Įkraunama...
Įkraunama...

Priešvestuvinė depresija, stresas, nesutarimai

As labiausiai bijau, kad baznycioj is jaudulio neprakalbesiu unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (rimulka @ 2004 08 10, 00:12)
na as irgi pasiguosiu, nes jau koki pusvalandi praverkiau sad.gif kol katinas neatejo ir neapramino unsure.gif
taigi, buvau issirinkus suknele, ja turejo uzsakyti, nes neturejo mano dydzio ir pazadejo, kad gaus iki mano isvaziavimo i Lietuvele, na as sau rami ir buvau...
siandien galvoju pasiteirausiu, nes jau laikas spaudzia, o jie man sako, kad yra kazkokie nesklandumai su pastais ar kazkas pan., tai mano suknele veluoja sad.gif sad.gif as norejau juos vietoj gun_bandana.gif , aisku cia ne ju kalte, bet man taip pikta buvo mad.gif , kad parejus pravirkau...
sake, kad jei ryt ar poryt neateis, tai atiduos pinigus...
o as taip norejau butent tos sukneles!!! unsure.gif
reikes kazkaip per 4 dieneles Lietuvoje susirast sau patinkancia suknele doh.gif

geriau truputi pasidare, kai issipasakojau wink.gif
gerai, kad jus cia esate unsure.gif

Užjaučiu tave! sad.gif

Aš irgi tokių visokių problemų bijojau, tad labiau norėjau suknelę ne nuomuotis, o nusipirkti, kad po to iki vestuvių dienos būčiau rami... Bet vaikštinėjau po miestą nusiteikusi apsižiūrėti ir elgtis pagal aplinkybes: arba nuomotis, arba nusipirkti.

Viename salone radau tokių gražių suknelių, kad pasimatavusi kelias, apėjusi dar kažkiek salonų, vėl čionai sugrįžau ir jau kitą dieną suknelę vis tik nusipirkau. Dabar rami. clap.gif
Atsakyti
susinervinau as sad.gif bet tikiuosi, kad viskas gerai...paskambinau as fotografui pasitarti ar viskas gerai, kada renkames ir t.t o jis atsake, kad dabar yra isvaziaves is miesto ir negali kalbeti, turiu paskambinti ryt vakare g.gif bliamba, tikiuosi jis nera kokis apgavikas ir nesugalvos man vestuviu diena neateiti (uztata kai 100 litu palikom, bet ne pinigai svarbiausia g.gif jei neateitu tai zinua kur gyvena tai pati nulekciau....Bet jis man pasirode tikrai malonus zmogus, be to pas ji fotografavosi Smiling girl irgi maloniai atsiliepe...Aij, gal cia tik mano nervai kalti, o per juos gali zmogus apkaltinti ir visai nekalta....
siaip neseniai istekejo mano viena pazystama, susitikom su draigem, o visos aikcioja, dieve vos ne metu vestuves, taip grazu taip grazu, fantastika...as klausausi ir man norisi lysti i krumus, nes visos jau is manes irgi tikiso kazko toookioooo ohmy.gif o musu vestuives tokios jau paprastos, ir tikriausiai neatrodysiu tokia grazi kaip toji Mis Tobulybe dry.gif aij...uzkniso viskas.....

va liko kelios dienos, o as sumasciau nusipirkti dar prisegamas kojines, bet net neisivaizduoju kiek kainuoja jos, nezinau ar spesiu as jas nusipirkt...
tevasm dovanu dar nenupirkau, galvojau padovanot iremintas musu nuotraukas, bet pussesere suktitikavo, vienu zodziu rolleyes.gif

