Įkraunama...
Įkraunama...

Čia namus kuria provanso ir klasikos mylėtojos

QUOTE(Cobre @ 2012 12 22, 00:11)
As gal keisciau isplanavima. Vaikai kiek suvokiu, tai mazi, o jusu miegamasis labai toli nuo ju. Na, as taip nedaryciau. Perkelciau miegamaji i darbo kambari, paziurejau, kad ne ka ten jis mazesnis gaunasi uz dabartini numatytaji, nes jis plane kartu su drabuzine. Aisku, idealu butu, jei butu galima sienas visas perstumdyti : dabrtinio darbo kabineto, drabuzines, traukti link miegamojo. Dabartini miegamaji perdaryciau i katiline, ir jei imanoma, tai ir i skalbykla ir aplamai i pagalbini kambari. I sia patalpa daryciau duris is garazo ir antras duris daryciau i dabartine kataline. Taip tureciau grazu puiku tambura i lauka ir garaza, su didelemis graziomis durimis i terasa. Miegamasis butu salia laiptu pas vaikucius. Darbo kambariui pasirinkciau kuri nors kambari virsuje.  Vat mazdaug taip. Toliau jau galima ir daugiau pamastyti visko.

Isplanavime kyla daug klausimu, gautusi diskusija be galo be krasto, todel labai nesigilinu, nes kaip valpurgija patikino, namo isplanavimas atitinka ju poreikius, tai kaip ir nebera prasmes tu klausimu kelti 4u.gif .
As nuosirdziai pavydziu visiems, kas turi isejima is virtuves i terasa - nuostabus ir nepaprastas patogumas. Ir dar, iejimas i katiline/skalbykla is lauko thumbup.gif . Ten visus galima ir nurengti, ir nuprausti, ir skalbinius ispurtyti tiesiai lauke, ir isnesti padziovinti i terasa, ir pirkinius namo susinesti. Vienu zodziu - fantastika. O jei jau nebus duru i virtuve, tai ir vandeni pastatyciau katilinej, kad butu ilekti kur atsigerti.
Pas mus kai priimta visus gerimus dezemis ir pakuotemis pirkti, tai faktiskai tokie dalykai ir stovi kazkokiam sandeliuke, todel visai nebutu problemos atsigerti ax.gif .

Labai praktiskas daiktas.
Atsakyti
QUOTE(vida777 @ 2012 12 22, 11:42)
nes kaip valpurgija patikino, namo isplanavimas atitinka ju poreikius,

doh.gif Na kaip as sumaisiau. Cia viena mergina sake, kad pirks nama, kuri reiks perdaryti, tai as apie ja ir masciau rasydama. O valpurgijos namas, kaip supratau jau stovi pastatytas biggrin.gif Tai tada nelabai supratau, kokiu tikslu cia ikeltas projektas g.gif Nes kai aptarinejam projekta ir kazka siulom, tai neisvengiamai kalba sukasi apie jo pakeitima. O cia zmone patys juk patys su architektu taresi, dare pagal savo poreikius, tai tada jiems kaip ir viskas gerai. Mat as viska sumaisiusi, galvojau, kad cia jau to perkamo namo projektas, kas yra ta ir perki, su mintim, kad perdarysi pagal save, todel ir siuliau. Ot ziople doh.gif

Aisku, nera prasmes dabar kazka aptarineti, bet... nesitiki, kad projektas sau darytas - atrodo, kad imtas senas namas ar projektas ir tada jau stengtasi daryti kazkokius kompromisinius sprendimus. Cia kazkaip ir su estetiniais dalykais prasilenkiama (i tokia grazia terasa, vidini kiema vienintelis patekimas pro katiline ir skalbykla), nenutatyta patalpa sandeliavimui daiktu, kurie bus naudojami buityje. Aplamai, kazkaip menkai apgalvotas judejimas. Ir man kazkaip tokia katiline tai skirta dujiniam sildymui, todel labai idomu, koks jis bus, nes namas kiek suprantu tai ne gyvenvieteje g.gif
Atsakyti
QUOTE(Cobre @ 2012 12 22, 12:56)
Aisku, nera prasmes dabar kazka aptarineti, bet... nesitiki, kad projektas sau darytas - atrodo, kad imtas senas namas ar projektas ir tada jau stengtasi daryti kazkokius kompromisinius sprendimus. Cia kazkaip ir su estetiniais dalykais prasilenkiama (i tokia grazia terasa, vidini kiema vienintelis patekimas pro katiline ir skalbykla), nenutatyta patalpa sandeliavimui daiktu, kurie bus naudojami buityje. Aplamai, kazkaip menkai apgalvotas judejimas. Ir man kazkaip tokia katiline tai skirta dujiniam sildymui, todel labai idomu, koks jis bus, nes namas kiek suprantu tai ne gyvenvieteje  g.gif

