Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

mitys ateina pacios didziaja dalimi, zmogus renkasi kaip reaguoti, pagal jo reakcijas atitinkamos mintys. Vistiek taip iseina, kad zmogaus valioje kokios sekancios bus mintys smile.gif Ju kilme ne tokia ir svarbi. smile.gif

O ta istorija linksma, bet dazniausiai smegenys sako atvirksciai "ka tu be jo darysi, viena tu prapulsi, kam tu reikalinga", o siela sako "nieko nieko pozytiviau:) moteris ir yra tos smegenys, viska analizuojancios i stalciu deliojancios, gyvenancios pagal tai kaip "iprasta', kaip "normalu". Na bet cia tik mano supratimu. Tos smegenys apskritai labai ribotos ir remiasi ankstesniu patyrimu. Sielai tokie patyrimai nesvarbus, vidujai yra zinojimas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 13, 13:47)
mitys ateina pacios didziaja dalimi, zmogus renkasi kaip reaguoti, pagal jo reakcijas atitinkamos mintys. Vistiek taip iseina, kad zmogaus valioje kokios sekancios bus mintys  smile.gif Ju kilme ne tokia ir svarbi. smile.gif

Tos smegenys apskritai labai ribotos ir remiasi ankstesniu patyrimu. Sielai tokie patyrimai nesvarbus, vidujai yra zinojimas g.gif

Išeina, kokie ankstyvesni patyrimai, tokios ir mintys. Gaunasi užburtas ratas. Bet žmogus nėra tik siela, kad ir kas būtų ta siela, kaip kad nėra tik protas.

Patikslinu, kad anksčiau minėta knyga vadinasi “Zero Limits” (Nulis apribojimų).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo be rėmų: 13 sausio 2013 - 13:02
QUOTE(be rėmų @ 2013 01 13, 12:58)
Išeina, kokie ankstyvesni patyrimai, tokios ir mintys. Gaunasi užburtas ratas. Bet žmogus nėra tik siela, kad ir kas būtų ta siela, kaip kad nėra tik protas.

Patikslinu, kad anksčiau minėta knyga vadinasi “Zero Limits” (Nulis apribojimų).

Uzburtam rate daugelis ir gyvena, nuo algos iki algos, priklausomas nuo to ar ta ziema bus gripo epidemija ar ne smile.gif jeigu tik isgirsta per zinias, tai butinai ta gripa "pasigauna".Na ir tt.

Jeigu siela bus "uzgosta", tai ir kunas sirgs smile.gif ir atvirksciai, jeigu kuna niekinsim, nesirupinsim, tai ir siela netures galimybiu atsiskleisti, dziaugtis.
Atsakyti
Tie milteliai taip ir vadinasi-Vaistažolių milteliai kepenų darbui gerinti. Bet juos gamina V. Skirkevičiaus vaistinė,ar ta įmonė,kuriia jis dirba. Sudėtis ten aprašyta-ciberžolė, kalendra, kiaulpienių šaknys, dar keletas. man netgi skanu smile.gif ir kvepia kaip prieskonių mišinys smile.gif Antrą dieną labai šlapintis norėjau.. smile.gif smile.gif nežinau ar tai susiję smile.gif
dar pirkau butelaitį su džiovintais augalais, uogomis,dar kažkokiom žievėm,reikia užpilti degtine 8 dienoms,paskui po šaukštą vartoti,senos širdies sindromui gydyti,na ,kitaip sakant širdies stresui raminti.

