj,vargingoj šeimoj.Ar ne puiki dovana?
------
Puuupi,skambink vairuotojams.Aš,visada gaunu ir atiduodu siuntinius šeštadienio naktį,tai jau vakare aš jiems pasuku ir primenu apie save.Kas per kompanija?
Dėl atostogų smagu.Tu gali pasiimti atostogas sutampančias su mokyklinėm?Ir papasakok apie Puuupiukonamų darbus,nes mane jau kraupina mokyklinukų mamos.
Raimuk,o tavo gražuolei irgi užduoda namų darbų?
faina,kai salia yra tikru draugu
----
"Kelioniu sprendimai" atrodo...
Mano vadybininkas gana supratingas zmogus ir dazniausiai atostogas gaunu tada, kada man reik (pildom kasmet atostogu formas). Aisku, jei jau labai daug zmoniu vienu ar kitu laikotarpiu prasosi, tuomet pirmenybe tam,kas pirmas pridave forma. Man gerai,kad mano skyriuj per mokiniu atostogas kaip tik labai ramu buna, tad ne taip sunku ir issiprasyt. Tik va, vaikas daugiau dienu per metus ilsisi, nei as

Siemet mama buvo atlekus, kitamet ziuresim kaip darysim...
O namu darbai nera baisus pas mus. Cia kiekvienoj mokykloj vis kitaip. Mum duodavo kasdien po lapa, kur reikedavo praktikuotis raideles rasyma(kasdien vis kita). Bet tai nebuvo privaloma ir nebutina nest mokytojai rodyt. Mano vyrukas labai megsta rasyt kol kas, tad lekdavo pats pirmas mokyklon rodyt savo keverzoniu.
Dar bent 3 kartus per savaite imam knygute kokia ir skaitom kartu. mazdaug reik vaika pazindint su knygutem,kaip su jom elgtis, kaip jos skaitomos (is kaires i desine, kad yra atskiri zodziai ir t.t.). Jei knygoj kartojasi daznai koks trumputis zodelis, bandom ji pasimokyt (is, see, am, and ir t.t.). Turimm sarasa zodeliu,kuriuos iki mokslo metu pabaigos jau turetumem moket. Nezinau,kaip seksis