Įkraunama...
Įkraunama...

Saldūs receptai tik su nuotraukomis

QUOTE(NiuniaX @ 2013 04 13, 20:58)
o kaip cia jum toks sviesus pagrindas gavos?  g.gif

Gal, kad naudojau ne dž. slyvas, o datules, o ir riešutų matyt daugiau įdėjau, nei datulių. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 04 16, 21:30)
galit bulviu krakmolu, jis cia atlieka tirstinimo funkcija  mirksiukas.gif

aciu biggrin.gif

vakar išmėginau biggrin.gif nu visai nieko bigsmile.gif dar siandien reiks paraggaut, nes vakarr ryte sutepiau o vakare jau valgem, tai man sausokas pasirode, nors kitiem ne...
iki pilnos laimes tai bbuskvita vos vos citrinu sultimis sulaistyciau ax.gif bet siaip irasysism i kepamu sarasa bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 18, 09:33)
aciu  biggrin.gif

vakar išmėginau  biggrin.gif nu visai nieko  bigsmile.gif  dar siandien reiks paraggaut, nes vakarr ryte sutepiau o vakare jau valgem, tai man sausokas pasirode, nors kitiem ne...
iki pilnos laimes tai bbuskvita vos vos citrinu sultimis sulaistyciau  ax.gif  bet siaip irasysism i kepamu sarasa  bigsmile.gif

nu gal kad pastovejo trumpai, nes as valgiau po nakties tai nebuvo sausas, nors sulaistyti gal ir galima, ten recepte nenurodyta buvo tai as ir nelaisciau biggrin.gif as pati tik karteli ji kepaiu tai nelabai praktikos turiu recepto tobulinime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 04 18, 10:35)
nu gal kad pastovejo trumpai, nes as valgiau po nakties tai nebuvo sausas, nors sulaistyti gal ir galima, ten recepte nenurodyta buvo tai as ir nelaisciau  biggrin.gif as pati tik karteli ji kepaiu tai nelabai praktikos turiu recepto tobulinime  biggrin.gif

Sutepiau ka tik ir as si tortuka. Lauksim rezultato. As lakstus truputi laisciau tuo sirupu, likusiu nuo konservuotu persiku, manau blogiau nebus smile.gif
Ir dar... biskvitas man neiskilo. Rodos viska dariau taip kaip recepte smile.gif bet man daznai kazkodel nesigauna biskvitai, i kuriu sudeti ieina kepimo milteliai, tai kita karta kepsiu biskvita, kur reikia isplakti baltymus. Aciu uz recepta, labai paprastai tortukas pasigamino, tikiuosi skonis irgi geras bus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2013 04 18, 13:46)
biskvitas man neiskilo. Rodos viska dariau taip kaip recepte  smile.gif

o man tobulai gavos biskvitas bigsmile.gif be kupros, be idubimu bigsmile.gif kepiau 22formoj ax.gif

pas mane kadangi stalinis mikseris tai as visada nepagailiu kiausinius plakdama... nezinau ar tai prideda kokio pliuso... bet uzdedu ir palieku min 5 min praktis... su rankiniu tingeciau tiek stovet ir plakt blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(akvilyte @ 2013 04 18, 14:20)
o man tobulai gavos biskvitas  bigsmile.gif  be kupros, be idubimu  bigsmile.gif  kepiau 22formoj  ax.gif

pas mane 24 ax.gif o ir kiausinius plakiau ilgai.
Plius, jeigu buciau padalinusi biskvita i tris dalis, tai man jau truktu kremo... kazkaip megstu, kai jo buna daug smile.gif Aisku, dabar mano tortas labiau panasus i pyraga gavosi, na bet nieko, jeigu skonis patiks tobulinsimes ir manau vistiek pavyks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2013 04 18, 14:46)
Sutepiau ka tik ir as si tortuka. Lauksim rezultato. As lakstus truputi laisciau tuo sirupu, likusiu nuo konservuotu persiku, manau blogiau nebus  smile.gif
Ir dar... biskvitas man neiskilo. Rodos viska dariau taip kaip recepte  smile.gif bet man daznai kazkodel nesigauna biskvitai, i kuriu sudeti ieina kepimo milteliai, tai kita karta kepsiu biskvita, kur reikia isplakti baltymus. Aciu uz recepta, labai paprastai tortukas pasigamino, tikiuosi skonis irgi geras bus  mirksiukas.gif

tikiuosi ir jums patiks smile.gif keista kad neiskilo, nes man gavosi tiesiog tobulas, lygus, gal jusu orkaite kazkaip kepa ne taip g.gif blush2.gif

