Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių kalba

labas,kažkaip primiršta ši tema, ir aš ,manau,kad aglų kalba reikalingesnė yra,bet gavosi taip,kad mokykloje mokiausi vokiečių,dabar po 12 metų įstojau į universitetą,tai vėl teks prisiminti vokiečių,(pamiršau aš ją visai doh.gif ),gal kas galėtumėt patarti kur galėčiau kokios medžiagėlės parsisiųsti,kur būtų galima gramatiką peržvelgti,nes tikrai viską pamiršus esu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meger @ 2006 05 15, 11:46)
Sveikos, kalbų mėgėjos  ax.gif . Aplink visi tik ir mokinasi anglų kalbą, tad pasidarė įdomu, ar vokiečių kalbą kas nors dar mokinasi (ne mokykloje  tongue.gif )? Tarkim kursai ar savarankiškas mokinimąsis  g.gif ... Pasipasakokit  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif  mirksiukas.gif

Mokiausi nuo mokyklos laikų, bet silpnai. Aukštojoje teko stipriai paprakaituoti, dėl šios kalbos. O dabar kai užeina toks priepuolis, tai pavartinėju vokiškas knygeles, bet matau, kad labai silpnai man su šia kalba sekasi. blush2.gif verysad.gif
Atsakyti
Sveikos vokietukės,

ieškau pagalbos ir tikiuosi ją rasti čia. Turiu tokį tekstuką, kurį man reikia išversti į vokiečių kalbą. Gal, sakau, jums pavyks.

Laikosi klasės vidaus taisyklių.
Moksleiviai gerbia vieni kitus (nesityčioja, neatiminėja ir negadina daiktų, nesimuša, nesistumdo, nesispjaudo)
Moksleiviai skatinami už indėlį į klasės bei gimnazijos gyvenimą (dalyvavimas renginiuose, iniciatyvumas pateikiant pasiūlymus, aktyvumas kuriant įvairius projektus, sąžiningas įsipareigojimų vykdymas)
Moksleiviai nevėluoja į pamokas bei nepraleidinėja jų be rimtos priežasties.
Laikosi tvarkos valgykloje ir bufete.

Tai va, toks gal ir netrumpas tekstukas, bet jums, kaip mėgejoms vokiečių kalbos, manau sunku neturėtų būti. Iškart DIDELIS dėkuiiiiiii 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
vokieciu buvo mano pirmoji uzsienio kalba, sunki kalba, bet kazkaip pramokau ir jau baigiu primirst, nes anglu kalba dazniau naudoju.. o reiktu neapleist ir vokieciu.
Atsakyti
QUOTE(Guvilė @ 2007 09 13, 18:24)
Sveikos vokietukės,

ieškau pagalbos ir tikiuosi ją rasti čia. Turiu tokį tekstuką, kurį man reikia išversti į vokiečių kalbą. Gal, sakau, jums pavyks.

Laikosi klasės vidaus taisyklių.
Moksleiviai gerbia vieni kitus (nesityčioja, neatiminėja ir negadina daiktų, nesimuša, nesistumdo, nesispjaudo)
Moksleiviai skatinami už indėlį į klasės bei gimnazijos gyvenimą (dalyvavimas renginiuose, iniciatyvumas pateikiant pasiūlymus, aktyvumas kuriant įvairius projektus, sąžiningas įsipareigojimų vykdymas)
Moksleiviai nevėluoja į pamokas bei nepraleidinėja jų be rimtos priežasties.
Laikosi tvarkos valgykloje ir bufete.

