pats vyras - niekada. o santykiai, kurie tokiais patampa.
QUOTE(given444 @ 2013 01 05, 22:05)
pats vyras - niekada. o santykiai, kurie tokiais patampa.
Tai vis kankiniesi nerasdama???

kodel kankinuosi? nea, visai ne. dziaugiuosi gyvenimu.
si tema ir apsvarstymams, kvietimas diskutuoti.
jei parasiau kad ieskau tik TOKIU santykiu - nereiskia, kad galvoju apie tai 24val per para, kad tai mano tikslas, ir kad bus depresija man ir krachas, jei to nerasiu. pilna gyvenime pas mane tikslu. juk minejau (kad net gyvenimas kartu ir trukdytu juos atlikti.)
jei parasiau kad ieskau tik TOKIU santykiu - nereiskia, kad galvoju apie tai 24val per para, kad tai mano tikslas, ir kad bus depresija man ir krachas, jei to nerasiu. pilna gyvenime pas mane tikslu. juk minejau (kad net gyvenimas kartu ir trukdytu juos atlikti.)
QUOTE(given444 @ 2013 01 07, 00:45)
kodel kankinuosi? nea, visai ne. dziaugiuosi gyvenimu.
manau, kad toks santykis įmanomas su išsiskyrusiu žmogumi, kuris esamu momentu atsikandęs santuokinio gyvenimo, bet jo gyvuliškas pradas nėra šitaip stipriai išreikštas, kad jis galėtų su bet kuo seksuoti. tada ieškoma draugiško ryšio su papildomais priedais - friends with benefits, berods taip britai šitai vadina. bet kuo ilgiau galvoju, tuo man labiau atrodo, kad tokie santykiai be nuoskaudų ar lūkesčių įmanomi tik tam tikroje laiko atkarpoje. nors kita vertus... mes juk nežinome kiek mums atmatuota, tad iš esmės viskas yra tik tam tikroje laiko atkarpoje

reikia išmokti mažiau mąstyti gal ir atsiduoti gyvenimo tėkmei?.. priimti viską kaip žavų nenuspėjamos baigties žaidimą?.. mm?

kaip bebūtų, given444, linkiu sutikti tokį vyrą, kad nebereiktų sukti galvos apie tai kaip teisinga ar patogu, o teliktų tik mėgautis

QUOTE(butent @ 2013 01 06, 23:05)
nors kita vertus... mes juk nežinome kiek mums atmatuota, tad iš esmės viskas yra tik tam tikroje laiko atkarpoje

tai vat....

aciu, butent

as manau, kad kaip tik DAUGIAU...to ir bijau,..
nes vedu sveika gyvenimo buda, negeriu, nerukau, atrodau apie 8m jaunesne, bet jau dabar mane, 30+, visi studente nuolat vadina, na duoda apie 25-27m. nevartoju pieno produktu, surio, kiausu mesos, esu vegane, valgau zalia maista...prisigyriau... su tokiu startu, stengiuos be nervu gyventi, taikoj ramybej, kiek mano siautulinnnnga ispaniska prigimtis leidzia, skleisti geri aplinkui, dalinti save, misijoms, vargsams, bobutems ir tt...taigi su tokiu poziuriu (jei masina netrenks), tikrai tikiuos buti aktyvi enreginga iki 80-90m maziausiai. cia rimtai. uztat ir bijau, kad 60ties tarkim, tikrai ims keberiotis ant manes visokie dieduliai, kuriems laaaabai reikes mano pagaaalbos ir silumos
pavariau, bet man patiko

pavariau, bet man patiko

QUOTE(given444 @ 2013 01 04, 20:30)
Bet juk ne viskas gyvenime tuo baigiasi. Norisi artimos sielos.
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 07, 23:56)
Bet juk ne viskas gyvenime tuo baigiasi. Norisi artimos sielos.

QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 07, 21:56)
Norisi artimos sielos.
jezau....

Zinai Given skaitydama kita tema kilo minti,kad tau labai tiktu koks kunigas:) ir pakalbetumet ir apie dvasinius dalykus, jie dazniausiai visai idomus pasnekovai ir tikrai nenoretu bendros buities ar viesinti jusu santykius
O jei rimtai ,manau tikrai rasi kuo ieskai.KAip bus tinkamas laikas.Visos mintys vienaip ar kitaip materealizuojasi. Kiek zinau kai turi kuo tikslesne informaciaj ir esi tvirta del savo pasirinkimu abejoniu nekyla, ir tada nebeidomu ka kiti galvoja, eini ir darai.
KAip tik vakar su vienu vyruku kalbejau 48 m bet irgi daug kuom domisi , jaunatviskas toks, sako kaip sunku rasti moteri, kuri dometusi ne vien buitiniais dalykais su kuria butu galima apie dvasinius dalykus pakalbeti ir t.t. iesko jau gana senokai , bet miestelis musu mazas ne kosk pasirinkimas, dauguma jau susiporave tokio amziaus. Tik neklausiau apie buiti, reiks kita kart paklausti is idomumo, ko iesko tokie vyrai....

O jei rimtai ,manau tikrai rasi kuo ieskai.KAip bus tinkamas laikas.Visos mintys vienaip ar kitaip materealizuojasi. Kiek zinau kai turi kuo tikslesne informaciaj ir esi tvirta del savo pasirinkimu abejoniu nekyla, ir tada nebeidomu ka kiti galvoja, eini ir darai.
KAip tik vakar su vienu vyruku kalbejau 48 m bet irgi daug kuom domisi , jaunatviskas toks, sako kaip sunku rasti moteri, kuri dometusi ne vien buitiniais dalykais su kuria butu galima apie dvasinius dalykus pakalbeti ir t.t. iesko jau gana senokai , bet miestelis musu mazas ne kosk pasirinkimas, dauguma jau susiporave tokio amziaus. Tik neklausiau apie buiti, reiks kita kart paklausti is idomumo, ko iesko tokie vyrai....