Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

sesyte, tavo mergvakaris vestuviu isvakarese?
Atsakyti
QUOTE (Isila @ 2004 08 02, 19:54)
sesyte, tavo mergvakaris vestuviu isvakarese?

mano tai si penktadieni,turbur ir sesytes g.gif wink.gif
Atsakyti
oi mergytes, man tai jau dabar siurpuliukai per skrandi nueina kai pagalvoju, aisku malonus rolleyes.gif
as jau toks zmogus, labai jaudinuos del visko, na bet pasistengsiu susiimt i rankas pries vestuves ir but stipri biggrin.gif
Atsakyti
Isila, aš ir jau primečiau, kad kai vaikus krikštysim, bus Džineta būtinai smile.gif dar nuotraukų neatsiėmus taip galvojau, o dabar tai jau 100 proc. tuo esu tikra smile.gif (tik vaikų beliko sulaukti ) tongue.gif o dabar ir aš filmuko laukiu, tik man sakė bus maždaug po mėnesio, o tavo kada ?
Atsakyti
QUOTE (Rrina @ 2004 08 03, 07:26)
Isila, aš ir jau primečiau, kad kai vaikus krikštysim, bus Džineta būtinai smile.gif dar nuotraukų neatsiėmus taip galvojau, o dabar tai jau 100 proc. tuo esu tikra smile.gif (tik vaikų beliko sulaukti ) tongue.gif o dabar ir aš filmuko laukiu, tik man sakė bus maždaug po mėnesio, o tavo kada ?

O cia filmuko laukimas yra "priesvestuvine depresija"? biggrin.gif
Atsakyti
Neringa&Nerijus, tai kad mes, kurios po vestuvių į daugelį temų "jau nebetelpam", o prisiminti tą dieną norisi wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Rrina @ 2004 08 03, 07:56)
Neringa&Nerijus, tai kad mes, kurios po vestuvių į daugelį temų "jau nebetelpam", o prisiminti tą dieną norisi wink.gif

biggrin.gif Vadinkite mane prasau Neringa, nes Nerijus tai taikrai cia neraso:)))
Atsakyti
o as kazkaip irgi nelabai jaudinuosi, tik va pradejau isterikuoti, kad nutariau tamsinti plaukus, o dabar jie sviesoki taip kad bent siek tiek radikaliai pasikeisiu...nezinau ar gerai cia nusprensziau, bet dazausi plaukus 9 dienas pries vestuves taip kad jei kas, dar spesiu viska pataisyti...
viskas jau sutvarkyta tik galvoju kokia cia kalba pasakyt kai muzikantai pasakys, kad dabar jaunoji tars zodi...dar nesukuriau eiliu, nespejau...
Atsakyti
QUOTE (Rrina @ 2004 08 03, 07:26)

na gal mes ir ne itema.. bet rolleyes.gif

man filmuka irgi zadejo tik po menesio. noriu jau dabar! thumbup.gif laukiu nesulaukiu!!!

o jus del tu vestuviu nesijaudinkit sitaip. per ta jaudinimasi viso vestuviu laukimo ir ruosimosi malonumo nepatirsit. megaukites siomis akimirkomis!!! o be to, netiketumai kaip tik priduoda zavesio tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (Cikadele @ 2004 08 03, 18:18)
viskas jau sutvarkyta tik galvoju kokia cia kalba pasakyt kai muzikantai pasakys, kad dabar jaunoji tars zodi...dar nesukuriau eiliu, nespejau...

Joooo, manes irgi dar laukia kurybines kancios - padekos zodis tevams g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE (sesyte @ 2004 08 03, 21:20)
Joooo, manes irgi dar laukia kurybines kancios - padekos zodis tevams g.gif smile.gif

O as tai is vis nesiruoisu jokiu kalbu, Man jos iseis savaime. Sakiau atsistojus pakaratosiu dar visiems garsiai, kad labai myliu savo Neriuka, padekosiu teveliams ir visiems svecias...Manau, kad iseis viskas savaime thumbup.gif
Atsakyti
Kokios Jus drasios ir gera savitvarda turincios merginos, kad isdrisite sakyti padekos zodi tevams thumbup.gif . As tai "skystymelis" laugh.gif , tad tikrai nieko nesakysiu, nes pradesiu zliumbti, raudoti. Tada nubeks visi tusai, akys bus raudonos ir ne gana to ir visos moterys aplink sedincios tokios pat bus.
Tad sia "graudinimo ceremonija" perleidau savo busimajam. Jis skaitys eiles abiems tevelems. smile.gif
Atsakyti