QUOTE (Šypsena @ 2004 08 04, 07:31) |
Kokios Jus drasios ir gera savitvarda turincios merginos, kad isdrisite sakyti padekos zodi tevams ![]() ![]() Tad sia "graudinimo ceremonija" perleidau savo busimajam. Jis skaitys eiles abiems tevelems. ![]() |
Sypsena zinok as irgi skystale esu,( apie mama is vis tyliu.., as dabar apsiverkiu pagalvojus apie isleidima is namu, ta vadinama atsisveikinima, o as isivaizuoju kas bus vestuviu diena

Jooooo.... prisimenu as savo jauduliuka ir "depresija" diena pries vestuves... Zliumbiau masinoje vaira apsikabinusi... buvau pavargusi ir pikta nuo visokio lakstymo, atrode, kad niekas nesiseka... manikiuro nespejau pasidaryti, bananu graziu visam mieste nesiseka graziu rasti, policajai skubancia prigavo, o dar lyja ir lyja + dar salta... Nesinorejo ir vestuviu... apsoliuciai nieko... Bet... Viskas buvo
Ryte - oras
, sukuosena, makiazas - pati negalejau atsigrozeti, o visa kita irgi
Vieni siurprizai ir laimes, dziugesio pojutis

As tai dabar kol kas rami
Tik kol sukneles dar nebuvau issirinkusi, tai nerimas kankino
O dabar labiausiai bijau nagus nusilauzyti, nes nenoriu klijuotu
O del viso kito tai kaip ir ramu
Gal del to, kad jau viska kaip ir suplanave is anksto, o iki "taškų ant i" deliojimo dar laiko yra
Bet va kai bus like pora savaiciu, va tada ir man jaudulio dienos prasides

man tai siek tiek nervukai dreba dreba...vakar stai guliu pliaze ir salia kazkokie vyrai zaidzia tinklini, bet taip grubiai, kad musa ta kamuoli ir jis krenta ant zmoniu galvu, o mes visai salia gulim...tai kazkaip pradejo vaidentis, kad tuoj tuoj tas kamuolys kai des man i galva ir galesiu su fanaru vestuvese but... (beje pora kartu visai salia praleke
viskas gerai pas mus, sveciu beje susirinks daugiau nei planavome, bet kadangi darome vestuves ne kavineje ar restorane, tai maisto ir vietos turetu uztekti
buvo dar nervukai sugede,kad negerai plaukus susitvarkiau, bet jau pripratau ir manau, kad visai neblogai atrodau
o del oro? tikrai nenoreciau, kad butu +28 nes su tiek sijonu visai nusilsim, o apie savo vyra net baisu pagalvot, dabar jis su sortais ir maike vaiskto ir jau dusta is karscio, o kai bus su kostiumu, baisu pagalvot
nezinau ka reiks daryti
p.s ir dar bijau kad batai koju nenugrauztu, mano lab plona oda, tada jau sakes

viskas gerai pas mus, sveciu beje susirinks daugiau nei planavome, bet kadangi darome vestuves ne kavineje ar restorane, tai maisto ir vietos turetu uztekti

buvo dar nervukai sugede,kad negerai plaukus susitvarkiau, bet jau pripratau ir manau, kad visai neblogai atrodau

o del oro? tikrai nenoreciau, kad butu +28 nes su tiek sijonu visai nusilsim, o apie savo vyra net baisu pagalvot, dabar jis su sortais ir maike vaiskto ir jau dusta is karscio, o kai bus su kostiumu, baisu pagalvot

p.s ir dar bijau kad batai koju nenugrauztu, mano lab plona oda, tada jau sakes

cikadele gerai,kad negavai fanaro
o man siandien ar nuo nervu ar nuo ko ziauriai sustreikavo skrandis
visa diena ziauriai negera
ir ant visu pykstu

jau tiek nedaug liko
jau bjauri pasidariau
ypac sau negaliu,net i veidrodi pasiziureti

