Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris ieško meilužio

Pazystu viena pora.Jau kelis desimtmecius susitikineja savaitgaliais (dabar jiems 60+).Jis vienam mieste,ji kitam.Aplinkiniu tai tikrai nestebina...Tik kiek zinau jis ir kitu turejo ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo due drops: 02 sausio 2013 - 13:47
o tai jau jei gyveni kartu, ir vyras apturi kitas - tai mazesne tragedija ar kaip?

man tik idomu kad Hmmm leido sau pasiulyti termina "psichologiskai suzalotas". deja, mes VISI tokie esam, ivairiu kampu. taigi. idomu ar tas terminas galioja tik nenorintiems gyventi kartu. nepamirskim tuomet visu, kuriu santuoka nuvesusi, kurie gyvena be meiles, kurie tuokesi is isskaiciavimo, kurie "tik sumete skudursu gyvena", nes bijo (ir niekada neketins) zengti galutini zingsni link "zakso", kurie pasmurtauja, o kurie siaip...patogiai sau gyvena "draugiskai kaip brol ir ses" del turto, vaiku, aplinkiniu nuomones ir whatnot.
oi, suzaloti, tuomet visi esam.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 02 sausio 2013 - 19:21
QUOTE(given444 @ 2013 01 02, 20:20)
oi, suzaloti, tuomet visi esam.

Dėl to tai tikrai taip.
Tik su vienais sužalojimais aš galiu gyvent, o su kitais - ne biggrin.gif

O gal netgi ne tai. Aš manau, kad stiprus žmogus yra tas, kuris tų savo sužalojimų nebijo. Tas, kuris stengiasi juos atpažinti ir kuris nebijo su sliekais savo galvoje dirbti. Šiaip aš stengiuosi priimti žmones tokius, kokie jie yra. Bet tiems, kurie nori mano širdies, aš keliu didesnius reikalavimus ir tiek. Čia savisaugos instinktai veikia biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 02 sausio 2013 - 19:34
Kazkaip nematau cia problemu, ypac su visuomene. Problema, man atrodo, merginos ivardino pirmuose postuose - jos bijo, nenori is naujo save "rinkti", todel sugalvojo tokia teorija, kad joms ir taip gerai. Nes jei tik laikinai suabejos tuo, ju ramus, laimingas, gyvenimas sugriutu kaip kortu namelis, todel del savisaugos yra isikibusios i savo "saugias" taisykles. Bet jas valdo jau ne viena pirmine baime, atsirado ir kita, nusizengti savo paciu taisyklem. Todel vakare guledamos salia zmogaus jos negali atsipalaiduoti, megautis tuo, o kaip kalkuliatoriai skaiciuoja savo paciu prisirisimo prie vyro galimybes, nes paniskai bijo prisiristi, uzuomazgoje viska stengiasi sunaikinti. Atrodo, jog taip meluoja sau.
Atsakyti
Prisimenu geros drauges zodzius: Jei, nori, kad baigtusi romantika, pradek kartu gyventi. biggrin.gif
Nesilaikiau jos patarimu, beje ji irgi. Na, ir klimpau, keliausi, ejau, gyvenau, mokiausi. Verkiau, kai rutina, vaikai, vyras uzkamuodavo ir dziaugdavausi, kai viskas budavo gerai.
Toks tas mano gyvenimas. Toki pati pasirinkau gyventi.
Tos moterys/merginos kurios pasirenka tureti tik sirdies drauga, jos taip pat gali buti ir nusivylusios, ir pasimetusios ir abejojancios savo pasirinkimu.
Tarp vyro ir moters, jei jie artimai bendrauja anksciau ar veliau atsiranda emocinis rysys. Jei, ilgai bendrauja, ta pati rutina irgi ateina i santykius. Skirtumas tik tas, kad bliudus plauti kiekvienas eina i savo namus.
Taip, kad, kaip gyventi, kiekvienas renkas pats. Svarbu, kad nejaustu diskomforto nuo tokiu ar kitokiu santykiu. Abu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 01 02, 00:12)
kokias seimas? g.gif

Pazodziui nepasakysiu, citatos tingiu ieskoti, bet kur rasiai, kad kai buna meile is to kyla kuryba, vienas kitam padeda ir pan smile.gif
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 01 03, 11:08)
Taip, kad, kaip gyventi, kiekvienas renkas pats. Svarbu, kad nejaustu diskomforto nuo tokiu ar kitokiu santykiu. Abu.  biggrin.gif

thumbup.gif Butent. Ir jei niekam zalos nedaro, nereikia nei pries visuomene stsiskaitineti smile.gif
Atsakyti
Sakykime as esu savimi pasitikintis, patrauklus vyras. na kam man ta moteris, kazkur per atstuma, ta meile, tie isipareigojimai, jei ji nenori manes viso, nenori plauti mano kojiniu, ruosti man maisto(dalis meiles eina per skrandi), jei as vienas nakti miegu ir keliauju i savus tuscius namus, o dar ir i kitas negalima zvalgytis. Man irgi reikia uzsitikrinti, kad dziaugsme ir varge busime kartu, kad moteirs, kuria turiu galetu mane slaugyti ir kartu sutikti senatve vis smagiau, nei vienam.Tuo labiau, kad as nebe jaunuolis , o ir jai nebe 16.
P.S. Su kuo pasivartyti galima ir taip susirasti, daug tokiu, kurios nori grazaus, patrauklaus vyro, nuotykio.

