Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

QUOTE(MuzikALI @ 2010 03 24, 14:16)

lotuliukas.gif , o tai tuoj atsiras ir vaistai nuo blogo oro per vestuves gal g.gif lotuliukas.gif

Svarbu, kad vestuvių dieną jauniesiems nereikėtų niekuo rūpintis (čia jau gali padėti tėvai, draugai ir pan),jiems reikia tik džiaugtis švente o nesukti galvos dėl stalų, gėrimų ar blogo oro.svarbu gera nuotaika ir mylimas žmogus šalia mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikos mes vestuves pradejom planuot likus 2,5 men, o dbr liko daugiau nei men, o mes jau svarbiausius darbus nudirbe, liko tik smulkmenos, esu visiskai rami del nieko nestresuoju, nes ir kaip noreciau kad viskas butu nuostabu, bet yra daug dalyku kurie nuo manes nepriklauso... miegu lb ramiai na tik dbr neuzmiegu nes ryt, tai yra uz keliu val man egzas doh.gif laukiu vestuviu ir esu rami, nes busiu pati graziausia...( bent jau savo myimam vyrui) yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimoji vy @ 2010 05 28, 00:41)
sveikos mes vestuves pradejom planuot likus 2,5 men, o dbr liko daugiau nei men, o mes jau svarbiausius darbus nudirbe, liko tik smulkmenos, esu visiskai rami del nieko nestresuoju, nes ir kaip noreciau kad viskas butu nuostabu, bet yra daug dalyku kurie nuo manes nepriklauso... miegu lb ramiai na tik dbr neuzmiegu nes ryt, tai yra uz keliu val man egzas  doh.gif laukiu vestuviu ir esu rami, nes busiu pati graziausia...( bent jau savo myimam vyrui)  yahoo.gif

drinks_cheers.gif geras požiūris 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimoji vy @ 2010 05 28, 00:41)
sveikos mes vestuves pradejom planuot likus 2,5 men, o dbr liko daugiau nei men, o mes jau svarbiausius darbus nudirbe, liko tik smulkmenos, esu visiskai rami del nieko nestresuoju, nes ir kaip noreciau kad viskas butu nuostabu, bet yra daug dalyku kurie nuo manes nepriklauso... miegu lb ramiai na tik dbr neuzmiegu nes ryt, tai yra uz keliu val man egzas  doh.gif laukiu vestuviu ir esu rami, nes busiu pati graziausia...( bent jau savo myimam vyrui)  yahoo.gif

Norėčiau ir aš taip save nuteikti. unsure.gif
Atsakyti
Sveikos būsimos nuotakos smile.gif
Susiradau šią temelę, nes man ji šiuo metu labai aktuali pasirodė. O šiais metais žiūriu nebėra depresuojančių nuotakų g.gif
Nežinau net ką daryti su vestuvėmis: iš pradžių planavom balių daryti su draugais ir giminėm (apie 50-60 žm.), tai mano tėvai sužinoję sako kam to reik, užteks tik šeimai susirinkt vakarienės, kokiu 10 žmonių doh.gif Nu ok, nuotaika sugadinta, bet mes planuojam kaip norim (visgi nei jų pinigų prašom, nei kažką organizuoti)... Bet po kiek laiko vis dėlto nusprendėm tuos pinigus geriau skirti buto remontui, padaryti balių giminei, o draugam kurį ateinantį savaitgalį. Mano tėvai jau beveik patenkinti ("beveik", nes vis tiek per daug žmonių blink.gif ) o aš puolu į DEPRESIJĄ. Po kelių mėnesių neplanavimo (nes kuklios vestuvės, galvojau greit viska susirasim ko reik vestuvėm), pagaliau susivokiau, kad nenoriu tokių vestuvių verysad.gif Koks įdomumas vos ne su pensininkais sėdėti tik dėl to, kad taip reikia. Mielai jokio baliaus nedaryčiau, bet MB tėvai nesuprastų.. Kavinė dar nesurasta, niekas nepradėta organizuot tik suknelę nusipirkau (ir net nenoriu nieko pradėt planuot), o net 2 mėn. neliko
Net nežinau kam čia parašiau smile.gif išsilieti kažkur norėjosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilija4: 09 birželio 2010 - 10:39
QUOTE(*Niki* @ 2004 07 23, 12:13)
Na, maniškis tai labai atsipūtęs, nesijaudina ir nepergyvena. Nebent dėl mano suknytės - vis: kada eisi, kada eisi? Pasišovė net lydėti jos išsirinkti. Aišku, kad jo neimsiu.  biggrin.gif
Bet ir mane kažkas juodai suspaudęs laiko kažkokiuose gniaužtuose: laukiu vestuvių, noriu būti su Juo, noriu būti Jo žmona, gal beveik ir esu, bet bet... Kas čia toks per nerimas? Nesuprantu to nerimo. Nemanau, kad jis dėl vestuvių nesklandumo... Žinoma, kažkiek dabar pergyvenu, kad jau laikas vestuves paplanuoti ir suknelę užsisakyti, bet yra dar kažkas...  g.gif Tikra vestuvinė depresija!  blink.gif

