Įkraunama...
Įkraunama...

MRU studentės čia

QUOTE(Besishypsanti @ 2013 01 25, 09:24)
Taip  smile.gif  nes jai turėsi skolų, tai negalėsi laikyt egzaminų. Tada turi iki kovo 1 d. rašyt prašymą pratęst akademines atostogas, nes kitaip išbrauks iš studentų sąrašų.

Supratau, nes zinau, kad vienais metais skolu laikymas buvo pratestas iki balandzio 1 d. rolleyes.gif

Gal kas nors kada nors rase prasyma del destytojo pakeitimo? ax.gif Metodininke nesugebejo paaiskinti, todel ir nesuprantu ar reikia nurodyti i kuri destytoja noriu keist? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Gunia @ 2013 01 25, 12:32)
Supratau, nes zinau, kad vienais metais skolu laikymas buvo pratestas iki balandzio 1 d.  rolleyes.gif

Gal ir šiemet pratęs bent 2 sav. ot tos paskutinės dienos visad gelbėja studentus biggrin.gif
Atsakyti
o tarpt privat destytova Vaige leidzia aktais naudotis? ar grinai buna teoriniai klausimai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Odeta.a: 25 sausio 2013 - 11:43
QUOTE(Gunia @ 2013 01 24, 12:18)
Sveikos,
gal kas gali persiusti tarptautines viesos teises (pas Katuoka) konspekta? Aciu  4u.gif
agnivita@yahoo.com

oj, ir man... blink.gif mavazn@yahoo.com
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

gal kas is jusu turejo Vokeciu kalba pradedantiesiems? Ir gal turite kokiu atsiliepimu apie destytoja L.Dantiene? Buciau labai dekinga! ax.gif 
Atsakyti
QUOTE(Besishypsanti @ 2013 01 25, 08:24)
Taip  smile.gif  nes jai turėsi skolų, tai negalėsi laikyt egzaminų. Tada turi iki kovo 1 d. rašyt prašymą pratęst akademines atostogas, nes kitaip išbrauks iš studentų sąrašų.

O kiek kartu galima nukelti studijas?
Atsakyti
Idomu pas Katuoka per egzamina galima prasmukt be rasto darbo? blush2.gif
Gal kas turit parasyta 8 varianta (is dabartiniu rasto darbu)? Sumokeciau smile.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif ,

Oho, koks čia sujudimas. bigsmile.gif Nemažai norinčių imti ir pribaigti šiais metais MRU. thumbup.gif Gal ir aš kartu... ax.gif
mamaEgle, pas ką laikei logiką? Niekaip negaliu prisikapstyti iki jos-reik diržiuko. ax.gif

Besishypsanti, susikaupk kursiniams, tikrai gali. Turi visą gražų ir apvalų mėnesiuką. Iš patirties sakau, kad geriau rašyti pačiai. mirksiukas.gif

Gunia, vakar darugė sakė, kad pas Katuoką būtinai reik rašto darbo, kitaip neprileis prie egzo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paja: 25 sausio 2013 - 20:58
QUOTE(pagalvele111 @ 2013 01 25, 20:24)
O kiek kartu galima nukelti studijas?

neįsivaizduoju, įtariu reik metodininkės to klaust smile.gif

QUOTE(Paja @ 2013 01 25, 22:54)
Besishypsanti,

Žinau žinau, drauge mano drinks_cheers.gif bet vieną rašau ir taaaaiiiiip sunkiai sekasi.. neturiu aš talento tam doh.gif Bet žiūrėsiu, manau atsižvelgsiu į tavo patarimą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Paja @ 2013 01 25, 18:54)
Labas 4u.gif ,
mamaEgle, pas ką laikei logiką? Niekaip negaliu prisikapstyti iki jos-reik diržiuko. ax.gif

Pas B ubelį superinis dėstytojas thumbup.gif
Atsakyti
Dėl tarptautinės viešosios teisės rašto darbo, kaip supratau katedroje patalpinta info, kad pristačius rašto darbą prie egzamino prileidžia, nepaisant ar jis užskaitytas ar ne, ar blogai supratau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2013 01 26, 07:44)
Dėl tarptautinės viešosios teisės rašto darbo, kaip supratau katedroje patalpinta info, kad pristačius rašto darbą prie egzamino prileidžia, nepaisant ar jis užskaitytas ar ne, ar blogai supratau?  g.gif

Perlaikant TVT reikia parasyti rasto darba? APsvieskite mane tuo klausimu prasau smile.gif Egzamine nedalyvavau,tai dabar turiu skola ir net nezinau nuo ko pradeti smile.gif
Atsakyti