Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(malram @ 2013 01 31, 15:16)
Įvairios mintys iš knygos „Paslaptis“ (The Secret):

Labai naudingas ir vertingas postas drinks_cheers.gif nors atrodo viskas zinoma... bet kartojant ir prisimenant, tarsi uztvirtiname tai... ir vis neleidziame pasamonei tinginiauti... ax.gif Aciu!
Atsakyti
QUOTE(dinazaure @ 2013 01 31, 12:59)
Ne, suklydai, ne pikteju as  ax.gif  As tik gereju  lotuliukas.gif
Papildyta:

Zinau, kad nesuklydau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 01 31, 15:35)
Ir čia jau nebebus nemoka aiškiai reikšti minčių.

Aš jau anksčiau kažkur buvau parašiusi, jog žmogaus teiginiai "kalbi ne į temą", "rašai ne į temą" man daug ką pasako apie žmogų.

Elysa, o kodel neuzvedi temos tarkim " Tema apie viska" 4u.gif Ir nebus ten nukeliaujama ne i tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 31, 19:46)
Zinau, kad nesuklydau  rolleyes.gif

lotuliukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2013 01 31, 18:09)
Elysa, o kodel neuzvedi temos tarkim " Tema apie viska"  4u.gif Ir nebus ten nukeliaujama ne i tema  mirksiukas.gif

Prajuokinai : ))))))
Panasiai darbdaviai galetu nurodyti, ieskodami darbuotojo. "Profesija: gebantis viską" biggrin.gif
Bandziau isidarbinti viesbucio administratore. Nuvykus paaiskejo, kad ten administratores turetu kalbeti rusu, anglu kalbomis (lenku privalumas), atsiliepineti telefonu, uzregistruoti svecius, rezervuoti kambarius, tvarkyti kambarius, pagaminti! ir atnesti pusrycius sveciams, aptarnauti svecius kavinukeje (vietoj padavejos), zinoti meniu sudedamasias dalis, nes kartais zmones buna alergiski pvz paprikai biggrin.gif , supazindinti su spa proceduromis ir siaip sokineti ir klausineti ar jie ko nenoretu, SYPSOTIS! doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2013 01 31, 20:09)
Elysa, o kodel neuzvedi temos tarkim " Tema apie viska"  4u.gif Ir nebus ten nukeliaujama ne i tema  mirksiukas.gif

Jei tokį poreikį turi tu, tai ir kurk.

Man to nereikia. Ne visur, kur tu matai ne į temą, ne į temą matau aš.

Jei būtum norėjusi pastebėti, aš savo vaga einu tvirtai. Niekur neskubu. Ir jokie nukrypimai manęs iš mano pagrindinės vagos neišmuša. Priešingai, tik detalių plūgui prisirankioju smile.gif
Atsakyti
ax.gif Merginos, sugriztant prie temos... noriu pasidalinti labai neblogais straipsniukais magu psl. --->

Dalinuosi: http://diarchy.lt/ca...iga-lietuviskai

Kasdiene rytine meditacija:
su puikiu video ir afirmacijomis smile.gif http://diarchy.lt/sa...meditacija.html

"Šiandien yra mano naujo gyvenimo pradžia
Aš šiandien viską pradedu iš naujo
Viskas kas gerą ateina pas mane
Aš dėkingas, kad gyvenu
Aš matau daug grožio aplink save
Gyvenu su aistra ir turiu tikslą
Turiu laiko kasdien juoktis ir žaisti
Aš budrus, pilnas energijos ir gyvas
Aš kreipiu dėmesį tik į gerus dalykus
Ir esu dėkingas už kiekvieną iš jų
Esu taikoje ir ramybėje su viskuo
Jaučiu gausybę meilės ir džiaugsmo
Aš laisvas būti savimi
Aš esu didingas žmogus
Aš jaučiu gyvenimo tobulybę
Aš esu labai dėkingas, kad galiu būti SAVIMI"

Laimes visiems ir visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(senjorita @ 2013 01 31, 22:11)

Laimes visiems ir visoms  4u.gif

Aciu Tau to paties 4u.gif
Labanaktis mergaites
Atsakyti
QUOTE(*Mirabella* @ 2013 01 31, 19:45)
Prajuokinai : ))))))
Panasiai darbdaviai galetu nurodyti, ieskodami darbuotojo. "Profesija: gebantis viską" biggrin.gif
Bandziau isidarbinti viesbucio administratore. Nuvykus paaiskejo, kad ten administratores turetu kalbeti rusu, anglu kalbomis (lenku privalumas), atsiliepineti telefonu, uzregistruoti svecius, rezervuoti kambarius, tvarkyti kambarius, pagaminti! ir atnesti pusrycius sveciams, aptarnauti svecius kavinukeje (vietoj padavejos), zinoti meniu sudedamasias dalis, nes kartais zmones buna alergiski pvz paprikai biggrin.gif , supazindinti su spa proceduromis  ir siaip sokineti ir klausineti ar jie ko nenoretu, SYPSOTIS! doh.gif

Taip, dabar beveik visur tokie darbo reikalavimai, kad jei kazko darbdavys paprasys, darbuotojas negaletu atsisakyti ir tai padaryti biggrin.gif
Elysa, zinau, kad nesupykai, bet ir pati ne karta prisipazinai, kad nukeliauji i lankas, o ir supykai, kai tavo postus pratryne, jei nepastebejai, ne tik tavo postus pratryne 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Riviera Maya @ 2013 02 01, 00:43)
bet ir pati ne karta prisipazinai, kad nukeliauji i lankas

Lankos - tai platūs horizontai ( biggrin.gif )
o ir supykai, kai tavo postus pratryne,

Tai ne pyktis. Tai aukštesnis lygmuo už pyktį.

