Sveikos būsimos nuotakos
Susiradau šią temelę, nes man ji šiuo metu labai aktuali pasirodė. O šiais metais žiūriu nebėra depresuojančių nuotakų
Nežinau net ką daryti su vestuvėmis: iš pradžių planavom balių daryti su draugais ir giminėm (apie 50-60 žm.), tai mano tėvai sužinoję sako kam to reik, užteks tik šeimai susirinkt vakarienės, kokiu 10 žmonių

Nu ok, nuotaika sugadinta, bet mes planuojam kaip norim (visgi nei jų pinigų prašom, nei kažką organizuoti)... Bet po kiek laiko vis dėlto nusprendėm tuos pinigus geriau skirti buto remontui, padaryti balių giminei, o draugam kurį ateinantį savaitgalį. Mano tėvai jau beveik patenkinti ("beveik", nes vis tiek per daug žmonių

) o aš puolu į DEPRESIJĄ. Po kelių mėnesių neplanavimo (nes kuklios vestuvės, galvojau greit viska susirasim ko reik vestuvėm), pagaliau susivokiau, kad nenoriu tokių vestuvių

Koks įdomumas vos ne su pensininkais sėdėti tik dėl to, kad taip reikia. Mielai jokio baliaus nedaryčiau, bet MB tėvai nesuprastų.. Kavinė dar nesurasta, niekas nepradėta organizuot tik suknelę nusipirkau (ir net nenoriu nieko pradėt planuot), o net 2 mėn. neliko
Net nežinau kam čia parašiau

išsilieti kažkur norėjosi