Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

Na taip, reikia stiprių nervų, kad nesijaudintum prieš vestuves.. Aš irgi dar prisimenu, kaip kasdien keisdavosi mano nuomonė dėl suknelės - norėjau nusipirktą mesti šalin ir pirkti kitą, bet gerai, kad nepasielgiau spontaniškai ir su ta pačia suknele atrodžiau puikiai smile.gif
Kaip ir dėl visų reikalų pergyvenau.. Kad nagas nulūš, kad priesaiką pamiršiu, kad batai nugrauš kojas, kad nepavyks vestuvinis šokis ir t.t.
Bet atsikėliau vestuvių rytą ir visos baimės kažkur dingo, ir jaučiausi tiesiog stebėtinai pasitikinti savimi biggrin.gif turbūt kaip visad, ne toks jau baisus velnias, kokį jį piešia... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ji. @ 2009 05 17, 13:50)
Kol kas esu tame laiko tarpe kai dar yra laiko, vestuvės tik planuojamos, būsimasis pasipiršo, bet suvokiant, kad tai nebe svajonės, o apsisprendimas tuoktis, imu baimintis.
Lyg ir neidealizuoju vyro, žinau jo minusus ir pliusus. Labai myliu ir dėl jausmų esu tikra. Man su juo gera, pasitikiu juo, žinau kad tai vyras kuris rūpinasi manimi ir myli mane, yra atsidavęs ir t.t. Tai žmogus, kuris yra geriausia, ką galėjau surasti. Bet yra kelios neigiamos savybės, kurios kartais mane varo iš proto. Ir galvoju ar tokios smulkmenos nesugadins santykių.
Esu nusiteikus tekėti tik vieną kartą. Neduok Diev, jei ir išsiskirsim ir po to kažką sutiksiu, nenoriu tekėti antrąkart. Žodžiu santuokai teikiu labai didelę reikšmę, ne dėl štampo pase o psichologiškai.
Vis dažniau aplanko mintys ar teisingai darau. Ganėtinai kvaila. Atrodo žinau, kad jis mano žmogus, bet būna kad pagaloju, jog tas "žinojimas" yra vien dėl to, kad jį myliu. Lyg ir noriu su juo praleisti visą gyvenimą, bet bijau suklysti.
Kažkokia keista savijauta

Kazkaip paskaiciau Tavo pamastymus ir net ramiau sirdyje pasidare. As galvojau, kad as viena tokia nesusipratusi. As irgi turiu kazkokia neapsakoma baime, bet ji nesusijusi nei su suknemis nei su kitais vestuviniais reikalais, man pats tas faktas kad tu ir jis busite kartu likusi gyvenima. Tada pasiziuri i tevus, draugus, uosvius matai privalumus, dazniausiai trukumus ir galvoji, kaip tokiais nepavirsti. Taip pat didele baime tureti seima, vaikucius ir neduok dieve kad nors atsitinka ar tau ar vyrui, kaip toliau gyventi. Dar ta 40 meciu vyru krize, susuka visiems smegenis, viska meta ir gyvena su mazvaikemis (mano tecio pavyzdys), maciau kaip mama vargo kol mus uzuaginoo, o dabar kaip ir nebera tiek rupesciu, laisvu laiku dziaugtis nera kada, nes sveikata neleidzia.
Visa tai mane taip gasdina, kad negaliu. Psichologiskai labai vargina. liko menuo su trupuciu ir net nebelaukt pradejau, lyg mintyse stumiu tolyn.
kas baisiausia visi prikaisioja kad man protas susisuko nuo rupesciu ir sako gal ne tas vyras.....o is tikruju jis tas, su kuo noriu kurt seima, bet tie vidiniai demonai gadina viska ir baisiausia niekas to neuspranta.