Aš dėl anksčiau minėtų apribojimų,žmogus pats save riboja. neseniai padariau tokią išvadą. Vat noriu,tarkim mašinos smile.gif Sprendžiu kokios...ta patiktų, bet...juk ne man.. iš kur man ten tokie tie pinigai... :)neaa..ir tada susigriebiu,o kas nurodė, kur parašyta kokia mašina man tiktų? Kas pasakė,kiek aš turiu uždirbti??kai auga, giminaitės man zyzė, vargšelė tu,tavo mama vargšelė ir tavo tokia dalia bus.. džiaugtis reiktų,jei dar kas ims į žmonas, koks vyras pamanomas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Galiu garsiai kvatoti joms į akis smile.gif Absurdas gi,kiekvienas renkasi kaip nori jis gyventi smile.gif Aš gyvenu geriausiai už visas jas smile.gif ir mamai daug padėjau. Viskas priklauso nuo požiūrio smile.gif Aš renkuosi gyvenimą. Laimę, sveikatą ir dar daugybę dalykų smile.gif Jei noriu,kažko,tai ir Noriu, o ko čia save apriboti smile.gif Žinoma, ne per žmonių galvas, bet kaip pati sugebu smile.gif Tam ir mokomės,ir moksluose ir čia, su jumis smile.gif Tobulėjame smile.gif
Uch, prikepiau bandelių, vaišinu biggrin.gif Gražaus sekmadienio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 13, 16:32)
Aš dėl anksčiau minėtų apribojimų,žmogus pats save riboja. neseniai padariau tokią išvadą. Vat noriu,tarkim mašinos smile.gif Sprendžiu kokios...ta patiktų, bet...juk ne man.. iš kur man ten tokie tie pinigai... :)neaa..ir tada susigriebiu,o kas nurodė, kur parašyta kokia mašina man tiktų? Kas pasakė,kiek aš turiu uždirbti??kai auga, giminaitės man zyzė, vargšelė tu,tavo mama vargšelė ir tavo tokia dalia bus.. džiaugtis reiktų,jei dar kas ims į žmonas, koks vyras pamanomas biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Galiu garsiai kvatoti joms į akis smile.gif Absurdas gi,kiekvienas renkasi kaip nori jis gyventi smile.gif  Aš gyvenu geriausiai už visas jas smile.gif ir mamai daug padėjau. Viskas priklauso nuo požiūrio smile.gif Aš renkuosi gyvenimą. Laimę, sveikatą ir dar daugybę dalykų smile.gif Jei noriu,kažko,tai ir Noriu, o ko čia save apriboti smile.gif Žinoma, ne per žmonių galvas, bet kaip pati sugebu smile.gif Tam ir mokomės,ir moksluose ir čia, su jumis smile.gif Tobulėjame smile.gif
Uch, prikepiau bandelių, vaišinu biggrin.gif  Gražaus sekmadienio smile.gif

drinks_cheers.gif Va, paprastai ir teisingai. Kodėl pačiai sau rėmus darytis? Niekas mūsų taip nestabdo, kaip mes pačios. Meskim tą bjaurų įprotį mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(be rėmų @ 2013 01 13, 13:58)

Laikas jau iš to užburto rato išsiveržti 4u.gif . Nustoti reaguoti į aplinką stereotipiniu elgesiu, vertinti save ir kitus remiantis senąja patirtimi. Būtent tai, kas buvo, riboja žmogaus veiklą dabar - esamu momentu, o to pasekoje ir ateitis tampa nuspėjama. Vadinasi, žmogus gyvena vis tą patį, vis tokį patį gyvenimą unsure.gif
Kiek galima išgyventi vis tą patį?
Kodėl šiandiena turi remtis vakar dienos patirtimi?
Kur nauji variantai? Kodėl mes sau to neleidžiame? Ar nesinori imtis visiškai naujų sprendimų seniems klausimams?
Ech, be rėmų, viskas ne taip sudėtinga, kaip atrodo bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Sveikos smile.gif kaip čia fainai Takelis parašė smile.gif
Mes patys sėdim savo rogėse ir nieko kartais netgi sąmoningai nenorime keisti smile.gif Net patys to nenorėdami pripažinti, bet bijome,ir tingime ir vargstame,keikiame, dejuojame, pykstame, bet...nieko nekeičiame o tik su tokiom mintim bloginame situaciją..
Įdomu tai,kad reikia mintyse kaip pirmokui konstatuoti faktus, ar numanėte??
Pvz.- valgai skanų maistą smile.gif Ką dažniausiai tuo metu mąstome? Retai apie patį maistą smile.gif dažniausiai apie tai, ką matome, skaitome, kokios problemos sprendžiamos tuo metu galvoje ir pan... O reiktų bent akimirką sustoti ir pagalvoti-- Koks puikus maitas, kaip skanu,koks malonumas, ačiū už tai smile.gif Iš to seka blogas virškinimas, iš to ligų ligelių maratonas, liūdnos mintys, iš to liūdnas gyvenimas smile.gif Ir t.t. kaip sniego rutulys smile.gif
Čia tik pavyzdys, aišku...bet kuo dažniau reikia pagalvoti,-kaip man gera kažką jausti, daryti,matyti... smile.gif tos paprastutės mintys išstumia blogų minčių nemažą kiekį iš galvos smile.gif keičia proporcijas.
Atsakyti
Mergaitės,
yra viena faina maldelė. Galima pradžiai, kai labai užsitingi ar kažkaip smile.gif
Dėkojimas
Gyvuoja speciali dėkojimo technika: pvz., 40 d. iš eilės dienoraštyje reikia užrašyti 50 eilučių padėkos žodžių Dievui arba Visatai už gyvenimą, saulę, orą ir t.t. - už viską, kas yra gera ir bloga. Skleisti gėrį l.svarbu - berašant kokią 20-ąją eilutę, pradedidėkoti už vargus, nevykusias situacijas, kurios siunčiamos žmogui pasikeisti, - taip įjungiama pąsamonė. Gyvenimas keičiasi, nes padėka už neigiamus dalykus išlaisvina nuo trukdžių, kurie trukdo mums tobulėti. Mokslas aiškina, kad tuo metu žmogaus smegenyse atsiranda nauji neuronų ryšiai, o nuoskaudos - atgyvenę ryšiai - išnyksta. Ši praktika suteikia dideles galimybes atveriant erdvę kūrybiniams procesams. O jeigu praleidote bent vieną dieną, viską reikės pradėti iš naujo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 14, 11:02)
Čia tik pavyzdys, aišku...bet kuo dažniau reikia pagalvoti,-kaip man gera kažką jausti, daryti,matyti... smile.gif tos paprastutės mintys išstumia blogų minčių nemažą kiekį iš galvos smile.gif keičia proporcijas.

