QUOTE(uoga3 @ 2008 03 12, 13:27)
Kazkada rinkausi as sita kalba, nes ir teveliai ja rinkosi. Tipo bus kas padeda, bus lengviau. Nu ir po siai dienai gailiuosi, kad ne anglu. Dirbant kompiuteriu pagrindine info anglu. Darbinantis dazniausiai reikalinga anglu kalba. O kad galeciau as atsukti laika atgal.
Va va... ir mane mama privertė pasirinkti mokintis vokiečių kalbos, kai vos ne visa klasė rinkosi anglų, tipo bus man lengviau, bus kas padeda... Nereikėjo padėt

įsimylėjau tą kalbą

dar mokyklą bebaigdama jau storus romanus skaičiau

, įstojau į univerą į visiškai žemišką specialybę, bet neatsispyriau pagundai gerokai pastudijuot Vokietijoj. Dabar dirbu pagal savo žemišką specialybę, bet

vokiečių kalba, kasdien bendrauju su vokiečiais, telikas namie įjungtas vien tik vokiški kanalai, vaikai multikus tik per SUPER RTL žiuri

, nu vnž...nors gyvenu Lietuvoj, bet kaip ir nelabai...Atostogaut važiuojam į vokiškai kalbančias šalis

išsipildė mano svajonė
Tik kartais ir juokinga, ir liūdna kartu - greičiau į galvą mintis šauna vokiškai nei lietuviškai, nes daugiau laiko vokiškai bendrauju, vaikai maži, su jais plačiom temom dar nepadiskutuosi