Įkraunama...
Įkraunama...

Moteris ieško meilužio

QUOTE(given444 @ 2013 01 07, 23:39)
as manau, kad kaip tik DAUGIAU...to ir bijau,.. biggrin.gif nes vedu sveika gyvenimo buda, negeriu, nerukau, atrodau apie 8m jaunesne, bet jau dabar mane, 30+, visi studente nuolat vadina, na duoda apie 25-27m. nevartoju pieno produktu, surio, kiausu mesos, esu vegane, valgau zalia maista...prisigyriau... su tokiu startu, stengiuos be nervu gyventi, taikoj ramybej, kiek mano siautulinnnnga ispaniska prigimtis leidzia, skleisti geri aplinkui, dalinti save, misijoms, vargsams, bobutems ir tt...taigi su tokiu poziuriu (jei masina netrenks), tikrai tikiuos buti aktyvi enreginga iki 80-90m maziausiai. cia rimtai. uztat ir bijau, kad 60ties tarkim, tikrai ims keberiotis ant manes visokie dieduliai, kuriems laaaabai reikes mano pagaaalbos ir silumos  g.gif
pavariau, bet man  patiko  biggrin.gif

Dabar galvoju, ar partneris taip pat turetu vesti panasu gyvenimo buda, ar tiktu ir mesedis? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 01 08, 07:38)
jezau.... doh.gif  doh.gif  visa si tema ir yra apie tai, kad norisi artimos sielos (bet ne buities kartu). kyst myzt eikit uz miegamojo duru. pilna ten tokiu gyvenanciu ir santuokoj, netikit? skirta cia ir publicum....

Netrankyk galvos, galvu trankymai nepraeina be pasekmiu, pataupyk kitam, rimtensiam, kartui 4u.gif biggrin.gif
As apie ta pati ir rasiau, cia tu pervedei kalba apie pinigus. O pati noretum buti tokio vyro kailyje, kokio ieskai? Ka tu jam gero gali duoti, apart skausmo?
Sutinku su Nakvisa, is esmes juk tu nori zmogumi naudotis, tau maza jo kuno, tu nori jo sielos, dusios. Ka man tai primena mirksiukas.gif , gerai kad krauju nereikia pasirasyti. O kai jis tau nusibosta, praranda sviezuma, ar atsiranda TAVO baime prie jo prisiristi, tu ismeti ji uz borto. Tas momentas, tavo "mozaikoje" man nelabai tinka. Ir jei vyras ne cinikas, susitikus su tavimi, tu ji tokiu paversi, jis virs isdegusia plyne, nes jis daugiau nebenores dalitis savo siela su kita moterimi.
Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2013 01 08, 01:39)
as manau, kad kaip tik DAUGIAU...to ir bijau,.. biggrin.gif nes vedu sveika gyvenimo buda, negeriu, nerukau, atrodau apie 8m jaunesne, bet jau dabar mane, 30+, visi studente nuolat vadina, na duoda apie 25-27m. nevartoju pieno produktu, surio, kiausu mesos, esu vegane, valgau zalia maista...prisigyriau... su tokiu startu, stengiuos be nervu gyventi, taikoj ramybej, kiek mano siautulinnnnga ispaniska prigimtis leidzia, skleisti geri aplinkui, dalinti save, misijoms, vargsams, bobutems ir tt...taigi su tokiu poziuriu (jei masina netrenks), tikrai tikiuos buti aktyvi enreginga iki 80-90m maziausiai. cia rimtai. uztat ir bijau, kad 60ties tarkim, tikrai ims keberiotis ant manes visokie dieduliai, kuriems laaaabai reikes mano pagaaalbos ir silumos  g.gif
pavariau, bet man  patiko  biggrin.gif

thumbup.gif thumbup.gif šaunuolė
prisijuokiau iš diedulių lotuliukas.gif lotuliukas.gif smagu kad yra žmonių turinčių gerą dozę parako thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 08, 18:33)
1Netrankyk galvos, galvu trankymai nepraeina be pasekmiu, pataupyk kitam, rimtensiam, kartui  4u.gif  biggrin.gif

2.O pati noretum buti tokio vyro kailyje, kokio ieskai? Ka tu jam gero gali duoti, apart skausmo?

1.siaip, 9metus esu siam forume ir zinau, kad galvai trankyti yra skirtas kitas feisas (nueik i smailu pletini - pamatysi smile.gif ), sitas veidelis - yra kitoks, neagresyvus, dvelkiantis tik baisia nuostaba del nelogiskumo...

