Įkraunama...
Įkraunama...

Kuriamoji vizualizacija

QUOTE(malram @ 2013 02 01, 10:15)
labas rytas smile.gif  4u.gif

user posted image

thumbup.gif Rytas labas, paneles 4u.gif matau penktadienis prasideda pozityviai! rolleyes.gif
Atsakyti
o kas pakels ciuciui uodegą, jei ne pats?? biggrin.gif
tik pačiam tenka sau nuotaiką kelti smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo malram: 01 vasario 2013 - 10:49
vėl iškeliu Al Giedi patirtį smile.gif 4u.gif

Na aš tikrai ne specas šitoj srity, bet pasidalinsiu tuo ką žinau apie užsirašymo svarbą ir norų pildymo "technika" kuria pati naudojuosi:
1. Savęs įvaizdis- turi tvirtai tikėti, kad esi vertas tai gauti ir gavęs žinosi kur tai dėti.
2. Troškimas- toks stiprus, kad net jauti jo skonį.
3.Užsirašymas- kas gi pradeda statyti namą be projekto, būtina užsirašyti savo norą tiksliai ir konkrečiai (aš kartais rašau raudonu tušinuku).
4. Duokite laiko- jūsų tikėjimas nustatys laikotarpį, per kurį noras išsipildys.
5. Palaiminkite- paleiskite į pasaulį gerą emociją, palaiminkite save ir artimuosius, jūsų troškimo išsipildymas visiems bus į gerą.
6. Įsivaizduokite- tiksliai ir konkrečiai, su smulkmenomis, visata kaip milžiniškas kopijavimo aparatas tiksliai nukopijuos tai ką į jį įdėsite, nei daugiau nei mažiau.
7. Paleiskite- kartą dienoj, geriau tuo pačiu metu, susikoncentruokite ties savo troškimu, sutelkite į jį visą jėgą ir paleiskite, tegu jis skrenda tolyn, kad neužvaldytų jūsų kaip įkyri mintis (apie norų paleidimą labai super Zemaite aprašė praeitoj temoj).
8. Leiskite tai padaryti gamtai- jus turi dominti tik rezultatas, nemąstykite apie tai kokiu būdu jūsų noras išsipildys, tai padarys gamta (visata).
9. Sukurkite savo tikėjimą- skaitykite sėkmingas kitų žmonių istorijas, gerus pavyzdžius kaip norai pildosi (prasme jei reikia pinigų žiūrėkit tele loto ).
10. Būkite stiprūs- kuo stipresnis smūgis, tuo aukščiau į orą pakils kamuolys, sutelkite į savo troškimą visą jėgą kurią tik galite sutelkti.
11. Nutylėkite- nepasakokite NIEKAM apie tai ką darote, patys artimiausi žmonės pirmieji bandys jus išlaikyti vietoje, nes jiems visai neparanku, kad jūs ar jūsų gyvenimas keistūsi.
Iš tikrūjų aprašymai platesni- čia tik mano interpretacija. Šitus 11 punktų naudoju jau seniai. Tiesą sakant dabar užtenka tik pradėti norėti ir vienaip ar kitaip kažkas į tą pusę išsipildo. Gal su laiku tai pradeda veikti kaip automatinė programa
Sėkmės visoms
Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 02 01, 16:16)

Sėkmės visoms [/b]

Ar tik moterims tie dalykai tinka?

Jei taip, tai kodėl?
Atsakyti
Mano klausimas labai rimtas, o atsakymo jokio.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 02 01, 20:13)
Mano klausimas labai rimtas, o atsakymo jokio.

Atsakau- moterims vizualizuoti lengviau, nes aktyvesnis dešinysis smegenų pusrutualis atsakingas už vaizduotę ir jausmus. Kažkada internete buvau radusi nuorodą, kuri vadinosi- Apsuk baleriną. žodžiu, jei ji sukasi dešinėn, vyrauja jausmai, jei kairėn-logika. Ekspermentavau perjungime, bet tam reikėjo pastangų. Taigi, tinka ir vyrams, bet jiems teks ,,perjungti" pusrutulius blink.gif

P.s radau baleriną http://www.mantulis....rutuliu-mastote
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo arpos: 01 vasario 2013 - 20:21
Ir vyras ir moteris turi po kairįjį ir dešinįjį smegenų pusrutulius.

