Įkraunama...
Įkraunama...

Plepam ir ieškom draugų

QUOTE(FUERZA @ 2012 12 21, 13:43)
Norėjau įkelt vieną nuotrauką, bet nemoku. Kažkada klausiau jūsų, kaip tą padaryt - alia niekas nepakomentavo. Gal dabar padėtumėt? Kaip jūs įkeliat čia visokias kavų ir kt. nuotraukas? Ką kur spaust reikia?  smile.gif

Lange kur atsakome, matome kodu mygtukus, kur galima keisti srifta, dydi, spalva ir t.t. Ten yra dar mygtukas IMG, kuri paspaudus isoka lentele, i kuria ikeliame nuotraukos adresa internete.
Nuotraukos adresa nusikopijuojame spaudziant desini klavisa ant nuotraukos internete rastos ir "Kopijuoti paveikslo adresa", angliskai butu copy image URL.
Tada darome desiniu klavisu paste i ta mineta lentele issokusia wink.gif
Nezinau, ar suprantamai paaiskinau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skierkute: 21 gruodžio 2012 - 14:20
QUOTE(obuoline @ 2012 12 21, 11:15)
labas rytas 4u.gif
kaip gaila, kad neatejo pasaulio pabaiga...

Atsakas Obuolinei....
Vieno kaimelio gyventojai turėjo prietarą: tas, kuris Naujųjų metų išvakarėse įkops į gretimais esantį kalną ir nuskins baltą gėlės žiedą, bus amžinai laimingas.
Kalnas, ant kurio augo laimės žiedai, buvo užburtas. Jis nuolat virpėjo ir niekam nepavykdavo išsilaikyti. Bet kiekvienais metais atsirasdavo drąsuolių, bandančių įveikti šį stebuklingą kalną.
Vienais metais trys draugai nusprendė išmėginti savo jėgas. Prieš kopdami į kalną, jie užsuko pas išminčių, gyvenantį kalno papėdėje, ir paprašė patarimo.
- Nugriūsi septynis kartus, atsistok aštuonis, - patarė jaunuoliams išminčius.
Ir iškeliavo trys draugai ieškoti laimės žiedų. Nusprendė jie kopti iš skirtingų kalno pusių. Po valandos vienas jaunuolis sugrįžo, pasipuošęs sumušimais ir nubalnotais keliais.
- Neteisus buvo išminčius, - pasakė jis. – Aš nugriuvau septynis kartus ir kai aštuntą kartą atsistojau, pamačiau, kad įveikiau tik ketvirtadalį kelio. Tuomet nusprendžiau grįžti.
Antrasis jaunuolis sugrįžo po dviejų valandų, visas susimušęs ir purvinas. Jis pasakė:
- Išminčius mus apgavo. Aš nukritau septynis kartus, o kai aštuntą kartą atsikėliau, pamačiau, kad nuėjau tik trečdalį kelio. Ir tada nusprendžiau sugrįžti.
Trečiasis jaunuolis sugrįžo tik kitą dieną. Rankoje jis laikė baltą laimės žiedą. Jis buvo visiškai sveikas, be mažiausio įbrėžimo.
- Nejaugi tu nei karto nenukritai? – nustebę paklausė jo draugai.
- Kritau. Gal šimtą kartų, o gal ir daugiau. Aš neskaičiavau, - atsakė jaunuolis.
- O kodėl tu nieko nesusižeidei? – nenurimo draugai.
- Prieš lipdamas į kalną, aš išmokau griūti, - nusijuokė jaunuolis.
- Tu išmokai ne griūti, o atsistoti, - nusišypsojo išminčius, išgirdęs jaunuolio pasakojimą. – Vadinasi, tu gali pasiekti viską, ko tik panorėsi.

Daugelis žmonių nori greitos sėkmės, todėl jie meta pradėtą kelią, susidūrę su pirmosiomis nesėkmėmis. Viršūnę pasiekia tik tie, kurie neskaičiuoja savo klaidų, o tiesiog atkakliai eina ten, kur nori būti.

Neskaičiuok kiek kartų tu nukritai. Tiesiog kelkis ir eik toliau. Galbūt jausi skausmą, bet jį pakeis džiaugsmas. Galbūt riedės ašara, bet ją pakeis šypsena. Galbūt nekęsi viso pasaulio, bet neapykantą pakeis meilė.
Jausk viską, ką jauti. Tik eik pirmyn. Tu gali.

Gražių Jums švenčių!

Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 21, 15:10)
Tie "laikykis","praeis" juk nepaguos jos?Ar balionais užverst?