keista bet mano beveik tokia pati situacija, mylimasis visiskai nesijaudina del vestuviu ir nieko del ju nedaro, bet uztat visa menesi zirze kad greiciau eiciau ieskot sukneles, visur mnae veziojo ir lauke masinoj, o tada kaip tik buvo apie 30 karscio. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Žiūriu čia visos stresuoja dėl tos dienos, kaip ji vyks, kaip atrodys ir pan. Aš kažkodėl pradėjau galvoti ar jis tas žmogus. Gal įtakos padarė ir tiek daug aplink vykstančių skyrybų, bijau aš jų kaip velnias kryžiaus. Ir kas baisiausia visas šitas mano stresavimas labai gadina mūsų su būsimu vyru santykius. Jaučiuosi pavargus, nieko nenoriu, o jis nori, gaunasi vienas traukia, kitas stumia. Iki vestuvių liko 2 savaitės, o mūsų santykiai klaikūs. Gal kuri ką galit patart, nes kol kas galvoju, kad po vestuvių viskas pasitaisys, nes nebebus tiek streso, bet o jei nepasitaisys... Bandau šnekėtis, bet irgi kažkaip nelabai gaunasi... Dabar mąstau, kad antrą kartą tikrai netekėčiau.
Atsakyti
QUOTE(dei2ka @ 2010 07 21, 08:40)
Žiūriu čia visos stresuoja dėl tos dienos, kaip ji vyks, kaip atrodys ir pan. Aš kažkodėl pradėjau galvoti ar jis tas žmogus. Gal įtakos padarė ir tiek daug aplink vykstančių skyrybų, bijau aš jų kaip velnias kryžiaus. Ir kas baisiausia visas šitas mano stresavimas labai gadina mūsų su būsimu vyru santykius. Jaučiuosi pavargus, nieko nenoriu, o jis nori, gaunasi vienas traukia, kitas stumia. Iki vestuvių liko 2 savaitės, o mūsų santykiai klaikūs. Gal kuri ką galit patart, nes kol kas galvoju, kad po vestuvių viskas pasitaisys, nes nebebus tiek streso, bet o jei nepasitaisys... Bandau šnekėtis, bet irgi kažkaip nelabai gaunasi... Dabar mąstau, kad antrą kartą tikrai netekėčiau.

Na, mes irgi turejom cia toki pokalbi ar mums reikia vestuviu, turint omeny, kad liko 3 savaites, bet pasikalbejom ir viskas susitvarke lotuliukas.gif
As sakau, kad auksine taisykle yra "reikia kalbetis"!!!
Atsakyti
QUOTE(anciukas. @ 2010 02 03, 17:33)
butu gerai jeigu nemiegociau tik ta nakti pries vestuves... turiu miego sutrikimu, miegu tik tada kai viskas ramu o jeigu kaska planuoju, laukiu tai be sansu... tai, kad nemiga kankins savaite pries net neabejoju... jeigu ir viskas bus tobulai suorganizuota.. pasamone neleidzia atsipalaiduoti.. jauciu reikes kokiu raminanciu arbateliu pagerti...

man panasiai...miegu tada, kai zinau, jog ryte nereikes niekur skubeti, rupintis... apskritai didelis galvojimas apie viska mane varo is proto , kartais buna kad kokia savaite uzmiegu tik prasvitus, o poto visa diena vaikstau kaip "zombis"... nzn..iki vestuviu menuo, bijau, kad paskutinemis dienomis is vis nemiegosiu... atrodo viskas jau suplanuota, uzsakyta, del mylimojo abejoniu jokiu, bet sapnuoju, kad pavede muzikantai....arba, kad automobilis neatvaziavo.... ar kad apsirgau pries pat vestuves... zodziu...
Atsakyti
QUOTE(soula @ 2010 07 23, 23:13)
man panasiai...miegu tada, kai zinau, jog ryte nereikes niekur skubeti, rupintis... apskritai didelis galvojimas apie viska mane varo is proto , kartais buna kad kokia savaite uzmiegu tik prasvitus, o poto visa diena vaikstau kaip "zombis"... nzn..iki vestuviu menuo, bijau, kad paskutinemis dienomis is vis nemiegosiu... atrodo viskas jau suplanuota, uzsakyta, del mylimojo abejoniu jokiu, bet sapnuoju, kad pavede muzikantai....arba, kad automobilis neatvaziavo.... ar kad apsirgau pries pat vestuves... zodziu...

manau, jog svarbiausia, jog nera abejoniu del mylimojo. visa kita - nera taip svarbu 4u.gif
Atsakyti
As tai nezinau kaip bus pries pat vestuves, bet kol kas jauciuosi puikiai ir manau,kad nelabai man raus ta stoga lotuliukas.gif musu svente nedidele, tai organizuotis nelabai ka ir reikes, tik kavinej reikalus sutvarkyt ir sodyboj (kita diena svesim su draugais). Na dar aisku drabuziai,makiazai,puokste ir pan. Lagaminus dar sukraut reikes,nes iskart isskrendam po baliu wub.gif Na, kai pagalvosi,tai irgi veiklos bus nemazai, bet as tikiuosi labai nesijaudinsiu. Aisku paskutine nakti,tai jau matyt nemiegosiu doh.gif
Atsakyti
as nestresavau visai biggrin.gif tiesiog abu pasakem kad mums visko perfekt nereikia, tai nesinervinom nei kaip bus nei kas, tik kad buvau pamirsus del geliu pasitikslint tai biski pasipergyvenau, nes atsiminiau paskutine nakti biggrin.gif gerai, kad floriste supratinga tai nepyko kad 23 valanda ja trukdziau(kaip tik buvo baigus puoksteles biggrin.gif ). pati stebejaus, kad taip saltais nervais ir planavimas ir pasirengimas praejo, o vestuviu diena tiesiog megavomes biggrin.gif
Atsakyti