QUOTE (linuciukas @ 2004 07 22, 08:29) |
Sveikos mergičkos ![]() Man tai irgi žinokit kokie tais nervai pašliję. ![]() ![]() ![]() ![]() O dar visos šukuosenos (kurios dar net nežinau, kokios noriu ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jo teisingai sakai ,man irgi jau baigia stogas nucuozt ,pas mano busima irgi

Tai jau siandien dirbsiu paskutine nakti ir viskas,sestadieni mergvakaris ,tai jauciu reiktu abiem atsipalaiduoti ,

Mna labai gaila, kad ta depresija atsirado ( gal cia ne depresija, bet greiciau beprotiski nervai ir jaudulys), nes mano busimajam nuolat reikia iskenteti tuos mano narvu priepuolius
Nes tipo jis nieko nedaro, neikuom nesirupina ir t.t. ir pan.
Nors jis labai padeda ir daug daug stengiasi, kad svente butu pati geriausia

Na, maniškis tai labai atsipūtęs, nesijaudina ir nepergyvena. Nebent dėl mano suknytės - vis: kada eisi, kada eisi? Pasišovė net lydėti jos išsirinkti. Aišku, kad jo neimsiu.
Bet ir mane kažkas juodai suspaudęs laiko kažkokiuose gniaužtuose: laukiu vestuvių, noriu būti su Juo, noriu būti Jo žmona, gal beveik ir esu, bet bet... Kas čia toks per nerimas? Nesuprantu to nerimo. Nemanau, kad jis dėl vestuvių nesklandumo... Žinoma, kažkiek dabar pergyvenu, kad jau laikas vestuves paplanuoti ir suknelę užsisakyti, bet yra dar kažkas...
Tikra vestuvinė depresija!

Bet ir mane kažkas juodai suspaudęs laiko kažkokiuose gniaužtuose: laukiu vestuvių, noriu būti su Juo, noriu būti Jo žmona, gal beveik ir esu, bet bet... Kas čia toks per nerimas? Nesuprantu to nerimo. Nemanau, kad jis dėl vestuvių nesklandumo... Žinoma, kažkiek dabar pergyvenu, kad jau laikas vestuves paplanuoti ir suknelę užsisakyti, bet yra dar kažkas...

As pradzioj labai isterikuodavau, kad viska as turiu daryti ir pan., bet paskui apsiraminau ir pradejau stebeti, kad kaip tik as maziau uz ji darau
Zodziu, dabar jau ramybe tokia ir jaudulys, nes didieji darbai padaryti, o laikas kaip pradejo lekti
Is pradziu atrode, kad kazkada bus tos vestuves, o dabar jau liko 3 savaites

oi sesyte jau nei 2ju nebeliko
reikia kazkaip atsipalaiduoti,bet kaip

sveikutės
pasiilgau forumo, o dabar kai jau savaitė kaip -ienė, galiu patirtimi pasidalint
dėl jaudulio prieš vestuves, aš tai likus kokiai savaitei nustojau jaudintis (kiek tai buvo įmanoma) ir vestuvių rytą buvau visiškai rami, o kirpykloj sėdėdama išvis vos neužmigau
ir taip tik į gera, nusiteikiau gerai, o kai pamačiau save visiškai "paruoštą vestuvėms" išvis vos neskraidžiau
taip kad jei jaudinatės, tai ir jaudinkitės, juk ta diena taip greitai praeina ... jau sekančią dieną norėjosi žliumbti kad jau ir viskas ir daugiau taip niekada nebebus
tokia graži diena buvo... ech, kaip gera prisiminti
pakartočiau viską ta patį n kartų
o dabar teliko nuotraukos ir prisiminimai
nuotraukas bandysiu šią savaitę parodyti, nes kol kas neturiu kompe nieko. Taip kad sėkmės toms kurios dar tik laukia savo dienos, viskas bus gerai, kiek galiu pasakyti jaudintis tikrai neverta, juk visos čia forume sėdinčios viską planuojat iš anksto
O kai tai diena praeis pačios pasakysit kad jaudintis nebuvo ko
o jei yra tokių Kaune kurios dar neapsisprendė dėl filmavimo ar fotografo rekomenduoju Džineta

Rrina, pas mus Dzineta buvo. irgi esu labai patenkinta, nekantraudama alukiu filmuko. ji tikrai zino, ka daro. sakiau, kai vaika krikstysiu, irgi ja kviesiu fotografuoti arba filmuoti
o as isvis nesijaudinau. buvau rami ir 2 sav, pries, ir 1... ir net isvakarese. nerimas prasidejo tada, kai mano kirpeja velavo
reikia megautis kiekviena akimirka, nes jos nebegris ir dar praleks taip greitai.

o as isvis nesijaudinau. buvau rami ir 2 sav, pries, ir 1... ir net isvakarese. nerimas prasidejo tada, kai mano kirpeja velavo

iš kur ta deprsija, gi tokie malonūs tie vestuviniai rūpesčiai!?!
nors dar neperseniausiai galvojau, kad manęs niekas iki altoriaus, net su pavadžiu nenuves...
šiaip jau, man baisiausia buvo, kai vežėm pareiškimus priduot, net drebėjau...
ir stiklelį "ant drąsos" išgėriau...
užtat po to, kai pradėjom viską planuot, tai labai įsivažiavom ir nuotaika dabar kuo puikiausia
o iki didžiosios dienos dar 46 džiaugsmingos dienos!!!

šiaip jau, man baisiausia buvo, kai vežėm pareiškimus priduot, net drebėjau...

užtat po to, kai pradėjom viską planuot, tai labai įsivažiavom ir nuotaika dabar kuo puikiausia

o iki didžiosios dienos dar 46 džiaugsmingos dienos!!!

ech tie vestuviniai rupesciai tokie malonus, reikia jais megautis. man taip buvo gera ruostis vestuvem. taip malonu. juk tik karta gyvenime
QUOTE (leduke @ 2004 08 01, 22:27) |
oi sesyte jau nei 2ju nebeliko ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Leduke, as dabar i skaitliuka pasiziurejau ir vos nenumiriau is nuostabos, kad mums liko TIK 11 dienu

QUOTE (leduke @ 2004 08 02, 19:34) |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
As tai rami kazkaip itartinai