Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(Takelis @ 2013 01 14, 14:06)
...Sugula vakare visa šeimyna miegoti... tyliai slampinėji po namus, tai kokią likusią lėkštę suplaudama, tai padėdama į vietą kokį numestą pusiaukelėj kažkieno daiktą... prieini prie lango ir staiga suvoki: kokia laimė - tie miegantys namiškiai...su savais džiaugsmais ir problemom, su savais klausimais ir įvairiausiais atsakymais; kokia laimė iš viso va šita akimirka, kai tu gali ramiai stovėti žvelgdama per langą ir klausytis tylos, besklindančios tavo namuose, tokios užburiančios, glostančios...gera būti.

taip smile.gif žinot, aš jau senokai namie, vakare plaudama po darbo indus, tvarkydamasi, nebesiautėju smile.gif sakau,kaip gera,kad turiu sąlygas tiems indams plauti smile.gif ir karštą vandenį, ir apskritai vandenį smile.gif ir net indai gražūs smile.gif O juk keletą metų gyvenom net be vandens.. smile.gif
kai tvarkausi, galvoju,kaip gera,kad turiu gražius namus, turiu ką tvarkyti smile.gif mes taip retai matome, tai kas gražu, dažniausiai tik tai , kas nemalonu..
Vakai siautėja,neklauso..o kaip gera juos turėti smile.gif
Atsakyti
Ne, dar nebandžiau smile.gif šitą maldelę padėkavojimą paėmiau iš naujo žurnalo, šiaip rekomenduoju, l.pozityvus ir yra gerų straipsnių wink.gif "Raktas". Bet labai jau knieti man tai išbandyti. Man atrodo, kad 40 d. nėra tiek daug, juk žadamas išlaisvinimas nuo trukdžių wink.gif juk kiekvienas jų turime.
O padėka už net ir bloga, manau, tai nebus prisišaukimas dar kažko blogesnio. Dėkosime jau už įvykusą "blogį" - pamoką. Pvz., ačiū Tau, DIeve, kad šefas ant manęs išsirėkė, taip gavau pamoką, kad kitą kartą reikia nepalikti svarbaus projekto pabaigai. Norėdama išsisukti nuo ilgo, skrupuloingo darbo palikau jį pabaigai, o gavosi kaip studentui - trūko dar poros dienų jį pribaigti. Tai gaunasi kaip ir pamoka smile.gif
Ar aiškiai paaiškinau.
+taip pat dar 1 žinau, su 40 d. ar pan., tik ten norus reikia rašyti. Perrašysiu čia vėliau, db skubu namų ruošos darbus atlikti, kad neliktų viskas paskutinei minutei ir paskui bėgčiau lyg akis išdegus biggrin.gif
Atsakyti
supratau smile.gif lauksiu apie norus smile.gif
Papildyta:
"Raktą" ir aš paskaitau, bet man kas antrs numeris tik įdomus biggrin.gif pavartau parduotuvėj..jei įdomus, perku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 14, 14:14)
taip smile.gif žinot, aš jau senokai namie, vakare plaudama po darbo indus, tvarkydamasi, nebesiautėju smile.gif sakau,kaip gera,kad turiu sąlygas tiems indams plauti smile.gif ir karštą vandenį, ir apskritai vandenį smile.gif ir net indai gražūs smile.gif O juk keletą metų gyvenom net be vandens.. smile.gif
kai tvarkausi, galvoju,kaip gera,kad turiu gražius namus, turiu ką tvarkyti smile.gif mes taip retai matome, tai kas gražu, dažniausiai tik tai , kas nemalonu..
Vakai siautėja,neklauso..o kaip gera juos turėti smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
kokių radau paskaitinėjimui smile.gif
"Gyvenimo karnavalas“

Šį vizualizacijos pratimą tinka daryti vakarais, prieš miegą, tai tarsi programa kitai dienai, kad išmoktumėte imti iš gyvenimo viską, ką jis jums teikia.

■Atsisėskite ir atsipalaiduokite.
■Suskaičiuokite nuo trijų iki vieno.
■Įsivaizduokite, kad atėjote į karnavalą. Matote užrašą „Gyvenimo karnavalas“. Apsidairykite, ką matote.
■Įsiliejate į patį karnavalo procesą. Pačiam karnavale jūs laiminte visuose žaidimuose, važinėjatės atrakcionais, tiesiog einate visur kur užsigeidžiate ir visur kur benueitumėt, ką bedarytumėt jums sekasi.
■Dabar jūs pamatote kalendorių ir joje yra rytdienos data – (pvz. balandžio 26d. )
■Išeinate iš karnavalo laimingi, su įvairiausiais prizais ir prie pat išėjimo pamatote dar kartą užrašą „Gyvenimo karnavalas“
■Suskaičiuokite iki trijų: 1-2-3 ir atsimerkite.

