| QUOTE (rimulka @ 2004 08 10, 00:12) |
| na as irgi pasiguosiu, nes jau koki pusvalandi praverkiau taigi, buvau issirinkus suknele, ja turejo uzsakyti, nes neturejo mano dydzio ir pazadejo, kad gaus iki mano isvaziavimo i Lietuvele, na as sau rami ir buvau... siandien galvoju pasiteirausiu, nes jau laikas spaudzia, o jie man sako, kad yra kazkokie nesklandumai su pastais ar kazkas pan., tai mano suknele veluoja sake, kad jei ryt ar poryt neateis, tai atiduos pinigus... o as taip norejau butent tos sukneles!!! reikes kazkaip per 4 dieneles Lietuvoje susirast sau patinkancia suknele geriau truputi pasidare, kai issipasakojau gerai, kad jus cia esate |
Užjaučiu tave!
Aš irgi tokių visokių problemų bijojau, tad labiau norėjau suknelę ne nuomuotis, o nusipirkti, kad po to iki vestuvių dienos būčiau rami... Bet vaikštinėjau po miestą nusiteikusi apsižiūrėti ir elgtis pagal aplinkybes: arba nuomotis, arba nusipirkti.
Viename salone radau tokių gražių suknelių, kad pasimatavusi kelias, apėjusi dar kažkiek salonų, vėl čionai sugrįžau ir jau kitą dieną suknelę vis tik nusipirkau. Dabar rami.
susinervinau as
bet tikiuosi, kad viskas gerai...paskambinau as fotografui pasitarti ar viskas gerai, kada renkames ir t.t o jis atsake, kad dabar yra isvaziaves is miesto ir negali kalbeti, turiu paskambinti ryt vakare
bliamba, tikiuosi jis nera kokis apgavikas ir nesugalvos man vestuviu diena neateiti (uztata kai 100 litu palikom, bet ne pinigai svarbiausia
jei neateitu tai zinua kur gyvena tai pati nulekciau....Bet jis man pasirode tikrai malonus zmogus, be to pas ji fotografavosi Smiling girl irgi maloniai atsiliepe...Aij, gal cia tik mano nervai kalti, o per juos gali zmogus apkaltinti ir visai nekalta....
siaip neseniai istekejo mano viena pazystama, susitikom su draigem, o visos aikcioja, dieve vos ne metu vestuves, taip grazu taip grazu, fantastika...as klausausi ir man norisi lysti i krumus, nes visos jau is manes irgi tikiso kazko toookioooo
o musu vestuives tokios jau paprastos, ir tikriausiai neatrodysiu tokia grazi kaip toji Mis Tobulybe
aij...uzkniso viskas.....
va liko kelios dienos, o as sumasciau nusipirkti dar prisegamas kojines, bet net neisivaizduoju kiek kainuoja jos, nezinau ar spesiu as jas nusipirkt...
tevasm dovanu dar nenupirkau, galvojau padovanot iremintas musu nuotraukas, bet pussesere suktitikavo, vienu zodziu
bet laukiu laukiu nekantraudama...mokausi zodzius, bet vis suklsytu, jauciu ir baznycioj uzmirsiu
siaip neseniai istekejo mano viena pazystama, susitikom su draigem, o visos aikcioja, dieve vos ne metu vestuves, taip grazu taip grazu, fantastika...as klausausi ir man norisi lysti i krumus, nes visos jau is manes irgi tikiso kazko toookioooo
va liko kelios dienos, o as sumasciau nusipirkti dar prisegamas kojines, bet net neisivaizduoju kiek kainuoja jos, nezinau ar spesiu as jas nusipirkt...
tevasm dovanu dar nenupirkau, galvojau padovanot iremintas musu nuotraukas, bet pussesere suktitikavo, vienu zodziu
bet laukiu laukiu nekantraudama...mokausi zodzius, bet vis suklsytu, jauciu ir baznycioj uzmirsiu
| QUOTE (Cikadele @ 2004 08 10, 17:26) |
| susinervinau as siaip neseniai istekejo mano viena pazystama, susitikom su draigem, o visos aikcioja, dieve vos ne metu vestuves, taip grazu taip grazu, fantastika...as klausausi ir man norisi lysti i krumus, nes visos jau is manes irgi tikiso kazko toookioooo va liko kelios dienos, o as sumasciau nusipirkti dar prisegamas kojines, bet net neisivaizduoju kiek kainuoja jos, nezinau ar spesiu as jas nusipirkt... tevasm dovanu dar nenupirkau, galvojau padovanot iremintas musu nuotraukas, bet pussesere suktitikavo, vienu zodziu bet laukiu laukiu nekantraudama...mokausi zodzius, bet vis suklsytu, jauciu ir baznycioj uzmirsiu |
Viskas bus
Ir... svarbu ne ko drauges tikisi is taves, o TAVO svente ir TAVO nuotaika. Vestuves kuklios... , bet jos TOKIOS kokiu TU nori, kokias isivaizduoji, per KURIAS TAU bus gera, KURIAS TAU gera bus prisiminti...
