Elysa, tu viska gyvenime taip giliai analizuoji ir kaskart apmastai savo istartus zodzius? Nepavargsti?Ar gauni is to realia nauda? As pamaniau, kad iseikvoji labai daug energijos.

QUOTE(*Mirabella* @ 2013 02 02, 13:01)
Agnyte Jank,
Sveika atvykus. Mano poziuriu vertingiausios yra senosios temos. Jose labai daug detalios inforacijos apie pati vizualizavimo principa, ko vengti.
Ne, geriau to nedaryti. Ar pas jus toks tobulai sutvarkytas asmeninis buvis? Ar jusu asmeniniai troskimai igyvendinti? Vyras nors ir yra jusu gyvenimo dalis, turi atskira siela ir pats turi realizuoti save.
Kazkur girdejau, kad savo rupesciu kitiems galime net pakenkti. Todel nei kitu zmoniu sveikatos nei asmeninio gyvenimo pokyciu geriau nevizualizuoti net jeigu tai yra mama, vaikas, vyras. Matykite savo asmenine laime, laiminga butent save, per tai gali pasikeisti ir vyro gyvenimas.
Sveika atvykus. Mano poziuriu vertingiausios yra senosios temos. Jose labai daug detalios inforacijos apie pati vizualizavimo principa, ko vengti.
Ne, geriau to nedaryti. Ar pas jus toks tobulai sutvarkytas asmeninis buvis? Ar jusu asmeniniai troskimai igyvendinti? Vyras nors ir yra jusu gyvenimo dalis, turi atskira siela ir pats turi realizuoti save.
Kazkur girdejau, kad savo rupesciu kitiems galime net pakenkti. Todel nei kitu zmoniu sveikatos nei asmeninio gyvenimo pokyciu geriau nevizualizuoti net jeigu tai yra mama, vaikas, vyras. Matykite savo asmenine laime, laiminga butent save, per tai gali pasikeisti ir vyro gyvenimas.
Labai aciu uz aisku atsakyma:)

QUOTE(*Mirabella* @ 2013 02 02, 23:57)
Elysa, tu viska gyvenime taip giliai analizuoji ir kaskart apmastai savo istartus zodzius? Nepavargsti?Ar gauni is to realia nauda? As pamaniau, kad iseikvoji labai daug energijos. 

Ne, viskas kur kas paprasčiau

Kažkada gyvenime buvau susidūrusi su situacija, kai nėriau į sritį, kurioje visiškai neturėjau žinių. Buvo begalė situacijų, kai būdavo du keliai - vienas teisingas, kitas neteisingas. Ir buvo būtina pasirinkti vieną iš jų. Atsitiktinai pataikydavau teisingą

Vien atsitiktinumų grandinė

Na, tuoj sulauksiu teiginių, kad atsitiktinumų nebūna

Bet mane tuo įtikinti bus sudėtinga

Naudą gaunu.
Energijos išeikvojimo nejaučiu. Gal net priešingai.
Agnyte, yra toks variantas-siekti kažko kartu,tu labai gali padėti vyrui,jei to sieksite abu,kur du stoja,vizualizacija, jos jėga būna stipresnė. Taip ir Murphy daug rašęs..kitą žmogų taip pat galima vizualizuoti,tarkime sergantį galima įsivaizduoti kaip sveiką. Tai galima pritaikyti ir kitoms sferoms..
QUOTE(malram @ 2013 02 03, 11:18)
Agnyte, yra toks variantas-siekti kažko kartu,tu labai gali padėti vyrui,jei to sieksite abu,kur du stoja,vizualizacija, jos jėga būna stipresnė. Taip ir Murphy daug rašęs..kitą žmogų taip pat galima vizualizuoti,tarkime sergantį galima įsivaizduoti kaip sveiką. Tai galima pritaikyti ir kitoms sferoms..
dekui:)

O kaip tai turėtų pasireikšti žmogaus išorėje ar viduje?
Kokie išoriniai ar vidiniai požymiai?
Kas yra energija, lyg ir žinau. Ir teorinėje plotmėje mokėmės mokykloje, ir gyvenimiškai juk stebime tą reiškinį jau lyg ir kitaip.
Tačiau šio klausimo kontekste aš nesuprantu.
Gal galėtum paaiškinti?
QUOTE(Agnyte Jank @ 2013 02 03, 12:21)
dekui:)
tik va,kad vyra sudominti ir itraukti tai sudetingiau..jam ir laiko stygius i tai gilintis,ir atrodo jam viskas ne taip idomiai kaip man. o pati visko perpasakot jam negaliu,mano manymu jis turetu pats tai savo keliu pajausti,suprasti ir to noreti..bet jam geriau krepsinio varzybas paziuret,ar siaip sporto naujienas
.. tai va ir nzn, kaip cia subtiliau islosti visiems:) 

