QUOTE(Ji. @ 2009 05 17, 15:50)
Kol kas esu tame laiko tarpe kai dar yra laiko, vestuvės tik planuojamos, būsimasis pasipiršo, bet suvokiant, kad tai nebe svajonės, o apsisprendimas tuoktis, imu baimintis.
Lyg ir neidealizuoju vyro, žinau jo minusus ir pliusus. Labai myliu ir dėl jausmų esu tikra. Man su juo gera, pasitikiu juo, žinau kad tai vyras kuris rūpinasi manimi ir myli mane, yra atsidavęs ir t.t. Tai žmogus, kuris yra geriausia, ką galėjau surasti. Bet yra kelios neigiamos savybės, kurios kartais mane varo iš proto. Ir galvoju ar tokios smulkmenos nesugadins santykių.
Esu nusiteikus tekėti tik vieną kartą. Neduok Diev, jei ir išsiskirsim ir po to kažką sutiksiu, nenoriu tekėti antrąkart. Žodžiu santuokai teikiu labai didelę reikšmę, ne dėl štampo pase o psichologiškai.
Vis dažniau aplanko mintys ar teisingai darau. Ganėtinai kvaila. Atrodo žinau, kad jis mano žmogus, bet būna kad pagaloju, jog tas "žinojimas" yra vien dėl to, kad jį myliu. Lyg ir noriu su juo praleisti visą gyvenimą, bet bijau suklysti.
Kažkokia keista savijauta
Visos tos, kurios i santuoka ziuri rimtai, susimasto del savo rimto zingsnio, cia normalu, nepergyvenk

jei nesusimastytum, gal tada pati santuoka mazai ka reikstu tau

na o del abejoniu tai pabandyt sukrauti i kruva visas gerasias savo busimojo savybes + visas toleruojamasias jo savybes + ta fakta, kad jis tave traukia ir tu ji myli (juk kiek kartu galime pasakyt: et, tas vyras idealus, ir sioks ir anoks, tik kad va netraukia manes

) ir visa tai susumavus pabandyk perkelti kitam asmeniui, tik atmesdama tas neigiamasias savybes.. dabar isivaizduok, ar imanoma tokia idealybe? ar rastum tokia? ar taip pat ja tokia myletum? manau rasi atsakyma pati

bet bet kokiu atveju, blogos savybes vienos kitom nelygios, tai cia irgi atvejas. paklausk, kiek tau jos svarbios, ar nesipjauna su tavo vertybem ir ar mokesi i jas tiesiog nereaguot ir tiek

truputi ir busimojo ir savianalizes nepakenks ir atsakysi manau greit sau i si klausima..

bent jau man padejo labai greitai ir del nieko nesigailiu