drinks_cheers.gif as atsiprasau jei grubiai nuskambes, bet statyt nauja nama su TOKIU isplanavimu tai man tolygu savizudybei.... tokie plotai tai jau vienas minusas, o apie isplanavima tai... doh.gif mes savo 100kv namuke radom vietos taip vadinamamam sveciu WC, nors realiai jis atliks f-ja - esu lauke noriu sysiu... nes trenktis per visa nama nusisiusiot tai nzn... tai ta pusantro kvadrato radau kampe... iejimo nebuvimas i TOKIA terasa tai irgi absurdas.... daugiau minusu nei nerasysiu... bet cia mano kaip zmogaus jau gyvenusiam name pastebejimas.... ir kaip pati valpurgija sako- gal seimos poreikiai g.gif visi stebisi kokie pas mus mazi kambariukai ir viena didele aredve.. o as zinau kad musu seima buna kartu o i kambariukus tik miegot eina... tai nematau tikslo daryt juos didelius.... isejimas i terasa is virtuves tai yra kazkas nepakartojamo, nes visa vasara mes gyvenam ten... visa vasara gyvenimas sukasi ten... zodziu tikrai vertetu laaaaabai apmastyt viska.. nes sukisus tiek pinigu turet kazka tokio tai nznz....
Atsakyti
pas mus ir yra isejimas per kambari i terasa,kitos durys i kita namo puse iseit, bet niekas nevaiksto, nes tik purva is lauko nesioja paskiau vaikai per visas duris ir tingi batus nusiaut, o kuo daugiau tuliku namie, tuo daugiau sveitimo, nebent tarnaite namie turet, vaikstom per pagrindines lauko duris ir vargo nematom
Atsakyti
QUOTE(Dipsis @ 2012 12 22, 15:42)
pas mus ir yra isejimas per kambari i terasa,kitos durys i kita namo puse iseit, bet niekas nevaiksto, nes tik purva is lauko nesioja paskiau vaikai per visas duris ir tingi batus nusiaut, o kuo daugiau tuliku namie, tuo daugiau sveitimo, nebent tarnaite namie turet, vaikstom per pagrindines lauko duris ir vargo nematom

manau ir nuo namo isplanavimo priklauso... pas mus buvo kad iejimai grynai ppiesingose sienose... tai jei butu reikeje visada aplink vaiksciot tai blink.gif o dabar atsidarei duris i kiema ir vasara tik nakciai uzdarai....
Atsakyti
Pas Valpurgija tualetas is lauko pasiekamas labai paprastai - per katiline ir jau tu tualete. Svarstytinas sprendimas, bet manau ne pati didziausia blogybe isplanavime. Man tai liudna, kai pagalvoji, kad noreta tarsi dvarelio, kainuos nemazus pinigus, o daryta, taip, tarsi "ai, bus gerai". Stebiuosi architektes darbu unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cobre: 22 gruodžio 2012 - 16:55
Kad valpurgija infarkto nuo musu komentaru negautu, as gi pasakysiu, kad nera taip jau viskas blogai, kaip atrodo. Isskyrus, zinoma, mano jau minetas dvejas duris vonios kambaryje.

Bet grynai is smalsumo vistik noreciau paklausti, kodel miegamaji daresi apacioje, sveciu kambari virsuje, o ne atvirksciai unsure.gif ?
Kita vertus, virsaus isplanavimas sakyciau labai apgalvotas, ziurint i ateiti. Kai tevai jau vyresnio amziaus, patogu viska ko reikia tureti apacioje, o stai virsus bus vaikams, sveciams ir anukams didis.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida777: 22 gruodžio 2012 - 18:13
QUOTE(vida777 @ 2012 12 22, 18:11)

Kita vertus, virsaus isplanavimas sakyciau labai apgalvotas

cia tai sutinku smile.gif virsui ner ko prikist....
Atsakyti
Cobre
- o tu mano sviestuviukus matei?Pas maze ir svetaineje(svetainei dar gaubtu neradau)?Gal tau tokie tiktu?Atskirai parduoda ir stova, ir gaubtus. mirksiukas.gif Kazkaip man atrodo, kad prie tavo svetaines sviestuvo tiktu. ax.gif Nepriraityti.Kaina tikrai ikandama. mirksiukas.gif

Atsiprasau uz foto kokybe, su telefonu fotografavau. blush2.gif user posted image

Paziurejau, kad tau didelio sviestuvo reikia.Mano nedidukai (37 cm aukscio su gaubtais), tai netiks. schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Caca*: 22 gruodžio 2012 - 20:12
Rytine kava, del taves greitai nufotografuotas ka tik surinktas zidinys
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Caca* @ 2012 12 22, 20:01)
Cobre
- o tu mano sviestuviukus matei?Pas maze ir svetaineje(svetainei dar gaubtu neradau)?Gal tau tokie tiktu?Atskirai parduoda ir stova, ir gaubtus. mirksiukas.gif Kazkaip man atrodo, kad prie tavo svetaines sviestuvo tiktu. ax.gif Nepriraityti.Kaina tikrai ikandama. mirksiukas.gif

Atsiprasau uz foto kokybe, su telefonu fotografavau. blush2.gif user posted image

Paziurejau, kad tau didelio sviestuvo reikia.Mano nedidukai (37 cm aukscio su gaubtais), tai netiks. schmoll.gif

Aciu uz rupesti, bet man tikrai didelio reikia.
Atsakyti
QUOTE(Donna felice @ 2012 12 22, 21:23)

thumbup.gif židinukas ir jau išbandytas lotuliukas.gif
Atsakyti