QUOTE(akvilyte @ 2013 04 18, 15:20)
o man tobulai gavos biskvitas  bigsmile.gif  be kupros, be idubimu  bigsmile.gif  kepiau 22formoj  ax.gif

pas mane kadangi stalinis mikseris tai as visada nepagailiu kiausinius plakdama... nezinau ar tai prideda kokio pliuso... bet uzdedu ir palieku min 5 min praktis... su rankiniu tingeciau tiek stovet ir plakt  blush2.gif

ir as plakiau ilgai, panaisiai 5 min smile.gif
Papildyta:
QUOTE(ELlJA @ 2013 04 18, 15:28)
pas mane 24  ax.gif o ir kiausinius plakiau ilgai.
Plius, jeigu buciau padalinusi biskvita i tris dalis, tai man jau truktu kremo... kazkaip megstu, kai jo buna daug smile.gif Aisku, dabar mano tortas labiau panasus i pyraga gavosi, na bet nieko, jeigu skonis patiks tobulinsimes ir manau vistiek pavyks  mirksiukas.gif

nu keista kad jums kremo truko trims lakstams, nes man jo gavosi tikrai normaliai, juk ji naudojat padalinus i dvi dalis, tai kazkaip tikrai pakankamai man jo buvo, o jei keptumet mazesnej formoj tai dar butu gal geriau, ten kur maciau si recepta kepe 21 cm formoj smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2013 04 18, 21:22)
tikiuosi ir jums patiks  smile.gif

Is ties, nepaisant nesklandumu skonis puikus bigsmile.gif Labai aciu, uz recepta. Dabar bandysiu su kitu biskvitu ir truputi daugiau kremo padaryti, na nes kazkaip megstu kai jo daug buna blush2.gif bet prie skonio negaliu prisikabinti, purus, lengvas, tinknatis ir vaikams ir suaugusiems. Aciu, kad pasidalinot receptu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2013 03 24, 13:53)

Aciu uz recepta, labai skanus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(munyt @ 2013 04 20, 18:06)
labai dziaugiuosi, kad patiko 4u.gif

Man irgi patiko mirksiukas.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šokoladainis su varške ir vyšniomis.

user posted image

Juodasis šokoladas - 100 g.
Sviestas - 120 g,.
Cukrus - 150 g.
Kiaušiniai - 4 vnt,.
Kvietiniai miltai - 150 g,.
Kepimo milteliai - 1 arbatinis šaukštelis,.
Varškės sūris (minkštas) ( aš naudojau varškę)- 300 g,.
Vanilinis cukrus - 1 pakelis,
Vyšnios (šaldytos) - 300 gr,.
Druskos žiupsnelis

Paruošimo būdas:

Šokoladą susmulkinti į gabalėlius, išlydyti kartu vandens vonelėje su sviestu.
2 Kiaušinius su cukrumi (50 gr.) plakite mikseriu, iki šviesios purios masės, pridėkite druskos ir vanilinio cukraus. Supilkite atvėsintą šokolado ir sviesto mišinį, išmaišius suberkite persijotus miltus su kepimo milteliais, gerai išplakite.

Varškę sumaišyti su cukrumi (100 g), ir likusiais kiaušiniais (2 vnt.) iki kreminės konsistencijos.
24 cm. skersmens formą ištepkite sviestu pilkite 1/3 rudos masės, ant viršaus tiek pat varškės masės, išdėliokite dalį vyšnių, vėl kartoti sluoksnius,kol nebeliks tešlos.

Dėkite į įkaitintą 180 C. orkaitę ir kepkite apie 40-50 min.

Būtina pilnai atvėsinti, todėl rekomenduoju pyragą išsikepti iš vakaro, o mėgautis sekančią dieną.

Skanaus !

user posted image
Atsakyti
QUOTE(@adrij@ @ 2008 10 17, 21:30)
O  sitas tai mano fantazijos vaisius , todel nera pavadinimo , nors ..... lai buna " MARGUTIS "

Kadangi nesiseke iskepti biskvita , tai sluoksniai is sausainiu , bet taip pat skanu .

-------------------------

Nepykit jeigu ne i sita tema rasau, bet norejau paklausti kokius sausainius reikia naudoti siam torciukui? "Du gaideliai" ar jokio skirtumo? blush2.gif Ir jeigu rase mergina, kad neisejo biskvitas, o koks jis turejo buti, jei kas zinote prasau brukstelkite. Labai noriu sito tortuko savaitgaliui. essen.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 25 balandžio 2013 - 11:26