Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

Nestresuoju nei kiek, dar mėnuo su puse laiko iki vestuvių, yra darbų nepadarytų, bet kadangi nedirbu nesimokau dabar tai susitvarkysiu tam laikui smile.gif
Atsakyti
Aš tai jau po truputį pradedu jaudintis ar viską padarėm ir ar niekas nepamiršta. Liko tik 17d. Bet vis perverčiu užrašus, berods visur pliusiukai sudėti. Viskas lyg gerai ir apsiraminu blush2.gif
Atsakyti
Man liko tik trys dienos... Iki šiol miegojau ramiai, bet šiąnakt visą naktį kankino neramios mintys ir košmarai verysad.gif
Labai bijau, jei iki šeštadienio nebepavyks normaliai pailsėti doh.gif
Nesitikėjau to iš savęs schmoll.gif
Atsakyti
Na gyriausi cia anksciau, kad nei kiek nestresuoju, bet jau pradejau verysad.gif vis kas nors kam nors negerai ir nepatinka ir tada sako man doh.gif o as viska turiu sugerti kaip kempine cool.gif
Atsakyti
Nepergyvenkit merginos, viskas bus gerai 4u.gif laukite su dziaugsmu savo dieneles ir nestresuokit jei tortas nebus toks grazus ar masinas papuosit ne taip kaip norejot. Svarbu tai,kad ta diena atrodysit puikiai ir sujungsite savo gyvenimus su mylimu zmogumi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(starry-eyed @ 2010 07 28, 12:48)
Man liko tik trys dienos... Iki šiol miegojau ramiai, bet šiąnakt visą naktį kankino neramios mintys ir košmarai  verysad.gif
Labai bijau, jei iki šeštadienio nebepavyks normaliai pailsėti  doh.gif
Nesitikėjau to iš savęs  schmoll.gif

Manau naturalu, kad likus keliom dienom imate jaudintis, juk zengsite svarbu zingsni wub.gif As jauciu man bus tas pats, nemanau,kad labai pergyvensiu del organizaciniu dalyku, bet miegot ramiai irgi negalesiu, nes visuomet pries kazkoki ivyki jaudinuosi, net pries egzaminus ramiai miegot negaliu, kuriu jau seniai nebijau. Toks jautrus zmogus as ir garantuoju,kad artejant vestuvems imsiu jaudintis blush2.gif
Atsakyti
Aš irgi nestresuoju dėl torto ar panašiai, labiausiai neramu dėl mano ir jo giminių susitikimo... Dar dėl to, kad nevėluočiau atvažiuot iš gimtinės į Vilnių, kad avarijos nepadarytume ar pan... Ir dar šiek tiek dėl savo išvaizdos blush2.gif

Bet jau taip greitai wub.gif
Dar fotografė prisakė gerai išsimiegot, bet turbūt neįmanoma biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starry-eyed: 28 liepos 2010 - 18:07
QUOTE(starry-eyed @ 2010 07 28, 19:07)
Aš irgi nestresuoju dėl torto ar panašiai, labiausiai neramu dėl mano ir jo giminių susitikimo... Dar dėl to, kad nevėluočiau atvažiuot iš gimtinės į Vilnių, kad avarijos nepadarytume ar pan... Ir dar šiek tiek dėl savo išvaizdos  blush2.gif

Bet jau taip greitai  wub.gif
Dar fotografė prisakė gerai išsimiegot, bet turbūt neįmanoma  biggrin.gif

Tai viskas su Jumis gerai,manau visoms tokios mintys kyla ir tai naturalu mirksiukas.gif As irgi pergyvensiu labai del seimu susitikimo (pas mus tik sventine vakariene su tevais ir broliais/sesem),nes nepazistami visai bus. Man ir del saves baisu bus, nes dar nepazistu MB tevu ir tas mane varo is proto, tikiuosi bent jau ne vestuviu diena pirma karta pamatysiu as juos doh.gif
O del issimiegojimo, tai tikrai neimanoma, bent jau man buna doh.gif nebent kokiu raminamuju pagerkit sias pora dienu, as daznai, kai jaudinuosi, geriu pries miega koki valerijona ir padeda issimiegoti bent kiek geriau, nes be nieko tai ne bluosto nesudeciau turbut lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