Tai va, toks gal ir netrumpas tekstukas, bet jums, kaip mėgejoms vokiečių kalbos, manau sunku neturėtų būti. Iškart DIDELIS dėkuiiiiiii 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Guvile, šiaip negražu naudotis žmonėmis... Jei reikia versti, gali paprašyti pagalbos, bet kad ištisus sakinius... verysad.gif

Papildyta:
QUOTE(jolie23 @ 2007 10 19, 20:50)
Guvile, šiaip negražu naudotis žmonėmis... Jei reikia versti, gali paprašyti pagalbos, bet kad ištisus sakinius...  verysad.gif

o norinčioms prisiminti arba pasimokyti ne tik vokiečių, bet ir kitų kalbų, labai rekomenduoju svetainę http://www.trymango.com/login.php thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(desrele-lt @ 2007 10 05, 23:43)
vokieciu buvo mano pirmoji uzsienio kalba, sunki kalba, bet kazkaip pramokau ir jau baigiu primirst, nes anglu kalba dazniau naudoju.. o reiktu neapleist ir vokieciu.

grynai ta pati situacija smile.gif labai noriu nepamiršti šitos kalbos ir dar naujų išmokti.. nes kam vargau tiek metų ir Sprachdiplom laikiau?
Atsakyti
Gal kas galėtų parašyti kaip bus "buhalteris-konsultantas'" VOKIŠKAI smile.gif
Atsakyti
Sveikutes, norėčiau prisijungti prie jūsų. Tiesa sakant niekada negalvojau, kad taip prireiks vokiečių kalbos cool.gif Šiaip studijuoju anglų kalba. Bet gyvenimas pasisuko taip, kad vyrui pasiūlė darba Vokietijoje. Taigi mes su šeima esame Vokietijoje ir dabar mokaus vokiečių kalbą. Nes nesinori namie sedėt... O su anglų susišneku čia, bet tikrai ne su visais, todel tikrai pritariu, kad gyvenant Vokietijoj būtina mokėti ir jos kalbą.
Norisi greičiau išmokti, bet... g.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzenet @ 2007 11 15, 13:57)
Sveikutes, norėčiau prisijungti prie jūsų. Tiesa sakant niekada negalvojau, kad taip prireiks vokiečių kalbos  cool.gif  Šiaip studijuoju anglų kalba. Bet gyvenimas pasisuko taip, kad vyrui pasiūlė darba Vokietijoje. Taigi mes su šeima esame Vokietijoje ir dabar mokaus vokiečių kalbą. Nes nesinori namie sedėt... O su anglų susišneku čia, bet tikrai ne su visais, todel tikrai pritariu, kad gyvenant Vokietijoj būtina mokėti ir jos kalbą.
Norisi greičiau išmokti, bet... g.gif

labai atsiprašau už gramatines klaidas... viskas per skubėjimą blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ermelinda @ 2007 11 04, 14:23)
Gal kas galėtų parašyti kaip bus "buhalteris-konsultantas'" VOKIŠKAI smile.gif

Buchhater-Konsultant smile.gif
Papildyta:
dar mokykloje man taip nepatiko vokieciu kalba,o dabar galvou visai kitaip.gyvenimas pasisuko taip,kad teko ismokti vokieciu kalba,kuri man tikrai daug naudos atnese smile.gif
Atsakyti
LABA DIENA,

tenka daug vazineti automobiliu, tad salia ziniu klausymo mielai atnaujinciau kazkada turetus vok. kalbos pradmenis, o gal normaliai kalbeti ismokciau.

galbut kuri nors mama pasidalintu info, is kur parsisiusti Free irasu: mokomuju ar tiesiog igarsintu knygu.Vokietijoje ieskojau knygyne, taciau knyga CD kainuoja min 20 Euru, manau brangoka.

parsisiunciau bandymui irasa vienos mamos rekomenduota www.trymango
O LT kiek domejausi knygu irasu nepardavineja.

taigi - gal kuri galit info nuorodomis pasidalinti, arba gal turit perlesti nebereikalingu CD irasu vokieciu kalba?
puse kainos biggrin.gif
Atsakyti
sveikos, mokykloje as ir mokiausi vokieciu, anglu-nemoku. Tai galvoju reiketu atnaujinti vokieciu k.zinias. Jei kas turite kokiu nuorodu vokieciu k.tai rasykite.
Atsakyti
sveiki smile.gif norintiems patobulinti vokieciu zinias online http://www.passwort-deutsch.de/ viel Spaß! mirksiukas.gif
Atsakyti