as savaitgali apturejau daug nervu...o parvaziavus viskas issiverze
gal ir gerai...asaromis visa itampa ir nerimas nusiplove...tikiuosi
mane jau pradeda nervinti, kad musu vestuves tampa visu zmoniu svajoniu realizavimu- vieni nori taip, kiti nori taip...ir kas svarbiausia dar drysta mums i akis sakyti kas negerai ir ne pagal juos...eina visi shi***kt
as tai niekada niekam jokiu kaprizu nerodziau ir savo pastabu nesakiau, ir deja dabar tokiu nesamoniu susilaukiu is aplinkiniu...........
as naivi
maniau, kad i vestuves zmones eina, nes nori dziaugsmingai ir nuosirdziai palydeti du zmones i nauja seimos kelia....deja, vestuves yra statuso, prielankumo ar neprielangumo, pagarbos ar nepagarbos rodymas
kazka pakvietei, kazka ne, tas anas isizeide, pripasakojo, kazkas supyko, kad negavo kvietimo, kazkam nepatiko, kad vazinetis reikia.............
nu ka nesunervintu tokie dalykai?
BET AS LAIMINGA-LAUKIU TOS DIENOS
IR DIENA IS DIENOS VIS LABIAU MYLIU

mane jau pradeda nervinti, kad musu vestuves tampa visu zmoniu svajoniu realizavimu- vieni nori taip, kiti nori taip...ir kas svarbiausia dar drysta mums i akis sakyti kas negerai ir ne pagal juos...eina visi shi***kt

as naivi

nu ka nesunervintu tokie dalykai?

BET AS LAIMINGA-LAUKIU TOS DIENOS

Vestuves - nervu isbandymo metas
Jau sis savaitgalis buvo
. Sestadieni visur aplekiau, visur galutinai susitariau, palikau uzstatelius Gelems, tortui, kirpukloj ir viskas atride ciki. Tik sulaukti 14 d. is isteketi
. Bet ....
Sestadieni apie pietus skambina namo Vyr. pabrolio mama ir sako, kad tas beprotis mane kad vestuves si savaitgali ir atsiprase is darbo ir vos nevaziuoja pas mane i vestuves (nors gavo rastiska kvietima). Is dabar jis labai abejoja ar kita savaitgali ji isleis is darbo, kad galetu atvaziuoti i tikrasias vestuves.
O kad tai butu viskas....
Po kokiu triju valandu skambina pamerge ir sako, kad jos pabrolys(jos vaikinas) greiciausiai neatvaziuos, nes jam mustyniu metu ikandi i antali ir akis baisiausiai uztinusi. Taip likau be pabroliu. Nes turejo buti dvi poros.
Tai va tokiomis nuotaikomis gyvenu. Laukiu ziniu is tu netikusiu pabroliu

Jau sis savaitgalis buvo

Sestadieni apie pietus skambina namo Vyr. pabrolio mama ir sako, kad tas beprotis mane kad vestuves si savaitgali ir atsiprase is darbo ir vos nevaziuoja pas mane i vestuves (nors gavo rastiska kvietima). Is dabar jis labai abejoja ar kita savaitgali ji isleis is darbo, kad galetu atvaziuoti i tikrasias vestuves.
O kad tai butu viskas....
Po kokiu triju valandu skambina pamerge ir sako, kad jos pabrolys(jos vaikinas) greiciausiai neatvaziuos, nes jam mustyniu metu ikandi i antali ir akis baisiausiai uztinusi. Taip likau be pabroliu. Nes turejo buti dvi poros.
Tai va tokiomis nuotaikomis gyvenu. Laukiu ziniu is tu netikusiu pabroliu

na as irgi pasiguosiu, nes jau koki pusvalandi praverkiau
kol katinas neatejo ir neapramino
taigi, buvau issirinkus suknele, ja turejo uzsakyti, nes neturejo mano dydzio ir pazadejo, kad gaus iki mano isvaziavimo i Lietuvele, na as sau rami ir buvau...
siandien galvoju pasiteirausiu, nes jau laikas spaudzia, o jie man sako, kad yra kazkokie nesklandumai su pastais ar kazkas pan., tai mano suknele veluoja
as norejau juos vietoj
, aisku cia ne ju kalte, bet man taip pikta buvo
, kad parejus pravirkau...
sake, kad jei ryt ar poryt neateis, tai atiduos pinigus...
o as taip norejau butent tos sukneles!!!
reikes kazkaip per 4 dieneles Lietuvoje susirast sau patinkancia suknele
geriau truputi pasidare, kai issipasakojau
gerai, kad jus cia esate

taigi, buvau issirinkus suknele, ja turejo uzsakyti, nes neturejo mano dydzio ir pazadejo, kad gaus iki mano isvaziavimo i Lietuvele, na as sau rami ir buvau...
siandien galvoju pasiteirausiu, nes jau laikas spaudzia, o jie man sako, kad yra kazkokie nesklandumai su pastais ar kazkas pan., tai mano suknele veluoja

sake, kad jei ryt ar poryt neateis, tai atiduos pinigus...
o as taip norejau butent tos sukneles!!!