As kazkaip irgi panikos apimta, darbe negaliu susikaupti, visokios mintys lenda i galva, naktim istisai sapnuoju, kad kazkas neiseina TA DIENA.. doh.gif Tai ziedus pamirstam, tai as sukneles neturiu, tai dar kazkas, o galu gale susapnavau, kad savojo nebemyliu!!! blink.gif

Zodziu, kaip pries egzaminu sesija jauciuosi doh.gif ir net nezinau, kodel - kaip ir smulkmeneles tik beliko, bet vis tiek kazkoks stresas vidinis ir nieko neina padaryt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Et_cetera @ 2010 07 31, 19:31)
Sveikutes  4u.gif

As kazkaip irgi panikos apimta, darbe negaliu susikaupti, visokios mintys lenda i galva, naktim istisai sapnuoju, kad kazkas neiseina TA DIENA.. doh.gif  Tai ziedus pamirstam, tai as sukneles neturiu, tai dar kazkas, o galu gale susapnavau, kad savojo nebemyliu!!! blink.gif

Zodziu, kaip pries egzaminu sesija jauciuosi doh.gif ir net nezinau, kodel - kaip ir smulkmeneles tik beliko, bet vis tiek kazkoks stresas vidinis ir nieko neina padaryt doh.gif

Na, cia jau turbut visu musu moteriskokios lyties atstoviu problema doh.gif Vienintele iseitis turbut pagerti raminamuju pries vestuves ax.gif
Atsakyti
Na va, jau praėjo mano vestuvės smile.gif net neina patikėti smile.gif
Teisingai man sakė, kad vestuvės - tai trumpiausia diena gyvenime! wub.gif

Iš vakaro tikrai gėriau valerijoną, bet nežinau, ar padėjo jis ar ne, normaliai atsipalaidavau tik po 'zakso', laivelyje rolleyes.gif
Beje prieš vestuves aš irgi įvairius nemalonius sapnus sapnavau, bet nereikia jiems teikti didelės reikšmės, tiesiog kai galva pilna rūpesčių, ir sapnai tokie g.gif

Visoms linkiu gražių dienų, nestresuokit dėl smulkmenų, nepasiduokit tuštybei, ir viskas bus ok thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo starry-eyed: 01 rugpjūčio 2010 - 12:58
QUOTE(starry-eyed @ 2010 08 01, 13:53)
Na va, jau praėjo mano vestuvės smile.gif net neina patikėti smile.gif
Teisingai man sakė, kad vestuvės - tai trumpiausia diena gyvenime!  wub.gif

Iš vakaro tikrai gėriau valerijoną, bet nežinau, ar padėjo jis ar ne, normaliai atsipalaidavau tik po 'zakso', laivelyje rolleyes.gif
Beje prieš vestuves aš irgi įvairius nemalonius sapnus sapnavau, bet nereikia jiems teikti didelės reikšmės, tiesiog kai galva pilna rūpesčių, ir sapnai tokie  g.gif

Visoms linkiu gražių dienų, nestresuokit dėl smulkmenų, nepasiduokit tuštybei, ir viskas bus ok  thumbup.gif

Sveikinu mirksiukas.gif

Vakar buvau pas kirpeja, tai ji man pasake, kad mano plaukai ziauriai slenka ir sake, kad cia del streso ir sake reikia tiketis, kad po vestuviu viskas susitvarkys blush2.gif
Atsakyti
Skaitau sita temele ir viduje dziaugiuosi,kad as ne viena tokia, kuriai priesvestuvinis stresas ramiai gyventi neleidzia blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Et_cetera: 02 rugpjūčio 2010 - 08:46