Nebuna tokiu santykiu, kurie niekur neitu, stovetu stabiliai. Kiekvieni santykiai kazkur veda...
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 01 03, 10:08)
Prisimenu geros drauges zodzius: Jei, nori, kad baigtusi romantika, pradek kartu gyventi.  biggrin.gif
Nesilaikiau jos patarimu, beje ji irgi. Na, ir klimpau, keliausi, ejau, gyvenau, mokiausi. Verkiau, kai rutina, vaikai, vyras uzkamuodavo ir dziaugdavausi, kai viskas budavo gerai.
Toks tas mano gyvenimas. Toki pati pasirinkau gyventi.
Tos moterys/merginos kurios pasirenka tureti tik sirdies drauga, jos taip pat gali buti ir nusivylusios, ir pasimetusios ir abejojancios savo pasirinkimu.
Tarp vyro ir moters, jei jie artimai bendrauja anksciau ar veliau atsiranda emocinis rysys. Jei, ilgai bendrauja, ta pati rutina irgi ateina i santykius. Skirtumas tik tas, kad bliudus plauti kiekvienas eina i savo namus.
Taip, kad, kaip gyventi, kiekvienas renkas pats. Svarbu, kad nejaustu diskomforto nuo tokiu ar kitokiu santykiu. Abu.  biggrin.gif

Taip ir yra
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 02, 23:27)
Todel vakare guledamos salia zmogaus jos negali atsipalaiduoti, megautis tuo, o kaip kalkuliatoriai skaiciuoja savo paciu prisirisimo prie vyro galimybes, nes paniskai bijo prisiristi, uzuomazgoje viska stengiasi sunaikinti. Atrodo, jog taip meluoja sau.

pakartosiu savo klausima: nemanot, kad taip kaskart gulasi i lova simtai/tukstanciai moteru, gyvendamos su vyru/santuokoje?
Papildyta:
QUOTE(virga @ 2013 01 03, 08:08)

taip, pritariu. bet ados21 pakomentavimui nepritariu. pries visuomene atsiskaitinejam visi, bet ir as, ziurek, sukurusi tema, patapau, anot vienu, ir meluojanti sau, ir psichiskai suzalota. tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2013 01 03, 13:13)
Sakykime as esu savimi pasitikintis, patrauklus vyras. na kam man ta moteris, kazkur per atstuma, ta meile, tie isipareigojimai, jei ji nenori manes viso, nenori plauti mano kojiniu, ruosti man maisto(dalis meiles eina per skrandi), jei as vienas nakti miegu ir keliauju i savus tuscius namus, o dar ir i kitas negalima zvalgytis. Man irgi reikia uzsitikrinti, kad dziaugsme ir varge busime kartu, kad moteirs, kuria turiu galetu mane slaugyti ir kartu sutikti senatve vis smagiau, nei vienam.Tuo labiau, kad as nebe jaunuolis , o ir jai nebe 16.

doh.gif lotuliukas.gif blink.gif biggrin.gif apsaugok dieve, nuo tokio patrauklaus, savim pasitikincio vyro mastymo. ypatingai su tokiu dziaugciaus negyvenanti.....
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 01 04, 00:32)
pakartosiu savo klausima: nemanot, kad taip kaskart gulasi i lova simtai/tukstanciai moteru, gyvendamos su vyru/santuokoje?

Given444, nieko asmeniskai 4u.gif , man tavo pasirinkimas net imponuoja, tai gali leisti ne kekviena. Bet ar Tau, protingam, samoningam zmogui tinka pasiteisinimas, kad visos, ar kai kurios taip daro. Taip, esi teisi, taip gyvenanciu yra nemazai, bet jos ir nekelia problemu nei sau, nei kitam, tiesog taip gyvena. Kai paciai, toks pasirinkimas, yra begimas nuo savo baimiu. Maza to, baimes niekur nedingsta, nes ju nesprendi, Tu net jas daugini.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kara-Kum: 04 sausio 2013 - 00:31
QUOTE(given444 @ 2013 01 03, 23:32)

taip, pritariu. bet ados21 pakomentavimui nepritariu. pries visuomene atsiskaitinejam visi, bet ir as, ziurek, sukurusi tema, patapau, anot vienu, ir meluojanti sau, ir psichiskai suzalota. tongue.gif

na kur kas blogiau butu, jei sukurtumet tema, o ten nebutu ne vieno komentaro. nei apie tema, nei apie jusu asmenybe biggrin.gif cia tokia veita, kad jau prasizioji, tai atsakymu gausi ivairiu biggrin.gif o galima ir nieko nesakyt supermamkoms, kaimynems, bendradarbiams, giminems - tada visuomene liks be informacijos ir negales pareikst savo nenugincijamu tiesu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 01 04, 00:32)

