Įkraunama...
Įkraunama...

Vokiečių kalba

Ir as mokiausi mokykloje, dar viena savaite ir gyvenau, po to teko daug vazineti, ir dabar dar tenka nuolatos vertejauti, bet tik megejiskai - nes tetis turi verslo partneriu vokietijoj. As tai noreciau ir vertimais uzsiimti is/i vokieciu kalba. Bet nezinau kaip toki darba susirasti. Arba galeciau ka nors ir namie pamokinti, nes dabar leliuka auginuosi, ir noreciau prisideti prie seimos biudzeto finansavimo smile.gif

Kai pribegsiu pasistengsiu imesti kokiu nors nuorodu su vokieciu kalba smile.gif
Atsakyti
4u.gif Ieškau vokiečių kalbos mokytojos ,Kaune, gal kas galit padėti?
Čia reikia pamokų pradedančiam, visai vokiečių nemokančiam mastau.gif
Atsakyti
Kazkada rinkausi as sita kalba, nes ir teveliai ja rinkosi. Tipo bus kas padeda, bus lengviau. Nu ir po siai dienai gailiuosi, kad ne anglu. Dirbant kompiuteriu pagrindine info anglu. Darbinantis dazniausiai reikalinga anglu kalba. O kad galeciau as atsukti laika atgal.
Atsakyti
Sveikos, as tiek mokykloje, tiek universitete mokiausis vokieciu kalbos. Negaleciau pasakyti, kad si kalba man nepatinka. Tik problema, kad ja jau pamirsti baigiu verysad.gif . Mano nuomone, kuo daugiau kalbu moki, tuo geriau thumbup.gif.
Atsakyti
va cia labai gerai galima ismokt: www.livemocha.com thumbup.gif cia dar gerai mokintis tik pradedantiesiems, beje dar ir kitu kalbu yra smile.gif man tik 13 metu, bet neseniai pradejau mokintius vokieciu k, dabar labai stengiuosi, noriu labai gerai ismokt, nes noriu vaziuot i vokietija gyvent ax.gif dar teveliai planavo ten vaziuot.. gal dar neapsigalvojo, nes as myliu ta sali 4u.gif
Atsakyti
labutukas.... man reik per vasara pasimokyti vokieciu kalbos pagrindu....
gal kas uzsiemate? domina ir individualus ir grupelemis,ir kaip jums patogu,nes vasara nekur neviksta doh.gif

labai lauksiu.....
Atsakyti
Aš irgi studijavau universitete šią kalbą šešis metus ir pasirodo, be reikalo verysad.gif , neradau darbo susijusio su vokiečių kalba, mokyklose labai mažai ją kur mokosi, mokytojas atleidinėja iš darbo, aukštesniosios ir univerai seniai turi savo dėstytojus nuo senų laikų ir niekam nieko nereikia, o su vertimais man kažkaip nelabai ir sekasi, matyt neturiu tam tinkamų sugebėjimų...
O dabartiniam darbe naudoju anglų kalbą...
Savo vaikams mokykloje tikrai patarčiau rinktis anglų ir rusų, nes tai dabar pačios reikalingiausios kalbos.
Atsakyti
Labukas,
Vokieciu kalba rinkausi trecioje klaseje. Mokiausi visa laika mokykoje ir universitete. Esu labai patenkinta savo sprendimu trecioje klaseje thumbup.gif , kad ir kiek ten mano iniciatyvos buvo, nes nes sia kalba ismokti gan nelengva. O del to, kad nesirinkau anglu kalbos... umn.gif Ja ismokau pati... savaime. Matyt ta kalba tikrai lengva, nes vokieciu nei uz ka siaip sau neismokciau...
Atsakyti
Sveiki. Gal kas padetu isversti is lietuviu i vokieciu kalba kelis rasinelius? Atsilyginciau... Rasykite i až 4u.gif
Atsakyti
Sveikos vokieciu kalbos myletojos, vartotojos,

Taip ieskojau sio skyrelio ir pagaliau radau. Bet bendraujanciu cia nera unsure.gif Gaila... Bet radau neblogu nuorodu.
Zadu mokytis vokieciu kalba, gal kas reomenduotu mokytoja? Esu kauniete.
Is anksto dekoju. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uoga3 @ 2008 03 12, 13:27)
Kazkada rinkausi as sita kalba, nes ir teveliai ja rinkosi. Tipo bus kas padeda, bus lengviau. Nu ir po siai dienai gailiuosi, kad ne anglu. Dirbant kompiuteriu pagrindine info anglu. Darbinantis dazniausiai reikalinga anglu kalba. O kad galeciau as atsukti laika atgal.

Va va... ir mane mama privertė pasirinkti mokintis vokiečių kalbos, kai vos ne visa klasė rinkosi anglų, tipo bus man lengviau, bus kas padeda... Nereikėjo padėt ax.gif įsimylėjau tą kalbą wub.gif dar mokyklą bebaigdama jau storus romanus skaičiau blush2.gif , įstojau į univerą į visiškai žemišką specialybę, bet neatsispyriau pagundai gerokai pastudijuot Vokietijoj. Dabar dirbu pagal savo žemišką specialybę, bet thumbup.gif vokiečių kalba, kasdien bendrauju su vokiečiais, telikas namie įjungtas vien tik vokiški kanalai, vaikai multikus tik per SUPER RTL žiuri lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif , nu vnž...nors gyvenu Lietuvoj, bet kaip ir nelabai...Atostogaut važiuojam į vokiškai kalbančias šalis thumbup.gif išsipildė mano svajonė wub.gif
Tik kartais ir juokinga, ir liūdna kartu - greičiau į galvą mintis šauna vokiškai nei lietuviškai, nes daugiau laiko vokiškai bendrauju, vaikai maži, su jais plačiom temom dar nepadiskutuosi biggrin.gif
Atsakyti
Ieskau normaliai vokiskai kalbancio zmogaus, kuris nori ismokti angliskai. Galetume viens kitam padeti.
Dabartiniu metu daug ka galima padaryt su kompu, bet ne viska. O ir kai ka zinantis zmogus gali paaiskinti greiciau nei susirasi pats.
Atsakyti