reikes kazkaip per 4 dieneles Lietuvoje susirast sau patinkancia suknele

geriau truputi pasidare, kai issipasakojau

gerai, kad jus cia esate

QUOTE (rimulka @ 2004 08 10, 00:12) |
na as irgi pasiguosiu, nes jau koki pusvalandi praverkiau ![]() ![]() reikes kazkaip per 4 dieneles Lietuvoje susirast sau patinkancia suknele ![]() geriau truputi pasidare, kai issipasakojau ![]() gerai, kad jus cia esate ![]() |
sveikutes!na rimulkiuk nesinervink taip,jei ne ta ~tai reiskias rasi dau geresne tau skirta suknele,su kuria busi pati graziausia

pati sedziu kaip ant adatu,o rimulka raminu

Merginos ar jums nera pikta, kad musu priesvestuvini nerima ir dziaugsma temdo aplinkiniai??? Tai koks pastas steikuoja kaip rimulkai, tai priedurniai pabroliai kaip man koja kisa. Bet darbar as save raminu, kad svarbiausia kad mes (jaunieji) ta diena pajustumem bendra sirdies plakima, o visas aplinkinis pasaulis tegul kad ir isnyksta.
Ne sukneleje, ne pabroliuose, ne gelese ar sales puosime yra sios sventes, sios vestuviu dienos prasme.
Bukime laimingos
Ne sukneleje, ne pabroliuose, ne gelese ar sales puosime yra sios sventes, sios vestuviu dienos prasme.
Bukime laimingos

xe
regis ne mane viena kamuoja tokios bedos del suirzusiu aplinkiniu
visi mano, kad turi teise patarinet ir net rodyti savo ozius ir kaprizus
siaip as jau gailiuosi, kad kai kuriuos isvis pakvieciau i vestuves...noreciau pakeisti liudininkus, nebekviesciau vienos savo kapriznos drauges, kuri susiviepe del to, kad as jos negalesiu pasitikti kai ji atvaziuos
bet juk as darysiuos sukuosenas ir makijazus, kaip as galiu suspet...nekviesciau kelta diedu su tetom
o ir siaip bus keletas nemaloniu personu, kuriu buvimas ir stebejimas mane labai varzys
bet as tikiuosi, kad viskas bus gerai
as nusiteikusi gerai ir puikiai, tik kiekviena vakar skambinu savo brangiausiajam ir klausineju visokiu klausimu (dabar esame trumpam atskirai)
neduodu jam ramybes
o siandien as paskutine diena darbe
grysiu jau -iene, beje ir su savo teveliais susitiksiu kai jau busiu -iene
p.s beje, apie kokius tauriu graviravimus jus kalbat? nieko apie tai nezinau
(oij cia buvo rasoma kitam skyrely)
rimulka, nesjaudink, pasiziurejau i tavo parasa, tavo vestuves veliau uz musu- dar yra laiko, neliudek

siaip as jau gailiuosi, kad kai kuriuos isvis pakvieciau i vestuves...noreciau pakeisti liudininkus, nebekviesciau vienos savo kapriznos drauges, kuri susiviepe del to, kad as jos negalesiu pasitikti kai ji atvaziuos

o ir siaip bus keletas nemaloniu personu, kuriu buvimas ir stebejimas mane labai varzys

bet as tikiuosi, kad viskas bus gerai

o siandien as paskutine diena darbe

p.s beje, apie kokius tauriu graviravimus jus kalbat? nieko apie tai nezinau

rimulka, nesjaudink, pasiziurejau i tavo parasa, tavo vestuves veliau uz musu- dar yra laiko, neliudek