...Sugula vakare visa šeimyna miegoti... tyliai slampinėji po namus, tai kokią likusią lėkštę suplaudama, tai padėdama į vietą kokį numestą pusiaukelėj kažkieno daiktą... prieini prie lango ir staiga suvoki: kokia laimė - tie miegantys namiškiai...su savais džiaugsmais ir problemom, su savais klausimais ir įvairiausiais atsakymais; kokia laimė iš viso va šita akimirka, kai tu gali ramiai stovėti žvelgdama per langą ir klausytis tylos, besklindančios tavo namuose, tokios užburiančios, glostančios...gera būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Takelis: 14 sausio 2013 - 13:07
QUOTE(Laimingi @ 2013 01 14, 12:18)
Mergaitės,
yra viena faina maldelė. Galima pradžiai, kai labai užsitingi ar kažkaip smile.gif
Dėkojimas
Gyvuoja speciali dėkojimo technika: pvz., 40 d. iš eilės dienoraštyje reikia užrašyti 50 eilučių padėkos žodžių Dievui arba Visatai už gyvenimą, saulę, orą ir t.t. - už viską, kas yra gera ir bloga. Skleisti gėrį l.svarbu - berašant kokią 20-ąją eilutę, pradedidėkoti už vargus, nevykusias situacijas, kurios siunčiamos žmogui pasikeisti, - taip įjungiama pąsamonė. Gyvenimas keičiasi, nes padėka už neigiamus dalykus išlaisvina nuo trukdžių, kurie trukdo mums tobulėti. Mokslas aiškina, kad tuo metu žmogaus smegenyse atsiranda nauji neuronų ryšiai, o nuoskaudos - atgyvenę ryšiai - išnyksta. Ši praktika suteikia dideles galimybes atveriant erdvę kūrybiniams procesams. O jeigu praleidote bent vieną dieną, viską reikės pradėti iš naujo smile.gif

Aciu, kad dalinates informacija smile.gif ar isbandet praktiskai? 40 dienu tai ohoho biggrin.gif
Atsakyti
ačiū
o man vistiek nelabai aišku, kodėl reikia dėkoti ir už negerus dalykus..neprisišauksime negerovės?
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 14, 14:10)
ačiū
o man vistiek nelabai aišku, kodėl reikia dėkoti ir už negerus dalykus..neprisišauksime negerovės?

Visi įvykiai, nepriklausomai kaip mes juos įvardysim, gerais ar negerais, yra būdas mums suvokti tai, ką dvasioje esame nusprendę suvokti, todėl dėkoti tikrai yra už ką smile.gif
Atsakyti