Nu neatsiskaitineju as pries visuomene. ax.gif O is vis kas tai yra ta visuomene?kaimynai ,draugai ,gimines? siaip aplinkiniai nepazystamieji?
TAip, visuomene turi teise ,galimybe mane aptarineti, smerkti, teisti ar atvirksciai pagirti ar dar ka daryti, bet as visai neprivalau kazkam atsiskaitineti biggrin.gif
Cia svarbiausia mano pacios santykis su tuo, kaip visuomene reaguoja i mane. KAdangi gyvenu vienkiemyje ir buna, kad ilgai kazkur neisvaziuoju, tai kartais atrodo , kad is vis tos visuomenes nera, tik va virtual, jus cia rasancios, o jus is vis esat? g.gif biggrin.gif
Ko jus taip reaguojat jautriai kas, ka apie jus salko, raso ar galvoja?
As nenoriu pasakyti,akd mes vieni kitu neitakojam , itakojam bet minimaliai, labiausiai itakoja tik tevai savo vaikus ir pats zmogus save ir viskas, kitu nuomone mus itakoja tik tiek kiek mes noresim ,ir kaip mes noresim. 4u.gif
MAno toks gyvenimo budas, kad jau senai atpratau tiketis net artimiausiu zmoniu kazkokio pritarimo. MAnau kaip vieni gimstame, taip vieni ir iskeliaujame is cia, o visi kiti tik pakeleiviai, kuriems per dideliu reikalavimu nera ko kelti, stengieis juos priimti,kokie yra ir pasimokinti kazka is to kas netinka blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ada21lt: 04 sausio 2013 - 15:35
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 03, 22:17)
1.man tavo pasirinkimas net imponuoja, tai gali leisti ne kekviena.

2.Bet ar Tau, protingam, samoningam zmogui tinka pasiteisinimas, kad visos, ar kai kurios taip daro. Taip, esi teisi, taip gyvenanciu yra nemazai, bet jos ir nekelia problemu nei sau, nei kitam, tiesog taip gyvena. Kai paciai, toks pasirinkimas, yra begimas nuo savo baimiu. Maza to, baimes niekur nedingsta, nes ju nesprendi, Tu net jas daugini.

1.kodel? g.gif
labai juk naturalus sprendimas.jei moteris pati uzdirba ir issilaiko.

2.nuosirdziai nesupratau viso sito. ir kam vis kisti tas baimes? jos tikrai ne prie ko!!!!!!!!!!! baimes tada galima kisti bet kur, mergos, bet kur!!! o ypac paziurekit, i temas, kur ieskosi kito vyro, VOS ISSISKYRES, nes bijo likti vienos, ieskosi naujo partnerio zaizdoms gydyti , o juk taip negalima, pirma issilaizai zaizdas - kitas zmogus ir rysys su juo - ne sanatorija - zodziu, pagal baimiu prizme, viska galiu pritempti: ir santuoka, kai skubama zenytis,pabegti nuo tevu namu, nora kuo greiciau tureti vyra-prieda, nes be jo, moteris, suprask, ne zmogus.... manau, mano nuomone, tikrai vienh buvimui su kitu jau kiek galima ligu ligeliu sugalvoti.....(pvz, paziurekit i holivudo zvgz: jos teka 7 kartus ir ka? vat,prasau, jos neturi baimiu. ax.gif tuomet sakysit, jos nesprendzia problemu kitaip. zodziu, uzburtas ratas.

o mano sprendimas - labai apgalvotas. taip, tai ir savisauga. nenoriu treciu nesekmingu galbut santykiu. ir sakau, siaip megstu vienatve, man nuolat poreikis pabuti vienai ir ne po 2-3val. kartais renkuosi net ne draugus, o save ir knyga. ka galeciau pasiulyti zmogui, kuriam po darbu, o dirbu itemptai dar per du-tris darbus, grizus namo??? as juk noresiu pabuti viena bigsmile.gif o jam reikes MANES....

dar del alisiai komentaras: mieloji, as apie ta vyra, kuris grizta namo ruskanas prie savu puodu. deja, man nereikia tokio vyro, kuris griztu ruskanas, ir dar svarstytu, apsimoka jam ar ne, buti man istikimu. bigsmile.gif as noriu kad jis LINKSMAI griztu prie savo puodu, ir taip pat pasakytu: aciu dievui, as namie, nes MAN TAIP PAT REIKIA VIENATVES...o as branginu ja, moteri, is kurios isejau,(t.y. mane), todel man (bent dabar), tikrai kitu nereikia....

taigi, nekeliu jokiu reikalavimu, man jau, minejau, atgrasi, prievarta, todel naturaliai norisi tokio zmogaus. todel jau ir pirmam poste parasiau - tai misija neimanoma. turbut.

rolleyes.gif
Atsakyti