bet laukiu laukiu nekantraudama...mokausi zodzius, bet vis suklsytu, jauciu ir baznycioj uzmirsiu g.gif
Atsakyti
QUOTE (Cikadele @ 2004 08 10, 17:26)
susinervinau as sad.gif bet tikiuosi, kad viskas gerai...paskambinau as fotografui pasitarti ar viskas gerai, kada renkames ir t.t o jis atsake, kad dabar yra isvaziaves is miesto ir negali kalbeti, turiu paskambinti ryt vakare g.gif bliamba, tikiuosi jis nera kokis apgavikas ir nesugalvos man vestuviu diena neateiti (uztata kai 100 litu palikom, bet ne pinigai svarbiausia g.gif jei neateitu tai zinua kur gyvena tai pati nulekciau....Bet jis man pasirode tikrai malonus zmogus, be to pas ji fotografavosi Smiling girl irgi maloniai atsiliepe...Aij, gal cia tik mano nervai kalti, o per juos gali zmogus apkaltinti ir visai nekalta....
siaip neseniai istekejo mano viena pazystama, susitikom su draigem, o visos aikcioja, dieve vos ne metu vestuves, taip grazu taip grazu, fantastika...as klausausi ir man norisi lysti i krumus, nes visos jau is manes irgi tikiso kazko toookioooo ohmy.gif o musu vestuives tokios jau paprastos, ir tikriausiai neatrodysiu tokia grazi kaip toji Mis Tobulybe dry.gif aij...uzkniso viskas.....

va liko kelios dienos, o as sumasciau nusipirkti dar prisegamas kojines, bet net neisivaizduoju kiek kainuoja jos, nezinau ar spesiu as jas nusipirkt...
tevasm dovanu dar nenupirkau, galvojau padovanot iremintas musu nuotraukas, bet pussesere suktitikavo, vienu zodziu rolleyes.gif

bet laukiu laukiu nekantraudama...mokausi zodzius, bet vis suklsytu, jauciu ir baznycioj uzmirsiu g.gif

Viskas bus thumbup.gif , Cikadele wink.gif , nesijaudink tu taip...
Ir... svarbu ne ko drauges tikisi is taves, o TAVO svente ir TAVO nuotaika. Vestuves kuklios... , bet jos TOKIOS kokiu TU nori, kokias isivaizduoji, per KURIAS TAU bus gera, KURIAS TAU gera bus prisiminti...
O fotografas nepabegs... rolleyes.gif Na gi buna reikalu zmonems, rytoj pakalbesit ir bus ramiau smile.gif
Atsakyti
sveikutes!patikekit mergaites man tuoj stogas nuvaziuos,vistiek kas nors turi atsitikti!vakar mano pirsliai nuvare i ta musu baznycia,o rastineje jiem sako,kad musu ten kaip vestuviu uzrasytu nera!tipo ta diena nieks nesituokia ohmy.gif !kaip man paskambino ir taip pasake vos soko negavau ohmy.gif ,nervai nebelaike,kaip pradejau zliumbti,kaip koks mazas vaikas! sad.gif
va kai tuos reikalus imasi tvarkyt mano zuikelis taip ir gaunasi,nes jis nesinervina ir laukia paskutines dienos mad.gif ,taip vos limuzino nepraziopsojom(gerai,kad laiku susigriebiau)!tai va nors jum pasiguodziau,ziuresiu ka pasakys toje baznycioje,vaziuosim ten aiskintis unsure.gif
ir pasake jei norim,kad ceremonija butu grazi,grotu vargonai,geles ir kt.nuo jaunuju iskart(dabar)priklauso auka 200Lt.nu blyn plesikai mad.gif
Atsakyti
QUOTE (leduke @ 2004 08 11, 07:54)

ir pasake jei norim,kad ceremonija butu grazi,grotu vargonai,geles ir kt.nuo jaunuju iskart(dabar)priklauso auka 200Lt.nu blyn plesikai mad.gif

O kur čia taip viskas vyksta, kur taip plėšia be jokių skrupulų? Įsivaizduoju, koks jausmas, kai sužinai, kad Jūsų vestuvės neva neužsakytos blink.gif Linkiu, kad gerai viskas baigtųsi. Sėkmės ir lauksim laimingos istorijos pabaigos smile.gif
Atsakyti
QUOTE (Cikadele @ 2004 08 10, 17:26)