Vyras balerūnas ir moteris traktoristė.

Ryškiausias išorinis požymis - kairiarankiškumas ir dešiniarankiškumas. Priešingose pusėse, pagal raidės X formą.

Tačiau, ar pastebėjai kada kairiarankį, dirbantį visiškai neatitinkantį to darbą? Ir gerai dirba.
Nėra absoliutaus atitikimo, ir žmoguje neveikia išskirtinai tik vienas pusrutulis. Yra procentinis pasiskirstymas. Ir šiaip begalė niuansų.

Asmeniškai manęs toks atsakymas į mano klausimą netenkina.
Atsakyti
QUOTE(Elysa @ 2013 02 01, 20:53)
Ir vyras ir moteris turi po kairįjį ir dešinįjį smegenų pusrutulius.

Vyras balerūnas ir moteris traktoristė.

Ryškiausias išorinis požymis - kairiarankiškumas ir dešiniarankiškumas. Priešingose pusėse, pagal raidės X formą.

Tačiau, ar pastebėjai kada kairiarankį, dirbantį visiškai neatitinkantį to darbą? Ir gerai dirba.
Nėra absoliutaus atitikimo, ir žmoguje neveikia išskirtinai tik vienas pusrutulis. Yra procentinis pasiskirstymas. Ir šiaip begalė niuansų.

Asmeniškai manęs toks atsakymas į mano klausimą netenkina.

Pastebiu daugiau traktorisčių, nei balerūnų, bet panašu,kad jos tam deda dideles pastangas.
Neteko sutikti aplinkoje žmogaus,kaip paminėtas kairiarankis,negaliu vertinti. Tik galvoju,kur visgi slypi tas pusrutulių perjungimo mygtukas?

Atsakyti
O gal vyrų norai pildosi be plakatų?

Ir ką tada tai reiškia?
Atsakyti
Laba vakara:) skaiciau dvi temas is eiles( truko daugiau nei savaite,nes prisest prie pc ribotos galimybes),ir dziaugiuosi atradus sia tema smile.gif db nusprendziau parasyt ir pasidziaugt. atradau seniau jau,gal pries metus,bet isitraukiau tik dabar.gal atejo tam laikas.. kai pradejo kilti kazkokie klausimai is vidaus,apmastymai,ieskojimai tokiu dalyku , kurie anksciau neateidavo i galva net. Dar man aisku toli iki mokejimo vizualizuoti,ir apskritai iki to tikrojo suvokimo..bet jauciuos zymiai geriau,jauciuos atradus kazka,ko ieskojau,bent jau turiu uzsikabinti uz ko thumbup.gif
skaitant temas,ir sypsojaus,ir isitraukdavau iki isnaktu, ir klausimu begale kildavo. galiu pasakyt tikrai, kad dziaugiuosi kad yra tokia tema,ir kad cia dalyvauja tokie nuostabus zmones.kiek galima minciu,optimizmo pasisemti..dekoju uz tai wub.gif nes kasdienybe jau pasikeite.i gera.ir norisi ta puoseleti,vystyti.zinoma sunkoka vis dar,momentais ir pykciai prasiverzia,ir apsaukiu ka nors is seimos,o paskui griauziuos del to kad nesusivaldziau blush2.gif bet esme tame,kad tikiu jog galiu tai ismokt valdyt,ir galiu sau ir seimai sukurt geresni gyvenima.ir tam ikvepe si tema! 4u.gif
beje didziausias ir graziausias mintis ir maldeles is dvieju temu,kopinuos i worda ir saugau thumbup.gif jau gavos toks nemazas rinkinukas biggrin.gif apie 8 lapai gerio:) smile.gif

ir dar atsiprasau uz tokia "paklode" ax.gif norejos issisakyt ax.gif

tuo paciu paklausiu,ar galima vizualizuot kitam,tarkim nauja darba vyrui? g.gif
Atsakyti
Agnyte Jank,

Sveika atvykus. Mano poziuriu vertingiausios yra senosios temos. Jose labai daug detalios inforacijos apie pati vizualizavimo principa, ko vengti.