2.wow. vel nesupranti. juk rasiau ir alisiai31. noriu vyro, kuris NATURALIAI noretu to, ko noriu as. kuris su dziaugsmu irgi noretu pabegti i SAVO vienatve, nes JAM TO REIKIA, o ne sriubaudamas eina verkti i savo pagalve.
niekam nenoriu suteikti jokio skausmo ir tegu atsiknisa nuo manes visokie "iki garbo lentos prisiekinetojai" (kurie patys veza zymiai maziau po to, iki pirmo stulpo, taip sakant biggrin.gif )

isvis, ziuriu, varoma i vienus vartus: mano pozicija negyventi yra ziauriai negera, suteikianti skausma ir neimanomas kancias. kiek uzklausiu klausima apie seimyninius variantus, ne viena nereaguojat. kuomet sitiek moteru vyru, kartu gyvendami, patiria tuos pacius skaumus ir nuotolius (dvasinius ir visokius), nereaguojama. kad moterys isteka taip pat vedamos baimiu, dzin, rodoma tik kad as, butent, negyvendama, esu vedama baimiu. idomi jusu tendencinga logika.
Papildyta:
QUOTE(alisia31 @ 2013 01 08, 16:19)
Dabar galvoju, ar partneris taip pat turetu vesti panasu gyvenimo buda, ar tiktu ir mesedis? smile.gif

ne, neturetu.
bet zinai, as kaip tik sia tema pagalvojau atvirksciai. vat tapau vegane nuo anu metu balandzio menesio ir pagalvojau: vat, sumazejo sansai MAN. nu kuris yra jau toks veganas musu visuomenej. o jei buciau zaliavalge. tai ISVIS. esme, ne kad man reikia kad jis taptu veganu, bet JAM BUTU NESMAGU, kad as tokia. pridesiu, cia jau off topic, kad tapus nemesavalge, patyriau ir patiriu iki siol visoki uzsipuldinejima ir juokelius is aplinkui, kad oi oi, nesitikejau, kokiu kampu atsiskleide mano artimieji, bet let it be kaip sakoma... del to neketinu gi mestis atgal kad pritapt prie daugumos ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 08, 20:43)
thumbup.gif  thumbup.gif šaunuolė
prisijuokiau iš diedulių lotuliukas.gif  lotuliukas.gif smagu kad yra žmonių turinčių gerą dozę parako thumbup.gif

aciu aciu biggrin.gif o kur cia tryksta parakas is manes? rolleyes.gif o tai kaip juos pavadint? 60meciais jaunuoliais? biggrin.gif
Atsakyti
Vaje, kiek tokių 60-mečių jaunuolių dažo plikes ir dėvi sportbačius??? Žinau vieną, kuris kaituoja palikęs šeimą keliems mėnesiams dėl gero vėjo, taip kad atsargiai čia su jais. Žilė galvon velnias uodegon biggrin.gif O šiaip tai smagu skaityti žmogaus turinčio stuburą ir aiškią poziciją mintis. Matyt taip jau yra, kas nenužudo tas sustiprina.
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 08, 18:33)
1. is esmes juk tu nori zmogumi naudotis,

2.tau maza jo kuno, tu nori jo sielos, dusios.

3. kai jis tau nusibosta, praranda sviezuma, ar atsiranda TAVO baime prie jo prisiristi, tu ismeti ji uz borto.  Ir jei vyras ne cinikas, susitikus su tavimi, tu ji tokiu paversi, jis virs isdegusia plyne, nes jis daugiau nebenores dalitis savo siela su kita moterimi.

1. g.gif ar mes visi nesusaistyti ivairiais panaudos rysiais, dvasiniais ir kitokiais? kas cia blogo? g.gif

2. kaip idomu. kai dulkiniesi kaip su vibratorium, be jausmu, tai jau gerai, tipo, moraliau. bigsmile.gif o kai nuo dusios ir su jausmu ir visom gerom emocijom ir gero linkejimais ir simpatijom ir what not - tai jau netinka? kazkaip man neiseitu kitaip net myletis - istiktu vaginizmas. bent jau man. g.gif dabar susimasciau. nebent dirbciau prostitutes darba.

