Aš tai jau po truputį pradedu jaudintis ar viską padarėm ir ar niekas nepamiršta. Liko tik 17d. Bet vis perverčiu užrašus, berods visur pliusiukai sudėti. Viskas lyg gerai ir apsiraminu

Man liko tik trys dienos... Iki šiol miegojau ramiai, bet šiąnakt visą naktį kankino neramios mintys ir košmarai
Labai bijau, jei iki šeštadienio nebepavyks normaliai pailsėti
Nesitikėjau to iš savęs

Nesitikėjau to iš savęs

Na gyriausi cia anksciau, kad nei kiek nestresuoju, bet jau pradejau
vis kas nors kam nors negerai ir nepatinka ir tada sako man
o as viska turiu sugerti kaip kempine

Nepergyvenkit merginos, viskas bus gerai
laukite su dziaugsmu savo dieneles ir nestresuokit jei tortas nebus toks grazus ar masinas papuosit ne taip kaip norejot. Svarbu tai,kad ta diena atrodysit puikiai ir sujungsite savo gyvenimus su mylimu zmogumi 
Papildyta:
Manau naturalu, kad likus keliom dienom imate jaudintis, juk zengsite svarbu zingsni
As jauciu man bus tas pats, nemanau,kad labai pergyvensiu del organizaciniu dalyku, bet miegot ramiai irgi negalesiu, nes visuomet pries kazkoki ivyki jaudinuosi, net pries egzaminus ramiai miegot negaliu, kuriu jau seniai nebijau. Toks jautrus zmogus as ir garantuoju,kad artejant vestuvems imsiu jaudintis

Papildyta:
QUOTE(starry-eyed @ 2010 07 28, 12:48)
Man liko tik trys dienos... Iki šiol miegojau ramiai, bet šiąnakt visą naktį kankino neramios mintys ir košmarai
Nesitikėjau to iš savęs

Nesitikėjau to iš savęs

Manau naturalu, kad likus keliom dienom imate jaudintis, juk zengsite svarbu zingsni

Aš irgi nestresuoju dėl torto ar panašiai, labiausiai neramu dėl mano ir jo giminių susitikimo... Dar dėl to, kad nevėluočiau atvažiuot iš gimtinės į Vilnių, kad avarijos nepadarytume ar pan... Ir dar šiek tiek dėl savo išvaizdos
Bet jau taip greitai
Dar fotografė prisakė gerai išsimiegot, bet turbūt neįmanoma

Bet jau taip greitai

QUOTE(starry-eyed @ 2010 07 28, 19:07)
Aš irgi nestresuoju dėl torto ar panašiai, labiausiai neramu dėl mano ir jo giminių susitikimo... Dar dėl to, kad nevėluočiau atvažiuot iš gimtinės į Vilnių, kad avarijos nepadarytume ar pan... Ir dar šiek tiek dėl savo išvaizdos
Bet jau taip greitai

Bet jau taip greitai

Tai viskas su Jumis gerai,manau visoms tokios mintys kyla ir tai naturalu

O del issimiegojimo, tai tikrai neimanoma, bent jau man buna

Sveikutes
As kazkaip irgi panikos apimta, darbe negaliu susikaupti, visokios mintys lenda i galva, naktim istisai sapnuoju, kad kazkas neiseina TA DIENA..
Tai ziedus pamirstam, tai as sukneles neturiu, tai dar kazkas, o galu gale susapnavau, kad savojo nebemyliu!!!
Zodziu, kaip pries egzaminu sesija jauciuosi
ir net nezinau, kodel - kaip ir smulkmeneles tik beliko, bet vis tiek kazkoks stresas vidinis ir nieko neina padaryt

As kazkaip irgi panikos apimta, darbe negaliu susikaupti, visokios mintys lenda i galva, naktim istisai sapnuoju, kad kazkas neiseina TA DIENA..

QUOTE(Et_cetera @ 2010 07 31, 19:31)
Sveikutes
Tai ziedus pamirstam, tai as sukneles neturiu, tai dar kazkas, o galu gale susapnavau, kad savojo nebemyliu!!!
ir net nezinau, kodel - kaip ir smulkmeneles tik beliko, bet vis tiek kazkoks stresas vidinis ir nieko neina padaryt 

Na, cia jau turbut visu musu moteriskokios lyties atstoviu problema

Na va, jau praėjo mano vestuvės
net neina patikėti
Teisingai man sakė, kad vestuvės - tai trumpiausia diena gyvenime!
Iš vakaro tikrai gėriau valerijoną, bet nežinau, ar padėjo jis ar ne, normaliai atsipalaidavau tik po 'zakso', laivelyje
Beje prieš vestuves aš irgi įvairius nemalonius sapnus sapnavau, bet nereikia jiems teikti didelės reikšmės, tiesiog kai galva pilna rūpesčių, ir sapnai tokie
Visoms linkiu gražių dienų, nestresuokit dėl smulkmenų, nepasiduokit tuštybei, ir viskas bus ok

Iš vakaro tikrai gėriau valerijoną, bet nežinau, ar padėjo jis ar ne, normaliai atsipalaidavau tik po 'zakso', laivelyje

Beje prieš vestuves aš irgi įvairius nemalonius sapnus sapnavau, bet nereikia jiems teikti didelės reikšmės, tiesiog kai galva pilna rūpesčių, ir sapnai tokie

Visoms linkiu gražių dienų, nestresuokit dėl smulkmenų, nepasiduokit tuštybei, ir viskas bus ok

QUOTE(starry-eyed @ 2010 08 01, 13:53)
Na va, jau praėjo mano vestuvės
net neina patikėti

Sveikinu

Vakar buvau pas kirpeja, tai ji man pasake, kad mano plaukai ziauriai slenka ir sake, kad cia del streso ir sake reikia tiketis, kad po vestuviu viskas susitvarkys

Skaitau sita temele ir viduje dziaugiuosi,kad as ne viena tokia, kuriai priesvestuvinis stresas ramiai gyventi neleidzia