QUOTE(AnaJuliana @ 2010 03 02, 22:57)
Saunuole, imsiu is taves pavyzdi
Mikcia, RRauDonAA ir kitos stresuojancios nuotakos - nusiraminkit ir vietoj kuriozu skaitykit va tokius siltus pasisakymus kaip Didi parase
Nenusiteikit is anksto stresams, juk jus pacios programuojates tam. Kam to reikia? Ir mano vestuves ne uz kalnu, ir dar net su kirpeja nekalbejau. Tai kas? Man del to dabar naktim nemiegot? Baikit!

Viskas bus gerai, viska spesim, viska suplanuosim, o ta diena (pakartosiu Didi zodzius), beliks tik sypsotis ir dziaugtis graziom, isimintinom akimirkos su mylimu zmogumi

tikiuosi taip ir bus, ir jokie stresai, nesusipratimai nesugadins nuotaikos.
dabar kai isivaizduoju paskutine nakti pries vestuves, noreciau, kad panikos nebutu, nebutu kazkokiu neuzbaigtu darbu ir pries miega prisesciau su SB sampano ar vyno taure isgerti. nusiraminti
Papildyta:
QUOTE(*didi* @ 2010 03 02, 22:44)
as kaip jau atsokusi vestuves patarsiu del nieko nesinervinti

svarbiausia salia jusu bus mylimas zmogutis,o tai jau didele parama.o be to tai graziausia gyvenime svente.jus daug dienu ja planavot,apie ja mastet ir turit savo mintyse jos tikraja vizija.todel,kad ir kas atsitiktu ta diena SYPSOKITES.

as iki vestuviu labai daug stresavau,kad nieko nepamirsciau,kad niekas neapgautu ir nesugalvotu paskutinia akimirka fotkinti,filmuoti ar groti,kad butu geras oras.visa paskutini menesi po kelis kartus tikrinau oru prognozes.ir ka buvo visko limuzinai pasake likus 3dienom iki vestuviu neturintis masinu,na susiradom kita dar geresnji,daug sveciu atsisake,vestuviu ryta neradau salono man isiulyto verinio ant kaklo,miegojau 3val,velavau pas kirpeja,CMB buvo kose todel laukem ,uzstyrigom kamstyje ir pavelavom i baznycia.kunigas nenorejo priimti,bes viskas ISSIPRENDE.

be to jau penktadieni vaiksciojau su MB po miesta ramiai del nieko nesinervindama.viska palikau likimui.sestadienio ryta sededama stilistes kedeje buvau rami kaip belgas.ji net stebejosi
Graziai cia parasei:) sveikinu istekejus

smagu, kad tie mazi nesusipratimai nesugadino sventes ir, kad kunigas jus vis delto sutuoke.
Papildyta:
QUOTE(mikcia @ 2010 03 02, 22:17)
na mano teta kai tuokesi tai visa priesvestuvini laikotarpi labai jaudinos...

o vyras ramus kaip belgas vaiksciojo

o vestuviu diena, pasakojo kad visiskai del nieko nesijaudino, atsipalaidavus buvo, o vyras del bele ko is kart i panika puldavo
butu juokingiausia, jei vyras prie altoriaus nualptu ar apsiverktu

(na, kaip dazniausiai buna nuotakoms - cia del asaru

)