Ne, geriau to nedaryti. Ar pas jus toks tobulai sutvarkytas asmeninis buvis? Ar jusu asmeniniai troskimai igyvendinti? Vyras nors ir yra jusu gyvenimo dalis, turi atskira siela ir pats turi realizuoti save.
Kazkur girdejau, kad savo rupesciu kitiems galime net pakenkti. Todel nei kitu zmoniu sveikatos nei asmeninio gyvenimo pokyciu geriau nevizualizuoti net jeigu tai yra mama, vaikas, vyras. Matykite savo asmenine laime, laiminga butent save, per tai gali pasikeisti ir vyro gyvenimas.

Atsakyti
QUOTE(malram @ 2013 01 30, 15:26)
....... gavau testą biggrin.gif iš 20 klausimų nė vieno nesupratau smile.gif tada susikaupiau ir sau pasakiau,viskas bus tikrai gerai,kaip visada. Pasąmonei liepiau parodyt viską,kas tik įmanoma,tiesiog spėjimo būdu... ir vat, rezultatas- iš 20 klausimų, teisingai atsakiau net 10 biggrin.gif mažokai? betgi teorijos to dalyko net nebuvau gavusi..sąvokas ir teorijas mačiau pirmąsyk................................
STEBĖTINA TAI,kad visi kiti tai netgi mokėsi... o aš vat taip, ir iš visos grupės pagal darbo teisingumą likau antra smile.gif Čia ne uždaviniai, kuriuos reikia suprasti, tik pavyzdys, kad  pasąmonė gali tikrai padėti bent jau testą gan neblogai atlikti,tik reikia ramiai pasitikint viską padaryt.

QUOTE(Elysa @ 2013 01 31, 15:27)
.................Taigi, aš jaučiuosi rami, atrodau rami, ir man atrodo, kad aš išties esu visiškai rami. Bet pasąmonės taip paprastai neapgausi. Ji suvokia, kad pagalba tau nepakenks. Ir pagelbėja tokiu būdu, kad kuo mažiau tave apkrautų bereikalingais rūpesčiais - ne kokią dainelę ar eilėraštuką mesteli - o aiškų vizualinį vaizdą sapną.

Aš į šį aukščiau esantį postą atkreipiau dėmesį tuoj pat, kai jis buvo parašytas. Ir jei tuoj pat būčiau rašiusi atsakymą, būčiau parašiusi, jog pasąmonė čia niekuo dėta. Mes tiesiog mėgstam kartais tą žodį naudoti kaip bendrinį. Prie testo klausimų turėjo dirbti išskirtinai tavo protas. Nebuvo pasąmonės pasireiškimui būtinų sąlygų.

Tačiau, kai rašiau vėliau savo postą, net berašant aš pastebėjau šiokį tokį alogizmą savo minčių dėstyme. Tiksliau, keli mano įterpti žodžiai man tai parodė. Viskas būtų tvarkoje, jei nebūčiau panaudojusi šių žodžių. Sąmoningai neištaisiau, kad pati po to pamąstyčiau ties šia savo klaida. Klaida tai ar ne klaida? O gal klaida tik tam, kad pamatytum dar kažką, ko nematei?

Taigi, aš laikausi nuomonės, jog pasąmonė yra naktinis paukštis. O kaip tada su eilėraštukais ir dainelėmis? Juk jų mes niekada nesapnuojame ir naktimis neprisimename. Tačiau jie duoda daug atsakymų, įsiterpę kartais į mintis tarp gana rimtų dalykų, neturinčių nieko bendro su jokia romantika. Jie net nukreipia mintis link teisingo atsakymo, kai atsakymo ieškai absoliučiai skirtingais klausimais. Jie sugeba įsiterpti trumpam, kai tam net visiškai neturi laiko ir poreikio. Duoda atsakymą ir pasišalina smile.gif

Atsakymo ieškant, lieka tik pabandyti nukrypti į vaikiškos vaizduotės kalbą smile.gif

-Ar tai pasąmonės pavaduotojas mažiau svarbiems klausimams? smile.gif T.y. pasąmonės atmaina, pati pasąmonė kitoje formoje...?

-Ar tai tiesiog kitos proto rūšies įsiterpimas?

Ir kas iš tų dviejų dalykų pasakė teisingus atsakymus į testo klausimus malram?
Mane pirmiausiai sudomino malram postas. Ko gero todėl, kad pati gan dažnai su tuo susiduriu. Tik ne testuose. Aš su jais dabar retokai susiduriu. Bet tai esmės nekeičia. Mano klausimai būna kiek rimtesni už testus smile.gif
Atsakyti