O fotografas nepabegs...
sveikutes!patikekit mergaites man tuoj stogas nuvaziuos,vistiek kas nors turi atsitikti!vakar mano pirsliai nuvare i ta musu baznycia,o rastineje jiem sako,kad musu ten kaip vestuviu uzrasytu nera!tipo ta diena nieks nesituokia
!kaip man paskambino ir taip pasake vos soko negavau
,nervai nebelaike,kaip pradejau zliumbti,kaip koks mazas vaikas!
va kai tuos reikalus imasi tvarkyt mano zuikelis taip ir gaunasi,nes jis nesinervina ir laukia paskutines dienos
,taip vos limuzino nepraziopsojom(gerai,kad laiku susigriebiau)!tai va nors jum pasiguodziau,ziuresiu ka pasakys toje baznycioje,vaziuosim ten aiskintis
ir pasake jei norim,kad ceremonija butu grazi,grotu vargonai,geles ir kt.nuo jaunuju iskart(dabar)priklauso auka 200Lt.nu blyn plesikai
va kai tuos reikalus imasi tvarkyt mano zuikelis taip ir gaunasi,nes jis nesinervina ir laukia paskutines dienos
ir pasake jei norim,kad ceremonija butu grazi,grotu vargonai,geles ir kt.nuo jaunuju iskart(dabar)priklauso auka 200Lt.nu blyn plesikai
| QUOTE (leduke @ 2004 08 11, 07:54) |
| ir pasake jei norim,kad ceremonija butu grazi,grotu vargonai,geles ir kt.nuo jaunuju iskart(dabar)priklauso auka 200Lt.nu blyn plesikai |
O kur čia taip viskas vyksta, kur taip plėšia be jokių skrupulų? Įsivaizduoju, koks jausmas, kai sužinai, kad Jūsų vestuvės neva neužsakytos
| QUOTE (Cikadele @ 2004 08 10, 17:26) |
| tevasm dovanu dar nenupirkau, galvojau padovanot iremintas musu nuotraukas, bet pussesere suktitikavo, vienu zodziu |
Nu jau ti ktu maziausiai kreipk demesi i pussesere, matyt dar tavo kailyje nebuvo ! Mes tai dovanosim remelius su musu nuotraukomi, o kritikos jokios dar nedulaukem, jeigu ir sulauksim gi ne jiems dovanojam...Matyt pavydas cia dirba, kad jie toki uremeliu taip ir negaus
| QUOTE (leduke @ 2004 08 11, 07:54) |
| va kai tuos reikalus imasi tvarkyt mano zuikelis taip ir gaunasi,nes jis nesinervina ir laukia paskutines dienos |
Zinok belmba ir mano zuikelis toks pats!!!!!!!!! AS nebegaliu kaip jis mane nervina, as ***** net alkoholiu turiu rupintis, nes jeigu nes as, tai sestadieni, vestuviu diena, jo vaziuotume pirkti! Bet viska viska, ka reikia daryti, turi udaryti as arba ji stumti nuolat ir kartoti: nuvaziuok, paziurek, pasidomek ir t.t. Negi visi tokie bernai?! Negi jeims nera malonu susitvarkyti viska ansciau, o paskui sedeti ir telika ziureti
| QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 11, 08:25) |
| Negi visi tokie bernai?! Negi jeims nera malonu susitvarkyti viska ansciau, o paskui sedeti ir telika ziureti |
Na, manau, kad dauguma - tokie
| QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 11, 08:25) |
| Zinok belmba ir mano zuikelis toks pats!!!!!!!!! AS nebegaliu kaip jis mane nervina, as ***** net alkoholiu turiu rupintis, nes jeigu nes as, tai sestadieni, vestuviu diena, jo vaziuotume pirkti! Bet viska viska, ka reikia daryti, turi udaryti as arba ji stumti nuolat ir kartoti: nuvaziuok, paziurek, pasidomek ir t.t. Negi visi tokie bernai?! Negi jeims nera malonu susitvarkyti viska ansciau, o paskui sedeti ir telika ziureti |
Oi, as galvojau kad mano vienas tox. Sako: nesinervuok, viska spesim, viskas bus gerai. O man jau bloga nuo itampos kad bus kas nors nepadaryta. Ziedus tik vakar issirinkom galutinai, o dar laikas baznycioj nesuderintas iki galo. Ir jis dar kostiumo sau iesko.
| QUOTE (kava @ 2004 08 11, 08:28) |
| tai dėl batelių, kurių vis nerandu, tai dar dėl ko nors |
Bateliu pasiziurek pardese, taidi vyksta vasariniu batu ispardavimai. as sau nusipirkai danijoj, uz 70 lt. Nuostabus bateliukai ir nebrangus, o ir po to galesiu nesioti i valias. Sekmes paieskose
| QUOTE (Šypsena @ 2004 08 11, 08:32) |
| Bateliu pasiziurek pardese, taidi vyksta vasariniu batu ispardavimai. as sau nusipirkai danijoj, uz 70 lt. Nuostabus bateliukai ir nebrangus, o ir po to galesiu nesioti i valias. Sekmes paieskose |
Aha, lengva tau sakyti - parduotuvių asortimentą aš jau žinau mintinai