Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

- Alio, sveiki! Ar aš galiu pakalbėti su Dievu?
- Sveiki! Sujungiu!
- Sveika, Siela mano! Aš dėmesingai tavęs klausau!
- Viešpatie, ateina Nauji metai! Prašau Tavęs, išpildyk mano troškimus!!
- Žinoma, brangioji, viską, ką tik nori! Bet pradžioje aš tave sujungsiu su išpildytų troškimų skyriumi, pasistenk
suprasti, kokias klaidas tu padarei praeityje!
Metalinis balsas ragelyje: "Tęskite, prašau, dabar jungiame su
troškimų skyriaus operatoriumi".. Laukimas...
- Sveiki! Ką norėtumėte sužinoti?
- Sveiki! Mane pas jus atsiuntė Viešpats, pasakęs, kad prieš
pareiškiant naujus troškimus, gerai būtų išklausyti ankstesnius.
- Suprantama, minutėlę. A, štai! Visi Sielos troškimai. Sunki knyga! Jūs klausote?
- Taip, įdėmiai.
- Pradedam nuo praeitų metų:
1. Nusibodo šitas darbas! (įvykdyta - darbas nusibodo!)
2. Vyras nekreipia dėmesio (įvykdyta - nekreipia!)
3. Oi, reikia man trupučio pinigų (įvykdyta - duonai užteko, batams - ne!)
4. Draugės - kvailės (įvykdyta)
5. Man nors kokį butuką (įvykdyta - 10 aukšte pastogėje, stogas
kiauras, juk prašei nors kokį!)
6. Man nors kokią mažytę mašinytę (imk "Zaporožietį" neaiškių metų)
7. Oi, noriu išvažiuoti per atostogas bent kur nors (įvykdyta - į
vasarnamį pas uošvę, jai kaip tik reikia darbo jėgos)
8. Na kas gi čia, niekas gėlių nedovanos (Įvykdyta - nepadovanos!)
.Tęsti? Čia skaitymo maždaug metams.
- Ne, ne, viską supratau!!! Sujunkite mane su Kūrėju!
- Viešpatie, aš viską supratau!!! Aš stebėsiu kiekvieną mintį, net
pačią mažiausią!!! Aš prašau Tavęs visada siųsti man pozityvias
mintis! Aš prašau Tavęs, padėti man suprasti, kad Tu visada man padedi ir viską įvykdai! O dabar aš noriu kaip reikiant pagalvoti. Galima
paskambinti vėliau? . linksmai ragelyje.
- Žinoma, brangioji!!! Kada panorėsi!!

atsargiai su norais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zabyte @ 2013 01 14, 15:52)
Sveikos,
aš tai nedėkosiu, geriau pasakysiu: žiūrėk man, kad daugiau taip nebūtų smile.gif
Papildyta:

Kažin ar tokiu būdu nepriimamas toks vidinis silpnumas? Arba atvirkščiai, tokia varguolio dalia, viską susirinkti, iškęsti? Maždaug kaip religijoje, atsukti kitą žandą g.gif

O kam sakysit? biggrin.gif

tai ne varguolio dalia o tam tikra gyvenimo filosofija, isminciaus dalia smile.gif bet as asmeniskai nenoriu dirbtinai apsimetinet labai toli pazengus, kai taip nera, ir ta netaip seniai ir supratau ir tikrai nesiusiu geliu mintyse pries savo valia smile.gif buna tokiu dienu ir nuotaiku kai naturaliai sirdyje kazkam atleidi ir palinki laimes, manau tai nustelbia visus dirbtinius dekojimus
Papildyta:
QUOTE(Karolilna @ 2013 01 14, 17:40)

atsargiai su norais  wub.gif

labai labai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Atleidimas gi yra kas kita, atleisti reikia ir būtina, kad paleistum tą situaciją, nepsirištum prie negatyvių dalykų, bet dėkoti... man kažkaip nea.. suvokimas, kad niekas nevyksta šiaip sau, tai ne padėka, už tai, kas buvo negera.. Galbūt mes iš tikrųjų kalbame apie tą patį.. smile.gif

Suprantu , kad tai kas įvyko, esu prisišauksui pati, tada paleidžiu tą situaciją, įvyko tai,kas įvyko, bet ta jau yra praeitis..šiandien aš jau kitokia, ir mano mintys skaidrios, pozityvios. Todėl žinau, kad ateitis bus tik geresnė smile.gif Aš taip suvokiu ir stengiuosi gyventi. Todėl jau senokai niekam nebejaučiu pykčio, nuoskaudų ir pan.. gal dar ir dėl to,kad senai suvokiau, kad niekas už mane nėra atsakingas, nei kitas žmogus, nei aplinkybės..

