Sveikos, tema uzvesta snokai o pokalbiu tiek nedaug

pradzioje temele buvo itin idomu skaityti, bet tos "rietenos"
Esu visoms be galo dekinga uz nuorodas, dar ne vienos is ju neapzvelgiau, bet tuoj tuoj pradesiu...
ypac noriu padekoti dviems merginoms
Reniote ir
Varla - is jusu parasymu aisku, kad mylit sia kalba kaip gimtaja
mano istorija paprasta, bet gal kazkuo kitokia nei jusu: nuo 4k mokiausia sios kalbos bet kaip
varla pasirinkau zemiska specialybe

bet visada (nuo 9k) sakiau kad studijuosiu savo zemiska specialybe Berlyne

kai islaikiau egzaminus (mokieciu 100, o zemisko mokslo 80) siu dvieju dalyku mokytojos buvo garantuotos - stoju i vokieciu, ir kai pasakiau savo svajone abi tik pasijuoke (zemisko dalyko mokytoja labai nenorejo ir net netikejo kad galiu studijuoti butent jos moksla)

ir stai dabar nuo mokyklos baigimo praejus 6m mano svajone issipilde

beveik issipilde

vaziuosiu i Braunschweig TU menesi pasimokyti vokeiciu kalbos, o kitais metais i stazuote (tikiuosi Berlyne) tobulinti zemisko mokslo
vokieciu kalboje man labai patinka tvarka, man patinka grieztos taisykles kur ir kada rasyti tarinius ir tt

na zodziu, ir dabar kai jau iki mano keliones liko nedaug laiko man reikia itin pasistengti prisiminti sia kalba, nes 4m jos visai nenaudojau ir pasirodo labai pasimirso

tai va, siandien jau pajutau kad jei nepradesiu tai ir nespesiu per menesi ir del to paskaiciau temele, ismeginsiuvisu nuorodu pliusus ir minusus
beje, jei yra norinciu susirasineti bent kuri laika vokiskai, bet kokiom temom, bet kokio ilgumo ar trumpumo e-mail tai rasykit i az