Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria provanso ir klasikos mylėtojos

Dėkui ,dėl veidrodžio. Reikia nemažo. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mirksniukas @ 2012 12 20, 17:55)
jei kas ir yra, tai tokie labai apkrauti. žodžiu, jei kas nors kur nors užmatysit - garsiai šaukit smile.gif

Cia yra net keletas panasaus tipo sviestuvu smile.gif:
http://www.akesa.lt/baldai/sviestuvai/

Pora grazuoliu kresliuku, kurie man labai patinka wub.gif, kaip ir ju kaina: http://www.akesa.lt/...as/kreslas-252/

Dailus staliukas sviestuvui, juokinga kaina:
http://www.akesa.lt/.../staliukas-146/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamagabi: 20 gruodžio 2012 - 17:37
prisiruosiau egle nufotografuot ir ikelsiu tuoj namuko brezinius 4u.gif
user posted image
Papildyta:
smile.gif dekui dar karteli rytinei kavai uz pagalba suzymet kas kur 4u.gif
user posted image

user posted image
Papildyta:
galvoju gal dar padaryt duris is darbo kambario i drabuzine, tada galeciau apeit visa nama, butu tainij prahod na krainiem slucij biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 20 gruodžio 2012 - 20:13
QUOTE(Donna felice @ 2012 12 20, 15:59)
labutis ir as rodausi su  pirmaisiais baldais..renkuosi rankeneles i koridoriaus spinta. kuri jusu manymu labiau tinka? dar kaip varianta turiu tokia rankenele user posted image

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Na, as irgi prabalsuosiu uz keramikine!!!

Bet kas tokia grazuole spinta gamino? wub.gif bigsmile.gif Super!!!
Atsakyti
Mamagabi, ačiū už nuorodą 4u.gif

Donna felice, vienas pastebėjimas dėl tų keramikinių rankenėlių - ar tu jas bandei pridėti prie spintos? aš irgi galvojau jas dėti ne tik virtuvėj, bet ir sieninėms spintoms, tačiau pridėjus prie spintųv- pasirodė kažkaip per mažos (per trumpos) tokio dydžio/aukščio durims, todėl ėmiau ilgesnes rankenėles.
nors gal jos pas tave ilgesnės nei mano g.gif - manųjų ilgis 112mm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 20 gruodžio 2012 - 22:09
QUOTE(Cobre @ 2012 12 19, 18:30)
atsisiunciau is lenkijos tas baltas gilzes - zvakutes, nes pries tai buvo baisios...

Cobre, o is kokios medziagos jie pagaminti? Gal man galetumei kokia nuorodele pasufleruoti is kur siunteisi, nes ir as labai noriu tuos cilindriukus vienam sviestuvui butinai pakeisti doh.gif . Spalva gali buti balta arba ruda 4u.gif .

Gaubteliu tavo sviestuvui nedeciau, jei nesieki, kad kambarys atrodytu romantiskai arba panasiai.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 12 20, 23:15)
Cobre, o is kokios medziagos jie pagaminti? Gal man galetumei kokia nuorodele pasufleruoti is kur siunteisi, nes ir as labai noriu tuos cilindriukus vienam sviestuvui butinai pakeisti  doh.gif . Spalva gali buti balta arba ruda  4u.gif .

Plastikiniu "zvakeliu/koteliu" maciau Vilniuje, "Pasidaryk pats" parduotuveje, buvo balti ir rusvi, jei neklystu net su ale vasko pabegimais/pavarvejimais smile.gif
I kaina bais nekreipiau demesio, praskridau taip sakant pro sali lotuliukas.gif , bet lyg ir kokie 6lt/vnt. g.gif
Idomu kas finansiskai gaunasi siunciantis is lenku rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 12 20, 22:15)
Cobre, o is kokios medziagos jie pagaminti? Gal man galetumei kokia nuorodele pasufleruoti is kur siunteisi, nes ir as labai noriu tuos cilindriukus vienam sviestuvui butinai pakeisti  doh.gif . Spalva gali buti balta arba ruda  4u.gif .

Gaubteliu tavo sviestuvui nedeciau, jei nesieki, kad kambarys atrodytu romantiskai arba panasiai.

Tos gilzeles pagamintos is plastiko, bet tokio gero plastiko, o ne blizgaus, pigaus. Man net kazkaip tarsi primena ta medziaga putas. Bent jau maniskiai matiniai. zodziu atrodo tikrai kokybiskai. na, bent jau man taip atrodo blush2.gif

as gal is sito emiau, tiksliai jau net nezinau, nes nuoroda nebeatsidaro
http://allegro.pl/sk...53156_art-net24

o siaip tai per paieska irgi ismeta
http://allegro.pl/li...&...a świeczka

pagal tuos nubegimus ir dydi, tai mano tokie, tik ne ekru, o balti

http://allegro.pl/gi...2878600365.html

uz 12 sumokejau 60 lt plius siuntimas i Kauna 8 lt.