3. o cia jau is fantastikos srities. lotuliukas.gif klausyk, atvesk, gerai? bigsmile.gif tai ne mano zodziai, o tavo interpretacijos. paciam pirmam mano poste buvo uzsiminta, kad mano misija ir svaja man paciai neimanoma, nes taip, as noriu ne vien kuno, nes kuna galiu gaut tuojau pat, isejus i gatve uz keliu min, bet man reikia zmogaus, ir pokalbiu ir tt, ir silumos, bet nereikia tos buities. jokiu nebuvo detaliu saltakraujiu planu, kaip ismesti panaudota zmogu kaip skudura. nejauti kad tavo pakomentavimas iki absurdo? tarsi teigtum, kad susimete kartu ar santuokoje (o ypatingai susimete!!!!) tai jau niekad neismeta zmogu uz borto, neiskeicia ir pan? ka nori pasakyti, mieloji? tau gi ne 16ka. pilnai galiu bendrauti, toleruoti, atleisti, susipjauti ir vel pakviesti arbatos/isvykon ir taip nnn metu prabuti drauge bet ne gult-kelt 365 dienas per metus principu. ir tik su tuo, kuriam TO PATIES REIKIA. dabar jau aisku??? jei jo nebus, tai valio, vadinasi, nebus niekas nuskriaustas. bigsmile.gif

cia tema, ne kaip man pristu parodyti i koki draugeli ar kuniga, anot ados21, o pasvarstyti drauge, kodel tokiems potroskiams, kaip manieji, kuriami visokie nesveiki isvedziojimai (jei ir ne nesveiki, tai mazu maziausiai keisti, dviprasmiski, ir tt.)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 sausio 2013 - 01:51
QUOTE(given444 @ 2013 01 09, 02:33)

2.wow. vel nesupranti. juk rasiau ir alisiai31. noriu vyro, kuris NATURALIAI noretu to, ko noriu as. kuris su dziaugsmu irgi noretu pabegti i SAVO vienatve, nes JAM TO REIKIA, o ne sriubaudamas eina verkti i savo pagalve.
niekam nenoriu suteikti jokio skausmo ir tegu atsiknisa nuo manes visokie "iki garbo lentos prisiekinetojai" (kurie patys veza zymiai maziau po to, iki pirmo stulpo, taip sakant biggrin.gif )

isvis, ziuriu, varoma i vienus vartus: mano pozicija negyventi yra ziauriai negera, suteikianti skausma ir neimanomas kancias. kiek uzklausiu klausima apie seimyninius variantus, ne viena nereaguojat. kuomet sitiek moteru vyru, kartu gyvendami, patiria tuos pacius skaumus ir nuotolius (dvasinius ir visokius), nereaguojama. kad moterys isteka taip pat vedamos baimiu, dzin, rodoma tik kad as, butent, negyvendama, esu vedama baimiu. idomi jusu tendencinga logika.

Tu bandai teisinti savo pasirinkima, baimes kaip vaikas. "O kodel kiti gali, o as ne... "
Dabar kalba eina apie tavo pasirinkima ir baimes kurios tai itakojo.
Ar tau skaudu skaityti, kai zmones tame izvelgia negatyvia puse? Kad tavo sumodeliuota situacija toli nuo idealo?

Kas nori naturaliai tokiu santykiu kaip tu? Tik zmones turintys tokia pat gyvenimo patirti kaip ir tu, bijantys buti iskaudintais, nenorintys rinkti save is naujo. Bet ar tokie zmones gali tureti dvasine bendryste? Nemanau, nes abu yra apsupe save saugikliais, strategijom.
Kitokiu atveju, be tavo patirties zmogus, jei atsiras kuniska ir dvasine bendryste sieks, kad zmogus su kuriuo jauciasi gerai butu ilgeliau salia jo. Todel bandys "prisiristi" ji prie saves (anot taves - savintis). Cia butu jam garantija, kad tas kaifas tesis ilgai, tai jo siekiamybe. Tau gi tai jau yra problema. Nori dvasines bendrystes, bet tik TAVO SALYGOMIS, nepaliekant kitam zmogui pasirinkimo, apar to, kad tave palinkti, salintis savisaugos instinktui suveikus, nes patine situacija mylinti zmogu slegia.
Nesakau, kad tu specialiai skaudini zmones, meile yra nepavaldus jausmas, kurio suplantuoti negali. Bet negali neigti kad tavo pasirinktas gyvenimo budas, poziuris i santykius, gali iskaudinti emocionaliai nuo taves priklausoma zmogu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 09, 00:01)
1. Tu bandai teisinti savo pasirinkima, baimes kaip vaikas.
2. Bet ar tokie zmones gali tureti dvasine bendryste?
3.Nemanau, nes abu yra apsupe save saugikliais, strategijom.
4. bandys "prisiristi" ji prie saves (anot taves - savintis). Tau gi tai jau yra problema.
5. gali iskaudinti emocionaliai nuo taves priklausoma zmogu  4u.gif