Išvysk savo svajonę

Įsivaizduokite, kad esate kokioje nors gražioje vietoje. Įsitaisykite patogiai ir pamąstykite, kaip turėtų atrodyti Jūsų ateitis. Paskui mintyse atsistokite ir eikite gražiu taku;

Štai prieinate skersai tako gulintį luitą, tai jūsų svajonių išsipildymą vilkinančios kliūtys. Perženkite jį. Tada prieisite sraunų šaltinį. Atsargiai statydami kojas nuo akmens prie akmens pereikite į kitą pusę. Taip įveiksite permainų baimę;

Keliaukite tolyn, kol prieisite stačias uolas – jūsų abejonių įsikūnijimą. Lipkite į jas, ropškitės, kol atsidursite viršuje. Paskui takelis nuves žemyn, į slėnį, nusėtą aštriais plytgaliais – tai jūsų pesimizmas ir išankstinis negatyvus nusiteikimas. Ateikite juos.

Po to atsidursite gūdžiame miške. Takelis apskleistas stagarais ir šakomis. Teks juos nurinkti ir numesti į šalį, t.y. sutramdyti sėkmės baimę.

Eikite tolyn ir tolumoje pamatykite gražų pastatą. Tai jūsų namas. Įeikite į vidų, kiek jame yra kambarių, kaip jis apstatytas. Nueikite į kambarį ir prieikite prie stalo, atidarykite stalčių, ten guli banko sąskaitos, pasižiūrėkite kokia suma ten įrašyta. Paskui pažvelkite į greta gulinčią piniginę, kiek joje pinigų? Pasižvalgykite po spintas, užmeskite akį į garažą, patikrinkite šaldytuvą. Kaip rengiatės? Kuo važinėjate? Kaip valgote?

Pasižiūrėkite į save po keliolikos metų. Štai pareinate namo. Kaip atrodote? Ar esate sveiki ir patenkinti gyvenimu? Įsivaizduokite, kad namo susirenka visa šeima. Kaip jie bendrauja tarpusavyje? Ką veikia?

Kaip apžiūrėsite savo būsimą gyvenimą, grįžkite į dabartį.

Iš čia: http://www.gyvenimom...ualizacija.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 14 sausio 2013 - 13:49
Man atrodo jus nieko nedarot, o tik ieskot ir kopijuojat visokius pratimus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2013 01 14, 13:50)
Man atrodo jus nieko nedarot, o tik ieskot ir kopijuojat visokius pratimus smile.gif

As dariau pagal verisciagina smile.gif bet ne visa savaite ir suveike smile.gif DEKOJIMO, SAVES IVERTINIMO SARASUS, TROSKIMU SARASUS IRGI ESU DARIUS smile.gif o kiek afirmaciju prirasyta smile.gif ir tie dalykai visada momentaliai veikia smile.gif vakar netycia radau ne savam kambary saves ivertinimo sarasa , surasytus savo privalumus. Juokas paeeme smile.gif Manau, kad rado mano tetis iskritusi is kalendoriaus, kartais tampaus ta kalendoriu i kitus kambarius kai reikia kazka uzsirasyt, bet nieko nekomentavo, ziuriu guli ant lyginimo lentos graziai padetas. biggrin.gif
Atsakyti
man asmeniškai reikia kitimo, to paties kita išraiška smile.gif aš nuolat dirbu su savimi, bet man vis reikia įkvėpimo smile.gif ieškau informacijos, paskui apsisukusi vėl pradedu iš naujo skaitinėt, daryt, kartoti smile.gif Vienaip įsiteigiu,paskui tas nebeveikia, vėl kito būdo ieškau, iš esmės jie visi veikia smile.gif
Mano draugės dukra savo troškimus yra atsispausdinusi , gražiu šriftu ir net įsirėminusi ant darbo stalo,kartas nuo karto patikrina norus smile.gif jau sakė 70 proc. įgyvendinimo smile.gif Mano norai daugiau asmeniniai, aš jų viešai nelaikau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 14, 16:19)
man asmeniškai reikia kitimo, to paties kita išraiška smile.gif aš nuolat dirbu su savimi, bet man vis reikia įkvėpimo smile.gif ieškau informacijos, paskui apsisukusi vėl pradedu iš naujo skaitinėt, daryt, kartoti smile.gif Vienaip įsiteigiu,paskui tas nebeveikia, vėl kito būdo ieškau, iš esmės jie visi veikia smile.gif