Gaubteliu nedesiu, aciu uz nuomones. Pati ju nenorejau, tik pamasciau, gal tik mano isitikinimas veikia, o kitiems is sono kitaip atrodo. tai jei butu visi uz gaubtelius pasisake, buciau bent jau uzsimetusi pora paziurejimui. O dabar ir nebekvarsinsiu galvos, vadinasi teisingai nutariau. O jei jau ir tu pasisakai taip, tai ir sventa. Man tavo skonis labai priimtinas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(mamagabi @ 2012 12 20, 22:41)
Plastikiniu "zvakeliu/koteliu" maciau Vilniuje, "Pasidaryk pats" parduotuveje, buvo balti ir rusvi, jei neklystu net su ale vasko pabegimais/pavarvejimais smile.gif
I kaina bais nekreipiau demesio, praskridau taip sakant pro sali lotuliukas.gif , bet lyg ir kokie 6lt/vnt. g.gif
Idomu kas finansiskai gaunasi siunciantis is lenku rolleyes.gif

Tada man labiau apsimokejo parsisiusti, nes as ne vilniete biggrin.gif Gal ju kazkur ir yra Kaune, bet as niekur neradau. Jei kokybe ta pati, tada vilnietems siustis neapsimoka, nebent dydziai netinka, nes ilgiui ir plociui juk irgi reikalavimai yra. Atspalviui irgi.

Dabar ieskau didelio gaubto torserui. Nerandu. Visada yra Ikea, bet man to gaubto kokybe nelabai. bet jei ka, tai imsiu is bedos.
Atsakyti
QUOTE(egle77 @ 2012 12 20, 23:30)
Na, as irgi prabalsuosiu uz keramikine!!!

Bet kas tokia grazuole spinta gamino?  wub.gif  bigsmile.gif Super!!!

Dekui, spinta ir kitus mano baldus gamina mano baldziai UAB ,,Kaiva" is Klaipedos.

Rytine kava, ryt atvažiuoja mano židinio apdaila, kadangi dės likusius baldelius ir šeštadienį, kai tik bus įstatytas židinys aš tau jį nufotografuosiu.

QUOTE(Mirksniukas @ 2012 12 21, 00:07)
Mamagabi, ačiū už nuorodą 4u.gif

Donna felice, vienas pastebėjimas dėl tų keramikinių rankenėlių - ar tu jas bandei pridėti prie spintos? aš irgi galvojau jas dėti ne tik virtuvėj, bet ir sieninėms spintoms, tačiau pridėjus prie spintųv- pasirodė kažkaip per mažos (per trumpos) tokio dydžio/aukščio durims, todėl ėmiau ilgesnes rankenėles.
nors gal jos pas tave ilgesnės nei mano g.gif - manųjų ilgis 112mm

neturiu natūroj aš jų, nes jos užsakomos ir nedavė man pasižiūrėjimui. Tai ačiū už patarimą, reiks žiūrėt kur galima būtų ją pasiimti. Gal kas Vilniuj dar matėt be Gritijos kad tokias su porcelianu baltu pardavinėtų? Dėkoju
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2012 12 21, 00:03)
neturiu natūroj aš jų, nes jos užsakomos ir nedavė man pasižiūrėjimui. Tai ačiū už patarimą, reiks žiūrėt kur galima būtų ją pasiimti. Gal kas Vilniuj dar matėt be Gritijos kad tokias su porcelianu baltu pardavinėtų? Dėkoju

Furnitanas tikrai turi

pas mane va tokios virtuvėj:
user posted image

tokios spintose:
user posted image
user posted image

o Gritijos gali paprašyti, kad rankenėlių matmenis parašytų, bus aišku, kokio jos dydžio.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mirksniukas: 21 gruodžio 2012 - 00:16
[quote=Mirksniukas,2012 12 21, 01:05]
Furnitanas tikrai turi

pas mane va tokios virtuvėj:
user posted image

tokios spintose:

Sveiki, išduokite paslaptį kas gamino spintas, labai noriu tokių pas save koridoriuje smile.gif
Atsakyti
Gal kam ir nenaujiena, bet gal pagelbetu, kai nerandi tokio kokio nori sviestuvo

http://www.lumidea.l...ldyti-uzsakymai smile.gif
Atsakyti