1. kodel tokia prielaida? nenoretum jos atsisakyt? o kaip su baime likti vienai? as gi nevarau ant tos, kuri nori isteketi pirmakart , (o gal antra, treciakart ), kad ji bega nuo savo baimiu, skyletos pinigines, smurtaujancio tevo? gal diskutuojam neutraliai smile.gif mus veikia ivairus saugikliai, ju turi VISI....
2.tu kazka maisai. taip, dvasini bendryste pilnai galima tureti. tau gali rupeti kitas zmogus ir viskas, kas su juo. nebutina gyventi kartu.
3. tai galioja ir gyvenanties kartu, susimetusiems ypac. nieko naujo nepasakei. baisiau buti BE SAUGIKLIU. tai net psichiskai gresminga.
4. kazka maisai vel . tureti prisirisima, sielos rysi, tai ne savintis. savintis paminejau blogaja to zodzio prasme. ir ne MAN tai yra problema. savinimasis isvis yra gili problema. net santuokoje gyvenantys negali viens kito savintis. nesisavinti tai menas, kurio niekad neismoksta. po to elementariai zmona "nebeturi" laiko draugei, ne jos vyras to 'neleidzia". ant tiek pasisavines jos demesi, energija, bet ka. turejau omeny visas blogas puses santykiuose. tai gali vykti tiek gyvenant, tiek negyveant kartu. tema - plati.

5. kara kum, MES VISI skaudinam vieni kitus, ir tai daro tie, kurie gyvena kartu. ar kartu, ar ne kartu gyveni, neisvangiamai skaudini kita. ka nori tuo pasakyti? zaidi manipuliacijom? dabar as tureciau meluoti, sutikti gyventi kartu, kad jis neisiskaudintu? taip jis kentes maziau, jei as meluosiu? turbut tuomet sakysi, visai neleisti sau bendrauti, jei niekad nenoresiu gyvent kartu? variantas.... o ka sakai poroms, kurios nori gyvent kartu? jau neva kartu, tai skaudinimosi variantai atpuola ir visokie kitokie skauduliai ir blogiai jiems, kartu gyvenantiems?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo given444: 09 sausio 2013 - 02:18
QUOTE(given444 @ 2013 01 09, 03:14)
1. kodel tokia prielaida? nenoretum jos atsisakyt? o kaip su baime likti vienai? as gi nevarau ant tos, kuri nori isteketi pirmakart , (o gal antra, treciakart ), kad ji bega nuo savo baimiu, skyletos pinigines, smurtaujancio tevo? gal diskutuojam neutraliai  smile.gif mus veikia ivairus saugikliai, ju turi VISI....

2.tu kazka maisai. taip, dvasini bendryste pilnai galima tureti. tau gali rupeti kitas zmogus ir viskas, kas su juo. nebutina gyventi kartu.
3. tai galioja ir gyvenanties kartu, susimetusiems ypac. nieko naujo nepasakei. baisiau buti BE SAUGIKLIU. tai net psichiskai gresminga.
4. ne MAN tai yra problema. savinimasis isvis yra gili problema. net santuokoje gyvenantys negali viens kito savintis. tai yra menas, kurio niekad neismoksta. po to elementariai zmona "nebeturi" laiko draugei, ne jos vyras to 'neleidzia". ant tiek pasisavines jos demesi, energija, bet ka. turejau omeny visas blogas puses santykiuose. tai gali vykti tiek gyvenant, tiek negyveant kartu. tema - plati.

5. kara kum, MES VISI skaudinam vieni kitus, ir tai daro tie, kurie gyvena kartu. ar kartu, ar ne kartu gyveni, neisvangiamai skaudini kita. ka nori tuo pasakyti? zaidi manipuliacijom? dabar as tureciau meluoti, sutikti gyventi kartu, kad jis neisiskaudintu? taip jis kentes maziau, jei as meluosiu? turbut tuomet sakysi, visai neleisti sau bendrauti, jei niekad nenoresiu gyvent kartu? variantas....  o ka sakai poroms, kurios nori gyvent kartu? jau neva kartu, tai skaudinimosi variantai atpuola ir visokie kitokie skauduliai ir blogiai jiems, kartu gyvenantiems?