O tu ar pati noretum, kad tavo artimas zmogus vizualizuotu tavo kitokia veikla, galbut kitokius pomegius, o gal net isvaizda, linkedamas tariamai tau gero ir kad "abu islostumet". Tai paprasciausiai kertasi su pamatinem vertybem. Tik pats zmogus gali zinoti ko jam labiausiai reikia.
Papildyta:
QUOTE(Elysa @ 2013 02 03, 12:26)
O kaip tai turėtų pasireikšti žmogaus išorėje ar viduje?
Kas yra energija, lyg ir žinau. Ir teorinėje plotmėje mokėmės mokykloje, ir gyvenimiškai juk stebime tą reiškinį jau lyg ir kitaip.
Gal galėtum paaiškinti?
Gal galėtum paaiškinti?
Na kazin ar galesiu tinkamai paaiskinti. As pvz skaitydama itin giliamintiskas analizes pavargstu. Is esmes galima irodyti bet koki teigini kaip teisinga ir tuo pat metu kaip klaidinga, todel visokie isvedziojimai, jeigu juos isigilinus skaitau mane vargina. Galima pasakyti esme trimis sakiniais ir galima jos nepasakyti trisdesimt trejais. Todel pagalvojau kas labai giliai masto, kapsto, analizuoja, isveda hipotezes turetu irgi pavargti

Protas nuolatos dirba, analizuoja, gilinasi, nori demesio...o tam juk reikia energijos. Kuria galima gauti is kitu. Konkreciai is temos dalyviu atsakymu. Kur vel galima "isikibti" i kazkoki zodi ir vel analizuoti, gincytis. Ir koks nekantrumas , susierzinimas, kai niekas neatsako

QUOTE(dinazaure @ 2013 02 03, 21:24)
Protas nuolatos dirba, analizuoja, gilinasi, nori demesio...o tam juk reikia energijos. Kuria galima gauti is kitu. Konkreciai is temos dalyviu atsakymu. Kur vel galima "isikibti" i kazkoki zodi ir vel analizuoti, gincytis. Ir koks nekantrumas , susierzinimas, kai niekas neatsako
Savotiska energetinio vampyrizmo forma 

Visada lengviau sutikti su tuo, kas sakoma, nei pačiam mąstyti, bet už pasekmes juk atsakome mes patys, taigi visgi geriau pačiam pasukti galvą,prieš priimant kito išmąstymus, nei suversti jam atsakomybę.
Būtent, Elysa pati mąsto ir ne be reikalo kelia klausimus. Ir tikrai,daug išmąsto, plius remiasi ne kažkieno, o savo patirtimi, už ką jai esu dėkinga. Aš pvz tingiu, tikrai tingiu skirti tam laiką ir jėgas, nes gi patogiau, kai užduodi klausimą, o kitas ,,suvirškina". Elysos atveju čia nėra jokio vampyrizmo, o tik nuoširdus noras išrišti jos pačios ir mūsų pastangomis teorijas, o ne aklai jomis tikėti. Labai gerbiu jos darbą, nors kažkam gal jis atrodo kaip kabinėjimasis ar bereikšmiai žodžiai.
QUOTE(arpos @ 2013 02 04, 00:04)
Visada lengviau sutikti su tuo, kas sakoma, nei pačiam mąstyti, bet už pasekmes juk atsakome mes patys, taigi visgi geriau pačiam pasukti galvą,prieš priimant kito išmąstymus, nei suversti jam atsakomybę.
As ne visai apie tai. Ne visada reikia sukti ta vargse galva

QUOTE(arpos @ 2013 02 04, 00:04)
Labai gerbiu jos darbą
Užtaigi, kad aš nedirbau. Rašiau per reklamą, žiūrėdama komediją.
Todėl ir natūralu, kad man kilo klausimas, kaip gi aš galėjau pavargti ar išeikvoti energiją?
Atidirbo kažkas kitas už mane

Kai žinojimas pereina į pajautą, dirbti nebereikia. Bet kaip gi kažkas gali pereiti į pajautą, jei to kažko net nesupranti ir nesuvoki?
Aš laikausi principo - atidirbai vieną kartą ir visam gyvenimui.
Tačiau mane taip pat stebina, kad kažkam keista, kad aš užduodu elementarius klausimus. Juk klausimus aš užduodu kažkam iš jo parašyto teksto. Juk ne apie kosmonautus klausiu.
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2013 02 03, 23:24)
Ir ką tu konkrečiai pajutai, jei galvoji, kad aš iš tavęs energijos nusiurbiau? Taip išeina, kad aš mąstau, naudodama tavo energiją?
Papildyta:
QUOTE(dinazaure @ 2013 02 03, 23:24)
Ir koks nekantrumas , susierzinimas, kai niekas neatsako 

Patikėk, aš tikrai nesierzinu ir ne nekantrauju.
Šiuo metu dirbu kiek rimtesnį darbą, o šios temos man yra poilsis. Lygiagrečiai ir ilsiuosi, ir kažką gaunu.
Bet iš kur tavy toks noras įžvelgti tai, ką parašei? Man šiuo klausimu atsakymo nereikia. Mano klausimas kartu yra ir atsakymas.