Kažką buvau sugalvojusi pasakyti g.gif kiekvienas mes esam skirtingi ir kartais gali padėti patys keisčiausi dalykai. Gal net tuo metu ir neatkreipsim dėmesio, bet po kiek laiko tarytum koks siūlų kamuoliukas vyniojasi, vyniojasi kažkas nuo kelių žodžių...
Puikiai atsimenu vieną labai liūdną mano gyvenimo etapą, kai vienas žmogus man kažkaip mestelėjo "o ką, tu viena be vyro negali turėti to, ko nori", labai nesiplėsiu, bet tai buvo apie vieną konkretų norą. Tada pagalvojau visai jam "ku ku".... o vat tie žodžiai užsiliko mano smegenyse.... ir įgyvendinau tą norą viena, žinoma vėliau ax.gif
Tai visai nežinai, kas kam padės. Gal pabarimas, gal griežtas žodis ar paguodimas. Gal ir balionai kartais..... Žodžiu kiekvienas reaguoja į situaciją, kaip jam atrodo geriausia ir gal kažkurie visai nereikšmingi žodžiai pasieks reikiamą lentynėlę mirksiukas.gif

Aš Obuolinei patarčiau paskaityti knygą "Alchemikas", labai graži ir įkvėpianti pasaka 4u.gif Pati pačiausia citata iš knygos "Ir kai tu tikrai ko nors trokšti, visas pasaulis slapta padeda tau įgyvendinti šį troškimą."

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mort: 21 gruodžio 2012 - 14:38
Labas,
paskambino man siandien ryte ex sugyventine ir klausia,ka as noreciau,kad ji mano mergaitei kaledoms padovanotu. Paskui pradejo kazka slebizavoti apie tai,kad as turiu pradet pratinti savo vaika palikti pas juos namuose,nes anksciau ar veliau sitas dalykas vistiek yra nesivengiamas...

Neisivazduoju is kur pas zmogu sitiek izulumo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Upjora @ 2012 12 21, 13:40)
Beja,šiandien šventė,taip rašo mano kalendorius-ELNIO DEVYNRAGIO ŠVENTĖ.Devynragio hihihi.gif Tobulas vyras.  biggrin.gif Tai ruoškit tauriuosius gėrimus,kelsim taures už juos vakare.

Pūkita,mes sostinėn lekiam,pas draugus.

bigsmile.gif as tai tikrai kelsiu bigsmile.gif thumbup.gif

kaip fainai ax.gif tikiuosi tu nors kiek online busi g.gif nes kaip as be taves? g.gif

O del Obuolines...nezinau is dalie jus visos esat teisos...guosti ir neguosti...Tiesiog tie abstraktus jos pasisakymai ne ka padeda, is tikro nesvarbu ar jos gyvenimas isgalvotas (juk mes bendraujam virtualiai, nematom ir nepazistam vieni kitu, todel negalim garantuot, kad va sitas zmogus su butent tokiu gyvenimu egzistuoja)....bet musu prigimtis automatiskai vercia mus padeti zmogui...visos mes cia perlipusios, kas jau issikapste, kas dar tik kapstosi savo asmeniniu isgyvenimu labirintuose, bet sitoj temoj mus sieja vienas dalykas...mes visos likome vienisos, su vaikais...Todel naturalu, kad kyla noras zmogui padeti, ji palaikyti nors virtualiai...

O tokie pasisakymai ir nedasakymai vercia "senbuves" ignoruot ta zmogu, nes gaunasi taip, kad jis pats nenori buti paguostas, isklausytas, galau gale gal ir patarimu vienu ar kitu klausimu gautu...Todel as pilnai suprantu Upjora, kuri ignoruoja zmogaus pasisakymus, nes as pati po kazkelinto karto emiau taip daryt...nes naturalu, kad pradzioj kyla naturalus rupestis kuomet viskas sviezia, as pati dar nesu iki galo isslipus is savo duobes...bet man puikiai padedat JUS visos wub.gif zinau, kad kai man sunku (nesvarbu kokiu klausimu) galiu visda ateit ir busiu isklausyta, gausiu vienokiu ar kitokiu patarimu, spyriu i sedyne...galu gale bus su kuom pavakarot online biggrin.gif juk ir tai padeda thumbup.gif

Ai dar kazka norejau rasyt g.gif Paskui kai pagalvsiu duosiu jums zinot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(FUERZA @ 2012 12 21, 11:39)
Pomidorais nemėtysiu, alia galiu pasakyt, kad tokie "paguodimai" ar "palaikymai" tikrai nepadeda žmogui, kai jam yra sunku, o atvirkščiai - dar labiau sugniuždo. Nes juose - nulis palaikymo ir supratimo, o vien moralizavimas ir aiškinimas, kaip tas žmogus turėtų elgis. O juk mes iš tiesų nežinom obuolinės situacijos ir tai, kad vienas ar kitas problemų sprendimo būdas padėjo mums, mūsų draugui, pažįstamui ar kt. dar visai negarantuoja, kad padės ir jos atžvilgiu. Apskritai, manau, lengva kalbėti, kai pats nesi konkrečioje situacijoje.