Oi kaip man patiko tas Karolilnos įkeltas pavyzdys biggrin.gif biggrin.gif SUPER biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 15 sausio 2013 - 09:35
Tai, kas įvyko, verta padėkos jau todėl, kad tai leido tau suprasti tą, ką dabar supranti smile.gif Ne tik geri, bet ir negeri dalykai tave padarė tokią, kokia dabar esi. Jie išmokino suprasti, atleisti, nurimti ir priimti. Jie išmokino keistis, daryti tai, ko lyg šiol nesi dariusi. Jie išmokino priimti šią dieną protingiau, imti tartis ne tik su kitais, bet ir su savimi. Jie padarė savo darbą, kai tapai tiesiog šviesesniu žmogumi. Argi už tai neverta padėkoti?
Atsakyti
Galbūt.nesiginčiju.
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2013 01 15, 12:18)
Tai, kas įvyko, verta padėkos jau todėl, kad tai leido tau suprasti tą, ką dabar supranti  smile.gif Ne tik geri, bet ir negeri dalykai tave padarė tokią, kokia dabar esi. Jie išmokino suprasti, atleisti, nurimti ir priimti. Jie išmokino keistis, daryti tai, ko lyg šiol nesi dariusi. Jie išmokino priimti šią dieną protingiau, imti tartis ne tik su kitais, bet ir su savimi. Jie padarė savo darbą, kai tapai tiesiog šviesesniu žmogumi. Argi už tai neverta padėkoti?

Nu va drinks_cheers.gif
Kiekvienas tur but rastu savo gyvenime tokiu "blogu" dalyku, kai jiems vykstant dar nesuprantam ju paskirties, pergyvenam ir pykstam. O po keleto metu (ar anksciau)daug maz viskas paaiskeja kodel ir del ko smile.gif Bent as tai turiu tokiu atveju, kai dabar sakau: "Kaip gerai, kad tada tas ir anas nutiko, kaip pakeite..ir nieko atsitiktinio smile.gif
Todel ir reiketu dekoti Uz viska , ka turiu, uz bloga ir uz gera.. 4u.gif
Atsakyti
išties..kartais,kas šiandien bloga, po kurio laiko atrodo lyg palaima. Bet žmogui sunku,nes jis turi jausmus ,emocijas,ir jam blogai šiandien smile.gif nebent, jei pasakytų, kad - žinok, tau po tiek tai laiko bus gerai (man dar reiktų labai konrečiai žinoti kada biggrin.gif biggrin.gif ) smile.gif sako žmogus yra unikalus-tik jis gali susirgt iš meilės ir mirt dėl tėvynės (idealų)..tie jausmai žudikai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 14, 14:01)
As dariau pagal verisciagina smile.gif  bet ne visa savaite ir suveike smile.gif DEKOJIMO, SAVES IVERTINIMO SARASUS, TROSKIMU SARASUS IRGI ESU DARIUS smile.gif o kiek afirmaciju prirasyta smile.gif ir tie dalykai visada momentaliai veikia smile.gif vakar netycia radau ne savam kambary saves ivertinimo sarasa , surasytus savo privalumus.  Juokas paeeme smile.gif Manau, kad rado mano tetis iskritusi is kalendoriaus, kartais tampaus ta kalendoriu i kitus kambarius kai reikia kazka uzsirasyt, bet nieko nekomentavo, ziuriu guli ant lyginimo lentos graziai padetas.  biggrin.gif

gal galima plačiau? kas jis toks ir kokie ten pratimai? gal kokių nuorodų yra?
Atsakyti
QUOTE(Kritikė @ 2013 01 15, 15:09)
gal galima plačiau? kas jis toks ir kokie ten pratimai? gal kokių nuorodų yra?

Nuorodu nera, yra pratimas mano pacios surasytas keliais puslapiais atgal. Aprasyta pakankamai placiai.
Papildyta:
QUOTE(malram @ 2013 01 15, 10:42)
i susirgt iš meilės ir mirt dėl tėvynės (idealų)..tie jausmai žudikai smile.gif

kai pagalvoju, tai nepazistu nei vieno zmogaus, kuris nebutu sirges nelaiminga meile biggrin.gif Dar maniau, kad moterys kazkaip stipriau serga, pasirodo nieko panasaus. Turiu pomegi bendraut su uzsenieciais, kalba nepasimirsta, siaip tie visi kulturiniai skirtumai idomu : )Tai toks jaunas graikas tiek man dabar verkia istisus vakarus, as jau kad guodziu biggrin.gif
Ir taip ismasciau, kad sita "pamoka" konkreciai sirdies reikalu yra gyvenime kaip ir privaloma. Bet kas idomiausia, ka pats tai isgyveni, tai viskas atrodo taip svarbu, taip dramatiska, kai kitas verkia nu galvoji "bargsiukai, kvailiukai, gi praeis viskas... " : )))))
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 15, 19:49)
kai pagalvoju, tai nepazistu nei vieno zmogaus, kuris nebutu sirges nelaiminga meile  biggrin.gif

ax.gif Susipažinkim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2013 01 15, 19:03)
ax.gif Susipažinkim  biggrin.gif

Niekada neteko verkti del mylimo zmogaus? Nebuvot konors isimylejus mokyklos laikais, o ta meile taip ir baigesi neprasidejus?

Tada susipazinkim, palaiminta esat 4u.gif

Kiek pazistu zmoniu ir giliau ir siaip pavirsutiniskai, dauguma visokiu nevykusiu santykiu yra tureje ax.gif Tad pasidariau isvada, kad cia "privalomieji" visatos "mokymai" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 15 sausio 2013 - 22:08
*Mirabella*, Takelis tikrai palaiminta, nežinau kitos tokios spindinčios ir šviesios dūšelės, mes šiek tiek pažįstamos smile.gif

Noriu pasidalinti pozityvo doze aš jus turbūt jau visas jau erzinu su savo nuorodom, nepykit
http://frend.org.ua/post256643889/
Atsakyti