Klauseisi, žiūrėjai mano klipus?
Žodžiais kalbėti neturėjau noro.

jei nepastebejai, ne tik tavo postus pratryne

Suprantama. Tada šioje temoje parašiau postą apie dėmesio atitraukimo triukus.
Ten dar ir trečią arba norėjau parašyti, bet susilaikiau... Bala nematę...
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 31, 16:16)
Įvairios mintys iš knygos „Paslaptis“ (The Secret):
1. Pritraukimo dėsnis sako, jog kaip panašūs traukia panašius, taip ir kylant minčiai atsiranda daugiau panašių į ją minčių. Jei jus supa pozityvūs žmonės, pradedate jausti jus palaikančią pozityvią energiją.
2. Dabartinės mintys projektuoja jūsų gyvenimą ateity. Tai apie ką dažniausiai galvojate ar į ką daugiausiai sutelkiate dėmesį, pasirodo kaip jūsų tikras gyvenimas, tarsi išpranašautumėte sau ateitį.
3. Mintys yra magnetinės ir turi tam tikrą dažnį. Kai jūs galvojate, mintys siunčiamos į visatą. Vėliau grįžta pritraukdamos panašaus dažnio dalykus atgal.
4. Neįmanoma vienu metu blogai jaustis ir turėti gerų minčių.
5. Kai jaučiatės blogai, jūsų savijautai būdingas dažnis pritraukia daugiau blogų dalykų. Priešingai, kai jaučiatės gerai, pritraukiate daugiau gerų dalykų.
6. „Paslaptingi pagalbininkai“, tokie kaip malonūs prisiminimai, gamta ar jūsų mėgstama muzika, gali pakeisti jūsų jausmus ir esamą dažnį akimirksniu.
7. Meilės jausmui būdingas didžiausias dažnis, kokį galite skleisti. Kuo didesnę meilę jūs jaučiat ir skleidžiat, tuo daugiau įgyjate galios. The Beatles muzikantai yra pasakę „Meilė, kurią jūs gaunate, prilygsta tai, kurią jūs sukuriate“. Saulei nereikia žmonių pagalbos, jog ji kaistų. Taip ir žmogui nereikia kito žmogaus, kad jo meilė stiprėtų
8. Dėkingumas yra galingas įrankis galintis pakeisti energiją ir gyvenimą į gerą. Kuo daugiau žmogus jaučiasi dėkingas, tuo daugiau atsiranda dalykų už kuriuos jis gali padėkoti.
9. Pradėkite savo dieną įsivaizduodami kaip norėtumėt, jog ji praeitų. Taip darydami jus sukursite iš anksto apgalvotą gyvenimą.

Kūrybos procesas padeda sukurti tai ko norite. Tam reikalingi trys žingsniai.
Pirmas. Prašymas (visatos, Dievo, „aladino“) tai ko norite suteikia galimybę išsiaiškinti ko iš tikrųjų norite.
Antras. Tikėjimas apima veikimą, kalbėjimą ir galvojimą, jog tai ko norite, jau turite. Kai jus pasiekiate tinkamą dažnį, pritraukimo dėsnis leidžia jums sutikti pozityvius žmones, atsirasti tinkamoje vietoje, tinkamu laiku ir aplinkybėm.
Trečias. Gavimas apima jausmą, kuris kils, kai jūsų noras bus patenkintas. Gera savijauta dabar, suteiks jums tinkamą dažnį, kad tai ko norite gautumėte ateity.

Na viskas gražu, puiku, teisinga galbūt...

Bet štai kokia man kilo mintis. Kiek man yra tekę nusipirkti knygų, užkibus ant gražaus, prasmingo pavadinimo, visada baigtis buvo vienoda. Užverčiau knygą - bet nelieka nei gilesnių minčių, nei ką papasakot kitam norėtųsi, nei gilesnius pamąstymus sukelia. Kiekvienas sakinys pamokantis, bet nieko realiai neišmoksti.
Tarytum gyvybės nėra, gyvenimo nėra.
Yra tai tekę skaityti ir lygiagrečiai su kažkuo. Uždaviau tokį pat klausimą. Nuomonės sutapdavo. Taigi, nurašyti vien savo kvailumui nebegalima.

Ir, tarkim, knyga kokio gero autoriaus, be jokių pamokymų, o išsifiltruoji puikių pamokančių minčių, jei dar kur kažką analogiško perskaitai ar išgirsti, tai net įsilieja į tavo gyvenimą. Žodis tampa kūnu.

Ir štai, jei aš dabar prikibčiau prie tavęs dėl kokio nors punkto, mes jį išnarstytume po kaulelį ( smile.gif ), teiginys įgautų gyvybės, priartėtų prie realaus gyvenimo.

Barti gautume abi, bet ir aš, ir tu, gal dar kas tuo pačiu ir kažką gautume. Skaitymas nesibaigtų vien perskaitymu.

Aš nesiūlau to dabar daryti. Tik patį principą pastebėjau. Kodėl savo išmąstytos, pastebėtos mintys realiai dalyvauja mūsų gyvenime. Jei tą patį po to perskaitai kažkur, pagalvoji, jog tai, pasirodo, išties taip yra. Na, čia gaunasi "susitikau pats su savimi", čia viskas aišku.

Bet kodėl kartais po gražių, puikių, pamokančių, saldžių tekstų būna pojūtis, jog tarytum "vanduo nuo žąsies"...
Ir nėra taip, kad absoliučiai niekur "nesusitiktum pats su savimi". Bet gyvybės nėra. O tada ir rezultato.

Atsakyti
labas rytas smile.gif 4u.gif

user posted image
Atsakyti