QUOTE (Cikadele @ 2004 08 10, 08:28) |
siaip as jau gailiuosi, kad kai kuriuos isvis pakvieciau i vestuves... |
Va as apie ka nuolat ir galvoju! Atrodo nors imk ir pasakyk jiems " atsiprasau, bet mes nebenorim jusu matyti"!
Tai taip paimk ir pasakyk. Mano sesuo labai kritikavo. Kad tas negerai, kad negerai kad kaime, o ne mieste darau, kad ja cia verciu buti vyr. pamerge. Tai kai supykau ir pasakiau, kad mano pareiga buvo tave pakviesti, o tu turi teise atsisakyti. Ir jei dar burbesi atsiimsiu kvietima. Is pradziu labai uzsirauke, bet veliau suprato kad buvo kaip furija ir atsiprase. Dabar jau viskas jei tinka

Na, as kol kas nemalonaus spaudimo nejauciu is sveciu puses. Tik kai pagalvoju kad reikes gyventi ne savo namuose, tai biski neramu pasidaro. Nasu naminuke, paprastai namie mazai kada ir bunu, dazniausiai griztu tik pernakvot, bet cia zinau viska kur kas yra, o ten vistiek ne mano namai. Ir nezinau ar jie taps mano. Beda ta, kad gyvensin vienam name su uosviais. Jie 1 aukste, mes 2. Ir dar. nuo mano namu iki darbo 3 min. kelio, o is jo namu koki 20 min vaziuot reikia per miesta. Tai kai pagalvoju apie kuro sanaudas:))
QUOTE (Šypsena @ 2004 08 10, 08:49) |
Tai taip paimk ir pasakyk. Mano sesuo labai kritikavo. Kad tas negerai, kad negerai kad kaime, o ne mieste darau, kad ja cia verciu buti vyr. pamerge. Tai kai supykau ir pasakiau, kad mano pareiga buvo tave pakviesti, o tu turi teise atsisakyti. Ir jei dar burbesi atsiimsiu kvietima. Is pradziu labai uzsirauke, bet veliau suprato kad buvo kaip furija ir atsiprase. Dabar jau viskas jei tinka ![]() |
As turesiu keturias poras vestuvese, tai labai ilgai galvojau, kuria vyriausia imti...Siaip tai labai visos pretendavo ir norejo. Bet ta mano vidinama geriausia drauge, tai pasirode visu grazumu, tad as ja 3 pastatysiu

dar vidinamoji mano geriausia drauge, pareiske, kad autobusiuka jiems nusamdyciau visiems! sakiau, kad per brangu, mes geriau keturioms masinoms kuro uzpilsim, Ji liko vel nepatenkinta, nes reikes jos bernui vairuoti, tai problema, kad tures pakenteti neisgeres!
QUOTE (Laurama @ 2004 08 10, 08:55) |
Na, as kol kas nemalonaus spaudimo nejauciu is sveciu puses. Tik kai pagalvoju kad reikes gyventi ne savo namuose, tai biski neramu pasidaro. Nasu naminuke, paprastai namie mazai kada ir bunu, dazniausiai griztu tik pernakvot, bet cia zinau viska kur kas yra, o ten vistiek ne mano namai. Ir nezinau ar jie taps mano. Beda ta, kad gyvensin vienam name su uosviais. Jie 1 aukste, mes 2. Ir dar. nuo mano namu iki darbo 3 min. kelio, o is jo namu koki 20 min vaziuot reikia per miesta. Tai kai pagalvoju apie kuro sanaudas:)) |
mano nuomone blogas sprendimas gyventi kartu su uosviais. Gyvenimas rodo, kad poros gyvenancios su vienais ar kitais tevais darzniau pykstasi ir net skiriasi (zinoma as to nelinkiu). Jau geriau mazam kambarelyje bet atskirai. Ir cia jau rupesciai ne del vestuviu o kaip bus po vestuviu.

Neringa, tu savo "geriausia " drauge

QUOTE (Šypsena @ 2004 08 10, 09:02) |
Neringa, tu savo "geriausia " drauge ![]() |
ir dar taip

cia ir ash
1. patariu nuomotis buta, nes bus sunku gyventi kartu su uoshviais. geriau jau nuomai ishleisti pinige, negu gyventi su uoshviais, nesvarbu kokie geri jie bubutu ..
2. manau jaudulys priesh vestuves normalus reishkinys. kas nors vistiek bus negerai, todel geriau dziaukis shvente ir negalvok kas nutiko blogai, nes nieko nepakeisi ir tik nuotaika susigadinsi, o kam to reikia

1. patariu nuomotis buta, nes bus sunku gyventi kartu su uoshviais. geriau jau nuomai ishleisti pinige, negu gyventi su uoshviais, nesvarbu kokie geri jie bubutu ..
2. manau jaudulys priesh vestuves normalus reishkinys. kas nors vistiek bus negerai, todel geriau dziaukis shvente ir negalvok kas nutiko blogai, nes nieko nepakeisi ir tik nuotaika susigadinsi, o kam to reikia
QUOTE (glinglingas @ 2004 08 10, 09:42) |
manau jaudulys priesh vestuves normalus reishkinys. kas nors vistiek bus negerai, todel geriau dziaukis shvente ir negalvok kas nutiko blogai, nes nieko nepakeisi ir tik nuotaika susigadinsi, o kam to reikia |
o kaip tai padaryti? as lab jautri ir blogi dalykai man labai lenda i sirdi, o paskui grauzia kaip kirminiukas

QUOTE (Cikadele @ 2004 08 10, 13:15) |
o kaip tai padaryti? as lab jautri ir blogi dalykai man labai lenda i sirdi, o paskui grauzia kaip kirminiukas ![]() |
As irgi negaliu nekreipti demesio i smulkemnas, kad ir kokie mazmoziai bebutu, bet jie vistiek GADINA sventine nuotaika, o kai sunervina negyvai tada ir ta svente buna nervu kamuolys

Nesinervinti, svarbiausia nesinervinti, kaip sake Frekembok ir multiko mazylis.