QUOTE (rimulka @ 2004 08 10, 00:12) |
na as irgi pasiguosiu, nes jau koki pusvalandi praverkiau ![]() ![]() taigi, buvau issirinkus suknele, ja turejo uzsakyti, nes neturejo mano dydzio ir pazadejo, kad gaus iki mano isvaziavimo i Lietuvele, na as sau rami ir buvau... siandien galvoju pasiteirausiu, nes jau laikas spaudzia, o jie man sako, kad yra kazkokie nesklandumai su pastais ar kazkas pan., tai mano suknele veluoja ![]() ![]() ![]() ![]() sake, kad jei ryt ar poryt neateis, tai atiduos pinigus... o as taip norejau butent tos sukneles!!! ![]() reikes kazkaip per 4 dieneles Lietuvoje susirast sau patinkancia suknele ![]() geriau truputi pasidare, kai issipasakojau ![]() gerai, kad jus cia esate ![]() |
QUOTE (Cikadele @ 2004 08 10, 17:26) |
susinervinau as ![]() ![]() ![]() siaip neseniai istekejo mano viena pazystama, susitikom su draigem, o visos aikcioja, dieve vos ne metu vestuves, taip grazu taip grazu, fantastika...as klausausi ir man norisi lysti i krumus, nes visos jau is manes irgi tikiso kazko toookioooo ![]() ![]() va liko kelios dienos, o as sumasciau nusipirkti dar prisegamas kojines, bet net neisivaizduoju kiek kainuoja jos, nezinau ar spesiu as jas nusipirkt... tevasm dovanu dar nenupirkau, galvojau padovanot iremintas musu nuotraukas, bet pussesere suktitikavo, vienu zodziu ![]() bet laukiu laukiu nekantraudama...mokausi zodzius, bet vis suklsytu, jauciu ir baznycioj uzmirsiu ![]() |
QUOTE (leduke @ 2004 08 11, 07:54) |
ir pasake jei norim,kad ceremonija butu grazi,grotu vargonai,geles ir kt.nuo jaunuju iskart(dabar)priklauso auka 200Lt.nu blyn plesikai ![]() |
QUOTE (Cikadele @ 2004 08 10, 17:26) |
tevasm dovanu dar nenupirkau, galvojau padovanot iremintas musu nuotraukas, bet pussesere suktitikavo, vienu zodziu ![]() |
QUOTE (leduke @ 2004 08 11, 07:54) |
va kai tuos reikalus imasi tvarkyt mano zuikelis taip ir gaunasi,nes jis nesinervina ir laukia paskutines dienos ![]() |
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 11, 08:25) |
Negi visi tokie bernai?! Negi jeims nera malonu susitvarkyti viska ansciau, o paskui sedeti ir telika ziureti ![]() |
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 11, 08:25) |
Zinok belmba ir mano zuikelis toks pats!!!!!!!!! AS nebegaliu kaip jis mane nervina, as ***** net alkoholiu turiu rupintis, nes jeigu nes as, tai sestadieni, vestuviu diena, jo vaziuotume pirkti! Bet viska viska, ka reikia daryti, turi udaryti as arba ji stumti nuolat ir kartoti: nuvaziuok, paziurek, pasidomek ir t.t. Negi visi tokie bernai?! Negi jeims nera malonu susitvarkyti viska ansciau, o paskui sedeti ir telika ziureti ![]() |
QUOTE (kava @ 2004 08 11, 08:28) |
tai dėl batelių, kurių vis nerandu, tai dar dėl ko nors ![]() |
QUOTE (Šypsena @ 2004 08 11, 08:32) |
Bateliu pasiziurek pardese, taidi vyksta vasariniu batu ispardavimai. as sau nusipirkai danijoj, uz 70 lt. Nuostabus bateliukai ir nebrangus, o ir po to galesiu nesioti i valias. Sekmes paieskose ![]() |