Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria provanso ir klasikos mylėtojos

Na, as tai siuliau paprasciausiai palikti vienas duris. Drabuzines-vonios duris panaikinti. Cia tuo atveju, jei paliekat dabartini isplanavima. Vida kazkaip kitaip buvo sumasciusi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 31 gruodžio 2012 - 10:15
sveikutes smile.gif susiduriau su tokia problemele, na tikiuosi neuzpyksit uz offtopic, nes turbut daug kas tarp tokio stiliaus megeju turi balta virtuve. zodziu, pas mane vietuve is matinio, dramblio kaulo spalvos dazyto mdf. nezinau kuo ji valyt... na kokiom priemonem... nes kazkaip yra tokiu demiu, velniai zin is kur jos atsiranda, kur nenusivalo dregna sluoste. veina pasveiciau kempinele, tai dabar toks blynas blizgus liko, o deme neissivale... aciu die kad tas blynas matosi tik tam tikru kampu tik dirbtiniam apsvietime... bet nervuoja mane labai... gal kas kokia paslapti ar koki spec valikli zinot... buciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rek: 31 gruodžio 2012 - 10:42
QUOTE(valpurgija @ 2012 12 31, 09:45)
merginos kurios pataret del drabuzines vonios ir miegamojo duru ar galetumet paaiskint ar geriau papiest kazkaip, noriu vyrui paaiskint bet nesupratau jusu ispasakojimo ir vienaip ir kitaip masciau  4u.gif labai aciu  smile.gif

Mano pasiulymas buvo toks (ziureti nauja plano var.) - miegamasis vienu kv.m. sumazeja, bet tu turi visur atskirus iejimus. Zinoma, galima koridoriaus gale palikti duris i miegamaji, o is miegamojo i drabuzine, bet as turiu du, man asmeniskai labai svarius argumentus, kodel taip nedaryciau:
1. nereiketu per miegamaji kiekviena karta eiti i drabuzine (pvz. netrukdytum kitam mieganciajam, ir kaip jau anksciau patikinau, i drabuzine tikrai bus vaikstoma dazniau, nei i miegamaji, tai kam per kelias duris i ja vaikscioti);
2. kadangi tame paciame aukste bus judejimas visos seimos, seimos draugu, sveciu ir pan., ypac terasos ir wc kryptimi, o miegamojo durys - kaip tik pries akis. Todel mano pasiulytu atveju, net jei ir durys i miegamaji ar drabuzine butu atidarytos, pro jas nieko nesimatytu ir taip butu islaikytas jusu asmeninis privatumas (man tai itin svarbu, kitiems gal ne ax.gif ).

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 12 31, 10:15)
Na, as tai siuliau paprasciausiai palikti vienas duris. Drabuzines-vonios duris panaikinti. Cia tuo atveju, jei paliekat dabartini isplanavima. Vida kazkaip kitaip buvo sumasciusi.

vida supratau 4u.gif
cobre kaip supratau, tai jus siulot naikint duris tarp vonios ir drabuzines?as kaip tik to norejau, nes kaip minejau butent sia ideja pasiemiau is cia temelej atsiliepimu kad tai patogus dalykas g.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valpurgija: 31 gruodžio 2012 - 15:14
QUOTE(valpurgija @ 2012 12 31, 15:06)
vida supratau  4u.gif
cobre kaip supratau, tai jus siulot naikint duris tarp vonios ir drabuzines?as kaip tik to norejau, nes kaip minejau butent sia ideja pasiemiau is cia temelej  atsiliepimu kad tai patogus dalykas  g.gif  smile.gif

Jusu atveju manau, kad si ideja kiek perspausta - dvejos durys juk gaunasi, o vonia ir tualetas bendro naudojimo. O ta ideja su durimis is drabuzines i vonia tinkamesne kai vonia yra privatesne. Ir manau, kad aplamai toks sprendimas yra tinkama, kai miegamojo, vonios, drabuzines patalpos eina viena paskui kita. O jusu atveju, tai viskas labai kompaktiska ir taip, juk patalpos eina kampu.
Tarp kitko, tai ir vida jums siulo is principo ta pati - naikinti drabuzines ir vonios duris. Daugumai kitu irgi keistai atrode dvejos durys. Mano manymu, tai jusu pasirinkimas labai panasus i "is didelio rasto isejo is krasto". Bet jus naudosites ir jums geriau matyti kas ir kaip, gal jums neklius. Bent jau kol kas, kol vaikai mazi, o sveciu retai buna.
Atsakyti
niu ziuresiu kaip cia bus 4u.gif dabar mislinu kaip sudeiot vonia ir virtuve, nes vyrui reik uzbaigt su vamzdynais pavasariop g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Latifa @ 2012 12 30, 22:21)
o sakykit, eksterjero viziją jau turite? mane labiausiai domina ką planuojate daryti su ta kolona? nes pas mus irgi yra panaši kolona, tik šiek tiek platesnė ir  virš jos nėra langų. Tai man ji kaip šuniui penkta koja  doh.gif niekaip nesugalvoju ką su ja daryt, kad ji padoriai atrodytų g.gif  unsure.gif

gražius daikčiukus kuriate  mirksiukas.gif

Dabar isore yra apsiltinta ir aptinkuota, paruosta klinkerio klijavimui. Isore bus aplklijuota sendintu plytu spalvos klinkeriu, aplink langus turetu buti baltas tinkas.

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2013 01 01, 16:56)
Dabar isore yra apsiltinta ir aptinkuota, paruosta klinkerio klijavimui. Isore bus aplklijuota sendintu plytu spalvos klinkeriu, aplink langus turetu buti baltas tinkas.

o klasika vidu irenginesit? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valpurgija @ 2013 01 01, 17:01)
o klasika vidu irenginesit? smile.gif

Taip klasika bus viduje. Virtuvinis jau suprojektuotas klasikinio stiliaus. Viso namo santechnika taip pat issirinkau klasikinio stiliaus.
Atsakyti
QUOTE(juratele2006 @ 2013 01 01, 17:30)
Taip klasika bus viduje. Virtuvinis jau suprojektuotas klasikinio stiliaus. Viso namo santechnika taip pat issirinkau klasikinio stiliaus.

thumbup.gif
Atsakyti
Išsirinkome šiuos maišytuvus 3 vonios kambariams. Del virtuves maišytuvo dar svarstau. Bugnatese

Gal kas turite? ar patenkinti?

user posted image

Papildyta:
QUOTE(vida777 @ 2012 12 30, 22:43)
nepaprastai malonu, kad musu gretos pasipildo tokiais kurybingais zmonemis  wub.gif .

Aciu labai, malonu kad zmonems patinka ka kuriu smile.gif
Atsakyti
pas mane tokie kranai bet dar nepajungti tai negaliu apie naujojima kazka pasakyt , bet kad grazus tai tikrai rolleyes.gif
Atsakyti