sesyte, tavo mergvakaris vestuviu isvakarese?
QUOTE (Isila @ 2004 08 02, 19:54) |
sesyte, tavo mergvakaris vestuviu isvakarese? |
mano tai si penktadieni,turbur ir sesytes

oi mergytes, man tai jau dabar siurpuliukai per skrandi nueina kai pagalvoju, aisku malonus
as jau toks zmogus, labai jaudinuos del visko, na bet pasistengsiu susiimt i rankas pries vestuves ir but stipri

as jau toks zmogus, labai jaudinuos del visko, na bet pasistengsiu susiimt i rankas pries vestuves ir but stipri

Isila, aš ir jau primečiau, kad kai vaikus krikštysim, bus Džineta būtinai
dar nuotraukų neatsiėmus taip galvojau, o dabar tai jau 100 proc. tuo esu tikra
(tik vaikų beliko sulaukti )
o dabar ir aš filmuko laukiu, tik man sakė bus maždaug po mėnesio, o tavo kada ?

QUOTE (Rrina @ 2004 08 03, 07:26) |
Isila, aš ir jau primečiau, kad kai vaikus krikštysim, bus Džineta būtinai ![]() ![]() ![]() |
O cia filmuko laukimas yra "priesvestuvine depresija"?

Neringa&Nerijus, tai kad mes, kurios po vestuvių į daugelį temų "jau nebetelpam", o prisiminti tą dieną norisi

QUOTE (Rrina @ 2004 08 03, 07:56) |
Neringa&Nerijus, tai kad mes, kurios po vestuvių į daugelį temų "jau nebetelpam", o prisiminti tą dieną norisi ![]() |

o as kazkaip irgi nelabai jaudinuosi, tik va pradejau isterikuoti, kad nutariau tamsinti plaukus, o dabar jie sviesoki taip kad bent siek tiek radikaliai pasikeisiu...nezinau ar gerai cia nusprensziau, bet dazausi plaukus 9 dienas pries vestuves taip kad jei kas, dar spesiu viska pataisyti...
viskas jau sutvarkyta tik galvoju kokia cia kalba pasakyt kai muzikantai pasakys, kad dabar jaunoji tars zodi...dar nesukuriau eiliu, nespejau...
viskas jau sutvarkyta tik galvoju kokia cia kalba pasakyt kai muzikantai pasakys, kad dabar jaunoji tars zodi...dar nesukuriau eiliu, nespejau...
QUOTE (Rrina @ 2004 08 03, 07:26) |
Isila, aš ir jau primečiau, kad kai vaikus krikštysim, bus Džineta būtinai ![]() ![]() ![]() |
na gal mes ir ne itema.. bet

man filmuka irgi zadejo tik po menesio. noriu jau dabar!

o jus del tu vestuviu nesijaudinkit sitaip. per ta jaudinimasi viso vestuviu laukimo ir ruosimosi malonumo nepatirsit. megaukites siomis akimirkomis!!! o be to, netiketumai kaip tik priduoda zavesio

QUOTE (Cikadele @ 2004 08 03, 18:18) |
viskas jau sutvarkyta tik galvoju kokia cia kalba pasakyt kai muzikantai pasakys, kad dabar jaunoji tars zodi...dar nesukuriau eiliu, nespejau... |
Joooo, manes irgi dar laukia kurybines kancios - padekos zodis tevams

QUOTE (sesyte @ 2004 08 03, 21:20) |
Joooo, manes irgi dar laukia kurybines kancios - padekos zodis tevams ![]() ![]() |
O as tai is vis nesiruoisu jokiu kalbu, Man jos iseis savaime. Sakiau atsistojus pakaratosiu dar visiems garsiai, kad labai myliu savo Neriuka, padekosiu teveliams ir visiems svecias...Manau, kad iseis viskas savaime

Kokios Jus drasios ir gera savitvarda turincios merginos, kad isdrisite sakyti padekos zodi tevams
. As tai "skystymelis"
, tad tikrai nieko nesakysiu, nes pradesiu zliumbti, raudoti. Tada nubeks visi tusai, akys bus raudonos ir ne gana to ir visos moterys aplink sedincios tokios pat bus.
Tad sia "graudinimo ceremonija" perleidau savo busimajam. Jis skaitys eiles abiems tevelems.

Tad sia "graudinimo ceremonija" perleidau savo busimajam. Jis skaitys eiles abiems tevelems.