1. Kodel vel bandai suniveliuoti savo situcija su visom? Kuo daugiau aprepsi gyvenimisku situaciju, tuo daugiau bus pliurpimo, tau to reikia? Kiek supratau tau idomu buvo paziureti i savo situcija is salies, perskaityti kitu zmoniu nuomone apie tai. Esi teisi, kiti turi fobijas, saugiklius ir t.t. Bet tai nera argumentas, nes si, ar bet kuri panasaus pobudzio tema tampa beprasme, jei taip statysi klausima.

2. Matau, vertinu pasauli pagal save, jei as dalinuosi kunu ir siela, man sis zmogus ne vien svarbus, su laiku tampu emocionaliai priklausoma. Tik nereikia tavo eilinio bla bla, kad emocionaliai priklausomi ir nuo tevu, vaiku, sunu, kaciu ir t.t. Tai visai kitoks priklausomumo laipsnis. Jei tau jo nereiketu, tu vyro-meiluzio neieskotum su tokiu spec. reikalavimu paketu, pakaktu vyro kuno, ar isigytum suni, gal net apsiribotum vaiku, giminemis.

3. Saugikliai saugikliams skirtumas. Nudege ir ant salto pucia, kai nenudege nera itakoti tokiu baimiu, ju gyvenimas paprastesnis, jie juo megaujasi. Neretai buna, kad jie turi zinojima apie gresme, taip nugyvena visa gyvenima nenudege, nors nesisaugo.

4. Vel i krastutinumus. Noras buti salia zmogaus, rupintis juo, kurti seima, nera savinimasis, cia tik tu taip traktuoji. Seimos kurimas nebutinai vedybos. Jei vyrui atsirastu toks poreikis, iskarto gi detum i krumus.
Na ir kas, kad ji ispejai, del savo poziurio, jam del to lengviau nebus. O jei jis nores buti salimais taves, privales meluoti tau, ar zaisti pagal tavo taisykles- gyvens atskirai, kai nori kartu. Toks melas tave tenkintu labiau, nei tavo pacios melas?

5. Ne as zaidziu manipuliacijom, o tu manipuliuoji. Atsakymas 1 punkte, jei savo veiksmus dangstytis kitu fobijomis, saugiklaisi ir t.t. diskusija tampa beprasme.

Ka siulau, leisti sau gyventi, pilnaja ta zodzio prasme, o ne imituoti gyvenimo. Taip, tavo pasirinkta pozicija yra saugi, bet ar tai gyvenimas, nezinau, nezinau... Bet jei tau patinka pastoviai pusti ant salto, prasom, bet tuomet nepyk jei tau pasakoma, kad puti ant salto. Todel negali teisinti savo veiksmo, vien tuo, kad kitas, panasioje situcijoje, buvo nudeges, ar panasiai kencia, kentejo, tas veiksmas vistiek gi prasmingu nebus, nes puti ant salto, tik atsargumo-baimes vedina. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kara-Kum: 09 sausio 2013 - 03:05
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 09, 04:44)
<...>
Ka siulau, leisti sau gyventi, pilnaja ta zodzio prasme, o ne imituoti gyvenimo. Taip, tavo pasirinkta pozicija yra saugi, bet ar tai gyvenimas, nezinau, nezinau... Bet jei tau patinka pastoviai pusti ant salto, prasom, bet tuomet nepyk jei tau pasakoma, kad puti ant salto. Todel negali teisinti savo veiksmo, vien tuo, kad kitas, panasioje situcijoje, buvo nudeges, ar panasiai kencia, kentejo, tas veiksmas vistiek gi prasmingu nebus, nes puti ant salto, tik atsargumo-baimes vedina.  4u.gif

