Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(Besishypsanti @ 2013 01 24, 09:22)
Getrūda  smile.gif  berods ji 4-takursiams paskirta

Ta pati mirksiukas.gif

Kas su tais pardavimais g.gif parduodu parduodu, o kai reikia tada šnypšt doh.gif Viena čia gyrėsi su tobulais valstybinio egzamino konspektais, kai sakau rodyk ką turi, baigėsi pardavimas. Tipo pirma pinigai sąskaitoj , paskui prekė. kaip galima pirkti katę maiše? Aš apskritai suprantu tokį studentišką reikalą dalintis, o ne pardavinėti 4u.gif
Atsakyti
Sveikos,
gal kas gali persiusti tarptautines viesos teises (pas Katuoka) konspekta? Aciu 4u.gif
agnivita@yahoo.com
Atsakyti
Na kad pasikeitė. Rašo šone kaupiamuosius balus, gautą egzamino pažymį daugina iš 0.6.. Tai jeigu kaupiamojo neturi, nors ir kokius 9 gausi, mažai šansų išlaikyti.. Nežinau, bent jau mūsų kursui, tai pakeitė. Sakė, jog visiems dabar taip. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Fishbone @ 2013 01 24, 16:28)
Na kad pasikeitė. Rašo šone kaupiamuosius balus, gautą egzamino pažymį daugina iš 0.6.. Tai jeigu kaupiamojo neturi, nors ir kokius 9 gausi, mažai šansų išlaikyti.. Nežinau, bent jau mūsų kursui, tai pakeitė.  Sakė, jog visiems dabar taip.  g.gif

tai aš kaip neakivaizdininkė, nieko nekaupiu, tai nieko ir nerodo kitaip, matyt smile.gif
Atsakyti
Sveikos, kolegės 4u.gif
Trumpa ataskaita: pagaliau išlaikiau logiką thumbup.gif ir ne tokia jau jinai baisi irnesakyk.gif topsecret.gif civilinio proceso neišlaikiau, dar nežinau ES konstitucinės rezultato doh.gif o toliau sustojo mano egzaminai: netikėtai (o kada tai būna labai jau tikėta mastau.gif ) paguldė uošvį į ligoninę, tai mano maršrutas pasikeitė, tenka važinėti į ligoninę......
QUOTE(Jolete @ 2013 01 23, 09:32)
Aš jau žinau, kad gegužės 6 ir 25 d.

obana, koks tarpas tarp egzaminų blink.gif praktiškai trys savaitės doh.gif tai jei parskristi jiems, tai jau reikia ilgam tada grįžti..... doh.gif

QUOTE(maryta @ 2013 01 23, 18:53)
sveikos mergaites, ateinu pasidziaugti issilaikiau tarp. viesaja teise ir liko paskutinis baudziamosios teises spec, dalies egzaminas. Noriu mergaites patarimoisko geriausiai mokintis. Aciu visomsis anksto

4u.gif 4u.gif 4u.gif sveikinimai 4u.gif 4u.gif 4u.gif Džiaugiuosi už tave thumbup.gif mano valstybiniai greičiausiai keliasi į rudenį..... verysad.gif
Aš iš vadovėlio, kodekso ir uždavinių sprendimų mokiausi ax.gif

Papildyta:
QUOTE(Jolete @ 2013 01 24, 07:57)
Kas su tais pardavimais  g.gif  parduodu parduodu, o kai reikia tada šnypšt  doh.gif  Viena čia gyrėsi su tobulais valstybinio egzamino konspektais, kai sakau rodyk ką turi, baigėsi pardavimas. Tipo pirma pinigai sąskaitoj , paskui prekė. kaip galima pirkti katę maiše? Aš apskritai suprantu tokį studentišką reikalą dalintis, o ne pardavinėti

aš irgi taip pat suprantu drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif bet kai kas iš to daro biznį ax.gif
paprašyk kokio vieno ar dviejų psl. topsecret.gif ir tada sulyginsi ką aš turiu ax.gif nes man labai panašu, kad maniškiai tie patys konspektai topsecret.gif
Atsakyti
mergaites, gal ka nors girdejot apie destytoja Vaige tarpt privatines teises ? unsure.gif

