Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

as kaip jau atsokusi vestuves patarsiu del nieko nesinervinti mirksiukas.gif svarbiausia salia jusu bus mylimas zmogutis,o tai jau didele parama.o be to tai graziausia gyvenime svente.jus daug dienu ja planavot,apie ja mastet ir turit savo mintyse jos tikraja vizija.todel,kad ir kas atsitiktu ta diena SYPSOKITES. wub.gif as iki vestuviu labai daug stresavau,kad nieko nepamirsciau,kad niekas neapgautu ir nesugalvotu paskutinia akimirka fotkinti,filmuoti ar groti,kad butu geras oras.visa paskutini menesi po kelis kartus tikrinau oru prognozes.ir ka buvo visko limuzinai pasake likus 3dienom iki vestuviu neturintis masinu,na susiradom kita dar geresnji,daug sveciu atsisake,vestuviu ryta neradau salono man isiulyto verinio ant kaklo,miegojau 3val,velavau pas kirpeja,CMB buvo kose todel laukem ,uzstyrigom kamstyje ir pavelavom i baznycia.kunigas nenorejo priimti,bes viskas ISSIPRENDE. thumbup.gif be to jau penktadieni vaiksciojau su MB po miesta ramiai del nieko nesinervindama.viska palikau likimui.sestadienio ryta sededama stilistes kedeje buvau rami kaip belgas.ji net stebejosi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*didi* @ 2010 03 02, 22:44)
as kaip jau atsokusi vestuves patarsiu del nieko nesinervinti mirksiukas.gif svarbiausia salia jusu bus mylimas zmogutis,o tai jau didele parama.o be to tai graziausia gyvenime svente.jus daug dienu ja planavot,apie ja mastet ir turit savo mintyse jos tikraja vizija.todel,kad ir kas atsitiktu ta diena SYPSOKITES. wub.gif as iki vestuviu labai daug stresavau,kad nieko nepamirsciau,kad niekas neapgautu ir nesugalvotu paskutinia akimirka fotkinti,filmuoti ar groti,kad butu geras oras.visa paskutini menesi po kelis kartus tikrinau oru prognozes.ir ka buvo visko limuzinai pasake likus 3dienom iki vestuviu neturintis masinu,na susiradom kita dar geresnji,daug sveciu atsisake,vestuviu ryta neradau salono man isiulyto verinio ant kaklo,miegojau 3val,velavau pas kirpeja,CMB buvo kose todel laukem ,uzstyrigom kamstyje ir pavelavom i baznycia.kunigas nenorejo priimti,bes viskas ISSIPRENDE. thumbup.gif  be to jau penktadieni vaiksciojau su MB po miesta ramiai del nieko nesinervindama.viska palikau likimui.sestadienio ryta sededama stilistes kedeje buvau rami kaip belgas.ji net stebejosi ax.gif

Saunuole, imsiu is taves pavyzdi drinks_cheers.gif thumbup.gif
Mikcia, RRauDonAA ir kitos stresuojancios nuotakos - nusiraminkit ir vietoj kuriozu skaitykit va tokius siltus pasisakymus kaip Didi parase 4u.gif
Nenusiteikit is anksto stresams, juk jus pacios programuojates tam. Kam to reikia? Ir mano vestuves ne uz kalnu, ir dar net su kirpeja nekalbejau. Tai kas? Man del to dabar naktim nemiegot? Baikit! biggrin.gif Viskas bus gerai, viska spesim, viska suplanuosim, o ta diena (pakartosiu Didi zodzius), beliks tik sypsotis ir dziaugtis graziom, isimintinom akimirkos su mylimu zmogumi wub.gif
Atsakyti
QUOTE(AnaJuliana @ 2010 03 02, 22:57)
Saunuole, imsiu is taves pavyzdi drinks_cheers.gif  thumbup.gif
Mikcia, RRauDonAA ir kitos stresuojancios nuotakos - nusiraminkit ir vietoj kuriozu skaitykit va tokius siltus pasisakymus kaip Didi parase 4u.gif
Nenusiteikit is anksto stresams, juk jus pacios programuojates tam. Kam to reikia? Ir mano vestuves ne uz kalnu, ir dar net su kirpeja nekalbejau. Tai kas? Man del to dabar naktim nemiegot? Baikit! biggrin.gif Viskas bus gerai, viska spesim, viska suplanuosim, o ta diena (pakartosiu Didi zodzius), beliks tik sypsotis ir dziaugtis graziom, isimintinom akimirkos su mylimu zmogumi wub.gif

mirksiukas.gif tikiuosi taip ir bus, ir jokie stresai, nesusipratimai nesugadins nuotaikos.
dabar kai isivaizduoju paskutine nakti pries vestuves, noreciau, kad panikos nebutu, nebutu kazkokiu neuzbaigtu darbu ir pries miega prisesciau su SB sampano ar vyno taure isgerti. nusiraminti smile.gif
Papildyta:
as kaip jau atsokusi vestuves patarsiu del nieko nesinervinti mirksiukas.gif svarbiausia salia jusu bus mylimas zmogutis,o tai jau didele parama.o be to tai graziausia gyvenime svente.jus daug dienu ja planavot,apie ja mastet ir turit savo mintyse jos tikraja vizija.todel,kad ir kas atsitiktu ta diena SYPSOKITES. wub.gif as iki vestuviu labai daug stresavau,kad nieko nepamirsciau,kad niekas neapgautu ir nesugalvotu paskutinia akimirka fotkinti,filmuoti ar groti,kad butu geras oras.visa paskutini menesi po kelis kartus tikrinau oru prognozes.ir ka buvo visko limuzinai pasake likus 3dienom iki vestuviu neturintis masinu,na susiradom kita dar geresnji,daug sveciu atsisake,vestuviu ryta neradau salono man isiulyto verinio ant kaklo,miegojau 3val,velavau pas kirpeja,CMB buvo kose todel laukem ,uzstyrigom kamstyje ir pavelavom i baznycia.kunigas nenorejo priimti,bes viskas ISSIPRENDE. thumbup.gif  be to jau penktadieni vaiksciojau su MB po miesta ramiai del nieko nesinervindama.viska palikau likimui.sestadienio ryta sededama stilistes kedeje buvau rami kaip belgas.ji net stebejosi ax.gif