kazkaip dekui, kad parasei savo mintis, supratau, kad as nesikraustau is proto =] smile.gif
Atsakyti
Vestuvės beveik nejaudina ir tuo labiau nėra depresijos smile.gif Galbūt dėl to, kad iš esmės esam jau susituokę, po 2 mėn. tiesiog vėl iš naujo prisieksim vienas kitam meilę ir šįkart atšvęsim (pirmąkart tiesiog susirašėm dviese). Prieš susirašymą beje buvo šiek tiek nerimo ir prieš pačią ceremoniją išbalus sėdėjau tongue.gif bet viskas praėjo puikiai, tad dabar labiau jaudina naujų namų interjeras, darbas, mokslai... O vestuvių laukiu panašiai kaip bet kokios kitos didelės šventės.
Atsakyti
Atsiprasau, jei tokia tema jau buvo. Ar jus nejauciate nuolatinio nuovargio, itampos viska organizuojant? As jauciuosi plesoma tarp buities, darbo ir organizavimo, sunku bendrauti, kaip suimti save i rankas?
Atsakyti
Oi baisu net prisimint ta priesvestuvini laikotarpi blink.gif Buvo daug nervu ir pykciu.. jau pacios sventes ir nebesinorejo.. Bet po vestuviu jauciau dideli palengvejima smile.gif viskas atsistate.. santykiai su vyru dar labiau pagerejo thumbup.gif
Atsakyti
na mums daugiausiai bedu kilo del vyriausios pamerges.. nesutarem nes maniskis norejo savo seses o as norejau savo pusseseres. smile.gif Na bet radom kompromisa. Vyro sesuo buvo liudininke o mano pussesere vyriausia pamerge tapo thumbup.gif
Atsakyti
jokios depresijos nebuvo, nes nebuvo kada depresuot. vestuves susiorganizavom per du su puse menesio. su nekantrumu laukeme savo šventes smile.gif tik gal pora dieneliu prieš vestuves buvo baisesnes, bet ne dėl baimės ar depresijos, o nuo pasiruošimo. nes paskutinėms dienoms daugiausia visokių rūpesčių tenka ir pavargsti nuo to lakstymo tai tikrai. bet vestuvių dienos euforija tikrai nustelbia tą nuovargį 4u.gif
Atsakyti
Na pas mus tai nera dar nei datos vestuviu nei apskritai jokio planavimo, bet abu labai norim ir jau senokai vienas kita vyru ir zmona vadinam blush2.gif (na visa beda yra finansuose verysad.gif ) bet tikiu ta diena isaus. Bet nepaisant to fakto as labai daug svarstau ar tai tas zmogus, na gal ne visai taip, bet ar as tikrai visa likusi gyvenima galesiu taikytis, su vienokiom ar kitokiom jo savybem, kurios man ne prie sirdies. Kartais save pagaunu mastant, kad jis toks kaip mano tetis, o as tokio vyro nenoriu. Tada visai juodos mintys uzklumpa, kad kartosiu mamos gyvenima (o jos man gaila, matant kaip ji atidave save visa mums, turedama vyra, kuriam daug kas px). Na bet gi nera vienodu zmoniu, tai kazkaip veju salyn tas blogas mintis 4u.gif
Atsakyti
Mano manymu, jeigu jau DABAR matai jo minusus, tai jokios vedybos nepakeis jo charakterio schmoll.gif
Atsakyti
Na charakterio keisti tai nereikia, reikia moketi taikytis vienam prie kito smile.gif
Atsakyti
Sveikos,as naujoke.pasiskaicius jusu visu,supratau kad cia visom merginoms iskyla tie patys neramumai pries vestuves,nes kartais nesupranti kas su tavim darosi,bet dabar man ramiau,pasiskaicius cia jusu visu. smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

nusprendžiau jūsų paklausti, ar nesusidūrėte su problema, kad tėvai nelabai domisi vestuvėms? mūsiškiai atrodo ir džiaugėsi, ir viską, o dabar nesulaukiam palaikymo, kai reikia viską pradėti organizuoti.

Vis kartoja, kaip viskas brangu (nors finansinės pagalbos beveik neprašysim) arba tarsi išreiškia nuomonę, kad kam iš viso tos vestuvės (nors samata tikrai maža, baliaus nedarysim). schmoll.gif
Atsakyti