Atsakyti
Sveikos merginos, esu jau du metai susitabdziusi studijas ir tikrai atsilikusi nuo mokslu verysad.gif Esu ketvirtame kurse ir turiu ES materialines teises skola..gal galetumete man pagelbet ir atsiusti konspektus jei esate laike ar uzdavinius isprestus..man egzaminas pas Leonaviciute gal esate pas ja laike? mano el.p vikule21@gmail.com

Papildyta:
QUOTE(Odeta.a @ 2013 01 25, 00:03)
mergaites, gal ka nors girdejot apie destytoja Vaige tarpt privatines teises ?  unsure.gif

Pas ją laikiau ir turiu skolą, tuomet kai laikiau uždavė dešimt trumpu klausimu i kuriuos dave ribota laika atsakyti..bet tikrai nera piktybiska destytoja..kas perlaike sake problemu neturejo...gal turi konspektus? jei turi gal galėtum atsiųsti vikule21@gmail.com
Papildyta:
QUOTE(cuoliukė @ 2013 01 22, 16:37)
labukas, gal kuri žinote, ar galima naudotis kokiais teisės aktais per Europos Sajungos materialines teises egzamią, nes reiks spresti uzdavinį. Gal kas žinot?

Sveika, aš ruošiuosi laikyti ES materialine pas Leonaviciute, norėjau paklausti gal turi kokius konspektus? smile.gif
Atsakyti
Mergaites, grizau po atostogu, ir turiu nelaikyta sprendimu priemimo teorija egzamina, buvo bartkute dabar is m raides destytoja ax.gif gal gali kas pakuomentuoti kaip tas egzaminas atrodo, kaip pasiruosti unsure.gif ?
Atsakyti
Ziuriu daug cia ketvirtakursiu grizusiu is po atostogu mirksiukas.gif
Rasiau metodininkei, bet ji kazkur dingus nieko neatraso. Gal kas zino, jei pvz iki kovo 1d. akademines, tai kovo 1d. as turiu grizt be skolu?
Atsakyti
QUOTE(dziuditele @ 2013 01 24, 23:48)
Sveikos merginos, esu jau du metai susitabdziusi studijas ir tikrai atsilikusi nuo mokslu verysad.gif  Esu ketvirtame kurse ir turiu ES materialines teises skola..gal galetumete man pagelbet ir atsiusti konspektus jei esate laike ar uzdavinius isprestus..man egzaminas pas Leonaviciute gal esate pas ja laike? mano el.p  vikule21@gmail.com

Papildyta:

Pas ją laikiau ir turiu skolą,  tuomet kai laikiau uždavė dešimt trumpu klausimu i kuriuos dave ribota laika atsakyti..bet tikrai nera piktybiska destytoja..kas perlaike sake problemu neturejo...gal turi konspektus? jei turi gal galėtum atsiųsti vikule21@gmail.com
Papildyta:

Sveika, aš  ruošiuosi laikyti ES materialine pas Leonaviciute, norėjau paklausti gal turi kokius konspektus? smile.gif

na as laikysiu pas Baneviciene, bet kaip niekad nelaikius to egzamino, tai neaisku ir ko laukti.
Papildyta:
QUOTE(cuoliukė @ 2013 01 25, 08:55)
na as laikysiu pas Baneviciene, bet kaip niekad nelaikius to egzamino, tai neaisku ir ko laukti.

issiunciau ES
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2013 01 25, 02:31)
Ziuriu daug cia ketvirtakursiu grizusiu is po atostogu  mirksiukas.gif
Rasiau metodininkei, bet ji kazkur dingus nieko neatraso. Gal kas zino, jei pvz iki kovo 1d. akademines, tai kovo 1d. as turiu grizt be skolu?

Taip smile.gif nes jai turėsi skolų, tai negalėsi laikyt egzaminų. Tada turi iki kovo 1 d. rašyt prašymą pratęst akademines atostogas, nes kitaip išbrauks iš studentų sąrašų.
Atsakyti
QUOTE(cuoliukė @ 2013 01 25, 10:00)
Papildyta:
issiunciau ES

labai ačiū smile.gif
Atsakyti