Pilnai sutikčiau su Jumis, jei pati nesuprasčiau kas yra pūsti ant šalto, kaip Jūs išsireiškėte. Tai nėra taip paprasta vat imti ir leisti sau gyventi taip pat naiviai kaip 16 metų. Na nebėra tų rožinių akinių, psio, nukrito. Nebėra fantazijų ir utopijų, kad štai atjos princas ir nešios ant rankų visą laiką, nes princų nebūna. O jo net ir nebereikia, norisi tik ramybės ir sekso. Net įsimylėti nebesigauna, nes supranti, kad ir ta taip vadinama meilė tėra cheminės reakcijos, kurios ilgainiui nusivadėja. Norisi draugo ir meilužio, o ne vyro ir šeimos, nes jau esi atsikandus to. Žinai kas tas tai yra ir tai nepatiko. Kodėl turi patikti tas buvimas šeimoje? Kodėl turi būtinai norėti dalintis su kažkuo savo lova visas dienas per savaitę? Man pvz puikiausiai užtenka ir 3 naktų, net per daug. Visas likusias dienas aš gyvenu sau. Dirbu tobulą darbą, mokausi, keliu kvalifikaciją, ilsiuosi galiausiai ir nebėra to poreikio gulėti sulipus kaip šlapiems lapams. Niekas nesipainioja po kojomis rytais ir nežiūri TV vakarais kai TU nori miego...Keista, kad žmonės nesupranta, jog būna taip jog nenori to vyro 24/7. Tebūnie tai savisauga, o gal tai tiesiog branda, kai suvoki ir pamilsti save ir tik save, nes suvoki, kad viskas laikina. Tu visą savo laiką nugyvensi tik su SAVIMI. Gal kaip tik pradedi imti iš gyvenimo tik tai kas geriausia TAU, o tiems blogiems dalykams nebegaišti savo laiko, nes neverta. Suvoki, kad už tas aukas paminklo TAU niekas nepastatys. Žodžiu kiekvienas turi teisę gyventi taip kaip jam patinka ir tinka, svarbu neskaudinti aplinkinių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 09 sausio 2013 - 14:32
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 09, 15:29)
Tai nėra taip paprasta vat imti ir leisti sau gyventi taip pat naiviai kaip 16 metų. Na nebėra tų rožinių akinių, psio, nukrito. Nebėra fantazijų ir utopijų, kad štai atjos princas ir nešios ant rankų visą laiką, nes princų nebūna. O jo net ir nebereikia, norisi tik ramybės ir sekso. Net įsimylėti nebesigauna, nes supranti, kad ir ta taip vadinama meilė tėra cheminės reakcijos, kurios ilgainiui nusivadėja. Norisi draugo ir meilužio, o ne vyro ir šeimos, nes jau esi atsikandus to. Žinai kas tas tai yra ir tai nepatiko. Kodėl turi patikti tas buvimas šeimoje? Kodėl turi būtinai norėti dalintis su kažkuo savo lova visas dienas per savaitę? (...) nebėra to poreikio gulėti sulipus kaip šlapiems lapams. Niekas nesipainioja po kojomis rytais ir nežiūri TV vakarais kai TU nori miego...Keista, kad žmonės nesupranta, jog būna taip jog nenori to vyro 24/7. Tebūnie tai savisauga, o gal tai tiesiog branda, kai suvoki ir pamilsti save ir tik save, nes suvoki, kad viskas laikina. Tu visą savo laiką nugyvensi tik su SAVIMI. Gal kaip tik pradedi imti iš gyvenimo tik tai kas geriausia TAU, o tiems blogiems dalykams nebegaišti savo laiko, nes neverta. Suvoki, kad už tas aukas paminklo TAU niekas nepastatys. Žodžiu kiekvienas turi teisę gyventi taip kaip jam patinka ir tinka, svarbu neskaudinti aplinkinių.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Kara-Kum @ 2013 01 09, 00:44)

Ka siulau, leisti sau gyventi, pilnaja ta zodzio prasme, o ne imituoti gyvenimo.

g.gif nesupratau????? tai jus man kaip tik siulot arba saltakraujiskai dulkintis su 10 vienu metu arba butinai noreti skurudus sumesti, jei myli zmogu.

as ir gyvenu gyvenima, jei zmogus yra brangus, kad ir negyvendama su juo. tu rimtai nezinai kad daugkas taip gyvena, ir daug metu, gal net daugiau isgyvena nei ties, kurie susimete ar po vienu stogu?
aisku, cia ne lyginimo zaidimas, bet prasau, baik niekinti ir kabinti ligas prei mano pozicijos.

nes tavoji pasirinktoji - lygiai taip pat ligota pasiknaisiojus.
Papildyta:
sahrazad, vajei, kokia tu ligota, tuoj nakvisa, alisia, kara kum ir kt prikabins tongue.gif 4u.gif
Atsakyti