Graziai cia parasei:) sveikinu istekejus 4u.gif smagu, kad tie mazi nesusipratimai nesugadino sventes ir, kad kunigas jus vis delto sutuoke. thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(mikcia @ 2010 03 02, 22:17)
na mano teta kai tuokesi tai visa priesvestuvini laikotarpi labai jaudinos... g.gif o vyras ramus kaip belgas vaiksciojo doh.gif  o vestuviu diena, pasakojo kad visiskai del nieko nesijaudino, atsipalaidavus buvo, o vyras del bele ko is kart i panika puldavo lotuliukas.gif

butu juokingiausia, jei vyras prie altoriaus nualptu ar apsiverktu biggrin.gif (na, kaip dazniausiai buna nuotakoms - cia del asaru smile.gif )
Atsakyti

QUOTE(AnaJuliana @ 2010 03 02, 22:57)

jus abi teisios 4u.gif reik susiimt doh.gif ir viskas bus gerai drinks_cheers.gif

QUOTE(RRauDonAA @ 2010 03 03, 02:52)
butu juokingiausia, jei vyras prie altoriaus nualptu ar apsiverktu biggrin.gif (na, kaip dazniausiai buna nuotakoms - cia del asaru smile.gif )

va cia tai bejeris butu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mikcia: 03 kovo 2010 - 08:13
http://www.alfa.lt/straipsnis/10330258
smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MuzikALI @ 2010 03 24, 12:16)

nu cia nesamone visiska doh.gif
Atsakyti
O jo panelytes as jau pusmeciui likus kartais taip soku i panika kad maniskis net pykt pradeda sako kas bus likus porai dienu iki vestuviu...Va tokia jau as man patinka kai viskas eina palei plana ir labai sudirgina kai kas pasikeicia o dar per atstuma tas vestuves planuot taip sunku...Geriausia is tiesu kaip rase viena forumiete viska iki smulkmenu susirasyt ir deti kryziukus kai paruosta tada manau jokio streso nebus...SEKMES VISOMS friends.gif friends.gif assa.gif
Atsakyti
Mes, aciu dievui, pradejom viska pries metus planuotis, tai beveik ramiai susideliojom be didesnio streso:) bet jei pradeti viska organizuoti pries koki pusmeti iki vestuviu, va tada prazilt galima biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Et_cetera: 01 balandžio 2010 - 13:38
Mūsų vestuvės už savaitės su puse, tai patikėkite, iki šiol per daug nestresavau, nes viska darėm pagal planą, neskubėjom, tačiau db einančios savaitės tai ujujui...suplanuotas laikas per pietus, laikas po darbo, savaitgaliai...nebeturiu progos net su draugais susimatyti...stogą rauna...o dar liko keletas nepadarytų darbų...
Db tenoriu, kad greičiau ta šventė praeitų ir išvažiuotume pailsėti smile.gif)))
Atsakyti
Laksciau pries vestuves kaip akis isdegus. Norejosi, kad viskas butu labai grazu ir gerai. Vestuves buvo suorganizuotos, tik liko vienas nekoks dalykas......nuotaka pervargus, paskutine nakti nemiegojus nuo itampos. Nepadejo nei geras makiazas, nei sukuosena. Sedejau kaip tortas ir vis galvojau, kaip as noriu miego blink.gif ir kad greiciau viskas baigtusi.
Tad is mano karcios patirties - GERO poilsio ir grazios sventes 4u.gif
Atsakyti
sveikutes, noriu pasidalinti ir as savo jausmais smile.gif atrodo lyg viskas ir suderinta,jau darbu beveik nebelike,rubai yra,ziedai yra,sale, muzika ir visa kita tvarkoj,bet nezinau kas daros,siandien jau nuo puses 5 nubudau ir niekaip nenusiraminau doh.gif blaskos sokineja sirdis kaip paselus,o dar menuo likes,tai jei as taip darysiu,tai tikrai siaubingai atrodysiu doh.gif doh.gif doh.gif doh.gif o dar ana savaite buvau ramut ramutele verysad.gif arbatos nepadeda, bandzius ju studentavimo laikais rolleyes.gif tai va,gal kuri zinot kaip save itikint kad tikrai viskas ok ir galima ilsetis lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Et_cetera @ 2010 04 01, 14:37)
Mes, aciu dievui, pradejom viska pries metus planuotis, tai beveik ramiai susideliojom be didesnio streso:) bet jei pradeti viska organizuoti pries koki pusmeti iki vestuviu, va tada prazilt galima  biggrin.gif

mes irgi pries metus beveik pradejom planuotis, bet jau atsibodo laukti.. doh.gif greiciau viskas ivyktu ir galetume ramiai gyventi blush2.gif
Atsakyti