Nu jau ti ktu maziausiai kreipk demesi i pussesere, matyt dar tavo kailyje nebuvo ! Mes tai dovanosim remelius su musu nuotraukomi, o kritikos jokios dar nedulaukem, jeigu ir sulauksim gi ne jiems dovanojam...Matyt pavydas cia dirba, kad jie toki uremeliu taip ir negaus tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (leduke @ 2004 08 11, 07:54)
va kai tuos reikalus imasi tvarkyt mano zuikelis taip ir gaunasi,nes jis nesinervina ir laukia paskutines dienos mad.gif ,taip vos limuzino nepraziopsojom(gerai,kad laiku susigriebiau)!tai va nors jum pasiguodziau,

Zinok belmba ir mano zuikelis toks pats!!!!!!!!! AS nebegaliu kaip jis mane nervina, as ***** net alkoholiu turiu rupintis, nes jeigu nes as, tai sestadieni, vestuviu diena, jo vaziuotume pirkti! Bet viska viska, ka reikia daryti, turi udaryti as arba ji stumti nuolat ir kartoti: nuvaziuok, paziurek, pasidomek ir t.t. Negi visi tokie bernai?! Negi jeims nera malonu susitvarkyti viska ansciau, o paskui sedeti ir telika ziureti blink.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 11, 08:25)
Negi visi tokie bernai?! Negi jeims nera malonu susitvarkyti viska ansciau, o paskui sedeti ir telika ziureti blink.gif

Na, manau, kad dauguma - tokie biggrin.gif Gal tik vienus reikia stumdyti aršiau ir dažniau, o kitus - mažiau smile.gif Su maniškiu tai irgi visaip buvo, bet dabar tai jau jisai ima man lipti ant žaizdų - tai dėl batelių, kurių vis nerandu, tai dar dėl ko nors unsure.gif
Atsakyti
QUOTE (Neringa ir Nerijus @ 2004 08 11, 08:25)
Zinok belmba ir mano zuikelis toks pats!!!!!!!!! AS nebegaliu kaip jis mane nervina, as ***** net alkoholiu turiu rupintis, nes jeigu nes as, tai sestadieni, vestuviu diena, jo vaziuotume pirkti! Bet viska viska, ka reikia daryti, turi udaryti as arba ji stumti nuolat ir kartoti: nuvaziuok, paziurek, pasidomek ir t.t. Negi visi tokie bernai?! Negi jeims nera malonu susitvarkyti viska ansciau, o paskui sedeti ir telika ziureti blink.gif

Oi, as galvojau kad mano vienas tox. Sako: nesinervuok, viska spesim, viskas bus gerai. O man jau bloga nuo itampos kad bus kas nors nepadaryta. Ziedus tik vakar issirinkom galutinai, o dar laikas baznycioj nesuderintas iki galo. Ir jis dar kostiumo sau iesko. ohmy.gif Bet gal jie tikrai ramiau reguoja i visa sita pasiruosima??? Kartais man net atrodo kad man vienai rupi tos vestuves...
Atsakyti
QUOTE (kava @ 2004 08 11, 08:28)
tai dėl batelių, kurių vis nerandu, tai dar dėl ko nors unsure.gif

Bateliu pasiziurek pardese, taidi vyksta vasariniu batu ispardavimai. as sau nusipirkai danijoj, uz 70 lt. Nuostabus bateliukai ir nebrangus, o ir po to galesiu nesioti i valias. Sekmes paieskose thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Šypsena @ 2004 08 11, 08:32)
Bateliu pasiziurek pardese, taidi vyksta vasariniu batu ispardavimai. as sau nusipirkai danijoj, uz 70 lt. Nuostabus bateliukai ir nebrangus, o ir po to galesiu nesioti i valias. Sekmes paieskose thumbup.gif

Aha, lengva tau sakyti - parduotuvių asortimentą aš jau žinau mintinai sad.gif Man reikia ne grynai baltų, o kreminių tokių (vaniliniu atspalviu kai kas vadina g.gif ), tai tokių tikrai bėra labai daug, o dar jei pridėti dydžio problemą... Aš nešioju 36, bet dažniausiai reikitų 35, nes 36 būna dideli, arba dar geriau - 36 dydžio apskritai nėra mad.gif
Atsakyti