Jus labai blaskotes, daug energijos isleidziate i isore, vejais. Daug euforijos, paskui vel reikia ikvepimo, vel is naujo, vel kitas budas. O stabilumo nera.
Paieskokit internete ar literaturoj, kodel reikia dekoti ir uz "blogus" dalykus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 14, 16:01)
vakar netycia radau ne savam kambary saves ivertinimo sarasa , surasytus savo privalumus.  Juokas paeeme smile.gif

O kodel juokas? smile.gif Neatitiko dabarties taip ryskiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2013 01 14, 14:33)
O kodel juokas? smile.gif Neatitiko dabarties taip ryskiai? smile.gif

Nemanau, kad kazkas labai ryskiai pasikeite su mano "privalumais". Tiesiog pati ta ideja save liaupsinti mane prajuokino. Kai skaitai po kurio laiko, visai kitaip ziurisi, lyg kas kitas tave girtu: )))) Ten tu savybiu trisdesimkt surasyta ir dar desimties pasiekimu sarasas. Nera tai lengva padaryti. Pameginkite : )))

Dekojimo uz blogus dalykus nepraktikuoju. Dekoju uz tai ka turiu, o kai prisimenu neigiamus ivykius pasakau sau "visa kas man nutinka yra geriausia kas gali nutikti". Tiesiog leidziu tiems ivykiams anksciau ar veliau iseiti i gera, dudou kaip avansa.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Mirabella*: 14 sausio 2013 - 14:48
tai vat, aš nedėkoju irgi už blogus, aš visiškai panašiai kaip Mirabella smile.gif Arba tai pas mus pateikiama kita forma smile.gif Dėkoju už gera,ir teigiu,kad mano gyvenime viskas vyksta pagal dieviškąją tvarką smile.gif Tik gera, nes nežinai,kad bloga pavirs geru,kokia tai seka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Takelis @ 2013 01 14, 14:13)
Visi įvykiai, nepriklausomai kaip mes juos įvardysim, gerais ar negerais, yra būdas mums suvokti tai, ką dvasioje esame nusprendę suvokti, todėl dėkoti tikrai yra už ką  smile.gif

Sveikos,
aš tai nedėkosiu, geriau pasakysiu: žiūrėk man, kad daugiau taip nebūtų smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Laimingi @ 2013 01 14, 14:23)
Ne, dar nebandžiau smile.gif šitą maldelę padėkavojimą paėmiau iš naujo žurnalo, šiaip rekomenduoju, l.pozityvus ir yra gerų straipsnių wink.gif "Raktas". Bet labai jau knieti man tai išbandyti. Man atrodo, kad 40 d. nėra tiek daug, juk žadamas išlaisvinimas nuo trukdžių wink.gif juk kiekvienas jų turime.
O padėka už net ir bloga, manau, tai nebus prisišaukimas dar kažko blogesnio. Dėkosime jau už įvykusą "blogį" - pamoką. Pvz., ačiū Tau, DIeve, kad šefas ant manęs išsirėkė, taip gavau pamoką, kad kitą kartą reikia nepalikti svarbaus projekto pabaigai. Norėdama išsisukti nuo ilgo, skrupuloingo darbo palikau jį pabaigai, o gavosi kaip studentui - trūko dar poros dienų jį pribaigti. Tai gaunasi kaip ir pamoka smile.gif
Ar aiškiai paaiškinau.
+taip pat dar 1 žinau, su 40 d. ar pan., tik ten norus reikia rašyti. Perrašysiu čia vėliau, db skubu namų ruošos darbus atlikti, kad neliktų viskas paskutinei minutei ir paskui bėgčiau lyg akis išdegus biggrin.gif

Kažin ar tokiu būdu nepriimamas toks vidinis silpnumas? Arba atvirkščiai, tokia varguolio dalia, viską susirinkti, iškęsti? Maždaug kaip religijoje, atsukti kitą žandą g.gif
Atsakyti