Butent is taves ir tikejausi panasios reakcijos biggrin.gif Na,taip sutinku,kad kieikviena situacija ir mes visi skirtingi,viena tas "spyris i sikna" gali sugniuzdyti,kita,priesingai,priversti atmerkti akis...Aisku,sunku kazka komentuoti,kai nezinome kokia ten situacija ir as tikrai esu is zmoniu,kurie nepuola smerkti,bet tokie issireiskimai doh.gif Nors,manau,ir tikiuosi,jog Obuoline realiai taip negalvoja 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Mort @ 2012 12 21, 12:34)
Aš Obuolinei patarčiau paskaityti knygą "Alchemikas", labai graži ir įkvėpianti pasaka  4u.gif Pati pačiausia citata iš knygos "Ir kai tu tikrai ko nors trokšti, visas pasaulis slapta padeda tau įgyvendinti šį troškimą."

gera knyga smile.gif Bet knygos padeda tik tiems,kurie patys nori sau padeti,turi vilties ir tikejimo,ko ir linkiu Obuolinei 4u.gif

Sima,labai sauni istorija wub.gif
Papildyta:
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 21, 14:06)
paskambino man siandien ryte ex sugyventine ir klausia,ka as noreciau,kad ji mano mergaitei kaledoms padovanotu. Paskui pradejo kazka slebizavoti apie tai,kad as turiu pradet pratinti savo vaika palikti pas juos namuose,nes anksciau ar veliau sitas dalykas vistiek yra nesivengiamas...

Neisivazduoju is kur pas zmogu sitiek izulumo  doh.gif

o ka tu i tai?As ir nesuprantu,nu neisivaizduoju saves skambinancios SB exei tokiais klausimais g.gif
Atsakyti
linausius, as jai trumpai,mandagiai,bet grieztai pasakiau,kad viskas kas susije su mano vaiku,yra ir visada bus tik mano ir mano ex reikalas, ir tik mes spresim klausimus susijusius su vaiku. Pasakiau,kad pokalbis baigtas ir padejau rageli.
Atsakyti
QUOTE(<imelda> @ 2012 12 21, 14:36)
linausius, as jai trumpai,mandagiai,bet grieztai pasakiau,kad viskas kas susije su mano vaiku,yra ir visada bus tik mano ir mano ex reikalas, ir tik mes spresim klausimus susijusius su vaiku. Pasakiau,kad pokalbis baigtas ir padejau rageli.

Ir gerai mirksiukas.gif Nepamenu ar ji pati vaiku turi?
Atsakyti
QUOTE(linausius @ 2012 12 21, 14:45)
Ir gerai mirksiukas.gif Nepamenu ar ji pati vaiku turi?

Taip,ji turi du berniukus 10-ies ir 8 metu ar pan.
Visa diena taip kraujas man is pasiutimo verda,kad negaliu... Ex neseniai skambino,tai nekeliau ragelio,nes jauciu,kad nesusivaldyciau ir isdeciau as jam viska ka apie ji manau. Nu nezinau,gal su manim kazkas netvarkoj,bet neisnesa mano galva kaip ji gali dristi man skambinti,kai is patikimu saltiniu zinau,kad kase man duobe,kurste ex ir del paskolu ir del dnr...
Oi piktas as siandien kaip reta doh.gif gun_bandana.gif
Atsakyti
As jusu nesulaukiau ir isgeriau martinio taure.. Liudna man kazkaip buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(obuoline @ 2012 12 21, 13:15)
kaip gaila, kad neatejo pasaulio pabaiga...

aha, tikrai kaip gaila.... va butu atejusi pasaulio pabaiga ir butu pasibaigusios visos tavo problemos, ot zapadlo ane?!

QUOTE(linausius @ 2012 12 21, 14:31)
Maniskis cia pries kelias dienas vieno paklause,kode tu juodas ir ar nenoretum but baltas,nes graziau doh.gif nezinojau,kur lyst is gedos  blush2.gif  biggrin.gif

biggrin.gif

QUOTE(<imelda> @ 2012 12 21, 18:06)
Neisivazduoju is kur pas zmogu sitiek izulumo  doh.gif

gi VT tiek issidirbinejo irodyt kad ten ne jo vaikas, tai ko varginas dabar?
o moteryte tikrai drasi lotuliukas.gif

QUOTE(Skierkute @ 2012 12 21, 19:22)
As jusu nesulaukiau ir isgeriau martinio taure.. Liudna man kazkaip buvo smile.gif

ar ne per anksti? biggrin.gif
Atsakyti
aciu jums visoms, kad esate visu pirma wub.gif . Sima123, puiki istorija 4u.gif Aciu uz palaikyma ir ne 4u.gif . Esu tikras zmogus ir istorija tikra (tik kol dar imanoma, nenoriu jos viesinti), nors labai noreciau, kad viskas butu isgalvota ar kazkas ne is mano gyvenimo ax.gif
Eisiu ir as kazko turbut isipilti, nes jauciu lyg kazkas gerkleje ne taip. Arbatos jau isgeriau du puodelius. Dabar gal kokio brendziuko susilimui reiktu. Atpratusi nuo tiek vaiksciojimo pesciomis ir kelioniu viesuoju transportu - visad su masina kazkaip. Jau kaip as jos laukiu blush2.gif

Papildyta:
vakar viriau perliniu kruopu kose su kauliukais: spekit, kas gavosi - kose doh.gif bet skani visai thumbup.gif ir vaikinas mano labai noriai valge 4u.gif
Atsakyti